Povežite se z nami

Best Of

10 najboljših orodij AI za družbena omrežja (julij 2024)

Posodobljeno on

Unite.AI je zavezan strogim uredniškim standardom. Ko kliknete povezave do izdelkov, ki jih pregledamo, lahko prejmemo nadomestilo. Oglejte si naše razkritje podružnic.

Uporaba družbenih medijev samo še narašča, kar pomeni, da raste tudi količina dragocenih podatkov in vpogledov, ki so na voljo podjetjem vseh velikosti. Strategije družbenih medijev so ključnega pomena za vsako podjetje, ki si želi zagotoviti mesto v prihodnosti, ki jo poganja umetna inteligenca. Vsako podjetje, ki ga nima, bo nedvomno zaostalo. 

Z vzponom tehnologije umetne inteligence (AI) nam družbeni mediji ponujajo vpoglede, ki jih noben človek ali skupina ljudi ne bi mogla doseči. Na trgu je veliko orodij AI, ki pomagajo pri upravljanju družbenih medijev, ustvarjanju vsebine, analizi, oglaševanju in še veliko več. 

Umetna inteligenca lahko prevzame številne naloge družbenih medijev, ki so dolgotrajne in monotone, s čimer se ekipe lahko osredotočijo drugam. Ta čas bi nato lahko uporabili za organsko interakcijo s strankami, načrtovanje multimedijskih kampanj ali delo na večjih projektih. 

Oglejmo si 10 najboljših orodij AI za družbena omrežja: 

1. UpGrow

UpGrow – najboljša storitev za rast Instagrama z umetno inteligenco leta 2024 (10-krat vaši sledilci)

UpGrow je popolnoma skladen z Instagramom. Od leta 2016 so uporabnikom organsko pomagali pridobiti milijone sledilcev. UpGrow nadomešča celotno ekipo za trženje družbenih medijev in uporablja AI, da pritegne več sledilcev na podlagi vaših filtrov: lokacija, starost, spol, jezik, zanimanja, hashtagi.

UpGrow pritegne le aktivne in angažirane sledilce, ki si želijo interakcije z vašimi objavami in zgodbami na Instagramu. Za razliko od podobnih storitev, ki ustvarjajo lažne sledilce, zagotavljajo, da so vsi vaši novi sledilci pristni, angažirani in resnično zainteresirani za vašo vsebino.

Nekateri ponujeni filtri za ciljanje vključujejo:

lokacija – Pomagajte vam povečati lokalno ciljanje.

Starost in spol  – Filtrirajte svoje sledilce po starosti in spolu, kar vam daje večji nadzor nad vašo ciljno publiko.

Optimizacija profila AI – Optimizirajte svoj Instagram profil za največji učinek z AI Instagram Profile Optimization, prilagojeno vašim edinstvenim potrebam.

Preberite pregled →

Obiščite UpGrow →

2. krožna roka

Kaj je Circleboom Publish!

Circleboom Publish poenostavi upravljanje vaših družbenih medijev na različnih platformah in računih, vse z ene nadzorne plošče. To orodje se integrira z OpenAI in ponuja vsestranski AI Generator objav v družabnih medijih. Poenostavlja ustvarjanje vsebin z zagotavljanjem slik in besedila, ustvarjenih z umetno inteligenco, ki jih je mogoče brez napora objaviti na različnih kanalih družbenih medijev in računih.

S Circleboom Publish so objave v družabnih omrežjih izboljšane s samodejno ustvarjenimi napisi, emojiji in hashtagi, zaradi česar so bolj privlačne. Zmogljivosti AI orodja se razširijo na ponujanje prevodov, humorja in slovničnih pregledov, kar zagotavlja, da so vaše objave privlačne in točne. Za dodatno udobje lahko svoje objave, ki jih ustvari umetna inteligenca, načrtujete tudi vnaprej.

Orodje Circleboom za upravljanje družbenih medijev je zasnovano za učinkovito načrtovanje, oblikovanje in razporejanje objav, kar uporabnikom omogoča brezhibno upravljanje več računov družbenih medijev z ene centralizirane lokacije.

Idealen za podjetja, vplivneže, digitalne tržnike, ustvarjalce vsebin in običajne uporabnike družbenih medijev, Circleboom Publish izstopa kot celovita rešitev za ustvarjanje in izboljšanje vsebine družbenih medijev. Omogoča vam ustvarjanje in oblikovanje slik, besedil in napisov ter izboljšanje vaših objav s priljubljenimi in ustreznimi hashtagi za največji učinek.

