Povežite se z nami

Best Of

10 najboljših orodij za izboljšanje in izboljšanje slike z umetno inteligenco (julij 2024)

Posodobljeno on

Unite.AI je zavezan strogim uredniškim standardom. Ko kliknete povezave do izdelkov, ki jih pregledamo, lahko prejmemo nadomestilo. Oglejte si naše razkritje podružnic.

Umetna inteligenca (AI) in orodja za povečanje ločljivosti slik nudijo odličen način za izboljšanje vaših slik in spreminjanje njihove velikosti. Še vedno živimo v svetu, polnem digitalnih fotografij, študije pa kažejo, da vsako leto posnamemo več kot bilijon fotografij. Digitalne fotografije so pomemben del vseh naših življenj in orodja za izboljšanje slike so še posebej kritična za posameznike, ki se ukvarjajo s posebnimi vrstami dela, kot so tisti, ki se ukvarjajo z družbenimi mediji. 

Če želite pritegniti pozornost, je nujno, da uporabite kakovostne slike. Hkrati je večina slik na spletu nizke kakovosti in polnih digitalnega šuma. 

Umetna inteligenca je v zadnjih nekaj letih zelo napredovala v tehnologiji za izboljšanje kakovosti slik, kar olajša pretvorbo slik nizke ločljivosti v profesionalne in visokokakovostne. 

Tukaj je nekaj najboljših orodij za izboljšanje in izboljšanje slike AI na trgu: 

1. PromeAI – HD Upscaler

HD Upscaler|PromeAI Academy

Pripomoček za izboljšanje slike PromeAI je del širšega nabora naprednih funkcij, ki jih poganja umetna inteligenca, zasnovanih za revolucijo načina, kako profesionalci in navdušenci ustvarjajo in manipulirajo z vizualno vsebino. Ta tehnologija ponuja izjemno nadgradnjo visoke ločljivosti, ki izboljša vsebino z dodajanjem zapletenih podrobnosti, popravljanjem poškodovanih elementov in omogoča več krogov podvajanja velikosti za večjo jasnost in kakovost.

PromeAI, imenovan »Prome« po Prometeju, ki je v mitologiji človeštvu prinesel močan dar ognja, skuša uporabnike opolnomočiti s transformativnimi zmožnostmi umetne inteligence.

Poleg prefinjenega HD-upscalerja PromeAI vključuje vrsto drugih funkcij, prilagojenih različnim ustvarjalnim potrebam:

  • Sketch Rendering in Fotografija za skico pretvorite slike v umetniške skice.
  • Generator slik AI in Ustvarjalna fuzija ustvarite nove slike in združite elemente iz različnih slik.
  • Različica slike ponuja različne različice iste slike.
  • Difuzija ozadja in Odstranjevalec ozadja prilagodite in počistite ozadja.
  • AI Supermodel, Generator posnetkov glave AIin Vračanje izboljšajte portretno fotografijo s funkcijami, podobnimi modelom, profesionalnimi posnetki glave in popravki osvetlitve.
  • besedilo Učinki dodajte kreativne besedilne oblike slikam.
  • Urejanje slik zajema široko paleto prilagoditev od osnovnih urejanj do kompleksnih sprememb.
  • Izbriši in zamenjaj in Preslikava omogočajo podrobno urejanje vsebine in širjenje meja slike.
  • Video, Slika v videoin Besedilo v video zmogljivosti omogočajo brezhibno ustvarjanje in preoblikovanje statičnih slik v dinamične video vsebine.

PromeAI služi širokemu krogu uporabnikov, vključno z amaterji, arhitekti, notranjimi oblikovalci, oblikovalci izdelkov in strokovnjaki v industriji iger in animacije, ter jih opremi z orodji za preoblikovanje njihove ustvarjalne vizije v rezultate profesionalnega razreda.

Obiščite PromeAI →

2. HitPaw Photo Enhancer

[NOVA POSODOBITEV] HitPaw Photo Enhancer 2.1 | Kaj je novega?

HitPaw je na vrhu našega seznama najboljših orodij za izboljšanje slike in izboljšave AI. To je tnajboljši ojačevalec slike z umetno inteligenco, ki naredi slike manj zamegljene in jih poveča brez izgube kakovosti.

