Povežite se z nami

Best Of

9 najboljših generatorjev poslovnih načrtov z umetno inteligenco (julij 2024)

Posodobljeno on

Unite.AI je zavezan strogim uredniškim standardom. Ko kliknete povezave do izdelkov, ki jih pregledamo, lahko prejmemo nadomestilo. Oglejte si naše razkritje podružnic.

V današnjem hitrem poslovnem svetu je imeti dobro izdelan poslovni načrt bistvenega pomena za zagotavljanje financiranja, vodenje odločanja in začrtovanje poti do uspeha. Vendar pa je ustvarjanje celovitega in prepričljivega poslovnega načrta lahko zastrašujoča naloga, zlasti za podjetnike in lastnike malih podjetij, ki morda nimajo obsežnih izkušenj na tem področju. Na srečo je vzpon orodij AI izboljšal ustvarjalni proces, tako da je bolj dostopen, učinkovit in uspešen kot kdaj koli prej.

Raziskali bomo najboljše generatorje poslovnih načrtov AI, ki vam lahko pomagajo ustvariti zmagovit načrt za vaš podvig.

1. Upmetrics

Kako napisati poslovni načrt? | Vadnica za poslovni načrt | Vodnik po korakih

Upmetrics je orodje za poslovni načrt, ki ga poganja AI in vodi posameznike in mala podjetja skozi proces pisanja vrhunskega poslovnega načrta. Upmetrics s svojo uporabniku prijazno platformo in navodili po korakih vsakomur olajša ustvarjanje načrta profesionalne kakovosti, ne glede na njihovo raven poslovnega znanja.

Orodje ponuja široko paleto funkcij, vključno z več kot 400 vzorci poslovnih načrtov, pisanjem s pomočjo umetne inteligence in finančnimi napovedmi do 7 let. Upmetrics ponuja tudi funkcijo predstavitve, ki jo ustvari AI, kar uporabnikom omogoča, da ustvarijo prepričljivo predstavitev v manj kot eni uri. Zaradi prilagodljivosti in prilagodljivosti platforme je primerna za različne panoge, od tehnoloških startupov do maloprodajnih trgovin in storitvenih podjetij.

Glavne značilnosti Upmetrics:

  • 400+ vzorcev poslovnih načrtov
  • Poslovni načrti, ustvarjeni z umetno inteligenco (v celoti ustvarjeni z umetno inteligenco)
  • Finančna napoved do 7 let
  • Umetna inteligenca za ustvarjanje predstavitev v manj kot eni uri
  • Brezplačni vodniki in izobraževalni viri
  • Shranjevanje v oblaku v realnem času
  • Možnost enostavnega sodelovanja in deljenja

Obiščite Upmetrics →

2. Plus AI

Plus AI je orodje, ki ga poganja AI in je specializirano za ustvarjanje profesionalnih, dobro oblikovanih predstavitev, zaradi česar je idealna izbira za izdelavo poslovnih načrtov. Platforma se brezhibno integrira z Google Diapozitivi, kar uporabnikom omogoča dostop do vgrajenih funkcij za urejanje in sodelovanje.

Z umetno inteligenco Plus lahko uporabniki ustvarijo obsežen oris poslovnega načrta, ki temelji na kratkem opisu njihovega poslovanja, ki ga je mogoče enostavno urejati in preurediti, da ustreza njihovim posebnim potrebam. Plus AI ponuja prilagodljivost za ustvarjanje diapozitivov enega za drugim ali ustvarjanje celotne predstavitve v enem koraku, zaradi česar je vsestransko orodje za podjetja vseh velikosti. Platforma ponuja tudi brezplačno preskusno različico, ki uporabnikom omogoča, da raziščejo njene funkcije, preden se zavežejo plačljivemu načrtu.

Ključne značilnosti Plus AI:

  • Neposredna integracija z Google Diapozitivi za preprosto urejanje in sodelovanje
  • Prilagodljivi diapozitivi, ki jih je mogoče urejati, revidirati in tematizirati po ustvarjanju prvega osnutka
  • Možnosti generiranja diapozitivov ali celotne predstavitve
  • Brezplačna preskusna različica je na voljo uporabnikom, da preizkusijo Plus AI, preden se zavežejo plačljivemu paketu

Uporabite kodo za popust: UNITEAI10 zahtevku 10% popust.

