Anslut dig till vårt nätverk!

Bäst Av

9 bästa AI-affärsplangeneratorer (juli 2024)

Uppdaterad on

Unite.AI har åtagit sig att följa rigorösa redaktionella standarder. Vi kan få ersättning när du klickar på länkar till produkter vi recenserar. Se gärna vår anknytning till anknytning.

I dagens snabba affärsvärld är det viktigt att ha en välgjord affärsplan för att säkra finansiering, vägleda beslutsfattande och lägga ut en kurs för framgång. Men att skapa en heltäckande och övertygande affärsplan kan vara en svår uppgift, särskilt för entreprenörer och småföretagare som kanske inte har lång erfarenhet inom detta område. Lyckligtvis har uppkomsten av AI-verktyg förbättrat den kreativa processen, vilket gör den mer tillgänglig, effektiv och effektiv än någonsin tidigare.

Vi kommer att utforska de bästa AI-affärsplansgeneratorerna som kan hjälpa dig att skapa en vinnande plan för ditt företag.

1. Upmetrics

Hur skriver man en affärsplan? | Handledning för affärsplan | Steg för steg guide

Upmetrics är ett AI-drivet affärsplansverktyg som guidar individer och småföretag genom processen att skriva en förstklassig affärsplan. Med sin användarvänliga plattform och steg-för-steg-vägledning gör Upmetrics det enkelt för vem som helst att skapa en plan av professionell kvalitet, oavsett nivå av affärsexpertis.

Verktyget erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive 400+ affärsplansexempel, AI-assisterat skrivning och ekonomiska prognoser på upp till 7 år. Upmetrics tillhandahåller också en AI-genererad pitch-deck-funktion, som låter användare skapa en övertygande presentation på mindre än en timme. Plattformens flexibilitet och anpassningsförmåga gör den lämplig för olika branscher, från tekniska startups till butiker och tjänsteföretag.

Nyckelfunktioner hos Upmetrics:

  • 400+ exempel på affärsplaner
  • AI-genererade affärsplaner (helt AI-genererade)
  • Ekonomisk prognos upp till 7 år
  • AI för att skapa pitchdeck på mindre än en timme
  • Gratis guider och utbildningsresurser
  • Molnlagring i realtid
  • Enkelt samarbete och delningsalternativ

Besök Upmetrics →

2. Plus AI

Plus AI är ett AI-drivet verktyg som är specialiserat på att skapa professionella, väldesignade presentationer, vilket gör det till ett idealiskt val för att skapa affärsplaner. Plattformen integreras sömlöst med Google Slides, vilket ger användare tillgång till inbyggda redigerings- och samarbetsfunktioner.

Med Plus AI kan användare generera en omfattande affärsplan baserat på en kort beskrivning av deras verksamhet, som sedan enkelt kan redigeras och omarrangeras för att passa deras specifika behov. Plus AI erbjuder flexibiliteten att generera bilder en i taget eller skapa en hel presentation i ett enda steg, vilket gör det till ett mångsidigt verktyg för företag av alla storlekar. Plattformen erbjuder också en gratis provperiod, vilket gör att användare kan utforska dess funktioner innan de förbinder sig till en betald plan.

Nyckelfunktioner i Plus AI:

  • Direkt integration med Google Slides för enkel redigering och samarbete
  • Anpassningsbara bilder som kan redigeras, revideras och utformas efter att ha skapat ett första utkast
  • Alternativ för bild-för-bild eller fullständig presentationsgenerering
  • Gratis provperiod tillgänglig för användare att prova Plus AI innan de förbinder sig till en betalplan

Använd rabattkod: UNITEAI10 att kräva en 10% rabatt.

Läs recension →

Besök Plus AI →

3. Storydoc

Storydoc

Storydoc är en AI-driven affärsplansgenerator som förenklar skapandet av interaktiva och övertygande affärsplaner, utan att kräva några designkunskaper. Plattformen erbjuder ett användarvänligt gränssnitt med ett brett urval av interaktiva bilder skräddarsydda för nystartade företag och nya företag, som enkelt kan anpassas för att passa användarens vision och krav.

Storydocs AI Presentation Designer skapar rullningsbaserade, webbvänliga och mobiloptimerade presentationer, komplett med prestandaanalys. Plattformen säkerställer också säkerheten och integriteten för användardata, och följer strikta säkerhetsprotokoll och branschpraxis. Med Storydoc kan användare skapa engagerande presentationer som fångar investerares och intressenters uppmärksamhet.

