Povežite se z nami

Best Of

10 najboljših razširitev za Chrome z umetno inteligenco (julij 2024)

mm
Posodobljeno on

Unite.AI je zavezan strogim uredniškim standardom. Ko kliknete povezave do izdelkov, ki jih pregledamo, lahko prejmemo nadomestilo. Oglejte si naše razkritje podružnic.

Razširitev za Chrome je majhen programski modul ali dodatek, namenjen izboljšanju funkcionalnosti in uporabniške izkušnje spletnega brskalnika Google Chrome. Predstavljamo najboljše razširitve AI Chrome, ki so zasnovane za izboljšanje učinkovitosti, avtomatizacijo ponavljajočih se nalog, poenostavitev delovnih tokov in zagotavljanje inteligentnih rešitev za podjetja.

1. Jasper

Spoznajte Jasperja, vašega pomočnika z umetno inteligenco 👋 Pišite osupljivo vsebino 10-krat hitreje s platformo za vsebino z umetno inteligenco številka 1

Mnogi priznavajo Jasper kot najboljšega splošnega pomočnika za pisanje z umetno inteligenco, ki vodi na trgu s svojimi impresivnimi lastnostmi in kakovostjo. Najprej mu zagotovite semenske besede, ki jih Jasper nato analizira, preden ustvari fraze, odstavke ali dokumente na podlagi teme in tona glasu. Zmožen je ustvariti članek s 1,500 besedami v skoraj nič času. 

Platforma ima več kot 50 predlog za generiranje vsebine z umetno inteligenco, vključno z objavami v spletnem dnevniku, e-pošto, marketinško kopijo, generatorjem oglasov Facebook, generatorjem Googlovih oglasov, metanaslovom in opisom SEO, sporočilom za javnost in še veliko več. 

Tukaj je pogled na nekaj najboljših lastnosti Jasperja:

  • Več kot 11,000 brezplačnih pisav in 2,500 kategorij stilov pisanja 
  • Podpira 25+ jezikov
  • Intuitivni vmesnik
  • Pomočnik pri pisanju dolgih oblik (1,000+ besed)
  • Prepoznajte ključne elemente v besedilu (zaimke, glagole, imena itd.)

Preberite pregled →

Obiščite Jasper →

2. Sinteza

Kako se ustvarijo avatarji Synthesia AI?

Še en odličen video generator z umetno inteligenco je Synthesia, platforma za ustvarjanje videa z umetno inteligenco, ki vam omogoča hitro ustvarjanje videoposnetkov z avatarji z umetno inteligenco. Platforma vključuje več kot 60 jezikov in različne predloge, snemalnik zaslona, ​​medijsko knjižnico in še veliko več. 

Synthesia uporabljajo nekatera največja svetovna imena, kot so Google, Nike, Reuters in BBC. 

S Synthesia ni potrebe po zapleteni video opremi ali lokacijah za snemanje. Izbirate lahko med več kot 70 različnimi avatarji AI in celo dobite ekskluzivni avatar AI za svojo blagovno znamko. Poleg prednastavljenih avatarjev lahko ustvarite tudi svojega. 

Platforma za generiranje glasu z umetno inteligenco olajša pridobivanje doslednih in profesionalnih govornih posnetkov, ki jih je mogoče enostavno urediti s klikom na gumb. Ti govorni posnetki vključujejo tudi podnapise. Ko imate avatar in glas, lahko ustvarite kakovostne videoposnetke v nekaj minutah z več kot 50 vnaprej oblikovanimi predlogami. Naložite lahko lastne elemente identitete blagovne znamke in dobite predloge po meri. 

Tukaj je nekaj glavnih značilnosti Synthesia: 

  • 70+ AI avatarjev
  • 65+ jezikov 
  • Širok nabor video predlog
  • Brezplačna medijska knjižnica

Preberite pregled →

Obiščite Synthesia →

3. Murphy

Ustvarjanje in prilagajanje glasov | Murf AI

Blizu vrha našega seznama najboljših generatorjev besedila v govor je Murf, ki je eden najbolj priljubljenih in impresivnih glasovnih generatorjev AI na trgu. Murf vsakomur omogoča pretvorbo besedila v govor, govorne posnetke in nareke, uporablja pa ga širok nabor strokovnjakov, kot so razvijalci izdelkov, podcasterji, učitelji in poslovni voditelji. 