Preberite pregled →

Obiščite Plus AI →

3. Storydoc

Storydoc

Storydoc je generator poslovnih načrtov, ki ga poganja umetna inteligenca in poenostavlja ustvarjanje interaktivnih in prepričljivih poslovnih načrtov, ne da bi zahteval kakršno koli oblikovalsko znanje. Platforma ponuja uporabniku prijazen vmesnik s širokim izborom interaktivnih diapozitivov, prilagojenih za novoustanovljena podjetja in nova podjetja, ki jih je mogoče enostavno prilagoditi uporabnikovi viziji in zahtevam.

Storydoc's AI Presentation Designer ustvarja predstavitve, ki temeljijo na drsenju, so spletu prijazne in optimizirane za mobilne naprave, skupaj z analitiko delovanja. Platforma zagotavlja tudi varnost in zasebnost uporabniških podatkov, pri čemer upošteva stroge varnostne protokole in najboljše prakse v panogi. S storitvijo Storydoc lahko uporabniki ustvarijo privlačne predstavitve, ki pritegnejo pozornost vlagateljev in zainteresiranih strani.

Glavne značilnosti Storydoc:

  • AI Business Plan Presentation Designer za drsne, spletu prijazne in mobilne optimizirane predstavitve
  • Varna in zanesljiva platforma, ki zagotavlja varnost in zasebnost uporabniških podatkov
  • Interaktivni diapozitivi, ki jih je mogoče prilagoditi tako, da ustrezajo uporabnikovi predstavitveni viziji in zahtevam
  • Predstavitve, optimizirane za mobilne naprave, ki izgledajo odlično na kateri koli napravi
  • Integracije s Calendly, Loom, YouTube, Typeform in drugimi za dodatno funkcionalnost

Obiščite Storydoc →

4. 15 minutni načrt

15 minutni načrt

15minuteplan.ai je generator, ki ga poganja AI, ki poenostavi proces ustvarjanja in omogoča podjetnikom ter malim in srednje velikim podjetjem (MSP) izdelavo učinkovitih dokumentov v samo 15 minutah. Platforma, zasnovana tako, da naredi poslovno načrtovanje univerzalno dostopno, skrbi za uporabnike vseh ravni poslovnih ali pisateljskih izkušenj.

S svojimi naprednimi algoritmi umetne inteligence 15minuteplan ustvarja celovite, posodobljene načrte, ki temeljijo na najnovejših tržnih trendih in najboljših praksah. Platforma ima tudi edinstveno funkcijo 'Talk To Plan', ki uporabnikom omogoča, da narekujejo določene spremembe ali dodatke, ki jih nato brezhibno integrira AI. Poleg tega 15minuteplan podpira različne jezike, zaradi česar je dostopen uporabnikom po vsem svetu.

Glavne značilnosti 15-minutnega načrta:

  • Ustvarjanje AI na podlagi najnovejših tržnih trendov in najboljših poslovnih praks
  • Funkcionalnost Talk To Plan za enostavno narekovanje sprememb ali dodatkov
  • Večjezična podpora za več kot 10 jezikov, pri čemer jih nenehno dodajamo več
  • Uporabniku prijazen vmesnik za vnos bistvenih poslovnih informacij
  • Prenosljiv Wordov dokument za preprosto skupno rabo in spreminjanje

Obiščite 15minuteplan →

5. Pojem AI

Pojem AI

Notion AI je orodje v Notionu, ki temelji na umetni inteligenci in poenostavlja ustvarjanje celovitih poslovnih načrtov s poudarkom na organiziranem in strukturiranem pristopu k oblikovanju poslovne strategije. Platforma ponuja široko paleto funkcij, zasnovanih za racionalizacijo procesa poslovnega načrtovanja, vključno z ustvarjanjem vsebine, prepisovanjem, krajšanjem, razširitvijo in prilagajanjem tona, ki jih vodi AI.

Notion AI se brezhibno integrira s platformo Notion, kar uporabnikom omogoča dostop do funkcij, kot so ustvarjanje baze podatkov, organizacija in upravljanje, kot tudi možnosti sodelovanja in skupne rabe. Z Notion AI lahko uporabniki ustvarijo prilagojeno vsebino, ki se ujema z njihovimi poslovnimi cilji in glasom, hkrati pa znatno zmanjšajo svojo delovno obremenitev pri oblikovanju privlačnih pripovedi, ki zagotavljajo nakup vlagateljev in deležnikov.