Tukaj je nekaj glavnih lastnosti podjetja Circleboom: 

  • Uporabite AI za ustvarjanje objav in oznak v družabnih medijih
  • Prilagodljivo razporejanje objav na družbenih medijih
  • Enostaven za uporabo

Uporabite kodo za popust: dobrodošli10 zahtevku 10% popust.

Preberite pregled →

Obiščite Circleboom →

3. StoryChief

Upravljajte svoje vsebinsko trženje s storitvijo StoryChief

StoryChief je vodilno orodje AI za upravljanje družbenih medijev, ki ponuja brezhibno integracijo z več kot 100 platformami in prihrani do 4 ure dela na teden. Omogoča neposredno objavo v CMS, družbenih omrežjih, RSS in glasilih, hkrati pa upravlja 50+ socialnih kanalov. Platforma poenostavlja načrtovanje družbenih medijev, ponuja avtomatizacijo, razporejanje in uporabne vpoglede za optimizacijo vsebine v večjih omrežjih, kot so LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, Google My Business in X.

Ključne funkcije vključujejo množično razporejanje, samodejno objavljanje, urejanje vsebine glede na platformo in ustvarjanje vsebine s pomočjo umetne inteligence. StoryChief zagotavlja tudi centralizirano središče za vpogled v občinstvo, s čimer povečuje produktivnost in angažiranost prek zagovarjanja zaposlenih. StoryChief z orodji za celovito načrtovanje in izvedbo, kot sta koledar družbenih medijev in upravljanje kampanj z vsebino, izboljša učinkovitost pri ustvarjanju in distribuciji vsebine po več kanalih.

  • Integrira se z več kot 100 platformami za brezhibno objavljanje vsebine.
  • Avtomatizira razporejanje in optimizacijo vsebine družbenih medijev.
  • Zagotavlja analitiko za sodelovanje občinstva in vpogled v rast.
  • Vključuje orodja za urejanje za prilagajanje vsebine glede na platformo.
  • Omogoča zagovorništvo zaposlenih za povečanje dosega blagovne znamke.

Preberite pregled →

Obiščite StoryChief →

4. Genij.AI

Predstavljamo Genius.AI - najboljšega pomočnika pri prodaji in trženju

Genius.AI je napredna platforma AI, zasnovana za izboljšanje prodajnih in tržnih prizadevanj z izkoriščanjem moči Facebooka in Instagrama. Podjetjem pomaga povečati njihovo občinstvo, promovirati izdelke in pretvoriti zanimanje v prodajo s celovito zbirko orodij, ki poenostavljajo in avtomatizirajo marketinške naloge.

Platforma se brezhibno integrira s Facebookom in Instagramom, kar uporabnikom omogoča upravljanje komunikacij in pretvarjanje potencialnih strank v stranke neposredno prek teh kanalov družbenih medijev. Z uporabo umetne inteligence lahko Genius.AI ustvari neomejeno trženjsko gradivo, obravnava ugovore in vodi prodajne pogovore, pri čemer ohranja edinstven ton in slog uporabnika.

Genius.AI začne z usposabljanjem o izdelkih uporabnika in osebnosti blagovne znamke, da zagotovi, da se vsa ustvarjena vsebina ujema z njihovim glasom. CRM, izboljšan z umetno inteligenco, organizira naloge in pogovore, s čimer olajša spremljanje in beleženje, kar dodatno poenostavi prodajni proces.

Genius.AI, zasnovan tako, da je uporabniku prijazen in dostopen z mobilne naprave, uporabnikom omogoča učinkovito upravljanje svojih trženjskih dejavnosti od koder koli. Podpira več jezikov, kar zagotavlja globalni doseg in prilagodljivost. Njegov LLM-agnostični pristop uporablja najboljše jezikovne modele, ki so na voljo za vsako nalogo, kar zagotavlja visokokakovostne rezultate.

Na splošno je Genius.AI prilagojen neposredni prodaji in mrežnemu trženju s posebnimi funkcijami, po katerih se razlikuje od splošnih orodij AI. Podpira uporabnike pri gradnji njihove blagovne znamke, pridobivanju potencialnih strank in povečanju prodaje, zmanjšanju potrebe po obsežnem trženjskem znanju ali izkušnjah ter čim boljšem izkoriščanju platform družbenih medijev, kot sta Facebook in Instagram.

