Povežite se z nami

Pogoji uporabe

Ti pogoji in določila opisujejo pravila in predpise za uporabo spletnega mesta Unite.AI

Z dostopom do te spletne strani predvidevamo, da sprejemate te pogoje in določila. Ne nadaljujte z uporabo Unite.AI, če se ne strinjate z vsemi določili in pogoji, navedenimi na tej strani.

Za ta določila in pogoje velja naslednja terminologija, Izjava o zasebnosti in Obvestilo o zavrnitvi odgovornosti ter vse pogodbe: »Stranka«, »Vi« in »Vaš« se nanašajo na vas, osebo, ki je prijavljena na tem spletnem mestu in je skladna s pogoji in določili podjetja. »Podjetje«, »mi sami«, »mi«, »naš« in »nas« se nanašajo na naše podjetje. »Stranka«, »stranke« ali »nas« se nanaša tako na naročnika kot na nas. Vsi pogoji se nanašajo na ponudbo, sprejem in upoštevanje plačila, ki je potrebno za izvedbo postopka naše pomoči stranki na najprimernejši način za izrecni namen izpolnjevanja strankinih potreb glede zagotavljanja navedenih storitev družbe, v skladu z in v skladu z veljavno zakonodajo Kajmanskih otokov. Kakršna koli uporaba zgornje terminologije ali drugih besed v ednini, množini, velikih začetnicah in/ali on/ona ali oni so medsebojno zamenljivi in ​​se torej nanašajo na isto.

Piškotki

Uporabljamo uporabo piškotkov. Z dostopom Ime spletnega mesta, ste se strinjali z uporabo piškotkov v soglasju z Ime podjetjaPolitika zasebnosti uporabnika.

Večina interaktivnih spletnih mest uporablja piškotke, da lahko pridobimo podatke o uporabniku za vsak obisk. Naše spletno mesto uporablja piškotke, da omogoči delovanje določenih območij in ljudem olajša obisk našega spletnega mesta. Nekateri naši pridruženi/oglaševalski partnerji morda uporabljajo tudi piškotke.

Licenca

Če ni navedeno drugače, imajo Unite.ai in/ali njegovi dajalci licence pravice intelektualne lastnine za vse gradivo na Unite.ai. Vse pravice intelektualne lastnine so pridržane.

Ne smete:

  • Posodobite material iz Ime spletnega mesta
  • Prodajno, najemno ali podlicenčno gradivo iz Ime spletnega mesta
  • Reproducirati, kopirati ali kopirati material iz Ime spletnega mesta
  • Ponovno distribuirajte vsebino iz Ime spletnega mesta

Ta sporazum začne teči z dnem tega dne.

Deli tega spletnega mesta uporabnikom ponujajo priložnost za objavo in izmenjavo mnenj in informacij na določenih področjih spletnega mesta. Unite.ai ne filtrira, ureja, objavlja ali pregleduje komentarjev, preden so prisotni na spletnem mestu. Komentarji ne izražajo stališč in mnenj Unite.ai, njegovih agentov in/ali podružnic. Komentarji odražajo stališča in mnenja osebe, ki je objavila svoja stališča in mnenja. V obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, Unite.ai ni odgovoren za komentarje ali za kakršno koli odgovornost, škodo ali stroške, povzročene in/ali nastale zaradi kakršne koli uporabe in/ali objave in/ali videza komentarjev. na tej spletni strani.

Unite.ai si pridržuje pravico do spremljanja vseh komentarjev in odstranjevanja kakršnih koli komentarjev, ki se lahko štejejo za neprimerne, žaljive ali povzročajo kršitev teh pogojev.

Zagotavljate in zastopate:

  • Imate pravico objaviti pripombe na naši spletni strani in imeti vse potrebne licence in soglasja za to;
  • Pripombe ne napeljejo nobene pravice intelektualne lastnine, vključno brez omejitev z avtorskimi pravicami, patentom ali blagovno znamko katere koli tretje osebe;
  • Pripombe ne vsebujejo nobenega obrekljivega, vdirajočega, žaljivega, nespodobnega ali drugače nezakonitega gradiva, ki je vdor v zasebnost
  • Pripombe se ne bodo uporabljale za zahtevo ali promocijo poslovnih ali običajnih ali predstavljenih komercialnih dejavnosti ali nezakonitih dejavnosti.

S tem podelite Ime podjetja neizključna licenca za uporabo, reprodukcijo, urejanje in pooblastitev drugih za uporabo, razmnoževanje in urejanje vaših komentarjev v vseh oblikah, oblikah ali medijih.

Hiperpovezava z našo vsebino

Naslednje organizacije se lahko povezujejo na našo spletno stran brez predhodne pisne odobritve:

  • Vladne agencije;
  • Iskalniki;
  • Novinarske organizacije;
  • Distributerji spletnih imenikov se lahko povezujejo na našo spletno stran na enak način, kot so hiperpovezave s spletnimi mesti drugih podjetij, ki kotirajo na borzi; in
  • Sistemsko široko akreditirana podjetja razen pridobivanja neprofitnih organizacij, dobrodelnih nakupovalnih središč in dobrodelnih skupin za zbiranje sredstev, ki ne smejo biti hiperpovezana na našo spletno stran.

