Povežite se z nami

Best Of

10 najboljših orodij za urejanje fotografij z umetno inteligenco (julij 2024)

Posodobljeno on

Unite.AI je zavezan strogim uredniškim standardom. Ko kliknete povezave do izdelkov, ki jih pregledamo, lahko prejmemo nadomestilo. Oglejte si naše razkritje podružnic.

V nenehno razvijajoči se pokrajini digitalnih posnetkov orodja za urejanje fotografij z umetno inteligenco ponujajo vrsto funkcij, ki spreminjajo umetnost in učinkovitost urejanja fotografij. Ta orodja, ki jih poganja napredna umetna inteligenca, revolucionirajo to področje, tako da je profesionalno urejanje fotografij dostopno tako amaterjem kot profesionalcem. Z umetno inteligenco so naloge, ki so nekoč zahtevale ure natančnega dela, zdaj dosegljive z nekaj kliki, kar v domeno digitalne fotografije prinaša novo raven natančnosti in ustvarjalnosti.

V tem blogu predstavljamo nekaj najboljših orodij za urejanje fotografij z umetno inteligenco na trgu. Vsako orodje je mešanica inovativnosti, uporabniku prijaznosti in zmogljivih zmogljivosti AI, ki skrbijo za različne vidike urejanja fotografij. Pri teh orodjih ne gre le za uporabo filtrov ali osnovnih urejanj; gre za ponovno definiranje možnosti na področju izboljšave digitalnih fotografij. Ko se bomo poglobili v vsako od teh orodij, bomo raziskali njihove edinstvene lastnosti, prednosti in kako preoblikujejo prihodnost urejanja fotografij.

1. Skylumov Luminar Neo

Kako uporabljati Sky AI | Luminar Neo

Skylum si je ustvaril nišo v svetu urejanja fotografij z umetno inteligenco s svojim vodilnim izdelkom Luminar Neo. Izstopa po združitvi umetne inteligence z uporabniku prijaznim vmesnikom, ki ponuja vrsto naprednih funkcij, ki so namenjene tako profesionalnim kot amaterskim fotografom. Bistvo Skylumovega izdelka je v njegovi zmožnosti poenostavitve zapletenih nalog urejanja fotografij, hkrati pa zagotavlja rezultate na profesionalni ravni, na novo definira učinkovitost in ustvarjalnost pri izboljšavi fotografij.

Funkcije, kot so SkyAI, FaceAI, BodyAI, IrisAI in AtmosphereAI, omogočajo uporabnikom, da naredijo zapletene prilagoditve z lahkoto brez primere. Ta orodja so spretna pri preoblikovanju vsakdanjih podob v vizualno osupljive mojstrovine v delčku časa, ki je običajno potreben. Poleg teh edinstvena orodja za prilagajanje umetne inteligence, kot so Relight AI, GenErase in Skin AI, dodatno razširjajo vsestranskost Skylumovih ponudb, ki skrbijo za širok spekter potreb urejanja, od subtilnih retuš do celovitih transformacij.

Luminar Neo se lahko pohvali tudi z obsežnim naborom učinkov in prilagoditev, vključno s funkcijami za napajalnik in odstranjevanje prahu, ki zagotavljajo, da je pokrit vsak vidik izboljšave fotografij. Modularna funkcionalnost Luminar Neo s svojim večplastnim urejanjem in maskiranjem AI je še posebej omembe vredna. Ponuja poenostavljen vmesnik, ki vabi novince k urejanju fotografij, ne da bi pri tem žrtvovali globino, ki jo zahtevajo izkušeni strokovnjaki.

Ključne značilnosti Skylumovega Luminar Neo:

  • Orodja za urejanje, ki jih poganja AI: Napredne funkcije AI za hitre in impresivne izboljšave fotografij.
  • Edinstvene prilagoditve AI: Širok nabor orodij za prilagajanje AI za različne zahteve urejanja.
  • Zbirka celovitih učinkov: Obsežen izbor učinkov in orodij za temeljito urejanje fotografij.
  • Uporabniku prijazna modularna funkcionalnost: Poenostavljen vmesnik z večplastnim urejanjem in maskiranjem AI.
  • Prilagodljive cenovne možnosti: Na voljo sta tako naročniški model kot model enkratnega nakupa.