Huvudfunktioner i Storydoc:

  • AI Business Plan Presentation Designer för rullningsbaserade, webbvänliga och mobiloptimerade presentationer
  • Säker och pålitlig plattform som säkerställer säkerheten och integriteten för användardata
  • Interaktiva bilder som kan anpassas för att passa användarens presentationsvision och krav
  • Mobiloptimerade presentationer som ser bra ut på alla enheter
  • Integrationer med Calendly, Loom, YouTube, Typeform och mer för extra funktionalitet

Besök Storydoc →

4. 15 minuters plan

15 minuters plan

15minuteplan.ai är en AI-driven generator som effektiviserar skapelseprocessen, vilket gör att entreprenörer och små till medelstora företag (SMF) kan producera effektiva dokument på bara 15 minuter. Utformad för att göra affärsplanering allmänt tillgänglig, vänder sig plattformen till användare på alla nivåer av affärs- eller skrivupplevelse.

Med sina avancerade AI-algoritmer genererar 15minuteplan omfattande, uppdaterade planer baserade på de senaste marknadstrenderna och bästa praxis. Plattformen har också en unik "Talk To Plan"-funktion, som gör det möjligt för användare att diktera specifika ändringar eller tillägg, som sedan integreras sömlöst av AI. Dessutom stöder 15minuteplan olika språk, vilket gör det tillgängligt för användare över hela världen.

Nyckelfunktioner i 15minuteplan:

  • AI Creation baserat på de senaste marknadstrenderna och affärsmässiga bästa praxis
  • Talk To Plan-funktionalitet för enkel diktering av ändringar eller tillägg
  • Flerspråkigt stöd för 10+ språk, med fler som läggs till kontinuerligt
  • Användarvänligt gränssnitt för inmatning av viktig affärsinformation
  • Nedladdningsbart Word-dokument för enkel delning och ändring

Besök 15minuteplan →

5. Begreppet AI

Begreppet AI

Notion AI är ett AI-drivet verktyg i Notion som förenklar skapandet av omfattande affärsplaner, som betonar ett organiserat och strukturerat tillvägagångssätt för affärsstrategiering. Plattformen erbjuder ett brett utbud av funktioner utformade för att effektivisera affärsplaneringsprocessen, inklusive AI-driven innehållsgenerering, omskrivning, förkortning, expansion och tonjustering.

Notion AI integreras sömlöst med Notion-plattformen, vilket ger användare åtkomst till funktioner som databasskapande, organisation och hantering, samt samarbets- och delningsalternativ. Med Notion AI kan användare skapa skräddarsytt innehåll som stämmer överens med deras affärsmål och röst, samtidigt som de avsevärt minskar deras arbetsbelastning när det gäller att skapa övertygande berättelser som säkerställer köp från investerare och intressenter.

Nyckelfunktioner i Notion AI:

  • AI-driven innehållsgenerering, omskrivning, förkortning, expansion och tonjustering
  • Integration med Notion för att skapa, organisera och hantera databaser
  • Samarbets- och delningsfunktioner för att bjuda in teammedlemmar och intressenter
  • Molnlagring i realtid för säker och tillgänglig data
  • Effektiviserad affärsplaneringsprocess för att skapa övertygande berättelser

Besök Notion AI →

6. Vacker AI

Vacker AI

Beautiful AI är en AI-driven presentationsprogramvara som gör det möjligt för användare att skapa fantastiska affärspresentationer och planer på nolltid, utan att kräva några designkunskaper. Med den här plattformen behöver användarna helt enkelt lägga till text, och Beautiful AI kommer att förvandla innehållet till eleganta presentationsbilder, vilket eliminerar behovet av manuell bildstorlek eller innehållsplacering.

Affärsplanmallen kan nås genom att logga in och användare kommer att uppmanas att fylla i några viktiga detaljer om sin verksamhet. Beautiful AI erbjuder ett brett utbud av funktioner, inklusive 65+ smarta bildmallar, anpassade presentationsteman för varumärkeskonsistens och hundratals anpassningsbara startmallar, vilket säkerställer att användare aldrig behöver starta en presentation eller affärsplan från början.

Nyckelfunktioner i Beautiful AI:

  • 65+ smarta bildmallar med fördesignade bildgallerier
  • Varumärkeskonsistens med anpassade presentationsteman
  • Hundratals anpassningsbara startmallar
  • Designerbot för att skapa första utkast baserat på användarkrav
  • Enkel omvandling av innehåll till eleganta presentationsbilder

Besök Beautiful AI →

7. Wordkraft AI

Wordkraft AI är en AI-driven webbapplikation som genererar optimerat, autentiskt och högkvalitativt innehåll för olika behov. Genom att använda den kraftfulla stora språkmodellen GPT-3.5, specialiserar Wordkraft AI på att skapa innehåll som är skräddarsytt för specifika krav, inklusive professionella och välorganiserade affärsplaner. Det här verktyget hjälper användare att effektivt utveckla strategiska dokument som uppfyller deras unika affärsmål.

