Povežite se z nami

Best Of

10 najboljših generatorjev predstavitve AI (julij 2024)

Posodobljeno on

Unite.AI je zavezan strogim uredniškim standardom. Ko kliknete povezave do izdelkov, ki jih pregledamo, lahko prejmemo nadomestilo. Oglejte si naše razkritje podružnic.

V digitalni dobi predstavitveni generatorji, ki jih poganja AI, spreminjajo način ustvarjanja in zagotavljanja predstavitev. Ta orodja izkoriščajo umetno inteligenco, da poenostavijo proces ustvarjanja, povečajo vizualno privlačnost in povečajo sodelovanje občinstva. Tukaj razpravljamo o 10 najboljših generatorjih predstavitev z umetno inteligenco, ki vam lahko pomagajo dvigniti vašo naslednjo predstavitev.

1. Plus AI

Ustvarite predstavitve z umetno inteligenco s Plus AI za Google Predstavitve

To orodje uporabnikom omogoča ustvarjanje predstavitev in urejanje diapozitivov z uporabo Generative AI v Google Diapozitivih.

Predlogi, ki jih poganja AI, spremenijo igro. Kot bi imeli osebnega asistenta za predstavitve. Postopek je izjemno preprost, start s pozivom za ustvarjanje prilagodljivega orisa, nato opazujte, kako ga umetna inteligenca spremeni v diapozitive v samo nekaj minutah.

Ko je to končano, imate na voljo več možnosti, vključno s prepisovanjem vsebine, da spremenite ton, ali ponovnim mešanjem diapozitiva, da spremenite vsebino v določeno postavitev.

Najboljše od vsega, Plus AI bo ustvaril oris, ki ga lahko prilagodite, preden ustvarite samo predstavitev. Za dodatno prilagodljivost lahko pri ustvarjanju diapozitivov izberete vizualno temo. Ko so diapozitivi ustvarjeni, jih lahko urejate tako kot vse druge predstavitve v Google Diapozitivih, jih izvozite za PowerPoint in jih še naprej urejate s Plus AI.

Najboljše funkcije Plus AI

  • Poganja najnovejši Generative AI
  • Integracija med Google Predstavitvami in Powerpointom je brezhibna
  • Ustvari predstavitev, ki potrebuje le manjše urejanje, če se uporablja s podrobnimi pozivi
  • Možnost prepisovanja vsebine na diapozitivih spremeni igro

Uporabite kodo za popust: UNITEAI10 zahtevku 10% popust.

Preberite pregled →

Obiščite Plus AI →

2. Diapozitivi AI

SlidesAI – Besedilo v predstavitev s tehnologijo umetne inteligence

Slide AI poenostavi postopek izdelave predstavitve. Uporabniki začnejo z dodajanjem želenega besedila v sistem. To besedilo tvori temelj predstavitve, pri čemer inteligentni algoritmi Slide AI analizirajo in strukturirajo vsebino v vizualno privlačno obliko. Ta inovativni pristop ne le povečuje učinkovitost, ampak tudi demokratizira oblikovalske veščine, kar uporabnikom omogoča, da se osredotočijo na kakovost vsebine, ne da bi jih skrbelo zapletenost oblikovanja.

Ker razume pomen personalizacije, Slide AI ponuja obsežne možnosti prilagajanja. Uporabniki lahko izbirajo med vrsto vnaprej oblikovanih barvnih shem in prednastavitev pisave, da uskladijo estetiko predstavitve s svojim sporočilom ali identiteto blagovne znamke. Za tiste, ki iščejo edinstven pridih, platforma ponuja orodja za ustvarjanje dizajnov po meri, ki ponuja neprimerljivo prilagodljivost pri prilagajanju videza in občutka predstavitev.

Najboljše funkcije Slides AI

  • Slide AI besedilo brez truda pretvori v dovršene predstavitve.
  • Deluje z vsemi glavnimi jeziki, vključno z angleščino, španščino, francoščino, italijanščino in japonščino
  • Izbirajte med vnaprej oblikovanimi prednastavitvami ali ustvarite svoj edinstven slog za popoln videz in občutek.

Preberite pregled →

Obiščite Slides AI →

3. Lepo.ai

Kako ustvariti predstavitev v Beautiful.ai

Beautiful.ai je več kot le predstavitveno orodje; je pameten pomočnik, ki vam pomaga oblikovati privlačne pripovedi. Ko začnete prilagajati svojo predstavitev, začne Beautiful.ai razumeti vaše potrebe in ponuditi predloge za nadaljnje izboljšave. Ta funkcija predvidevanja spremeni igro, saj naredi proces načrtovanja bolj intuitiven in manj zamuden.