To orodje za izboljšavo fotografij na ravni Pro odlično popravi zamegljene fotografije, njegovi modeli AI pa so na voljo za izboljšanje kakovosti fotografij ob vsaki priložnosti. Platforma ponuja celo tehnologijo za oživitev starih fotografij, ojačevalec obraza z umetno inteligenco zagotavlja model obraza, ki naredi vaš obraz brezhiben, in obarva črno-bele slike, da oživi stare fotografije z enim klikom.

Model za odpravo hrupa lahko samodejno odstrani šum iz slik z visoko ISO in nizko osvetlitvijo z zmogljivo tehnologijo za zmanjševanje šuma z umetno inteligenco in poskrbi, da je risana slika videti jasnejša.

Najlažji pristop je uporaba splošnega modela za izboljšanje slik resničnega prizora, kot so pokrajine in zgradbe. Ta AI ostrenje lahko izboljša tudi kakovost slik, da so živali ali rože jasnejše.

Tukaj je nekaj glavnih funkcij HitPaw: 

  • Najboljši izboljševalec slike z umetno inteligenco, ki je na voljo za Windows in Mac
  • En klik za samodejno izboljšanje kakovosti in ločljivosti slike
  • Enostavno naredite slike manj zamegljene in odstranite šum na slikah
  • Povečajte in izboljšajte slike brez izgube kakovosti

Preberite pregled →

Obiščite HitPaw →

3. Image Upscaler podjetja BasedLabs

AI upscaler slike iz te platforme omogoča uporabnikom, da izboljšajo fotografije nižje ločljivosti, jih naredijo ostrejše in jih povečajo od 1x do 4x. Platforma z uporabo napredne tehnologije nadgradnje AI omogoča nadgradnjo slik na kakovost visoke ločljivosti. Zasnovan je za ustvarjanje kristalno čistih povečav katere koli osnovne slike, primerne za osebne in poklicne namene.

Platforma, ki vključuje interaktivni drsnik za spreminjanje velikosti in funkcije zamenjave obraza, uporabnike opremlja z vsestranskimi orodji za prilagajanje in izboljšanje njihovih slik. Uporabniki lahko brez truda ustvarijo privlačno vsebino, ki sega od zabavnih virusnih memov do fotografij profesionalne kakovosti z le nekaj kliki.

Tukaj je nekaj glavnih funkcij tega Image Upscalerja: 

  • Takoj višje
  • Namenjeno uporabnikom začetnikom
  • Ponuja do 4-kratno izboljšavo kakovosti in rešitev
  • Scale Slider je intuitiven in enostaven za uporabo

Preberite pregled →

Obiščite BasedLabs →

4. AVC Labs

Najboljši AI Photo Enhancer | Poslovite se od zamegljenih fotografij: povečajte svoje slike z AVC AI

AVCLabs Photo Enhancer AI je namenski pripomoček za povečanje ločljivosti slike, ki uporablja globoko učenje za povečanje ločljivosti slike za 400 % in izboljšanje podrobnosti ter odstranjuje napake in artefakte stiskanja. Usposobljen je bil za milijone slik različnih vrst, vključno s portreti, divjimi živalmi, animeji, pokrajinami, arhitekturo in še več, kar vam omogoča naravno nadgradnjo ločljivosti različnih slik z ohranjenimi pravilnimi in ustreznimi podrobnostmi.

Orodje ponuja inteligentno funkcijo odstranjevanja šumov, ki lahko samodejno odstrani šum z zrnatih fotografij in izboljša kakovost.

Model AI Face Refinement je posebej namenjen izboljšanju portretne fotografije, ne da bi vas skrbelo zapleten postopek urejanja. S pomočjo umetne inteligence lahko z enim klikom dobite visokokakovostne, osupljive portrete z izboljšanjem tena kože, odstranjevanjem madežev ali izboljšanjem funkcij, kot so oči in ustnice.

To je nekaj glavnih funkcij AVC Labs:

  • Višja ločljivost fotografij od nizke do visoke s super ločljivostjo
  • Popravite zamegljene fotografije z odstranitvijo šuma in zrnatosti ter izostritvijo
  • Orodje za retuširanje obraza z umetno inteligenco, s katerim bodo portreti in selfiji videti polepšani
  • AI Photo Colorizer za naravno preoblikovanje črno-belih fotografij v barve
  • Umerjanje barv z umetno inteligenco za odpravo barvne težave fotografij
  • AI BG Removal za pretvorbo fotografije v prosojno ozadje

Preberite pregled →

Obiščite AVC Labs →

5. Ikone8

Smart Upscaler by Icons8: Izboljšajte slike z AI

Naslednji na našem seznamu najboljših orodij za izboljšanje ločljivosti slik z umetno inteligenco je Icons8, orodje za povečanje ločljivosti slik z umetno inteligenco, ki ga poganjajo inteligentni algoritmi AI. Icons8 lahko uporabite za brezplačno nadgradnjo slik na spletu. Orodje temelji na strojnem učenju, da vam omogoča 2- ali 4-kratno povečanje velikosti slike brez izgube kakovosti. 