Preberite pregled →

Obiščite Skylum →

2. Photoleap podjetja Lightricks

Spoznajte Photoleap | Predstavitev aplikacije

Photoleap, ki so ga izdelali inovativni umi podjetja Lightricks, je dinamična aplikacija za urejanje fotografij, ki združuje množico funkcij in orodij ter prinaša novo raven ustvarjalnosti in preobrazbe slik. Photoleap, znan po svojih vseobsegajočih zmožnostih, poskrbi za široko paleto potreb po urejanju fotografij, zaradi česar je prava izbira za fotografe in ustvarjalce, ki iščejo vsestranskost in napredne funkcije v eni aplikaciji.

Ena od ključnih prednosti Photoleapa je njegova narava vse v enem. Aplikacija uporabnikom omogoča spreminjanje ozadij, odstranjevanje nezaželenih predmetov, ustvarjanje umetniških kolažev ter uporabo različnih filtrov in učinkov, vse znotraj enotne platforme. Zaradi te palete funkcionalnosti je Photoleap zmogljivo orodje za hitro urejanje in zapletena umetniška ustvarjanja. Poleg tega možnosti takojšnjega urejanja v aplikaciji in učinki profesionalnega razreda uporabnikom nudijo širok spekter izbire za izboljšanje njihovih slik, ne glede na njihovo raven spretnosti.

Zlasti omembe vredna je zmogljivost Photoleapa pri urejanju fotografij, ki ga poganja AI. Zmogljive funkcije umetne inteligence aplikacije poenostavijo ustvarjalni proces in uporabnikom omogočajo doseganje osupljivih rezultatov z minimalnim naporom. Poleg standardnih orodij za urejanje Photoleap ponuja napredne plasti in načine mešanja, kar odpira možnosti za ustvarjanje kompleksnih in edinstvenih kompozicij. Aplikacija se ponaša tudi s širokim izborom foto filtrov in učinkov, čopičev, pisav in tonskih prilagoditev, kar omogoča obsežno prilagajanje in personalizacijo slik.

Ključne značilnosti Photoleap podjetja Lightricks:

  • Vse-v-enem urejanje fotografij: Obsežne funkcije za spreminjanje ozadja, odstranjevanje predmetov, ustvarjanje kolaža in drugo.
  • Takojšnje urejanje in profesionalni učinki: Različne možnosti za hitre izboljšave in napredne učinke.
  • Zmogljive zmogljivosti AI: Funkcije AI, ki izboljšajo ustvarjalni proces in zagotavljajo osupljive rezultate.
  • Sloji in načini mešanja: Napredna orodja za ustvarjanje kompleksnih kompozicij.
  • Različni filtri in učinki: Širok izbor za preoblikovanje in izboljšanje slik.
  • Ustvarjalna orodja in prilagoditve: Čopiči, pisave in prilagoditve tonov za podrobno prilagoditev.
  • Inovativne preobrazbe AI: Orodja AI za ustvarjanje umetniške in edinstvene slike.

Preberite pregled →

Obiščite Photoleap →

3. Fotor

Umetna inteligenca na dosegu roke: predstavitev funkcij za urejanje FotorAI

Fotor je vseobsegajoč spletni urejevalnik fotografij, zasnovan za enostaven dostop do urejanja fotografij za vsakogar. Ta platforma poenostavlja postopek izboljšave fotografij in ponuja nabor orodij, ki so namenjena tako začetnikom kot profesionalnim uporabnikom. Ključne funkcije vključujejo osnovne možnosti urejanja fotografij, kot so obrezovanje, prilagajanje svetlosti in kontrasta, poleg naprednih funkcij, kot je retuširanje portretov, odstranjevanje ozadja in paketno urejanje.

Fotor izstopa z integracijo orodij, ki jih poganja umetna inteligenca, za avtomatizacijo zapletenih nalog urejanja, kot je izboljšanje kakovosti fotografij, odstranjevanje neželenih predmetov in ustvarjanje umetnosti iz besedilnih opisov. Poleg tega ponuja različne ustvarjalne možnosti, kot je izdelava kolaža, oblikovanje dizajna in možnost dodajanja ali zamenjave predmetov na fotografijah prek umetne inteligence.

Uporabniki lahko dostopajo do obsežne knjižnice predlog, visokokakovostnih fotografij, nalepk in elegantnih pisav, da izboljšajo svojo izkušnjo urejanja fotografij. Fotor je brezplačen za uporabo in je na voljo na namiznih in mobilnih platformah, zaradi česar je vsestranska možnost za urejanje fotografij kadarkoli in kjer koli.

