Ühenda meile

Best Of

10 parimat tehisintellekti krüptokaubanduse robotit (juuli 2024)

Ajakohastatud on

Unite.AI on pühendunud rangetele toimetusstandarditele. Võime saada hüvitist, kui klõpsate ülevaadatud toodete linkidel. Palun vaadake meie sidusettevõtte avalikustamine.

Tehisintellekti (AI) kaks peamist jõudu on automatiseerimine ja arusaamad, mis mõlemad mängivad tehisintellekti krüptovaluutaga kauplemises võtmerolli. Krüptoinvestorid kasutavad nüüd kauplemisroboteid, et automatiseerida positsioonide ostmist ja müümist põhiliste tehniliste näitajate alusel, nagu nad seda teevad tavaline AI aktsiatega kauplemine

Krüptoga kauplemisel on mõned peamised väljakutsed. Esiteks on turud avatud 24/7, mistõttu peavad kauplejad pidevalt graafikuid jälgima, kui nad ei taha tehingust ilma jääda. See on üks peamisi põhjuseid, miks tehisintellekti krüptokauplemisbotid on aastate jooksul populaarseks muutunud. 

Tehisintellektiga kauplemisrobotid saavutavad kõrgema jõudluse ja nad ei nõua kasutajalt palju aega erinevate strateegiate ja parameetrite uurimiseks. Ja need on suurepärane võimalus neile, kes soovivad krüptokaubandusega tegeleda, kuna need võimaldavad mitteprofessionaalsetel kauplejatel kasutada kasumlikke strateegiaid. 

Tänu nende populaarsusele on tehisintellekti krüptokauplemisrobotite arv turul kasvanud. 

Siin on ülevaade mõnest parimast AI krüptokaubanduse robotist: 

1. 3Commas

3Commasi kauplemisbotite tutvustus

3Commas on krüptoinvesteeringute platvorm, mis pakub käsitsi ja automatiseeritud kauplemisstrateegiaid. Täiustatud kauplemistööriistad võimaldavad kasutajatel hallata oma varasid 16 suuremal krüptobörsil ühest liidesest. Mis kõige parem, 3Commas aitab kauplejatel kasumit teenida, pakkudes kauplemisstrateegiaid, mis sobivad karu-, härja- ja külgturgudele.

Automatiseeritud kauplemisbotid:

  • Boti eelseadistused võimaldavad algajatel kasutada samu positsioone kui kogenud kauplejatel
  • Nutikad kauplemisterminalid võimaldavad kauplejatel tehinguid ette määrata
  • DCA, Grid ja Futures robotid rakendavad kauplemisstrateegiaid ulatuslikult, toimides peaaegu igas olukorras
  • Kasutage DCA Short roboteid, et laenata ja müüa žetoone praeguse hinnaga ning osta need tagasi madalama hinnaga
  • Kasutage DCA pikki roboteid, et osta looduslikke langusi ja müüa naelu, kui hind aja jooksul tõuseb, saavutades oma positsioonide jaoks parema keskmise sisenemishinna
  • Kasutage Grid roboteid, et hankida odavamaid žetoone, kui need saavutavad tugitaseme, ja müüa neid, kui need on vastupanutaseme lähedal
  • SmartTrade ja Terminal võimaldavad teil oma tehinguid teie määratud päästikute põhjal täpsemini seadistada.
  • Integreerige signaalid oma robotisse ja kopeerige automaatselt professionaalsete kauplejate tehingud.

Külastage 3Commas →

2. pionex

Pionex, maailma juhtiv krüptovaluutabörs, kus on TASUTA kauplemisbotid teie Bitcoiniga kauplemiseks.

Pionex on kauplemisplatvorm, mis võimaldab kasutajatel kasutada mitut tüüpi roboteid. Mõned neist robotitest hõlmavad järgmist:

Grid Trading Bot – See võimaldab teil kaubelda krüptorahaga kindlaksmääratud vahemikus, kasutades integreeritud automaatse kauplemisboteid, mis aitavad teil 24/7 automaatselt madala müügihinnaga osta. Kõik, mida pead tegema, on täpsustada oma kauplemisvahemik.