Toda inovacije se tu ne ustavijo. Funkcija glasovnega pripovedovanja Beautiful.ai doda dodatno plast komunikacije, zaradi česar je vaša vsebina bolj privlačna. Predstavljajte si, da lahko pripovedujete svoje diapozitive in tako svoji predstavitvi dodate osebno noto. Ta funkcija je lahko še posebej uporabna za oddaljene predstavitve, kjer se osebna povezava včasih izgubi.

Najboljše funkcije Beautiful.ai

  • Predvidi potrebe uporabnikov in ponudi predloge
  • Omogoča ustvarjanje jasnih, jedrnatih predstavitev
  • Funkcija glasovnega pripovedovanja za izboljšano komunikacijo

Obiščite Beautiful.ai →

4. Slidebean

Slidebean je spletno orodje za predstavitve, ki spremeni način izdelave predstavitev. Z le nekaj kliki lahko uporabniki ustvarijo močne predstavitve, ki pustijo trajen vtis. Lepota Slidebeana je v njegovi zmožnosti ločevanja ustvarjanja vsebine od oblikovanja diapozitivov. To pomeni, da se lahko osredotočite na tisto, kar je najpomembnejše – vaše sporočilo – medtem ko Slidebean poskrbi za dizajn.

Slidebean je še posebej primeren za mala in srednje velika podjetja, ki morda nimajo namenske oblikovalske ekipe. Tudi uporabniki brez oblikovalskih veščin lahko ustvarijo diapozitive profesionalnega videza, zahvaljujoč zbirki oblikovalskih predlog, prvovrstnih pisav in vrhunskih barvnih palet. Slidebean ni samo alternativa PowerPointu in Keynotu; to je korak naprej.

Najboljše funkcije Slidebean:

  • Ločuje ustvarjanje vsebine od oblikovanja diapozitivov
  • Uporabnikom brez oblikovalskih veščin omogoča ustvarjanje diapozitivov profesionalnega videza
  • Ponuja zbirko predlog za oblikovanje, vrhunske pisave in vrhunske barvne palete

Obiščite Slidebean →

5. Meni

Tome je ustvarjalec predstavitev s pomočjo umetne inteligence, ki presega samo oblikovanje diapozitivov. Služi kot sodelovalni pomočnik AI, ki uporabnikom pomaga oblikovati privlačne predstavitve iz nič. Z uporabo tehnologije OpenAI ChatGPT in DALL-E 2 lahko Tome razume vaše potrebe in ustvari vsebino, ki odmeva z vašim občinstvom.

Tome ponuja že pripravljene predloge in teme, besedilo in slike, ustvarjene z umetno inteligenco, ter orodja za dodajanje animacij, videoposnetkov, grafov in drugega. Toda tisto, kar ga ločuje, je njegova sposobnost razumevanja vaših navodil. Vse, kar morate storiti, je, da pomočniku AI poveste, kaj želite, in ostalo bo naredil on. Zaradi tega proces oblikovanja ni le lažji, ampak tudi bolj zabaven.

Najboljše lastnosti Tome:

  • Uporablja tehnologijo OpenAI ChatGPT in DALL-E 2
  • Ponuja že pripravljene predloge in teme, besedilo in slike, ki jih ustvari umetna inteligenca
  • Ponuja orodja za dodajanje animacij, videoposnetkov, grafov in drugega

Obiščite Tome →

6. Sinteza

Synthesia je robusten izdelovalec predstavitev z umetno inteligenco, ki izstopa po uporabniku prijaznem vmesniku in edinstvenih funkcijah. Ena od njegovih izjemnih lastnosti je zmožnost ustvarjanja lastnega avatarja z umetno inteligenco. To pomeni, da lahko svoji predstavitvi dodate osebno noto in jo naredite bolj privlačno in nepozabno.

S Synthesia vam ni treba biti strokovnjak za ustvarjanje visokokakovostnih predstavitev. Orodje ponuja široko paleto profesionalno oblikovanih video predlog, ki jih lahko uporabite kot izhodišče. Od tam lahko svojo predstavitev prilagodite svojim potrebam. Ne glede na to, ali se predstavljate majhni skupini ali velikemu občinstvu, vas Synthesia pokriva.

Najboljše lastnosti Synthesis:

  • Uporabniku prijazen vmesnik
  • Omogoča ustvarjanje osebnega avatarja AI
  • Ponuja široko paleto profesionalno oblikovanih video predlog

Preberite pregled →

Obiščite Synthesia →

7. Poenostavljeno

Simplified je izdelovalec predstavitev z umetno inteligenco, zasnovan z mislijo na sodelovanje. Skupinam omogoča brezhibno sodelovanje in ustvarjanje predstavitev s pomočjo AI. To pomeni, da lahko sodelujete s svojo ekipo v realnem času, izvajate spremembe in takoj vidite posodobitve.

