Spojte sa s nami

Redakčné pravidlá

spojte sa.ai Misia

Byť autoritatívnym poskytovateľom najnovších správ, udalostí a informácií o umelej inteligencii. Našou úlohou je informovať a vzdelávať verejnosť o všetkých formách AI vrátane ANI (Artificial Narrow Intelligence) a AGI (Artificial General Intelligence). Sme v popredí zaznamenávania príchodu najvýkonnejšieho technologického prelomu od čias elektriny.

Vlastníctvo a nezávislosť

unite.ai je nezávisle vlastnená a nie je verejne obchodovateľná.

Zamestnanci unite.ai nemajú neverejné znalosti o žiadnej súkromnej alebo verejne obchodovanej spoločnosti AI. Žiadnej spoločnosti neposkytujeme rady ani predbežné informácie týkajúce sa nášho redakčného obsahu.

Súčasní majitelia a zamestnanci sú uvedení na našej stránke tím str.

Novinárske štandardy 

Naším cieľom je byť pri podávaní správ presní, objektívni a zodpovední. A to bez ohľadu na to, či sú správy založené na pôvodnom spravodajstve alebo na preskúmaní a potvrdení inými zdrojmi.

Náš tím sa vždy snaží pokryť správy poctivo a nestranne bez vonkajšieho vplyvu vlastníkov alebo investorov. Pravidelnejšie môžeme zverejňovať novinky od spoločností, ktoré sú partnermi našej publikácie. Vďaka partnerstvu s nami nám posielajú tlačové správy, aby sme mohli presne informovať o obsahu, ktorý stojí za spravodajstvo.

Zamestnanci unite.ai nie sú obmedzovaní vo vlastníctve akéhokoľvek vlastného imania v profilovaných spoločnostiach. Napriek tomu majú zakázané uprednostňovať akúkoľvek spoločnosť, v ktorej majú kapitál.

Tieto usmernenia sa pravidelne revidujú a aktualizujú.

Ochrana osobných údajov 

Veríme, že používateľské údaje budú v bezpečí, pre viac informácií navštívte naše Ochrana osobných údajov str.

Model výnosov 

unite.ai zarába peniaze prostredníctvom podujatí, čo môže mať formu provízie z predaja vstupeniek na konferenciu.

unite.ai môže tiež zobrazovať reklamy na webovej stránke, ktoré môžu mať formu bannerov alebo obrázkov.

Politika diverzity 

Veríme, že každý by mal dostať rovnakú príležitosť bez ohľadu na pohlavie, sexuálnu orientáciu, náboženstvo alebo rasu. Zamestnancov najímame na základe viacerých faktorov, medzi ktoré patrí kvalita písania, presnosť, čestnosť a integrita. Žiadne z našich rozhodnutí o prijímaní zamestnancov nezakladáme na rase, pohlaví, náboženstve alebo sexuálnej orientácii.

Anonymita a dôverné zdroje 

Veríme, že verejnosti najlepšie poslúži, keď spravodajské zdroje identifikujeme ich plnými menami. Naším cieľom je tlačiť na zdroje, aby umiestnili informácie do záznamu a nezávisle sa snažiť potvrdiť akékoľvek informácie, ktoré sa považujú za mimo záznam.

Domnievame sa, že sú chvíle, keď je na ochranu zdroja potrebná anonymita, a za týchto okolností môžeme akceptovať informácie z anonymných zdrojov, ak dokážeme tieto informácie overiť.

Správy a názory

Vytvárame jasnú hranicu medzi tým, čo sa považuje za správy, a názormi. Každý článok, ktorý je považovaný za názorový príspevok, jasne označíme textom „Názor“ v názve.

Zásady presnosti a opráv

Robiť chyby je ľudské, ale vždy sa snažíme publikovať správne informácie na základe údajov, ktoré máme k dispozícii. Keď sa vyskytnú chyby alebo opomenutia, budeme sa snažiť chybu alebo opomenutie čo najskôr opraviť. Ak nás potrebujete informovať o chybe, neváhajte nás kontaktovať.

Kontaktujte nás

Sme vždy k dispozícii na kontaktovanie vyplnením nášho Kontaktný formulár alebo môžete priamo osloviť nezávislého novinára tak, že ho nájdete na našej stránke tím str.