DCA (Dollari kulude keskmistamine) Bot - Seda tuntakse ka kui Martingale Bot, see on välja töötatud ja kujundatud traditsioonilise martingaali strateegia põhiideega, mis on strateegia redelil ostmine, müümine korraga. Ja iga languse ostmiseks kulub rohkem vahendeid, et keskmisi hoidmiskulusid oluliselt vähendada.

Boti tasakaalustamine – Kui olete optimistlik mitme mündi suhtes samaaegselt ja olete valmis münte pikka aega käes hoidma, et väärtust tõusta, võite kasutada tasakaalustusbotti.

Muud omadused:

  • Pionex pakub 16 tasuta kauplemisbotti ja võimaldab kuni 100-kordset finantsvõimendust.
  • Kauplemistasu on enamiku suuremate börsidega võrreldes madal. Kauplemistasu on tegijale ja võtjale 0.05%.
  • Ühendage mis tahes TradingView strateegia Pionex Signal Botiga.
  • Integreerige ChatGPT PionexGPT-sse ja aidake jaeinvestoritel oma strateegiaid programmeerida ilma kodeerimiskogemuseta.

Pionexi parim osa on see, et te ei pea kolmanda osapoole börsidega ühenduse loomiseks kasutama API-sid, kogu kauplemine toimub platvormi sees. Valida saab ka palju muud tüüpi roboteid.

Külastage Pionexit →

3. altrady

Altrady Multi Exchange, Smart Trading & Bots Intro

Kaubelge 17+ krüptobörsil (sh Binance, Kucoin jne) ühest terminalist. Lisaks saate juurdepääsu täiustatud funktsioonidele, mis pole börsidel saadaval.

Valige a robotite valik:

  • GRID-bot koos üles- ja allakäiguga
  • Signaalbotite koht ja futuurid
  • Kauplemisvaate veebihaagid

Seadistamine kuni Võtke kasumi eesmärgid koos viimase eesmärgiga, et saada oma positsioonidelt kõige rohkem kasumit.

edasijõudnud Stop Loss Settings on ka pakkumisel.

  • Valige turu- ja limiittellimuse vahel ning määrake Stop Loss Cooldown. Lisage kaitse, et Stop Lossi hinda tõsta.
  • Määrake automaatselt oma positsiooni suurus soovitud riskiprotsendi alusel ja vaadake oma positsiooni riski/kasu suhet otse vormil.

Altrady riskipõhine suuruse arvutamine võib automaatselt määrata teie positsiooni suuruse soovitud riskiprotsendi alusel.

Parim osa on see, et automatiseerimistööriistad võivad aidata teie kasumlikkust suurendada, muutes kauplemisprotsessi sujuvamaks ja välistades inimlikud vead. Funktsioonidega, nagu nutikas kauplemine ja täiustatud kauplemisbotid, saate teha rohkem tehinguid lühema ajaga ja suurema täpsusega.

Külastage Altradyt →

4. Octobot

DCA krüptostrateegia OctoBotiga

2018. aastal üle 20,000 XNUMX kasutajaga käivitatud Octobot pakub krüptoinvestoritele automatiseeritud kauplemisstrateegiaid. Platvorm võimaldab kasutajatel arendada ja koolitada oma tehisintellekti Octoboti skripti abil.

Mõned olemasolevad robotid, mida saate kasutada:

Smart DCA – Octobot pakub ka mitmesuguseid kauplemisrotte, sealhulgas Smart DCA (Dollari kulukeskmise) robot, mis on hästi tuntud investeerimisstrateegia, mille puhul ostate regulaarselt, et saada kasu igapäevastest hinnalangustest. See võimaldab investoritel oma üldisi ostukulusid vähendada.

Kohandatud robotid – Muidugi soovivad võimsad kasutajad luua oma kohandatud roboteid ja Octoboti skript võimaldab seda funktsiooni.