Ko AI ustvari predstavitev, lahko prilagodite pisave, barve in teksture, da bo vaša predstavitev bolj odmevna. Diapozitive lahko pretvorite tudi v video predstavitev z dodajanjem prehodov. Ta funkcija je lahko še posebej uporabna za predstavitve na daljavo, kjer je vizualna angažiranost ključna.

Najboljše funkcije Simplified:

  • Zasnovan za timsko sodelovanje
  • Omogoča prilagajanje pisav, barv in tekstur
  • Diapozitive lahko pretvori v video predstavitve

Obiščite Poenostavljeno →

8. Sendsteps

Sendsteps je izdelovalec predstavitev povleci in spusti, ki poenostavi postopek ustvarjanja. Ne gre le za ustvarjanje diapozitivov; gre za ustvarjanje interaktivne izkušnje za vaše občinstvo. S Sendsteps lahko svoji predstavitvi dodate interaktivne elemente, kot so ankete, SMS glasovanje, kvizi itd., zaradi česar je bolj privlačna in interaktivna.

Ena od izstopajočih lastnosti Sendsteps je njegova večjezična podpora. Predstavitve lahko ustvarite v več kot 11 jezikih, vključno s španščino, italijanščino, portugalščino, francoščino in nizozemščino. Zaradi tega je odlično orodje za mednarodne ekipe ali za predstavitve globalnemu občinstvu.

Najboljše funkcije Sendsteps:

  • Vmesnik povleci in spusti
  • Ponuja interaktivne elemente, kot so ankete, SMS glasovanje, kvizi
  • Podpira ustvarjanje predstavitev v več kot 11 jezikih

Obiščite Sendsteps →

9. Prezi

Prezi je zmogljiv izdelovalec predstavitev z umetno inteligenco, ki lahko vaše navadne diapozitive spremeni v impresivne predstavitve. Ne gre samo za dodajanje diapozitivov in besedila; gre za ustvarjanje pripovedi, ki očara vaše občinstvo. S Prezi lahko svoji predstavitvi dodate dinamičen tok, zaradi česar je bolj privlačna in nepozabna.

Vendar Prezi ponuja omejene možnosti prilagajanja, potem ko izberete predlogo. To pomeni, da čeprav lahko hitro ustvarite osupljivo predstavitev, morda ne boste imeli toliko nadzora nad končnim videzom in občutkom. Kljub temu je Prezi odlično orodje za tiste, ki želijo hitro in enostavno ustvariti profesionalno predstavitev.

Najboljše funkcije Prezi:

  • Spremeni običajne diapozitive v impresivne predstavitve
  • Ponuja omejene možnosti prilagajanja po izbiri predloge

Obiščite Prezi →

10. Kroma

Kroma je priljubljeno predstavitveno orodje AI, ki ga uporabljajo velike organizacije, kot sta Apple in eBay. Omogoča vam dostop do več kot milijona ustvarjalnih sredstev in številnih elementov za vizualizacijo podatkov, kar vam omogoča ustvarjanje vizualno osupljive predstavitve. Ne glede na to, ali predstavljate podatke, delite posodobitev projekta ali predstavljate novo idejo, vam lahko Kroma pri tem pomaga.

Ena od izstopajočih lastnosti Krome je njena integracija z MS PowerPointom in Applovim Keynoteom. To pomeni, da lahko preprosto uvozite svoje obstoječe predstavitve in jih izboljšate z zmogljivimi funkcijami Kroma.

Najboljše lastnosti Kroma:

  • Uporabljajo ga velike organizacije, kot sta Apple in eBay
  • Omogoča dostop do več kot milijon kreativnih sredstev in elementov za vizualizacijo podatkov
  • Lahko se enostavno integrira z MS PowerPointom in Applovim Keynoteom

Obiščite Kroma →

Povzetek

V digitalni dobi predstavitveni generatorji, ki jih poganja AI, spreminjajo način ustvarjanja in zagotavljanja predstavitev. Ta orodja uporabljajo umetno inteligenco, da poenostavijo proces ustvarjanja, povečajo vizualno privlačnost in povečajo sodelovanje občinstva. Z uporabo umetne inteligence lahko uporabniki hitro ustvarijo profesionalne predstavitve, ki običajno zahtevajo veliko časa in oblikovalskih veščin. Zaradi funkcij, kot so prilagojene predloge, glasovno pripovedovanje, sodelovanje v realnem času in večjezična podpora, so ta orodja vsestranska in dostopna za različne potrebe. Sprejem predstavitvenih orodij, ki jih poganja umetna inteligenca, lahko močno izboljša kakovost in vpliv vaših predstavitev, zaradi česar postanejo privlačnejše in učinkovitejše.

Alex McFarland je novinar in pisec AI, ki raziskuje najnovejši razvoj umetnih inteligenc. Sodeloval je s številnimi startupi in publikacijami na področju umetne inteligence po vsem svetu.