  • Izboljša prodajo in trženje s prilagojenimi orodji AI.
  • Preprosta, mobilnim napravam prijazna zasnova za enostavno upravljanje.
  • Integrira se s Facebookom in Instagramom za konverzije.
  • CRM, izboljšan z umetno inteligenco, za organiziranje nalog in spremljanja.
  • Uporablja najboljše jezikovne modele za visokokakovostne rezultate.

Obiščite Genius.AI →

5. Ustvarjajte

Creatify AI - ustvarite kratke video oglase v nekaj sekundah, samo z URL-jem izdelka

Creatify ponuja robusten nabor orodij AI, prilagojenih za revolucijo digitalnega trženja in oglaševanja v e-trgovini. Platforma poenostavlja ustvarjanje video oglasov tako, da uporabnikom omogoča neposredno pretvorbo URL-jev izdelkov v privlačne videoposnetke, dopolnjene s hiper-realističnimi glasovnimi glasovi za racionalizacijo produkcije vsebine in izboljšanje rezultatov kampanje. Ključne funkcije vključujejo pretvornik URL-v-video, ki brezhibno ustvari prilagojeno video vsebino z analizo podrobnosti o izdelku in predstavnosti neposredno iz URL-jev.

Dodajanje osebne note oglasom je preprosto z več kot 70 realističnimi avatarji AI. Uporabniki se lahko tudi odločijo, da iz svojega videoposnetka ustvarijo digitalnega dvojčka po meri, ki pomaga ohranjati dosledno digitalno prisotnost brez potrebe po neprekinjenem snemanju. Creatifyjev AI Script Writer pomaga pri oblikovanju prepričljivih pripovedi, ki očarajo in spreobrnejo občinstvo, ki je usposobljeno na tisočih uspešnih oglasih v družabnih medijih.

Za izboljšanje sluha funkcija AI Voice-Over omogoča izbiro enega od 40 edinstvenih glasovnih znakov za jasno in realistično posredovanje sporočila blagovne znamke. Poleg tega platforma podpira 29 jezikov, kar blagovnim znamkam omogoča učinkovito prilagajanje sporočil različnim svetovnim občinstvom.

  • URL-to-Video: samodejno pretvori URL-je izdelkov v video oglase po meri.
  • AI Avatarji: Zagotavlja več kot 70 realističnih avatarjev in ustvarjanje digitalnih dvojčkov po meri.
  • Pisanje scenarijev: AI ustvarja prepričljive marketinške skripte iz podatkov o uspešnih oglasih.
  • Voice-Over: ponuja 40 edinstvenih glasov, ustvarjenih z umetno inteligenco, za realistično pripovedovanje.
  • Večjezični: podpira 29 jezikov, da poskrbi za globalno občinstvo.

Obiščite Creatify →

6. Flick

Kako začeti uporabljati Flick 2024

Flick je orodje, ki vam omogoča, da hitreje in v velikem obsegu ustvarite vsebino družbenih medijev. Uporabniki lahko ustvarijo zelo osebne napise in napise blagovne znamke 10x hitreje kot prej.

Ne dovolite, da vas težave s pisanjem napisov ovirajo pri ustvarjanju vsebine. Zagotovite si edinstveno oblikovane napise, kot da bi imeli na voljo osebnega tekstopisca.

Flickov AI Social Media Assistant je marketinško orodje, ki vam pomaga pospešiti proces razmišljanja, pisanja in načrtovanja za socialne medije. Namesto da bi porabili ure za ustvarjanje idej za vsebino, vam lahko pomočnik pomaga ustvariti izvirne in privlačne zamisli za vsebino na podlagi tem, ki jih vnesete v nekaj sekundah.

Pomagal vam bo, da postanete strokovnjak za pisanje besedil brez let usposabljanja. Ustvarjanje ubijalskih napisov je lahko zahtevno, vendar vam Pomočnik pomaga narediti več v krajšem času z vašim edinstvenim glasom.

Orodja so zavita v »Načrtovalnik vsebine«, namenski prostor za vaše zamisli, ne glede na to, ali so v celoti izpopolnjene ali le delovni naslov. To vam lahko pomaga bolje organizirati svoje misli in ustvariti bolj povezano vsebino.