ChatGPT robot –  Platvorm pakub ka võimalust kasutada kauplemiseks ChatGPT intelligentsust.

  • Kaubelge automaatselt ainult ChatGPT ennustuste põhjal
  • Kaubelge, ühendades ChatGPT ennustused teiste hindajatega
  • Hankige veebiliidese ja turu oleku kaudu igal ajal ChatGPT vaade turule ning teavitage teid kõigist muudatustest

Külastage Octobot →

5. ArbitraažSkanner

ArbitrageScanner.io võimaldab kauplejatel ära kasutada börside hinnaerinevusi, ilma et oleks vaja žetoone eelnevalt kinni hoida. Saate 24/7 teateid krüptobörside hinnaerinevuse kohta

Arbitraažkauplemine, nagu seda strateegiat teatakse, keerleb lihtsa kontseptsiooni ümber: mündi ostmine ühel börsil, kus selle hind on madalam, ja selle viivitamatu ülekandmine teisele börsile, kus selle hind on kõrgem. Teisele börsile jõudmisel saavad kauplejad mündi maha müüa, tagades sellega hinnaerinevusest saadava kasumi. See lähenemisviis kasutab ära turu ebaefektiivsust, pakkudes kauplejatele võimalusi ilma märkimisväärse riskita kasu saada.

ArbitrageScanner tagab kasutajate raha ohutuse. See ei suhtle nende rahaga ega ühenda API kaudu vahetussaldodega. Lisaks ei pea kasutajad oma rahakotte siduma. Tööriist töötab käsitsi ja töötab turvaliselt pilves. Selle eeliseks on see, et kasutajad ei pea muretsema nende konto häkkimise või platvormi raha kaaperdamise pärast.

Siin on mõned ArbitrageScanneri peamised eelised: 

  • Toetab üle 75 DEX-i ja CEX-i (rahvusvaheline, kohalik igas riigis)
  • Käsitsi robot ilma API taotluseta, nii et kogu teie kapital on ohutu
  • Boti ostmisel on kaasas tasuta koolitus ja kümned töötavad juhtumid 
  • Juurdepääs suletud kogukonnale, kus liikmed jagavad turuteavet
  • Eksperdiplaani eest tasumisel isiklik mentor, kes kohandab robotit võtmed kätte ja vastab kõigile teie küsimustele.

Külastage ArbitrageScannerit →

6. Krüptohopper

Tere tulemast Cryptohopperisse

Järgmisena on üks parimaid tehisintellekti krüptokauplemisboteid Cryptohopper, mis on tehisintellektil töötav krüptokauplemisbot, mis aitab kauplemist automatiseerides aega säästa. Mitmeotstarbeline platvorm ühendab oma jaoturi funktsioonid, kopeerimisteenuse, sotsiaalse kauplemise ja investeerimisportfelli haldamise teenuse, et pakkuda laia valikut teenuseid. 

Terminal kaupleb parimate krüptovaluutadega nagu Bitcoin, Ethereum ja Litecoin. Kokku ühildub see kuni 75 krüptovaluuta ja üheksa suurema börsiga, nagu Binance, Coinbase Pro, Kraken, Bitfinex, Cryptopia, Huobi ja Poloneix. CryptoHopperi üks suurimaid omadusi on see, et see võimaldab tasuta kauplemisboteid, mis võimaldab teil luua ja testida oma roboteid. 

Platvormi poolautomaatne kauplemisbot võimaldab kauplejatel vabaneda inimlikest kalduvustest ja emotsioonidest, mis parandab kauplemisprotsessi. Selle asemel tugineb see tehnilistele kauplemisalgoritmidele ja programmeeritud kauplemisviisidele. 

CryptoHopper pakub laias valikus kauplemistööriistu, millel on sellised funktsioonid nagu robotite järeltestimine, salvestatavad mallid, lõpupeatused ja kohandatavad indikaatorid. Platvorm on veebipõhine lahendus, millel on intuitiivne ja hõlpsasti kasutatav liides. Kauplemisroti saate seadistada nii, et see kaupleks automaatselt 24/7, samuti kasutate algoritmilist ja sotsiaalset kauplemist. 