Glavne značilnosti Fotorja:

  • Obsežna orodja za urejanje fotografij za osnovne do napredne prilagoditve.
  • Izboljšave AI za izboljšanje kakovosti in ustvarjanje ustvarjalne umetnosti.
  • Obsežna knjižnica oblikovalskih sredstev za kreativno prilagajanje.
  • Uporabniku prijazen vmesnik, primeren za vse ravni znanja.
  • Razpoložljivost med platformami za urejanje na namizju in mobilni napravi.

Preberite pregled →

Obiščite Fotor →

4. Adobe Photoshop

Uvod v generativno polnilo | Adobe Photoshop

Adobe Photoshop, vodilni v panogi na področju urejanja slik, je integriral nabor funkcij, ki jih poganja AI, ki izboljšujejo izkušnjo urejanja fotografij. Ta orodja so zasnovana za izboljšanje in preoblikovanje slik z natančnostjo in lahkoto ter izkoriščajo moč umetne inteligence za doseganje rezultatov, ki so bili nekoč nepredstavljivi.

Ena od izstopajočih funkcij umetne inteligence v Photoshopu je orodje Generative Fill, ki uporabnikom omogoča nemoteno dodajanje vsebine svojim slikam. Z izbiro območja ga umetna inteligenca napolni z vsebino, ki se ujema z okoliškimi elementi, kar ustvari koheziven in naraven videz. Podobno funkcija Generative Expand inteligentno razširi izbrano območje in ustvari novo vsebino, ki se popolnoma zlije z obstoječo sliko. Orodje Match Font AI je še en močan dodatek, ki uporabnikom omogoča enostavno iskanje ujemajočih se pisav na slikah ali fotografijah, kar zagotavlja tipografsko doslednost.

Adobe Photoshop vključuje tudi funkcijo Preserve Details 2.0, orodje AI, ki spreminja velikost slik, hkrati pa ohranja ključne podrobnosti in teksture ter ohranja splošno kakovost slike. Orodje za zamenjavo neba spremeni igro za krajinske fotografe, saj omogoča hitre in samodejne spremembe neba, ki so brezhibno integrirane v sliko. Poleg tega orodje za izbiro predmeta in funkcija za izboljšanje roba uporabljata umetno inteligenco za ustvarjanje natančnih izbir in mask, kar poenostavi manipulacijo določenih slikovnih elementov.

Ključne lastnosti zbirke AI Suite Adobe Photoshop:

  • Generativno polnjenje in razširitev: Orodja AI za dodajanje in razširitev vsebine na slikah.
  • Ujemanje pisave: Ujemanje tipografije, ki jo poganja AI za dosledno oblikovanje.
  • Preserve Details 2.0: Spremeni velikost slik, pri tem pa ohrani kakovost in podrobnosti.
  • Zamenjava neba: Hitre in samodejne spremembe neba na fotografijah.
  • Izbira predmeta in izboljšanje roba: Natančna izbira in orodja za maskiranje.
  • Nevralni filtri: Vrsta filtrov AI za izboljšanje in preoblikovanje slik.

Obiščite Adobe Photoshop →

5. Laboratoriji Topaz

Topaz Photo AI Quick Start Video

Topaz Photo AI, ki so ga razvili Topaz Labs, je vrhunska namizna programska oprema, ki uporablja umetno inteligenco za dramatično izboljšanje kakovosti fotografij. Ponuja vrsto funkcij, kot so odstranjevanje šumov, zamegljevanje in povečanje ločljivosti, s čimer se postavlja kot celovito orodje za izboljšavo fotografij. Programska oprema je znana zaradi izjemnega zmanjšanja šuma in zamegljenosti, kar je še posebej uporabno v zahtevnih situacijah s hitro premikajočimi se motivi.

Topaz Photo AI je spreten pri povečanju vizualne kakovosti slik, zaradi česar je idealen za obnavljanje starih fotografij, izvajanje barvnih popravkov, spreminjanje ozadij in odstranjevanje neželenih predmetov. Njegova združljivost z operacijskim sistemom Windows in macOS, skupaj z modelom enkratnega nakupa, prispeva k njegovi privlačnosti. Zmožnosti programske opreme za izboljšanje slike, ki jih poganja umetna inteligenca, so požele pozitivne ocene, zaradi česar je dragocena prednost za fotografe in navdušence.