Murf ponuja veliko možnosti prilagajanja, ki vam pomagajo ustvariti najboljše naravne glasove. Ima različne glasove in narečja, med katerimi lahko izbirate, ter vmesnik, ki je enostaven za uporabo.

Generator besedila v govor uporabnikom ponuja obsežen AI studio za glasovni prenos, ki vključuje vgrajen urejevalnik videa, ki vam omogoča ustvarjanje videoposnetkov z glasovnim prikazom. Na voljo je več kot 100 glasov AI iz 15 jezikov in lahko izberete nastavitve, kot so zvočnik, poudarki/glasovni slogi in ton ali namen. 

Še ena vrhunska funkcija, ki jo ponuja Murf, je menjalnik glasu, ki vam omogoča snemanje, ne da bi uporabili svoj glas kot glasovni posnetek. Glasovne posnetke, ki jih ponuja Murf, je mogoče prilagoditi tudi glede na višino, hitrost in glasnost. Dodate lahko premore in poudarke ali spremenite izgovorjavo. 

Tukaj je nekaj najboljših funkcij Murfa: 

  • Velika knjižnica, ki ponuja več kot 100 glasov umetne inteligence v različnih jezikih
  • Izraziti čustveni slogi govora
  • Podpora za zvok in vnos besedila
  • AI Voice-Over Studio
  • Prilagodljiv s tonom, poudarki in še več

Preberite pregled →

Obiščite Murf →

4. Kresnice.ai 

Pregled platforme Fireflies.ai Novo

Še ena najboljša izbira za programsko opremo za prepisovanje z umetno inteligenco je Fireflies, ki je glasovni pomočnik z umetno inteligenco, ki pomaga pri prepisovanju, zapisovanju in dokončanju dejanj med sestanki. Orodje vam omogoča takojšnje snemanje sestankov na kateri koli platformi za spletne konference in preprosto lahko povabite druge na svoje sestanke, da posnamejo in delijo pogovore. 

Če želite prepisati sestanke v živo ali zvočne datoteke, jih morate samo naložiti. Nato lahko med poslušanjem zvoka preletite prepise. 

Eden najboljših vidikov Fireflies je, da olajša sodelovanje, saj vam omogoča dodajanje komentarjev ali označevanje določenih delov klicev za soigralce. Pri pregledu izpisov lahko enourni klic pregledate že v petih minutah. Orodje vam omogoča iskanje po predmetih in drugih pomembnih poudarkih. 

Fireflies ponuja tudi integracije in API-je, razširitev za Chrome in intuitivno nadzorno ploščo. 

Nekatere glavne značilnosti Fireflies vključujejo: 

  • Bot za srečanja, ki se lahko samodejno pridruži klicem
  • razširitev Chrome
  • Prepišite obstoječe zvočne datoteke znotraj nadzorne plošče
  • Takojšnje snemanje sestankov
  • Preglejte prepise med poslušanjem zvoka

Preberite pregled →

Obiščite Fireflies →

5. Govori AI

Odlična možnost za storitev prepisovanja z umetno inteligenco je Speak, ki vam ponuja več načinov zbiranja pomembnih avdio ali video podatkov. S Speak lahko ustvarite po meri vdelane avdio in video snemalnike, snemate neposredno v aplikaciji in preprosto nalagate lokalno shranjene datoteke. 

Speak vam omogoča tudi ustvarjanje poročil na nadzorni plošči in zajemanje zvočnih, video in besedilnih podatkov v velikem obsegu. Orodje zagotavlja, da ne izgubite pomembnih informacij, ki so skrite v vaših klicih, intervjujih, posnetkih in videoposnetkih. Mehanizem AI samodejno prepisuje in identificira pomembne ključne besede, teme in trende razpoloženja. 

Druga prednost Speaka je, da vam pomaga preprosto deliti ugotovitve in razčleniti podatkovne silose. Ustvarite lahko obsežne repozitorije podatkov in ustvarite deljene medijske repozitorije po meri s svojimi prepisi, analizo AI in vizualizacijami, ki so združeni na enem mestu. 

