Bizimle iletişime geçin

Best Of

En İyi 9 Yapay Zeka İş Planı Oluşturucu (Temmuz 2024)

Güncellenmiş on

Unite.AI, titiz editoryal standartlara bağlıdır. İncelediğimiz ürünlerin bağlantılarına tıkladığınızda tazminat alabiliriz. lütfen bizimkilere bakın bağlı kuruluş açıklaması.

Günümüzün hızlı iş dünyasında, iyi hazırlanmış bir iş planına sahip olmak, finansmanı güvence altına almak, karar alma sürecine rehberlik etmek ve başarıya giden yolu belirlemek için çok önemlidir. Ancak kapsamlı ve ikna edici bir iş planı oluşturmak, özellikle bu alanda geniş deneyimi olmayan girişimciler ve küçük işletme sahipleri için göz korkutucu bir görev olabilir. Neyse ki yapay zeka araçlarının yükselişi yaratıcı süreci iyileştirerek onu her zamankinden daha erişilebilir, verimli ve etkili hale getirdi.

Girişiminiz için kazançlı bir plan oluşturmanıza yardımcı olabilecek en iyi yapay zeka iş planı oluşturucularını keşfedeceğiz.

1. Upmetrikler

İş Planı Nasıl Yazılır? | İş Planı Eğitimi | Adım adım rehber

Upmetrics, bireylere ve küçük işletmelere birinci sınıf bir iş planı yazma sürecinde rehberlik eden, yapay zeka destekli bir iş planı aracıdır. Kullanıcı dostu platformu ve adım adım yönlendirmesiyle Upmetrics, iş uzmanlığı düzeyi ne olursa olsun herkesin profesyonel kalitede bir plan oluşturmasını kolaylaştırır.

Araç, 400'den fazla iş planı örneği, yapay zeka destekli yazma ve 7 yıla kadar finansal tahminler dahil olmak üzere çok çeşitli özellikler sunar. Upmetrics ayrıca, kullanıcıların bir saatten daha kısa sürede ilgi çekici bir sunum oluşturmasına olanak tanıyan, yapay zeka tarafından oluşturulan bir sunum sunumu özelliği de sunuyor. Platformun esnekliği ve uyarlanabilirliği, onu teknoloji girişimlerinden perakende mağazalarına ve hizmet işletmelerine kadar çeşitli sektörler için uygun hale getiriyor.

Upmetrics'in temel özellikleri:

  • 400'den fazla iş planı örneği
  • Yapay zeka tarafından oluşturulan iş planları (Tamamen yapay zeka tarafından oluşturuldu)
  • 7 yıla kadar finansal tahmin
  • Yapay zeka bir saatten kısa sürede satış konuşması sunacak
  • Ücretsiz rehberler ve eğitim kaynakları
  • Gerçek zamanlı bulut depolama
  • Kolay işbirliği ve paylaşım seçeneği

Upmetrics'i ziyaret edin →

2. artı yapay zeka

Plus AI, profesyonel, iyi tasarlanmış sunumlar oluşturma konusunda uzmanlaşmış, yapay zeka destekli bir araçtır ve bu da onu iş planları hazırlamak için ideal bir seçim haline getirir. Platform, Google Slaytlar ile sorunsuz bir şekilde entegre olarak kullanıcıların yerleşik düzenleme ve ortak çalışma özelliklerine erişmesine olanak tanır.

Plus AI ile kullanıcılar, işlerinin kısa bir açıklamasına dayalı olarak kapsamlı bir iş planı taslağı oluşturabilir ve bu taslağı kendi özel ihtiyaçlarına uyacak şekilde kolayca düzenleyebilir ve yeniden düzenleyebilirler. Plus AI, slaytları teker teker oluşturma veya tek adımda bir sunumun tamamını oluşturma esnekliği sunarak onu her boyuttaki işletme için çok yönlü bir araç haline getiriyor. Platform ayrıca, kullanıcıların ücretli bir plana geçmeden önce özelliklerini keşfetmesine olanak tanıyan ücretsiz bir deneme olanağı da sunuyor.

Plus AI'nin temel özellikleri:

  • Kolay düzenleme ve ortak çalışma için Google Slaytlar ile doğrudan entegrasyon
  • İlk taslak oluşturulduktan sonra düzenlenebilen, revize edilebilen ve teması belirlenebilen özelleştirilebilir slaytlar
  • Slayt-by-slayt veya tam sunum oluşturma seçenekleri
  • Kullanıcıların ücretli bir plana geçmeden önce Plus AI'yi denemeleri için ücretsiz deneme sürümü mevcuttur

İndirim kodunu kullanın: UNITEAI10 iddia etmek 10% indirim.