Icons8 je tudi odlično orodje za samodejno popravljanje nepopolnosti na vaših slikah pri povečanju ločljivosti slike. Vse, kar morate storiti, da povečate velikost slike, je, da jo povlečete in spustite na spletno mesto, počakate nekaj sekund, da se samodejno poveča, nato pa prenesete shranjeno sliko. 

Icons8 lahko uporabite za integracijo ostrenja, zmanjševanja šuma in povečanja ločljivosti prek popolnoma avtomatiziranega postopka. Začetni nabor podatkov platforme je sestavljen iz 5 milijonov slik, ki se nenehno dodajajo več. Povečane slike so varno shranjene, svojo zgodovino pa si lahko ogledate in znova prenesete povečane fotografije, ne da bi porabili preveč moči GPE. Nobena od vaših povečanih slik se ne uporablja za strojno učenje in ni v skupni rabi ali predstavljenih. 

Tukaj je nekaj glavnih funkcij Icons8: 

  • Brezplačno povečanje velikosti 
  • Povečanje velikosti do 4x
  • Samodejno popravi nepopolnosti
  • Oglejte si zgodovino in znova naložite povečane fotografije

Obiščite Icons8 →

6. Deep Image AI 

Deep Image demo | Najboljši ojačevalec fotografij z umetno inteligenco

Druga odlična možnost za orodje za izboljšanje slike z umetno inteligenco je Deep Image AI, ki je združljiv z operacijskim sistemom Windows in Mac OS. Deep Image AI je bil zasnovan za enostavno nadgradnjo slik v spletu. Fotografije lahko preprosto izboljšate tudi na mobilniku. 

Pomembno je omeniti, da platforma omejuje velikost povečane slike na 5000 x 5000 slikovnih pik ali 25 milijonov slikovnih pik. Ta omejitev velja za registrirane in neregistrirane uporabnike. 

Deep Image AI je enostaven za uporabo, od vas se morate le pomakniti na spletno mesto, naložiti sliko in začeti nadgrajevati. Zanaša se na napredne algoritme umetne inteligence za svoje funkcije povečanja, kar vodi do naravnih fotografij. Orodje ima tudi API, ki bi se lahko zdel razvijalcem koristen, saj vam omogoča integracijo orodja za nadgradnjo v vaše lastne kodne projekte. 

Tukaj je nekaj glavnih funkcij Deep Image AI: 

  • API podpora za razvijalce
  • Način množičnega urejanja
  • AI za ustvarjanje napovedi
  • Omejitev 25 milijonov slikovnih pik za povečane slike

Obiščite Deep Image AI →

7. VanceAI Image Upscaler

Kako izboljšati sliko v spletu z VanceAI Image Enlarger

Še en odličen program za izboljšanje slike z umetno inteligenco je VanceAI, ki ponuja nekaj glavnih funkcij. Prvič, uporabite lahko 8x AI upscaler slike za izboljšanje ločljivosti fotografij nizke ločljivosti, ne da bi pri tem izgubili kakovost. Orodje vključuje tudi namenski AI upscaler anime, ki je bil zasnovan za majhne anime fotografije do 16x. 

VanceAI Image Upscaler ponuja tudi nekatere varnostne funkcije. Vaše obdelane slike se na primer izbrišejo v 24 urah. 

Postopek povečanja ločljivosti slik s tem orodjem je preprost, tako kot druga najboljša orodja na seznamu. Vse kar morate storiti je, da naložite fotografijo, izberete ustrezen model AI in čase povečave ter začnete povečevati na 2x, 4x ali 8x. Nato lahko prenesete povečano sliko visoke ločljivosti. 