Tukaj je nekaj glavnih funkcij Speak AI: 

  • Priznavanje imenovanega subjekta
  • Globoko iskanje
  • API-ji in integracije
  • Upravljanje medijev 
  • Poročila na nadzorni plošči in zajem zvoka

Obiščite Speak AI →

6. Vidra

Otter je ena najboljših storitev prepisovanja z umetno inteligenco na trgu. Z orodjem, ki je na voljo na namizju, napravah Android in iOS, lahko prepisujete glasovne pogovore. Podjetje ponuja več različnih načrtov, od katerih ima vsak svoj edinstven nabor funkcij. 

Ena od teh funkcij uporabnikom omogoča snemanje in samodejno prepisovanje pogovorov s telefonom ali računalnikom. Drugi ponuja možnost prepoznavanja in razlikovanja med različnimi govorci. 

Z Otterjem lahko urejate in upravljate transkripcije neposredno v aplikaciji, zvočne zapise pa lahko predvajate z različnimi hitrostmi. Slike in različne druge vsebine je mogoče implementirati neposredno v transkripcije, lahko pa uvozite zvočne in video datoteke, ki jih je nato mogoče transkribirati. 

Vmesnik platforme je intuitiven in dobro zasnovan, vključno s pomembnimi orodji, kot so gumb za snemanje, gumb za uvoz in zapis nedavne dejavnosti. Ponuja tudi uporabno vadnico za pomoč uporabnikom. 

Nekatere glavne značilnosti Otterja vključujejo: 

  • Intuitivno in dobro oblikovano
  • Na voljo na namizju in mobilni napravi
  • Upravljajte neposredno v aplikaciji
  • Predvajanje zvoka pri različnih hitrostih
  • Samodejno prepisovanje pogovorov

Obiščite Otter →

7. Gizzmo

To orodje je zasnovano za podružnice, ki morajo hitro ustvariti vsebino okoli izdelkov, ki se prodajajo na Amazonu, in povečati ustvarjanje te vsebine.

Gizzmo crafts ponuja natančno raziskano, privlačno vsebino, zasnovano posebej za založnike in blogerje, ki izboljšuje bralsko izkušnjo in vrednost spletnega mesta.

Vtičnik ustvarja vsebino z SEO-prijaznimi naslovi, naslovi, opisi in samodejnimi notranjimi povezavami, zasnovanimi za izboljšanje vaše uvrstitve v Googlu.

Povezani partnerji si bodo oddahnili, ko bodo videli, koliko časa vam prihrani to orodje, okrepite svojo vsebino z vdelanimi povezavami partnerjev in samodejno integracijo oznak partnerjev. Sprostite svoj potencial zaslužka z ustvarjanjem provizije brez napora.

Čarobnost tega orodja je v tem, da uporablja razširitev za Chrome, ki uporabnikom omogoča izbiro vrste vsebine, ki bo ustvarjena, nato pa uporablja vtičnik za wordpress za integracijo te ustvarjene vsebine v spletno mesto.

Brez truda ustvarite privlačne članke, obogatene z osupljivimi slikami Amazon v nekaj sekundah.

Izkoristite 30% popust na prvo mesečno naročnino. Koda za popust: UNITEAI

Preberite pregled →

Obiščite Gizzmo →

8. scalenut

Odklenite svoj SEO potencial s Scalenutom

Scalenut je v bistvu marketinško orodje vse v enem in je zasnovano za obseg. Omogoča vam, da hitro pridobite celoten načrt ključnih besed za vašo nišo in ustvarite strategijo upravljanja vsebine, ki bo prevladovala nad temi izrazi. Programska oprema je razdeljena na 4 dele:

raziskave – Odkrijte vpoglede in zgradite strategijo, ki deluje tako, da pridobite vse vpoglede in semantične ključne izraze, ki jih potrebujete, da prehitite svojo konkurenco.

ustvarjanje – Pišite vsebino SEO, ki se uvršča z uporabo najnaprednejših različic NLP in NLU (obdelava naravnega jezika in razumevanje naravnega jezika). Ponuja optimizacijo v realnem času, ki temelji na statističnih podatkih SERP, in ponuja vsebino, ki lahko dostavi.