İncelemeyi Okuyun →

Plus AI'yi ziyaret edin →

3. Hikaye belgesi

Hikaye belgesi

Storydoc, herhangi bir tasarım becerisi gerektirmeden etkileşimli ve ikna edici iş planlarının oluşturulmasını kolaylaştıran, yapay zeka destekli bir iş planı oluşturucudur. Platform, kullanıcının vizyonuna ve gereksinimlerine göre kolayca özelleştirilebilen, yeni başlayanlar ve yeni işletmeler için özel olarak tasarlanmış çok çeşitli etkileşimli slaytlardan oluşan kullanıcı dostu bir arayüz sunar.

Storydoc'un Yapay Zeka Sunum Tasarımcısı, performans analizleriyle tamamlanan, kaydırma tabanlı, web dostu ve mobil cihazlar için optimize edilmiş sunumlar oluşturur. Platform aynı zamanda sıkı güvenlik protokollerine ve sektördeki en iyi uygulamalara bağlı kalarak kullanıcı verilerinin güvenliğini ve gizliliğini de sağlar. Storydoc ile kullanıcılar, yatırımcıların ve paydaşların dikkatini çekecek ilgi çekici sunumlar oluşturabilir.

Storydoc'un temel özellikleri:

  • Kaydırma tabanlı, web dostu ve mobil cihazlar için optimize edilmiş sunumlar için AI İş Planı Sunum Tasarımcısı
  • Kullanıcı verilerinin güvenliğini ve gizliliğini sağlayan güvenli ve güvenilir platform
  • Kullanıcının sunum vizyonuna ve gereksinimlerine göre özelleştirilebilen etkileşimli slaytlar
  • Her cihazda harika görünen, mobil cihazlar için optimize edilmiş sunumlar
  • Ek işlevsellik için Calendly, Loom, YouTube, Typeform ve daha fazlasıyla entegrasyonlar

Storydoc'u ziyaret edin →

4. 15 dakikalık plan

15 dakikalık plan

15minuteplan.ai, oluşturma sürecini kolaylaştıran, girişimcilerin ve küçük ve orta ölçekli işletmelerin (KOBİ'ler) yalnızca 15 dakika içinde etkili belgeler üretmesine olanak tanıyan, yapay zeka destekli bir oluşturucudur. İş planlamasını evrensel olarak erişilebilir kılmak için tasarlanan platform, her seviyedeki iş veya yazma deneyimine sahip kullanıcılara hitap ediyor.

15minuteplan, gelişmiş yapay zeka algoritmalarıyla en son pazar trendlerini ve en iyi uygulamaları temel alan kapsamlı, güncel planlar oluşturur. Platform ayrıca, kullanıcıların belirli değişiklikleri veya eklemeleri dikte etmesine olanak tanıyan ve daha sonra yapay zeka tarafından sorunsuz bir şekilde entegre edilen benzersiz bir 'Planla Konuş' işlevine de sahiptir. Ek olarak, 15minuteplan çeşitli dilleri destekleyerek dünya çapındaki kullanıcıların erişebilmesini sağlar.

15 dakika planının temel özellikleri:

  • En son pazar trendlerini ve iş dünyasındaki en iyi uygulamaları temel alan Yapay Zeka Oluşturma
  • Değişikliklerin veya eklemelerin kolayca dikte edilmesi için Planla Konuş işlevi
  • 10'dan fazla dil için çok dilli destek; sürekli olarak daha fazlası eklenmektedir
  • Temel iş bilgilerini girmek için kullanıcı dostu arayüz
  • Kolay paylaşım ve değişiklik için indirilebilir Word belgesi

15 dakikaplanını ziyaret edin →

5. kavram AI

kavram AI

Notion AI, Notion'da kapsamlı iş planlarının oluşturulmasını kolaylaştıran, iş stratejisi oluşturmaya yönelik organize ve yapılandırılmış bir yaklaşımı vurgulayan, yapay zeka destekli bir araçtır. Platform, yapay zeka destekli içerik oluşturma, yeniden yazma, kısaltma, genişletme ve ton ayarlaması da dahil olmak üzere iş planlama sürecini kolaylaştırmak için tasarlanmış çok çeşitli özellikler sunuyor.

Notion AI, Notion platformuyla sorunsuz bir şekilde bütünleşerek kullanıcıların veritabanı oluşturma, organizasyon ve yönetim gibi özelliklerin yanı sıra işbirliği ve paylaşım seçeneklerine erişmesine olanak tanır. Notion AI ile kullanıcılar, iş hedeflerine ve görüşlerine uygun özel içerikler oluşturabilir, aynı zamanda yatırımcıların ve paydaşların katılımını güvence altına alan ilgi çekici anlatılar oluşturma iş yükünü önemli ölçüde azaltabilir.