Programska oprema vsebuje štiri različne modele umetne inteligence (standard, visoka ločljivost, grafika, nizka ločljivost), prilagojene različnim scenarijem, s posebno močjo pri fotografiranju divjih živali in portretov. Deluje izjemno dobro z datotekami RAW, saj ponuja več podrobnosti in jasnosti. Funkcija avtopilota učinkovito zazna motive in obraze na fotografijah in tudi privzete nastavitve prinašajo znatne izboljšave. Topaz Photo AI zagotavlja tudi zanesljivo podporo strankam prek klepeta v živo in obsežne spletne dokumentacije.

Ključne lastnosti Topaz Labs:

  • Najboljše zmanjšanje šuma in zamegljenosti v svojem razredu: Napredno odstranjevanje šumov in zamegljenost za jasne slike.
  • Vsestranska izboljšava slike: Primerno za korekcijo barv, spreminjanje ozadja in odstranjevanje predmetov.
  • Modeli AI za različne scenarije: Prilagojeni modeli za optimalno izboljšavo fotografij.
  • Funkcija avtopilota: Samodejno zazna motive in obraze za izboljšano urejanje.
  • Enkratni nakup: Dostopne cene z enkratnim plačilom in možnostjo brezplačnega preizkusa.

Obiščite Topaz Labs →

6. Movavi urejevalnik fotografij

Najboljša programska oprema za urejanje videa in fotografij leta 2022! Movavi Video Suite 2023: Movavi Video Editor, Photo Editor

Movavi Photo Editor izstopa kot celovita programska oprema za urejanje fotografij, ki temelji na AI in je priznana zaradi uporabniku prijaznega vmesnika, ki je primeren tako za začetnike kot za profesionalce. Programska oprema je opremljena z različnimi orodji, ki jih poganja AI, ki poenostavijo in izboljšajo postopek urejanja fotografij, zaradi česar je vsestranska izbira za širok krog uporabnikov.

V središču ponudbe urejevalnika fotografij Movavi so njegova orodja, ki jih poganja AI, zasnovana za naloge, kot so zaznavanje obrazov, glajenje teksture kože, spreminjanje barve las in obnova starih fotografij. Funkcije restavriranja z umetno inteligenco so še posebej pomembne, saj uporabnikom omogočajo oživitev starih fotografij z odstranjevanjem gub, prask in madežev, zmanjšanjem šuma pri skeniranju in dodajanjem barve črno-belim slikam. Funkcije samodejne izboljšave dodatno poenostavijo postopek urejanja in ponujajo zmožnosti, kot so izboljšava fotografij, odstranjevanje predmetov in obnova starih fotografij.

Retuširanje portretov je še eno področje, kjer Movavi blesti. Programska oprema omogoča ciljane funkcije retuširanja za portretne posnetke, kot sta odstranjevanje sijaja obraza in glajenje gub. Uporabniki lahko tudi enostavno odstranijo ali zamenjajo ozadja z orodji, ki so posebej zasnovana za izrezovanje nepotrebnih elementov in uvajanje novih ozadij. Prednastavitve za korekcijo barv, atmosferski učinki in več kot 100 filtrov in učinkov omogočajo kreativno preoblikovanje slike. Poleg tega Movavi ponuja možnosti prilagajanja besedila in napisov, orodja za odstranjevanje predmetov in zmožnosti paketnega spreminjanja velikosti.

Glavne funkcije urejevalnika fotografij Movavi:

  • Orodja za urejanje, ki jih poganja AI: Napredne funkcije umetne inteligence za zaznavanje obrazov, glajenje kože in obnovo starih fotografij.
  • Samodejne izboljšave: Orodja za izboljšavo fotografij in odstranjevanje predmetov.
  • Retuširanje portretov: Posebne funkcije za izboljšanje portretnih posnetkov.
  • Urejanje ozadja: Preprosta orodja za odstranjevanje in zamenjavo ozadja.
  • Barvni popravek in učinki: Širok nabor prednastavitev in učinkov za kreativno urejanje.
  • Prilagajanje besedila: Možnosti za dodajanje in urejanje napisov in besedila.