Ključne lastnosti Notion AI:

  • Generiranje, prepisovanje, skrajšanje, razširitev in prilagajanje tona vsebine na podlagi umetne inteligence
  • Integracija z Notionom za ustvarjanje, organizacijo in upravljanje baze podatkov
  • Funkcije sodelovanja in skupne rabe za povabilo članov skupine in zainteresiranih strani
  • Shranjevanje v oblaku v realnem času za varne in dostopne podatke
  • Poenostavljen proces poslovnega načrtovanja za ustvarjanje prepričljivih pripovedi

Obiščite Notion AI →

6. Čudovit AI

Čudovit AI

Beautiful AI je programska oprema za predstavitve, ki temelji na AI, ki uporabnikom omogoča ustvarjanje osupljivih poslovnih predstavitev in načrtov v hipu, ne da bi za to potrebovali kakršna koli oblikovalska znanja. S to platformo morajo uporabniki preprosto dodati besedilo in Beautiful AI bo vsebino spremenil v elegantne predstavitvene diapozitive, s čimer bo odpravljena potreba po ročnem spreminjanju velikosti slike ali umestitvi vsebine.

Do predloge poslovnega načrta lahko dostopate tako, da se prijavite, uporabniki pa bodo pozvani, da izpolnijo nekaj ključnih podrobnosti o svojem podjetju. Beautiful AI ponuja široko paleto funkcij, vključno s 65+ pametnimi predlogami diapozitivov, temami predstavitve po meri za doslednost blagovne znamke in stotinami prilagodljivih začetnih predlog, ki zagotavljajo, da uporabnikom nikoli ne bo treba začeti predstavitve ali poslovnega načrta iz nič.

Ključne značilnosti Beautiful AI:

  • Več kot 65 pametnih predlog diapozitivov z vnaprej oblikovanimi galerijami diapozitivov
  • Doslednost blagovne znamke s temami predstavitve po meri
  • Na stotine prilagodljivih začetnih predlog
  • Designerbot za ustvarjanje prvih osnutkov na podlagi uporabnikovih zahtev
  • Enostavno preoblikovanje vsebine v elegantne predstavitvene diapozitive

Obiščite Beautiful AI →

7. Wordkraft AI

Wordkraft AI je spletna aplikacija, ki temelji na AI in ustvarja optimizirano, pristno in visokokakovostno vsebino za različne potrebe. Z uporabo zmogljivega velikega jezikovnega modela GPT-3.5 je Wordkraft AI specializiran za ustvarjanje vsebine, prilagojene posebnim zahtevam, vključno s profesionalnimi in dobro organiziranimi poslovnimi načrti. To orodje uporabnikom pomaga pri učinkovitem razvoju strateških dokumentov, ki ustrezajo njihovim edinstvenim poslovnim ciljem.

Platforma ponuja predlogo, ki jo je mogoče uporabiti za ustvarjanje osnutka z zagotavljanjem bistvenih podrobnosti o podjetju. Zmogljivosti umetne inteligence Wordkraft AI pomagajo uporabnikom pri ustvarjanju vsebine, ki je usklajena z njihovimi poslovnimi cilji in glasom, hkrati pa podpirajo funkcije sodelovanja in deljenja. S shranjevanjem v oblaku v realnem času in brezhibno integracijo s platformo Wordkraft je Wordkraft AI dragoceno sredstvo za poslovno načrtovanje in predstavitve.

Ključne značilnosti Wordkraft AI:

  • Generiranje, prepisovanje, skrajšanje, razširitev in prilagajanje tona vsebine na podlagi umetne inteligence
  • Integracija z Wordkraftom za ustvarjanje baze podatkov, organizacijo in upravljanje
  • Funkcije sodelovanja in skupne rabe za povabilo članov skupine in zainteresiranih strani
  • Shranjevanje v oblaku v realnem času za varne in dostopne podatke
  • Predloga za ustvarjanje osnutkov z zagotavljanjem bistvenih poslovnih podrobnosti

Obiščite Wordkraft AI →

8. Bit AI

Bit AI je platforma, ki temelji na AI in je zasnovana za izboljšanje ustvarjanja interaktivnih in sodelovalnih strateških dokumentov. Vsebuje zmogljive wikije in orodja za pisanje z umetno inteligenco, ki pomagajo pri oblikovanju dobro strukturirane in privlačne vsebine. Z Bit AI lahko uporabniki ustvarijo vizualno privlačne in informativne dokumente, ki učinkovito sporočajo njihovo strateško vizijo.