Optimizirajte – Pridobite povratne informacije v realnem času o tem, kje je vaša vsebina z dinamično oceno SEO. Izboljšujte na poti, nič več popravkov!

Marketinški izvod – Napišite prepričljivo besedilo, ki prinaša konverzije s 40+ predlogami za pisanje besedil z umetno inteligenco. To vključuje naslednje:

  • Opisi izdelkov
  • Kopija spletne strani
  • Okviri za pisanje besedil
  • Avtorska pravica e-pošte

Izkoristite 20% popust na mesečno naročnino. Koda za popust: VEČNO 20 

Preberite pregled →

Obiščite Scalenut →

9. INK

INK združuje soustvarjanje z umetno inteligenco in pomočnika za SEO, ki vam pomaga pri razvoju vsebine. Vidik orodja SEO Assistant vam omogoča ustvarjanje vsebine, ki bo visoko uvrščena v iskalnikih in spodbudila organski promet. To doseže s patentiranim sistemom AI, ki analizira vsebino v realnem času, hkrati pa daje predloge za izboljšanje rezultatov SEO. 

Druga glavna funkcija, AI Co-Writing, pomaga ustvariti visoko zmogljivo kopijo. AI uporabnikom pomaga pri pisanju, prepisovanju in poenostavljanju stavkov. 

Tukaj je pogled na nekatere glavne funkcije INK Editor:

  • Meta optimizacija
  • Optimizacija slike s stiskanjem in spreminjanjem velikosti
  • Popravek črkovanja in slovnice
  • Funkcije AI-Writing, AI-Simplifying in AI-Expanding
  • Integrira se v WordPress

Obiščite INK →

10. HARFA

HARPA.AI je hitro rastoča razširitev za Chrome z več kot 150,000 uporabniki. Integrira Claude in ChatGPT v Iskanje Google ter spreminja način interakcije uporabnikov s spletom prek iskanja s pomočjo umetne inteligence, sledenja padcem cen in drugega.

Nekatere funkcije:

  • Spletna avtomatizacija, ki jo poganja AI: HARPA AI na novo opredeljuje koncept klepeta z umetno inteligenco s svojim vrhunskim pristopom k spletni avtomatizaciji.
  • Generator besedila brez omejitev besed: z umetno inteligenco HARPA lahko uporabniki brez težav ustvarijo članke, dolge do 30,000 besed. Ta funkcija brez primere ga razlikuje od tradicionalnih platform za klepet z umetno inteligenco, saj omogoča ustvarjanje vsebine v dolgi obliki in samodejno integracijo ključnih besed, optimiziranih za SEO.
  • Brezplačna in prilagodljiva povezljivost: HARPA AI ponuja popolno svobodo, povezuje se s ChatGPT prek spletnih sej ali API-jev in podpira druge ponudnike AI, kot sta Claude AI in Bard. Uporabniki lahko brez stroškov izberejo orodja, ki najbolj ustrezajo njihovim željam in potrebam.

Obiščite HARPA →

Povzetek

Skratka, razširitve AI Chrome ponujajo zmogljiva orodja za izboljšanje produktivnosti, poenostavitev delovnih tokov in zagotavljanje inteligentnih rešitev za različne naloge. Ne glede na to, ali gre za pomoč pri pisanju, ustvarjanje videoposnetkov, prepisovanje ali SEO optimizacijo, te razširitve prinašajo napredne zmogljivosti AI neposredno v vaš brskalnik.

Ker se tehnologija umetne inteligence še naprej razvija, bodo ta orodja postala še bolj sestavni del osebnih in poklicnih dejavnosti ter ponujala inovativne načine za izboljšanje učinkovitosti in doseganje boljših rezultatov. Bodite na tekočem z najnovejšimi napredki umetne inteligence, da kar najbolje izkoristite ta vrhunska orodja.

Daniel je velik zagovornik tega, kako bo umetna inteligenca sčasoma vse motila. Vdihuje tehnologijo in živi za preizkušanje novih pripomočkov.