Зв'язатися з нами

Серія «Футурист».

10 найкращих інформаційних бюлетенів щодо машинного навчання та ШІ (липень 2024 р.)

mm
оновлений on

Є багато інформаційних бюлетенів машинного навчання та ШІ, нижче ми представляємо найкращі. Це дозволяє вам бути в курсі останніх новин галузі, важливих подій тощо.

Звичайно, ми самостійно відстежуємо всі ці інформаційні бюлетені, щоб завжди бути в курсі індустрії. Якщо ви хочете дізнатися більше про нашу власну розсилку visit this page.

 


Альфа сигнал – Отримуйте щотижневий підсумок найкращих дослідницьких моделей, визначених власним алгоритмом ідентифікації, який ідентифікує останні теми, обговорювані дослідниками світового рівня.

AI Disruptor – Написано нашими власними руками Alex Макфарланд. Штучний інтелект (ШІ) порушить майже кожен аспект суспільства. Як ми готуємося?

Штучне невігластво – Це інформаційний бюлетень, написаний Чарлі Гуо вручну для засновників. Перевагами цього інформаційного бюлетеня є те, що він справді зосереджується на основних оголошеннях щодо штучного інтелекту та справді глибоко вивчає різні проблеми штучного інтелекту.

Еліксир даних - Написаний Лоном Рісбергом, Data Elixir більше зосереджується на наданні інформації інсайдерам галузі, зокрема науковцям та інженерам із обробки даних. Ви можете дізнатися про нові інструменти для машинного навчання, а також про оголошення про роботу.

Data Machine – Це дуже персоналізований інформаційний бюлетень, який виходить раз на два тижні від Карлоса alg0, який заснував Data Science London. Дізнайтеся про цікаві книги зі штучного інтелекту, які читає Карлос, а також про курси та статті, які він рекомендує. Це один із найбільш технічних бюлетенів.

Data Science Weekly – Цей інформаційний бюлетень є більш нішевим, ніж інші, які ми опублікували, оскільки вони зосереджені виключно на пропонуванні підібраних новин, пропозицій про роботу, а також можливостей навчання в галузі даних.

Щотижня глибокого навчання – Як видно з назви, цей інформаційний бюлетень присвячений технологіям глибокого навчання та призначений для інсайдерів галузі, які працюють як в академічному, так і в корпоративному світі.

Експоненціальний вигляд - Цей щотижневий інформаційний бюлетень, написаний Азімом Азхаром, є легким для сприйняття, у якому зосереджено увагу на наслідках нових технологій ШІ, таких як автономні транспортні засоби, право власності на дані, фейкові новини тощо. теми, які мають значення для виживання людської раси та добробуту суспільства загалом.

Імпорт ШІ – Цей щотижневий інформаційний бюлетень є дуже приємним, особливо для людей з нетехнічним рівнем. Вони часто описують випадки використання штучного інтелекту в реальному світі, а також обговорюють етичні питання, такі як упередженість машинного навчання. Одне, що нам подобається, це те, що вони висвітлюють, чому певні проблеми важливі для суспільства в цілому. Написав Джек Кларк, який є Директором політики в OpenAI.

Алгоритм – MIT Technology Review – MIT Technology Review пропонує підібрані інформаційні бюлетені для багатьох технологічних галузей, включаючи блокчейн, космос і, звичайно, ШІ. Алгоритм пропонує легкий для читання інформаційний бюлетень, який гарантує, що ви будете в курсі найкращих подій у галузі. Єдиним недоліком є ​​те, що ви не можете прочитати всі статті, якщо не підписалися на Technology Review.

Градієнт – Цей інформаційний бюлетень використовує унікальний підхід, не лише посилаючись на деякі з найкращих знахідок у галузі ШІ, але пропонує стислий підсумок, огляд і, що важливіше, обговорення того, чому ці новини важливі. Безкоштовний варіант пропонує багато переваг, але вони також мають платну версію.

Основна правда – Це двотижневий інформаційний бюлетень спільноти для практиків комп’ютерного зору. Він безкоштовний і спрямований на надання цінності спільноті ШІ. Добірки автора часто цікаві та пропонують аналіз, який непросто знайти в іншому місці.

Партнер-засновник unite.AI і член Технологічна рада Forbes, Антуан - це а футурист який захоплений майбутнім ШІ та робототехніки.

Він також є засновником Securities.io, веб-сайт, який зосереджується на інвестиціях у революційні технології.