Platvorm pakub ka suurepärast kliendituge koos tugimeeskonnaga, kes saab aidata mis tahes tekkida võivate probleemide korral. Hea klienditugi on mis tahes krüptokauplemisboti üks olulisemaid aspekte. 

Siin on mõned CryptoHopperi peamised eelised: 

  • Lai valik tööriistu
  • Intuitiivne liides
  • Suur vahetus/krüpto ühilduvus
  • Klienditugi

Külastage CryptoHopperit →

7. bitivahe

Kuidas käivitada automatiseeritud krüptokauplemisbot? [Bitsgap õpetus]

Teine suurepärane võimalus tehisintellekti krüptokauplemisboti jaoks on Bitsgap, mis pakub ühes kohas krüptokauplemisboteid, algoritmilisi korraldusi, portfelli haldamist ja tasuta demorežiimi. Üks Bitsgapi müügiargumente on see, et see võimaldab ühendada kõik teie börsid ühes kohas. Sellel on palju häid eeliseid, näiteks võimaldab teil hõlpsalt strateegiaid ellu viia ja täiustatud roboteid üheaegselt platvormidel juurutada. 

Kõik ühte kohta koondades saate võrrelda erinevate digitaalsete valuutaturgude kursse, kaubelda ja vahetada börse, jälgida oma investeeringuid ja testida strateegiaid demokonto kaudu. 

Bitsgap on integreeritud 30 erineva börsiga, sealhulgas tipptasemel Binance, Kraken ja Bitfinex. Lisaks pakub see juurdepääsu enam kui 10,000 XNUMX krüptovaluuta kauplemispaarile ja erinevatele tehnilistele näitajatele, mis aitavad teie strateegiaid paika panna. Intuitiivne liides teeb automatiseeritud kauplemise võimalikuks nii algajatele kui ka professionaalidele. 

Üks Bitsgap kauplemisboti unikaalseid omadusi on see, et see tagab teie investeeringute proportsionaalse jaotuse teie valitud vahemikus, mis võimaldab teil teenida väikest ja sagedast kasumit igal turul liikumisel. Tellimused täidetakse ja uued tellimused esitatakse siis, kui hind jõuab soovitud vahemikku. 

Siin on mõned Bitsgapi peamised eelised: 

  • Bitsgapi demokonto
  • Integratsioon 30 erineva börsiga
  • 10,000 XNUMX+ krüptovaluuta kauplemispaari
  • Investeeringute proportsionaalne jaotus

Külastage Bitsgapi →

8. TradeSanta

TradeSanta selgitamine

Veel üks suurepärane AI krüptokaubanduse platvorm on TradeSanta, mis on krüptovaluutadega kauplemise tarkvara ja robot, mis aitab kasutajatel krüptoturul navigeerida ja väärtuse kõikumisi ära kasutada. 

Nagu teisedki tippplatvormid, võimaldab TradeSanta kaubelda ööpäevaringselt ning seadistamine on kiire ja lihtne. Kõik, mida pead tegema, on luua konto, valida kauplemispaarid ja seadistada kauplemisbot mõne minutiga. 

TradeSanta on eriti kasulik algajatele ja juhuslikele kauplejatele. See ei nõua keerukaid toiminguid, et roboti mehaanikaga hakkama saada. Botid tuginevad nii pikkadele kui ka lühikestele strateegiatele ning neid juhivad keerulised algoritmid. 

Üks teisi TradeSanta plusse on see, et sellel ei ole kauplemismahule suuri piiranguid, mis tähendab, et saate osta ja müüa suuri koguseid krüptovarasid ilma suuremate hüpete või hinnalangusteta. 