Platforma podpira sodelovanje v realnem času, kar članom ekipe omogoča nemoteno skupno delo na dokumentih in učinkovito vključevanje povratnih informacij. Bit AI tudi zagotavlja, da so dokumenti popolnoma odzivni in se prilagajajo različnim napravam za optimalno dostopnost in berljivost. Poleg tega imajo uporabniki možnost ustvarjanja zasebnih dokumentov, kar izboljša zasebnost in varnost podatkov.

Ključne značilnosti Bit AI:

  • Interaktivni in sodelovalni poslovni načrti za spodbujanje timskega dela in ustvarjalnosti
  • Funkcije AI writer za ustvarjanje jasne in koherentne vsebine
  • Sodelovanje v realnem času za brezhibno timsko delo in integracijo povratnih informacij
  • Popolnoma odzivni dokumenti, ki se prilagajajo različnim napravam
  • Skupna raba zasebnih dokumentov za zasebnost in varnost podatkov

Obiščite Bit AI →

9. Poenostavljeno

Simplified je vse-v-enem platforma, ki temelji na umetni inteligenci in ponuja celovito rešitev za upravljanje trženjskih prizadevanj in ustvarjanje privlačne vsebine, skupaj z edinstveno funkcijo za ustvarjanje poslovnega načrta. Generator poslovnih načrtov z umetno inteligenco platforme je zasnovan tako, da pomaga podjetnikom in lastnikom malih podjetij pri hitri izdelavi strokovnih in podrobnih strateških dokumentov.

S svojimi naprednimi zmožnostmi umetne inteligence Simplified zagotavlja natančne napovedi rasti in naložbene strategije, kar uporabnikom omogoča sprejemanje dobro informiranih odločitev za njihove podvige. Platforma ponuja možnosti prilagajanja, ki zagotavljajo, da je končni rezultat usklajen z vizijo in cilji uporabnika. Poleg tega podpira sodelovanje, kar članom skupine omogoča, da učinkovito prispevajo k dokumentu. Integrirana marketinška orodja nadalje uveljavljajo Simplified kot vsestransko rešitev za strateško načrtovanje in trženjske potrebe.

Glavne značilnosti poenostavljenega:

  • Učinkovito poslovno načrtovanje s profesionalnim in celovitim načrtom, ustvarjenim v samo nekaj klikih
  • Natančne napovedi rasti in naložbene strategije, ki jih zagotavljajo zmogljivosti AI
  • Možnosti prilagajanja za uskladitev poslovnega načrta z uporabnikovo vizijo in cilji
  • Funkcije sodelovanja za delo s člani ekipe na celovitem in natančnem načrtu
  • Integrirana marketinška orodja za kohezivno in učinkovito marketinško strategijo

Obiščite Poenostavljeno →

Ustvarjanje najboljših poslovnih načrtov z AI

Vzpon generatorjev poslovnih načrtov, ki jih poganja AI, je spremenil način, kako se podjetniki in lastniki malih podjetij lotevajo ključne naloge načrtovanja uspeha svojih podvigov. Z uporabo 10 najboljših generatorjev umetne inteligence, o katerih se razpravlja v tej objavi v spletnem dnevniku, lahko uporabniki poenostavijo proces ustvarjanja, zagotovijo načrte profesionalne kakovosti in dostopajo do dragocenih vpogledov in napovedi.

Ta orodja, ki jih poganja umetna inteligenca, od uporabniku prijazne platforme in navodil po korakih do rešitve Simplified vse-v-enem za poslovno načrtovanje in trženje poskrbijo za raznolike potrebe podjetij v različnih panogah. Z izkoriščanjem moči umetne inteligence lahko podjetniki prihranijo čas, trud in vire, hkrati pa ustvarjajo privlačne in prepričljive načrte, ki pritegnejo vlagatelje in vodijo njihove procese odločanja.

Alex McFarland je novinar in pisec AI, ki raziskuje najnovejši razvoj umetnih inteligenc. Sodeloval je s številnimi startupi in publikacijami na področju umetne inteligence po vsem svetu.

Zadnje objave