Te organizacije se lahko povežejo z našo domačo stranjo, publikacijami ali drugimi informacijami na spletnem mestu, če povezava: (a) ni na noben način zavajajoča; (b) ne namiguje na sponzorstvo, podporo ali odobritev povezovalne stranke in njenih izdelkov in/ali storitev; in (c) ustreza kontekstu spletnega mesta osebe, ki povezuje.

Druge zahteve za povezave iz naslednjih vrst organizacij lahko preučimo in odobrimo:

  • splošno znani potrošniški in / ali poslovni viri informacij;
  • dot.com skupnosti skupnosti;
  • združenja ali druge skupine, ki zastopajo dobrodelne organizacije;
  • distributerji spletnih imenikov;
  • internetni portali;
  • računovodske, pravne in svetovalne družbe; in
  • izobraževalne ustanove in trgovinska združenja.

Te organizacije se lahko povežejo z našo domačo stranjo, če povezava: (a) ni na noben način zavajajoča; (b) ne namiguje na sponzorstvo, podporo ali odobritev povezovalne stranke in njenih izdelkov ali storitev; in (c) ustreza kontekstu spletnega mesta osebe, ki povezuje.

Če ste ena od organizacij, navedenih v odstavku 2 zgoraj, in vas zanima povezava do naše spletne strani, nas morate o tem obvestiti tako, da pošljete e-pošto na Unite.ai. Prosimo, vključite svoje ime, ime vaše organizacije, kontaktne podatke in URL vašega spletnega mesta, seznam morebitnih URL-jev, s katerih se nameravate povezati na našo spletno stran, in seznam URL-jev na naši spletni strani, na katere bi radi povezava. Počakajte 2-3 tedne na odgovor.

Odobrene organizacije lahko povezujejo na našo spletno stran tako:

  • Z uporabo našega korporativnega imena; ali
  • Z uporabo enotnega lokalnega vira, na katerega je povezan; ali
  • Z uporabo katerega koli drugega opisa našega spletnega mesta, s katerim je povezana povezava, ki je smiseln v kontekstu in obliki vsebine na spletnem mestu osebe, ki povezuje.

Brez uporabe Ime podjetjaLogotip ali drugo umetniško delo bo dovoljeno za povezovanje brez licenčne pogodbe o blagovni znamki.

iFrames

Brez predhodne odobritve in pisnega dovoljenja ne smete ustvarjati okvirov okoli naših spletnih strani, ki na kakršen koli način spreminjajo vizualno predstavitev ali videz naše spletne strani.

Odgovornost za vsebino

Ne odgovarjamo za vsebino, ki se pojavi na vaši spletni strani. Strinjate se, da nas boste zaščitili in zaščitili pred vsemi zahtevki, ki se povečujejo na vaši spletni strani. Na nobenem spletnem mestu se ne sme pojaviti nobena povezava (-a), ki se lahko razlaga kot obrekovanje, obsceno ali kaznivo, ali ki krši, druga krši ali zagovarja kršitve ali druge kršitve pravic tretjih oseb.

Pridržanje pravic

Pridržujemo si pravico zahtevati, da odstranite vse povezave ali katero koli posamezno povezavo do naše spletne strani. Strinjate se, da na zahtevo takoj odstranimo vse povezave do naše spletne strani. Prav tako si pridržujemo pravico, da kadar koli spremenimo te pogoje in določila ter njihovo politiko povezovanja. Z nenehnim povezovanjem na naše spletno mesto se strinjate, da ste zavezani in upoštevate te pogoje in določila povezovanja.

Odstranitev povezav z našega spletnega mesta

Če najdete katero koli povezavo na naši spletni strani, ki je iz kakršnega koli razloga žaljiva, nas lahko kadar koli pokličete in obvestite. Upoštevali bomo zahteve za odstranitev povezav, vendar nismo dolžni, da se neposredno ali neposredno odzovemo na vas.

Ne zagotavljamo, da so informacije na tej spletni strani pravilne, ne zagotavljamo njegove popolnosti ali točnosti; niti ne obljubljamo, da bo spletno mesto ostalo na razpolago ali da se gradivo na spletnem mestu posodablja.

Zavrnitev odgovornosti

V največjem obsegu, ki ga dovoljuje veljavna zakonodaja, izključujemo vse predstavitve, garancije in pogoje v zvezi z našo spletno stranjo in uporabo te spletne strani. Nič v tej zavrnitvi ne bo:

  • omejite ali izključite našo ali vašo odgovornost za smrt ali telesne poškodbe;
  • omejite ali izključite našo ali vašo odgovornost za goljufijo ali goljufivo napačno predstavitev;
  • omejite katero koli od naših ali vaših obveznosti na kakršenkoli način, ki ni dovoljen po veljavni zakonodaji; ali
  • izključite katero koli od naših ali vaših obveznosti, ki jih ni mogoče izključiti po veljavnem pravu.

Omejitve in prepovedi odgovornosti, določene v tem oddelku in drugod v tej zavrnitvi odgovornosti: (a) veljajo za prejšnji odstavek; in (b) ureja vse obveznosti, ki izhajajo iz izjave o omejitvi odgovornosti, vključno z obveznostmi, ki izhajajo iz pogodbe, z davkom in kršitvijo zakonske dajatve.

Dokler se spletna stran ter informacije in storitve na spletnem mestu brezplačno brezplačno, ne bomo odgovorni za morebitno izgubo ali škodo.