Tukaj je nekaj glavnih funkcij VanceAI Image Upscaler:

  • Povečajte sliko do 8x brez izgube kakovosti
  • Zadušite hrup in odstranite zamegljenost
  • Posebni algoritmi za povečanje velikosti anime fotografij
  • Samodejno stisni in spremeni velikost slik, ki presegajo 2000 x 2000

Obiščite VanceAI →

8. Izboljšajmo

Kako izboljšati fotografijo v 1 minuti z Let's Enhance

Let's Enhance je spletni program za povečanje ločljivosti fotografij z umetno inteligenco, ki lahko doseže povečanje ločljivosti 4K brez izgube kakovosti. Orodje se opira na tehnike umetne inteligence za izboljšanje barv, obnovitev izgubljenih tekstur in podrobnosti, odstranitev stiskanja in več. Skratka, Let's Enhance lahko vašo fotografijo poveča do 16x. 

Orodje ponuja brezplačno različico, ki zahteva le, da spustite sliko na stran, preden začnete postopek nadgradnje. To je še eden najpreprostejših pripomočkov za povečanje ločljivosti slike z umetno inteligenco. 

Let's Enhance je s tehnologijo umetne inteligence res dober pri zmanjševanju šuma in drugih artefaktov, ki so prisotni na sliki, kar ima za posledico procesne in zelo podrobne fotografije. 

Tukaj je nekaj glavnih značilnosti Let's Enhance: 

  • Ponuja nadgradnjo 4K brez izgube kakovosti
  • Izboljša barve, povrne izgubljene teksture, odstrani stiskanje itd
  • Enostaven za uporabo
  • Zmanjšanje hrupa in drugih artefaktov

Obiščite Let's Enhance →

9. waifu2x

Če iščete program za izboljšanje slike, osredotočen na anime, je Waifu2x še ena odlična možnost. Orodje se opira na nevronske mreže za nadgradnjo slik in ustvarjanje visokokakovostnih rezultatov. Kljub temu, da je orodje namenjeno uporabnikom animejev, se lahko uporablja tudi za druge vrste fotografij. 

Waifu2x odstrani šum iz slik pri povečanju ločljivosti, lahko pa tudi preprosto vnesete URL slike, ki jo želite stisniti. Datoteke ni treba prenesti in jo povleči in spustiti v orodje. Waifu2x lahko povleče sliko za URL in samodejno zažene postopek. 

Je še eno orodje, ki je brezplačno za uporabo.

Tukaj je nekaj glavnih funkcij Waifu2x: 

  • Enostaven in brezplačen za uporabo
  • Namenjeno anime slikam
  • Lahko nadgradi katero koli vrsto slike
  • Nadgradi iz URL-ja 

Obiščite Waifu2x →

10. Cre8tiveAI 

PhotoRefiner spletni film EN 2022

S Cre8tiveAI lahko izboljšate slike za 16x v samo nekaj sekundah. Je odlična izbira za majhne slike, ki jih želite povečati pred tiskanjem. Orodje temelji na poglobljenem učenju za nadgradnjo slik brez izgube kakovosti. 

Orodje za povečanje ločljivosti slike se razlikuje od običajne tehnologije, ki temelji na raztezanju in interpolaciji sredine. Umetna inteligenca se je naučila slik visoke ločljivosti, pridobljenih iz slik nizke ločljivosti, zaradi česar so fotografije visoke kakovosti. 

Tukaj je nekaj glavnih funkcij Cre8tiveAI:

  • Povečaj slike za 16-krat v nekaj sekundah
  • Dobro za pripravo majhnih slik za tiskanje
  • Tehnologija globokega učenja
  • Enostaven za uporabo

Obiščite Cre8tiveAI →

Povzetek

Vse večji pomen visokokakovostnih digitalnih fotografij zahteva uporabo ojačevalcev slik in pripomočkov za povečanje ločljivosti z umetno inteligenco. Ta orodja bistveno izboljšajo ločljivost slike, zmanjšajo šum in izboljšajo podrobnosti, zaradi česar so neprecenljiva tako za profesionalce kot za uporabnike družbenih medijev. Napredek umetne inteligence je revolucioniral tehnologijo višje ločljivosti slik, ki omogoča pretvorbo fotografij nizke ločljivosti v visokokakovostne slike. Z različnimi razpoložljivimi orodji lahko uporabniki izberejo najboljše možnosti, ki ustrezajo njihovim posebnim potrebam, s čimer zagotovijo vrhunsko kakovost slike in profesionalne rezultate za vsako aplikacijo.

Alex McFarland je novinar in pisec AI, ki raziskuje najnovejši razvoj umetnih inteligenc. Sodeloval je s številnimi startupi in publikacijami na področju umetne inteligence po vsem svetu.