Povežite se z nami

Futuristična serija

10 najboljših glasil o strojnem učenju in umetni inteligenci (julij 2024)

mm
Posodobljeno on

Obstajajo številna glasila o strojnem učenju in AI, spodaj predstavljamo najboljše. Ti vam omogočajo, da ste na tekočem z najnovejšimi novicami v industriji, pomembnimi dogodki itd.

Seveda sami spremljamo vsa ta glasila, da zagotovimo, da smo vedno na vrhu industrije. Če želite izvedeti več o našem lastnem glasilu obiščite to stran.

 


Alfa signal – Pridobite tedenski povzetek najboljših raziskovalnih modelov, ki jih identificira lastniški algoritem, ki identificira najnovejše teme, o katerih razpravljajo raziskovalci svetovnega razreda.

AI Disruptor – Napisali sami Alex McFarland. Umetna inteligenca (AI) bo motila skoraj vse vidike družbe. Kako se pripravimo?

Umetna nevednost – To je glasilo, ki ga je ročno izdelal Charlie Guo in je napisano za ustanovitelje. Prednosti tega glasila so, da se resnično osredotoča na glavne objave AI in se resnično poglobi v različna vprašanja AI.

Podatkovni eliksir -Data Elixir, ki ga je napisal Lon Riesberg, se bolj osredotoča na zagotavljanje informacij poznavalcem industrije ter posebej podatkovnim znanstvenikom in inženirjem. Izvedete lahko o novih orodjih za strojno učenje, pa tudi o objavah delovnih mest.

Podatkovni stroj – To je dvotedensko zelo prilagojeno glasilo Carlosa alg0, ki je ustanovil Data Science London. Spoznajte zanimive knjige o umetni inteligenci, ki jih bere Carlos, ter tečaje in članke, ki jih priporoča. To je eno bolj tehničnih glasil.

Data Science Weekly – To glasilo je bolj nišno od drugih, ki smo jih profilirali, saj se osredotočajo izključno na ponudbo kuriranih novic, ponudb za delo in priložnosti za usposabljanje v podatkovni znanosti.

Tedenik globokega učenja – Kot že ime pove, se to glasilo osredotoča na tehnologijo poglobljenega učenja in je namenjeno poznavalcem industrije, ki so tako v akademskem kot poslovnem svetu.

Eksponentni pogled - To je lahko prebavljivo tedensko glasilo, ki ga je napisal Azeem Azhar in se osredotoča na posledice nove tehnologije umetne inteligence, kot so avtonomna vozila, lastništvo podatkov, lažne novice itd. Zelo uživamo v tem, kako široka je vsebina, osredotoča se na vse teme, ki so pomembne za preživetje človeške rase in blaginjo družbe na splošno.

Uvozi AI – To tedensko glasilo je zelo prijetno, zlasti za ljudi iz netehničnega ozadja. Pogosto profilirajo primere uporabe umetne inteligence v resničnem svetu in razpravljajo o etičnih vprašanjih, kot je pristranskost strojnega učenja. Ena stvar, ki nam je všeč, je, da poskrbijo, da poudarijo, zakaj so nekatera vprašanja pomembna za družbo na splošno. Napisal Jack Clark, direktor Politike pri OpenAI.

Algoritem – MIT Technology Review – MIT Technology Review ponuja izbrana glasila za številne tehnološke industrije, vključno z verigo blokov, vesoljem in seveda umetno inteligenco. Algoritem ponuja lahko berljivo glasilo, ki zagotavlja, da ostanete obveščeni o najpomembnejših dogodkih v industriji. Edina slaba stran je, da ne morete prebrati vseh člankov, razen če se naročite na Technology Review.

Gradient – To glasilo uporablja edinstven pristop, ki ne le povezuje z nekaterimi najboljšimi ugotovitvami na področju umetne inteligence, temveč ponuja jedrnat povzetek, pregled in, kar je še pomembneje, razpravo o tem, zakaj so novice pomembne. Brezplačna možnost ponuja veliko prednosti, vendar imajo tudi plačljivo različico.

The Ground Truth – To je dvotedensko glasilo skupnosti za praktike računalniškega vida. Je brezplačen in osredotočen na prinašanje vrednosti skupnosti AI. Avtorski izbori so pogosto zanimivi in ​​ponujajo analize, ki jih drugje težko najdemo.

Ustanovni partner unite.AI in član Forbesov tehnološki svet, Antoine je a futurist ki je navdušen nad prihodnostjo umetne inteligence in robotike.

Je tudi ustanovitelj Securities.io, spletno mesto, ki se osredotoča na vlaganje v prelomno tehnologijo.