Obiščite Movavi →

7. Pixlr-X

Pixlr 2024: Partner za oblikovanje, ki temelji na umetni inteligenci

Pixlr X je brezplačen spletni urejevalnik fotografij z AI, ki združuje uporabniku prijazen vmesnik z naprednimi orodji za urejanje. Zasnovan je za začetnike in profesionalce, saj ponuja široko paleto funkcij, s katerimi je urejanje fotografij dostopno in prefinjeno.

Napredna orodja programske opreme, ki jih poganja umetna inteligenca, vključujejo odstranjevanje ozadja, ustvarjanje prosojnih slik in generator umetne inteligence za pretvorbo besedila v sliko. Ta generator je izstopajoča funkcija, ki uporabnikom omogoča preoblikovanje besedilnih pozivov v osupljive vizualne podobe, kar revolucionira način ustvarjanja vizualnih podob. Pixlr X ponuja tudi funkcije kolaža, predloge in animacije, ki uporabnikom zagotavljajo orodja za ustvarjanje edinstvenih in privlačnih dizajnov.

Urejanje ozadja je preprosto z orodji za odstranjevanje ozadij in ustvarjanje prosojnih slik, kar je idealno za oblikovalske projekte, ki zahtevajo prosojnost. Programska oprema se tu ne ustavi; ponuja prednastavitve za korekcijo barv, atmosferske učinke in več kot 100 filtrov in učinkov, ki ponujajo obsežne možnosti za izboljšanje in spreminjanje slik. Funkcije prilagajanja besedila in napisov, orodja za odstranjevanje predmetov in zmožnosti paketnega spreminjanja velikosti prispevajo k vsestranskosti programske opreme.

Ključne lastnosti Pixlr X:

  • Uporabniku prijazen vmesnik: Enostavna platforma za učinkovito urejanje fotografij.
  • Napredna orodja AI: Orodja za odstranjevanje ozadja, pregledne slike in ustvarjanje besedila v sliko.
  • Generator AI besedila v sliko: Pretvorite besedilne pozive v osupljive slike.
  • Funkcije kolaža in animacije: Ustvarite edinstvene modele z različnimi predlogami in animacijami.
  • Barvni popravek in učinki: Obsežne možnosti za izboljšanje slike.

Obiščite Pixlr X →

8. Corel Paintshop Pro

Corel PaintShop Pro – vaš priljubljeni urejevalnik fotografij

Corel Paintshop Pro nadgrajuje urejanje fotografij z umetno inteligenco za uporabnike sistema Windows z obsežno zbirko naprednih orodij za urejanje in grafično oblikovanje. Vključuje rešitve na osnovi umetne inteligence, ki prihranijo čas in so namenjene tako profesionalnim kot amaterskim fotografom.

AI HDR Studio v Paintshop Pro uporabnikom omogoča enostavno uporabo učinkov visokega dinamičnega razpona. Funkcija AI Style Transfer na slike hitro uporabi umetniške sloge znanih slik. AI Artifact Removal in AI Denoise učinkovito obravnavata slike s težavami s šumom, kar je idealno za fotografiranje pri šibki svetlobi ali visokem ISO. Orodje za zamenjavo ozadja z umetno inteligenco poenostavlja spreminjanje ozadja, medtem ko portretni način z umetno inteligenco samodejno zazna motive, da ustvari učinek bokeh. Poleg tega funkcija AI Upsampling omogoča povečavo fotografij brez izgube ločljivosti ali kakovosti.

Ključne lastnosti programa Corel Paintshop Pro:

  • AI HDR Studio: Učinki visokega dinamičnega razpona z enim klikom.
  • AI Style Transfer: Fotografijam doda umetniške sloge.
  • Odstranjevanje artefaktov in odpravljanje hrupa: Popravi šumne in slikovne slike.
  • Zamenjava ozadja AI: Hitro in učinkovito urejanje ozadja.

Obiščite Paintshop Pro →

9. Canva

Spoznajte Magic Studio | Naj moč umetne inteligence nadgradi vaše delo

Canva se je izkazala kot elektrarna na področju urejanja fotografij, ki ga poganja umetna inteligenca, in ponuja vrsto funkcij, ki poenostavijo in izboljšajo postopek urejanja. Orodja Canva za urejanje fotografij z umetno inteligenco, ki so znana po enostavni uporabi in dostopnosti, so zasnovana tako, da poskrbijo za širok spekter uporabnikov, od amaterjev do profesionalcev, s čimer so zapletena urejanja hitra in enostavna.