Nekatere dodatne ponujene funkcije vključujejo:

Razporejanje – Vaš čas in prostor sta dragocena. Naj bo načrtovanje, ustvarjanje in objavljanje vaše vsebine manj stresno z zanesljivim in za uporabo preprostim razporejevalnikom.

Hashtags – Nič več streljanja v temi. Začnite dosegati več ljudi, ko objavite, in prilagodite svoje hashtage, da izboljšate svojo uspešnost.

Analytics – Z lahkoto izgubite sled o tem, kaj deluje na Socialu. Pridobite jasnost in samozavest, ki ju potrebujete za sprejemanje pravih odločitev.

Preberite pregled →

Obiščite Flick →

7. HootSuite

Kako uporabljati Hootsuite v 15 minutah

Hootsuite se predstavlja kot bistveno orodje za izboljšanje upravljanja in učinkovitosti družbenih medijev. Zasnovan je tako, da racionalizira različne procese, uporabnikom prihrani čas in poveča njihovo produktivnost. Z avtomatizacijo opravil, kot so objavljanje, odgovarjanje in ustvarjanje vsebine.

Hootsuite omogoča uporabnikom, da se osredotočijo na strategijo in rast namesto na rutinske naloge. Zagotavlja podrobno analitiko, ki uporabnikom pomaga razumeti donosnost naložbe (ROI), optimizirati njihove strategije družbenih medijev in sprejemati odločitve na podlagi podatkov. S funkcijami, kot so razporejanje v velikem obsegu, univerzalna mapa »Prejeto« v družabnih omrežjih in edinstvena orodja za ustvarjanje vsebine, integrirana s Canvo, želi Hootsuite občutno zmanjšati stres in delovno obremenitev za strokovnjake za družbena omrežja.

Poleg tega lahko njegova sposobnost potrojitve dosega, povečanja angažiranosti in povečanja števila sledilcev spremeni prizadevanja družbenih medijev v donosnejše in koristnejše izkušnje. Hootsuite se ne postavlja le kot orodje, temveč kot partner pri uspehu v družbenih medijih, ki spodbuja učinkovitost in rast.

  • Avtomatizira naloge v družabnih omrežjih in tako poveča produktivnost.
  • Zagotavlja celovito analitiko za strateško izboljšanje.
  • Vključuje množično razporejanje in univerzalni nabiralnik za učinkovitost.
  • Ponuja integrirana orodja za ustvarjanje vsebine s funkcijami Canva in AI.
  • Povečuje doseg, sodelovanje in rast sledilcev za dobičkonosnost.

Obiščite Hootsuite →

8. ContentStudio

Generator napisov in slik AI za najboljše objave v družabnih medijih

Content Studio ponuja preprosto, a zmogljivo vse-v-enem orodje za družbene medije za agencije, blagovne znamke, in trgovci. Takoj ustvarite napise za Instagram, ideje za tweet, navdihujoče citate, prepišite vsebino in vam nikoli ne zmanjka idej za vsebino.

Prihranite čas in premagajte pisateljevo blokado z napisi in slikami, ki jih ustvari umetna inteligenca, za vaše objave v družabnih omrežjih. Uporabite vnaprej pripravljene predloge za ustvarjanje kakovostne vsebine za tvite, napise na Instagramu itd.

Povečajte vidnost svoje objave tako, da AI predlaga ustrezne in priljubljene hashtage za vašo vsebino. Nekateri uporabniki bodo morda cenili tudi funkcijo čustvenih simbolov, kjer umetna inteligenca ustvari vizualno privlačne objave z analizo tona besedila in dodajanjem ustreznih čustvenih simbolov.

Ena funkcija, ki se bo večini uporabnikov zdela koristna, je, da lahko takoj ustvarite neverjetne slike za svojo objavo v družabnem omrežju, tako da robotu AI preprosto podate besedilne opise.

Preberite pregled →

Obiščite Content Studio →

9. V zadnjem času

Kako začeti z Lately

Za tiste, ki želijo implementirati AI v svojo strategijo družbenih medijev, je ena najboljših možnosti Lately. To orodje AI vam omogoča prepoznavanje konteksta iz večje zbirke vsebine, ki jo lahko nato uporabite za ustvarjanje objav v družabnih medijih, ki jo promovirajo. 