Siin on mõned TradeSanta peamised eelised: 

  • Kauplemine 24/7
  • Kiire ja lihtne seadistamine
  • Kasulik algajatele/juhuslikele kauplejatele
  • Helitugevusel pole suuri piiranguid 

Külastage TradeSanta →

9. Krüptokangelane

Kuidas luua CryptoHero oma esimene krüptokauplemisbot

Tehisintellektil töötav mitmeplatvormiline krüptobot CryptoHero on loodud kogenud fondihaldurite poolt, kes on aastakümneid tegelenud krüpto- ja muude turgudega kauplemisega. Platvorm pakub juurdepääsu sadadele krüptovaluutadele, mis aina laienevad, kuna see teeb koostööd rohkemate ettevõtetega, ning see on integreeritud parimate krüptobörsidega, nagu Binance ja Kraken. 

Alustuseks määrate kauplemiseks oma parameetrid ja kui see on lõpetatud, käivitavad tehisintellektiga optimeeritud robotid simulatsioone ja annavad teavet turu parimate võimaluste kohta. See võimaldab teil määrata sisenemise ja väljumise tingimusi, samuti erinevat tüüpi indikaatoreid, et kontrollida suundumusi ja olla kursis. 

Üks teistest platvormi pakutavatest parimatest funktsioonidest on järeltestimine, mille käigus saate testida kauplemisstrateegiat, milles te pole 100% kindel. See kasutab teie otsuste parandamiseks teie strateegiat erinevates turutingimustes. 

Siin on mõned CryptoHero peamised eelised: 

  • Loodud kogenud fondihaldurite poolt
  • Sajad krüptovaluutad
  • Sisenemis- ja väljumistingimused
  • Järeltestimiseks 

Külastage CryptoHero →

10. Mizar

Kuidas Mizarisse investeerida

Mizar on populaarne kauplemisrobotite platvorm tsentraliseeritud (CEX) ja detsentraliseeritud (DEX) börside jaoks, mida toetavad sellised toetajad nagu Nexo, KuCoin ja Huobi. See pakub tööriistu DeFi ja CeFi kauplemise optimeerimiseks automatiseerimise kaudu.

Mizar sisaldab CeFi roboteid koopiakaubanduse tippkauplejatele, DeFi roboteid ketisiseseks kauplemiseks ja DCA roboteid automatiseeritud ostmiseks ja müümiseks. Samuti saavad kasutajad jälgida edukaid kauplejaid koopiakauplemisbotiga, kasutada nutikat kauplemisterminali tehingute eelhäälestamiseks, API-botiga tehingute haldamist, snaipribotiga uusi žetoone hankida ja paberkauplemisbotiga tehinguid simuleerida.

Platvorm toetab mitut ketti ja DEX-i, sealhulgas Ethereum, Base, Uniswap, PancakeSwap ja SushiSwap, ning pakub täiustatud sätteid kauplemisstrateegiate täielikuks automatiseerimiseks. Mizar võimaldab kasutajatel täiustada oma kauplemiskogemust tipptasemel tööriistade ja strateegiatega.

Külastage Mizar →

kokkuvõte

Kokkuvõtteks võib öelda, et tehisintellekti krüptokauplemisbotid pakuvad märkimisväärset eelist, automatiseerides tehinguid ja pakkudes põhilistel tehnilistel näitajatel põhinevat ülevaadet, muutes need hindamatuteks tööriistadeks nii algajatele kui ka kogenud kauplejatele. Need tegelevad väljakutsetega, mis tulenevad krüptovaluutaturgude 24/7 olemusest, võimaldades kauplejatel kasutada võimalusi ilma pideva jälgimiseta.

Need robotid mitte ainult ei suurenda jõudlust, vaid demokratiseerivad ka juurdepääsu kasumlikele kauplemisstrateegiatele, võimaldades mitteprofessionaalsetel kauplejatel tõhusalt osaleda. Kuna saadaval on erinevad robotid, millest igaüks pakub ainulaadseid funktsioone ja võimalusi, saavad kauplejad valida nende vajadustele ja eelistustele kõige paremini sobiva.

Alex McFarland on AI ajakirjanik ja kirjanik, kes uurib tehisintellekti uusimaid arenguid. Ta on teinud koostööd paljude AI idufirmade ja väljaannetega üle maailma.