Jedro Canvinih zmožnosti urejanja z umetno inteligenco so orodja, kot so Magic Edit, Magic Erase in Auto Crop. Te funkcije uporabljajo vrhunsko tehnologijo umetne inteligence za preoblikovanje in poživitev slik, kar uporabnikom zagotavlja neprimerljivo izkušnjo urejanja. Zlasti Magic Edit in Magic Erase ponazarjata moč AI pri urejanju fotografij, saj uporabnikom ponujata možnost natančnega urejanja in brezhibnega odstranjevanja neželenih elementov. Funkcija samodejnega obrezovanja dodatno izboljša nabor orodij, inteligentno uokvirja in obrezuje slike za optimalen učinek.

Ključne značilnosti urejanja fotografij z umetno inteligenco Canva:

  • Čarobno urejanje in brisanje: Orodja, ki jih poganja AI za natančno urejanje in odstranjevanje predmetov.
  • Samodejno obrezovanje: Inteligentno obrezovanje za optimalno okvirjanje slik.
  • Generator slik AI: Ustvari slike iz besedila v različnih umetniških slogih.
  • Uporabniku prijazen vmesnik: Zasnovan za učinkovitost, primeren za vse ravni znanja.
  • Brezplačni spletni urejevalnik fotografij: Dostop do čudovitih učinkov, filtrov in prilagoditev.

Obiščite Canva →

10. Slika

Kako zgraditi osebni profil umetne inteligence iz urejanja profila umetne inteligence | Imagen

Imagen je osredotočen na poenostavitev postopka urejanja slik z intuitivnim vmesnikom in funkcionalnostjo umetne inteligence, ki je enostavna za uporabo. Ponuja vrsto možnosti kreativnega urejanja, vključno s spremembami barvne palete, izostritvijo slike in drugimi orodji za izboljšavo.

Edinstvena značilnost Imagena je Talent AI Profile, ki uporablja načrte, ki temeljijo na slogih urejanja profesionalnih fotografov, za samodejno prilagajanje slik, da ustrezajo določenim vizualnim videzom. Ta funkcija omogoča uporabnikom, da dosežejo profesionalen videz, hkrati pa ohranijo nadzor nad nadaljnjimi urejanji.

Cene Imagena temeljijo na številu urejanj fotografij. Za dodatne funkcije, kot sta obrezovanje in ravnanje, je potrebno dodatno plačilo, kar je lahko razlog za proračun, vendar je vredno raziskati njegove prepričljive funkcije.

Ključne lastnosti Imagena:

  • Profil talenta AI: Sprejema sloge profesionalnih fotografov za samodejno prilagajanje slike.
  • Zmožnosti kreativnega urejanja: Vsestranska orodja za spreminjanje barv in izboljšave slike.
  • Uporabniku prijazen vmesnik: Poenostavi postopek urejanja za vse ravni znanja.

Obiščite Imagen →

TPrihodnost urejanja fotografij na podlagi umetne inteligence

Ko raziskujemo raznoliko pokrajino orodij za urejanje fotografij z umetno inteligenco, je jasno, da prihodnost digitalnih posnetkov oblikujejo te inovativne platforme. Vsako orodje, o katerem smo razpravljali v tem spletnem dnevniku, ponuja edinstvene funkcije in zmožnosti, ki zadovoljijo širok spekter potreb urejanja. Ne glede na to, ali gre za natančnost odstranjevanja predmetov ali preprostost in dostopnost, ta orodja na novo definirajo, kaj je mogoče v svetu urejanja fotografij.

Integracija tehnologije umetne inteligence v ta orodja ne le poenostavlja zapletene naloge urejanja, ampak tudi odpira nove poti za ustvarjalnost in učinkovitost. Tako amaterskim kot profesionalnim fotografom nudijo zmogljive vire za izboljšanje, preoblikovanje in uresničevanje njihovih ustvarjalnih vizij z lahkoto. Ker se umetna inteligenca še naprej razvija, lahko pričakujemo, da bodo ta orodja postala še naprednejša in ponujala še večje možnosti za fotografe in umetnike.

Alex McFarland je novinar in pisec AI, ki raziskuje najnovejši razvoj umetnih inteligenc. Sodeloval je s številnimi startupi in publikacijami na področju umetne inteligence po vsem svetu.