V zadnjem času ponuja tudi nadzorno ploščo orodij za družbene medije, ki jih je mogoče uporabiti za naloge, kot sta načrtovanje in vodenje projektov v družbenih medijih. Poleg tega lahko Lately uporabite za analizo meritev na družabnih straneh, kar vam pomaga določiti najboljše čase objave za doseganje širšega in bolj angažiranega občinstva. 

Tukaj je nekaj glavnih značilnosti Lately: 

  • Nadzorna plošča orodij družbenih medijev AI
  • Ustvarite več tvitov hkrati, povezanih z URL-jem, dokumenti ali informacijami
  • Načrtujte objave v družbenih medijih
  • Analizirajte meritve po kanalih 

Obiščite Lately →

10. Jasper

Spoznajte Jasperja, vašega pomočnika z umetno inteligenco 👋 Pišite osupljivo vsebino 10-krat hitreje s platformo za vsebino z umetno inteligenco številka 1

Jasper AI je revolucionarno orodje v trženju v družabnih omrežjih, ki je zasnovano tako, da pospeši ustvarjanje vsebin z močjo AI. Poenostavlja ustvarjanje privlačnih napisov družbenih medijev in omogoča spreminjanje namena vsebine na različnih platformah v impresivnem obsegu. S funkcijami, ki omogočajo ustvarjanje obsežnih sredstev marketinške kampanje iz kratkih besedil in predelave obstoječe vsebine, Jasper AI poenostavi postopek ustvarjanja vsebine družbenih medijev. Platforma se ponaša z obsežno knjižnico več kot 50 predlog, ki jih poganja AI, ki zadovoljujejo širok spekter potreb od pisanja privlačnih naslovov do hitrega ustvarjanja objav v blogih, optimiziranih za SEO.

Edinstven vidik Jasper AI je njegova razširitev brskalnika, ki se brezhibno integrira s Chromom ali Edgeom, kar tržnikom omogoča uporabo orodij AI neposredno znotraj njihovih obstoječih delovnih tokov. Ta funkcija poudarja Jasperjevo zavezanost povečanju produktivnosti in ustvarjalnosti pri trženju družbenih medijev. Učinkovitost orodja je dodatno dokazana s tem, da ga je sprejelo več kot 100,000 vodilnih podjetij po vsem svetu in si prislužila podporo strokovnjakov za trženje. Jasper AI ne omogoča le učinkovitejšega pristopa k trženju v družabnih medijih, ampak tudi opolnomoči ekipe, da zagotovijo visokokakovostno vsebino, ki odmeva pri njihovem občinstvu.

Tukaj je pogled na nekaj najboljših lastnosti Jasperja:

  • Ustvarjanje napisov v družabnih omrežjih in preoblikovanje vsebine na podlagi umetne inteligence.
  • Ustvarjanje sredstev oglaševalske akcije in zmožnosti remiksiranja vsebine.
  • Več kot 50 specializiranih predlog vsebine AI.
  • Razširitev brskalnika za Chrome in Edge izboljša integracijo poteka dela.
  • Zaupa mu več kot 100,000 podjetij glede učinkovitosti trženja v družabnih medijih.

Preberite pregled →

Obiščite Jasper →

Povzetek

Za zaključek, današnja vrhunska orodja za družbene medije z umetno inteligenco ponujajo vrsto zmogljivih funkcij, namenjenih izboljšanju in racionalizaciji upravljanja družbenih medijev in ustvarjanja vsebin. Ta orodja uporabljajo napredne algoritme za avtomatizacijo procesov, kot so ustvarjanje vsebine, vključevanje občinstva in analiza podatkov, kar znatno zmanjša čas in trud, ki ga potrebujejo ekipe za družbena omrežja. Z zmožnostmi, kot so napovedna analitika, ciljna priporočila glede vsebine in avtomatizirani odzivni sistemi, ta orodja umetne inteligence pomagajo blagovnim znamkam ohraniti dinamično prisotnost na različnih platformah, kar zagotavlja, da ostanejo relevantne v hitro razvijajočem se digitalnem okolju.

Ne glede na to, ali gre za ustvarjanje popolne objave, analizo uporabniških interakcij ali upravljanje več računov, so orodja za družbena omrežja AI nepogrešljiva za vsakogar, ki želi optimizirati svojo strategijo družbenih medijev in doseči merljive rezultate.

Alex McFarland je novinar in pisec AI, ki raziskuje najnovejši razvoj umetnih inteligenc. Sodeloval je s številnimi startupi in publikacijami na področju umetne inteligence po vsem svetu.