Notion AI'nin temel özellikleri:

  • Yapay zeka destekli içerik oluşturma, yeniden yazma, kısaltma, genişletme ve ton ayarlaması
  • Veritabanı oluşturma, organizasyon ve yönetim için Notion ile entegrasyon
  • Ekip üyelerini ve paydaşları davet etmek için işbirliği ve paylaşım özellikleri
  • Güvenli ve erişilebilir veriler için gerçek zamanlı bulut depolama
  • İlgi çekici anlatılar oluşturmak için kolaylaştırılmış iş planlama süreci

Notion AI'yi ziyaret edin →

6. güzel yapay zeka

güzel yapay zeka

Beautiful AI, kullanıcıların herhangi bir tasarım becerisi gerektirmeden, kısa sürede çarpıcı iş sunumları ve planları oluşturmasına olanak tanıyan, yapay zeka destekli bir sunum yazılımıdır. Bu platformla, kullanıcıların yalnızca metin eklemesi yeterli oluyor ve Beautiful AI, içeriği zarif sunum slaytlarına dönüştürerek manuel görüntü yeniden boyutlandırma veya içerik yerleştirme ihtiyacını ortadan kaldırıyor.

İş planı şablonuna giriş yaparak erişilebilir ve kullanıcılardan işleriyle ilgili birkaç önemli ayrıntıyı doldurmaları istenecektir. Güzel AI, 65'ten fazla akıllı slayt şablonu, marka tutarlılığı için özel sunum temaları ve yüzlerce özelleştirilebilir başlangıç ​​şablonu dahil olmak üzere çok çeşitli özellikler sunarak kullanıcıların bir sunuma veya iş planına asla sıfırdan başlamak zorunda kalmamasını sağlar.

Güzel Yapay Zeka'nın temel özellikleri:

  • Önceden tasarlanmış slayt galerileriyle 65'ten fazla akıllı slayt şablonu
  • Özel sunum temalarıyla marka tutarlılığı
  • Yüzlerce özelleştirilebilir başlangıç ​​şablonu
  • Kullanıcı gereksinimlerine göre ilk taslakları oluşturmaya yönelik Designerbot
  • İçeriğin zarif sunum slaytlarına zahmetsiz dönüşümü

Güzel AI'yi ziyaret edin →

7. Wordkraft AI

Wordkraft AI, çeşitli ihtiyaçlar için optimize edilmiş, özgün ve yüksek kaliteli içerik üreten, yapay zeka destekli bir web uygulamasıdır. Güçlü geniş dil modeli GPT-3.5'i kullanan Wordkraft AI, profesyonel ve iyi organize edilmiş iş planları da dahil olmak üzere belirli gereksinimlere göre uyarlanmış içerik oluşturma konusunda uzmanlaşmıştır. Bu araç, kullanıcıların benzersiz iş hedeflerini karşılayan stratejik belgeleri verimli bir şekilde geliştirmelerine yardımcı olur.

Platform, işletmeyle ilgili temel ayrıntıları sağlayarak taslak oluşturmak için kullanılabilecek bir şablon sunuyor. Wordkraft AI'nın yapay zeka yetenekleri, kullanıcıların iş hedeflerine ve seslerine uygun içerik oluşturmalarına yardımcı olurken aynı zamanda işbirliği ve paylaşım özelliklerini de destekler. Gerçek zamanlı bulut depolama ve Wordkraft platformuyla kusursuz entegrasyon sayesinde Wordkraft AI, iş planlaması ve sunumlar için değerli bir varlıktır.

Wordkraft AI'nin temel özellikleri:

  • Yapay zeka destekli içerik oluşturma, yeniden yazma, kısaltma, genişletme ve ton ayarlaması
  • Veritabanı oluşturma, düzenleme ve yönetim için Wordkraft ile entegrasyon
  • Ekip üyelerini ve paydaşları davet etmek için işbirliği ve paylaşım özellikleri
  • Güvenli ve erişilebilir veriler için gerçek zamanlı bulut depolama
  • Temel iş ayrıntılarını sağlayarak taslaklar oluşturmaya yönelik bir şablon

Wordkraft AI'yi ziyaret edin →

8. Bit AI

Bit AI, etkileşimli ve işbirliğine dayalı stratejik belgelerin oluşturulmasını geliştirmek için tasarlanmış, yapay zeka destekli bir platformdur. İyi yapılandırılmış ve ilgi çekici içeriklerin oluşturulmasına yardımcı olan güçlü wiki'ler ve yapay zeka yazma araçları içerir. Bit AI ile kullanıcılar, stratejik vizyonlarını etkili bir şekilde ileten görsel olarak çekici ve bilgilendirici belgeler üretebilir.