Plattformen erbjuder en mall som kan användas för att skapa ett utkast genom att tillhandahålla viktig information om verksamheten. Wordkraft AI:s AI-funktioner hjälper användare att skapa innehåll som stämmer överens med deras affärsmål och röst, samtidigt som de stöder samarbets- och delningsfunktioner. Med molnlagring i realtid och sömlös integration med Wordkraft-plattformen är Wordkraft AI en värdefull tillgång för affärsplanering och presentationer.

Nyckelfunktioner i Wordkraft AI:

  • AI-driven innehållsgenerering, omskrivning, förkortning, expansion och tonjustering
  • Integration med Wordkraft för att skapa, organisera och hantera databaser
  • Samarbets- och delningsfunktioner för att bjuda in teammedlemmar och intressenter
  • Molnlagring i realtid för säker och tillgänglig data
  • En mall för att skapa utkast genom att tillhandahålla viktig affärsinformation

Besök Wordkraft AI →

8. Lite AI

Bit AI är en AI-driven plattform designad för att förbättra skapandet av interaktiva och samarbetande strategiska dokument. Den har kraftfulla wikis och AI-skrivverktyg som hjälper till att skapa välstrukturerat och engagerande innehåll. Med Bit AI kan användare producera visuellt tilltalande och informativa dokument som effektivt kommunicerar deras strategiska vision.

Plattformen stöder samarbete i realtid, vilket gör att teammedlemmar kan arbeta sömlöst tillsammans med dokument och integrera feedback effektivt. Bit AI säkerställer också att dokument är fullt lyhörda och anpassar sig till olika enheter för optimal tillgänglighet och läsbarhet. Dessutom har användare möjlighet att skapa privata dokument, vilket förbättrar datasekretess och säkerhet.

Nyckelfunktioner i Bit AI:

  • Interaktiva och samarbetande affärsplaner för att främja lagarbete och kreativitet
  • AI-skrivarfunktioner för att skapa tydligt och sammanhängande innehåll
  • Samarbete i realtid för sömlöst lagarbete och feedbackintegration
  • Fullt responsiva dokument som anpassar sig till olika enheter
  • Privat dokumentdelning för datasekretess och säkerhet

Besök Bit AI →

9. förenklade

Simplified är en allt-i-ett AI-driven plattform som erbjuder en heltäckande lösning för att hantera marknadsföringsinsatser och skapa engagerande innehåll, tillsammans med en unik funktion för att skapa en affärsplan. Plattformens AI Business Plan Generator är utformad för att hjälpa entreprenörer och småföretagare att snabbt producera professionella och detaljerade strategiska dokument.

Med sina avancerade AI-funktioner tillhandahåller Simplified korrekta tillväxtprognoser och investeringsstrategier, vilket gör det möjligt för användare att fatta välinformerade beslut för sina satsningar. Plattformen erbjuder anpassningsalternativ för att säkerställa att den slutliga produktionen överensstämmer med användarens vision och mål. Dessutom stöder det samarbete, vilket gör att teammedlemmar kan bidra effektivt till dokumentet. Integrerade marknadsföringsverktyg etablerar Simplified ytterligare som en mångsidig lösning för både strategisk planering och marknadsföringsbehov.

Nyckelfunktioner i Simplified:

  • Effektiv affärsplanering med en professionell och omfattande plan skapad med bara några klick
  • Exakta tillväxtprognoser och investeringsstrategier som tillhandahålls av AI-kapacitet
  • Anpassningsalternativ för att anpassa affärsplanen med användarens vision och mål
  • Samarbetsfunktioner för att arbeta med teammedlemmar på en omfattande och korrekt plan
  • Integrerade marknadsföringsverktyg för en sammanhållen och effektiv marknadsföringsstrategi

Besök Förenklat →

Skapa de bästa affärsplanerna med AI

Framväxten av AI-drivna affärsplansgeneratorer har förändrat sättet som entreprenörer och småföretagare närmar sig den avgörande uppgiften att planera för sina företags framgång. Genom att utnyttja de 10 bästa AI-generatorerna som diskuteras i det här blogginlägget kan användare effektivisera skapelseprocessen, säkerställa professionella planer och få tillgång till värdefulla insikter och prognoser.

Från Upmetrics användarvänliga plattform och steg-för-steg-vägledning till Simplifieds allt-i-ett-lösning för affärsplanering och marknadsföring, dessa AI-drivna verktyg tillgodoser de olika behoven hos företag inom olika branscher. Genom att utnyttja kraften i AI kan entreprenörer spara tid, ansträngning och resurser samtidigt som de skapar övertygande och övertygande planer som attraherar investerare och styr deras beslutsprocesser.

Alex McFarland är en AI-journalist och författare som utforskar den senaste utvecklingen inom artificiell intelligens. Han har samarbetat med många AI-startups och publikationer över hela världen.

Nya Inlägg