Platform, gerçek zamanlı işbirliğini destekleyerek ekip üyelerinin belgeler üzerinde sorunsuz bir şekilde birlikte çalışmasına ve geri bildirimleri verimli bir şekilde birleştirmesine olanak tanır. Bit AI ayrıca belgelerin tamamen duyarlı olmasını ve optimum erişilebilirlik ve okunabilirlik için farklı cihazlara uyum sağlamasını sağlar. Ayrıca kullanıcılar, veri gizliliğini ve güvenliğini artıran özel belgeler oluşturma seçeneğine de sahiptir.

Bit AI'nin temel özellikleri:

  • Ekip çalışmasını ve yaratıcılığı teşvik etmek için etkileşimli ve işbirlikçi iş planları
  • Net ve tutarlı içerik oluşturmak için AI yazar özellikleri
  • Sorunsuz ekip çalışması ve geri bildirim entegrasyonu için gerçek zamanlı işbirliği
  • Farklı cihazlara uyum sağlayan tamamen duyarlı belgeler
  • Veri gizliliği ve güvenliği için özel belge paylaşımı

Bit AI'yi ziyaret edin →

9. Basitleştirilmiş

Simplified, pazarlama çabalarını yönetmek ve ilgi çekici içerik hazırlamak için kapsamlı bir çözümün yanı sıra bir iş planı oluşturmaya yönelik benzersiz bir özellik sunan, hepsi bir arada yapay zeka destekli bir platformdur. Platformun Yapay Zeka İş Planı Oluşturucusu, girişimcilere ve küçük işletme sahiplerine profesyonel ve ayrıntılı stratejik belgeleri hızla üretmede yardımcı olmak için tasarlandı.

Gelişmiş yapay zeka yetenekleriyle Simplified, doğru büyüme tahminleri ve yatırım stratejileri sunarak kullanıcıların girişimleri için bilinçli kararlar almasına olanak tanıyor. Platform, nihai çıktının kullanıcının vizyonu ve hedefleriyle uyumlu olmasını sağlamak için özelleştirme seçenekleri sunar. Ayrıca işbirliğini destekleyerek ekip üyelerinin belgeye etkili bir şekilde katkıda bulunmasına olanak tanır. Entegre pazarlama araçları, Basitleştirilmiş'i hem stratejik planlama hem de pazarlama ihtiyaçları için çok yönlü bir çözüm olarak daha da güçlendiriyor.

Basitleştirilmiş'in temel özellikleri:

  • Yalnızca birkaç tıklamayla oluşturulan profesyonel ve kapsamlı bir planla verimli iş planlaması
  • Yapay zeka yetenekleri tarafından sağlanan doğru büyüme tahminleri ve yatırım stratejileri
  • İş planını kullanıcının vizyonu ve hedefleriyle uyumlu hale getirmek için özelleştirme seçenekleri
  • Ekip üyeleriyle kapsamlı ve doğru bir plan üzerinde çalışmaya yönelik işbirliği özellikleri
  • Uyumlu ve etkili bir pazarlama stratejisi için entegre pazarlama araçları

Basitleştirilmiş'i ziyaret edin →

Yapay Zeka ile En İyi İş Planlarını Oluşturmak

Yapay zeka destekli iş planı oluşturucuların yükselişi, girişimcilerin ve küçük işletme sahiplerinin, girişimlerinin başarısı için hayati önem taşıyan planlama görevine yaklaşma biçimini değiştirdi. Kullanıcılar, bu blog yazısında tartışılan en iyi 10 yapay zeka oluşturucudan yararlanarak oluşturma sürecini kolaylaştırabilir, profesyonel kalitede planlar sağlayabilir ve değerli öngörülere ve tahminlere erişebilir.

Upmetrics'in kullanıcı dostu platformundan ve adım adım rehberlikten Simplified'ın iş planlaması ve pazarlamaya yönelik hepsi bir arada çözümüne kadar, bu yapay zeka destekli araçlar, çeşitli sektörlerdeki işletmelerin farklı ihtiyaçlarını karşılar. Girişimciler, yapay zekanın gücünden yararlanarak, yatırımcıları cezbeden ve karar verme süreçlerine rehberlik eden ilgi çekici ve ikna edici planlar oluştururken zamandan, emekten ve kaynaklardan tasarruf edebilirler.

Alex McFarland, yapay zekadaki en son gelişmeleri araştıran bir yapay zeka gazetecisi ve yazarıdır. Dünya çapında çok sayıda yapay zeka girişimi ve yayınıyla işbirliği yaptı.

Son Yazılar