Spojte sa s nami

Best Of

10 najlepších AI Image Extenders s technológiou Outpainting (júl 2024)

Aktualizované on

Unite.AI sa zaviazala dodržiavať prísne redakčné štandardy. Keď kliknete na odkazy na produkty, ktoré kontrolujeme, môžeme dostať kompenzáciu. Pozrite si prosím naše pridružené zverejnenie.

Rozširovače obrazu poháňané AI menia spôsob, akým komunikujeme s digitálnymi snímkami. Tieto nástroje nielen zvyšujú kvalitu obrázkov, ale prinášajú aj nový rozmer úprave a tvorbe fotografií. Využívajú sofistikované algoritmy AI na premenu jednoduchých fotografií na úžasné vizuálne kúsky, čím rozširujú obzory pre profesionálnych aj amatérskych tvorcov.

Outpainting umožňuje umelcom a tvorcom expandovať za pôvodné hranice svojich obrázkov, pridávať nové prvky a detaily, ktoré hladko splývajú s pôvodným dielom. Či už ide o rozšírenie scénickej krajiny, pridanie zložitosti do jednoduchej skice alebo vytvorenie úplne nových kompozícií, tieto nástroje ponúkajú novú úroveň tvorivej slobody.

1. AI Uncrop od Photoleap

Spoznajte Photoleap | Úvod do aplikácie

AI Uncrop od Photoleap je nástroj AI, ktorý používateľom umožňuje rozšíriť a vylepšiť svoje obrázky pomocou pokročilej technológie AI. V oblasti obrázkových extenderov vyniká nielen tým, že zväčšuje pozadie obrázka, ale ho aj obohacuje o kreatívne pridané prvky, čím posúva hranice tradičnej úpravy fotografií.

Tento nástroj je zbehlý v transformácii stiesnených obrázkov na rozsiahle, detailné scény, pričom zachováva základnú podstatu pôvodnej fotografie a zároveň pridáva hĺbku a kontext. Jeho inteligentný algoritmus zaisťuje, že rozšírené časti obrazu sa hladko zhodujú s originálom a zachovávajú prirodzenú a súdržnú estetiku. Výsledkom je harmonická zmes existujúceho a pridaného, ​​čím sa dosiahne vyvážené a vylepšené zloženie.

Photoleap je užívateľsky prívetivý nástroj určený pre široké spektrum používateľov, od profesionálnych dizajnérov až po príležitostných tvorcov. Jeho intuitívne rozhranie demokratizuje proces pokročilých úprav obrázkov a sprístupňuje ho každému, kto chce rozšíriť svoje kreatívne obzory. Táto všestrannosť z neho robí ideálnu voľbu pre rôzne aplikácie, či už ide o prepracovanie obalov albumov, rozšírenie ikonických mémov alebo objavovanie nových perspektív v známych umeleckých dielach.

Kľúčové vlastnosti funkcie Photoleap AI Uncrop:

  • Bezproblémové rozšírenie obrázka: Rozširuje zábery bez kompromisov v oblasti detailov alebo kvality, pričom zachováva integritu pôvodného záberu.
  • Kreatívne vylepšenie: Pridáva nové vizuálne prvky, ktoré dopĺňajú a obohacujú existujúce komponenty obrazu.
  • Užívateľsky prívetivé rozhranie: Prístupné pre používateľov všetkých úrovní zručností, od profesionálnych dizajnérov po príležitostných tvorcov.
  • Všestranné aplikácie: Ideálne pre celý rad kreatívnych projektov vrátane pretvárania obalov, mémov a umeleckých diel.
  • Mprístupnosť: Prvý rozširovač obrázkov AI dostupný na mobilných platformách, ktorý používateľom na cestách prináša pokročilé možnosti úprav.

Navštívte Photoleap →

2. BasedLabs

BasedLabs AI Image Extender sa odlišuje v oblasti rozširovania obrazu poháňaného AI. Integruje špičkovú technológiu AI na bezproblémové rozšírenie obrázkov, čím zaisťuje, že pôvodná kvalita a charakter fotografie zostanú nedotknuté. Táto funkcia je obzvlášť cenná pre používateľov, ktorí potrebujú prispôsobiť svoje obrázky rôznym formátom bez kompromisov v oblasti detailov alebo estetiky.

Jadro funkčnosti BasedLabs AI spočíva v jej funkcii 'Magic Expand', ktorá je príkladom záväzku tohto nástroja k jednoduchosti a efektívnosti. Táto funkcia umožňuje používateľom bez námahy zväčšiť svoje obrázky, pridať kontext a rozmer pri zachovaní prirodzeného a súdržného vzhľadu. Či už ide o prispôsobenie obrázkov rôznym formátom sociálnych médií alebo vytváranie pôsobivejšieho vizuálneho obsahu, „Magic Expand“ poskytuje priame a spoľahlivé riešenie.

BasedLabs AI ponúka aj celý rad ďalších funkcií, vrátane úpravy fotografií poháňanej AI a dynamického generovania videa. Tieto funkcie obohacujú celkové možnosti platformy, čo z nej robí všestrannú voľbu pre širokú škálu kreatívnych potrieb.

Kľúčové vlastnosti BasedLabs AI Image Extender:

  • Pokročilé rozšírenie AI: Využíva technológiu AI na rozšírenie obrázkov pri zachovaní ich pôvodnej kvality.
  • Intuitívne rozhranie: Umožňuje jednoduché generovanie a nahrávanie obrázkov, ktoré sú prístupné používateľom všetkých úrovní zručností.
  • Funkcia magického rozšírenia: Zjednodušuje proces rozširovania obrazu a zabezpečuje bezproblémovú integráciu pridaných prvkov.
  • Komplexné nástroje na úpravu: Ponúka rôzne možnosti úprav na vylepšenie a spresnenie obrázkov.
  • Všestranná funkčnosť: Okrem rozšírenia o obrázky obsahuje nástroje na úpravu fotografií AI a generovanie videa, ktoré vyhovujú rôznym kreatívnym požiadavkám.

Navštívte BasedLabs →

3. PromeAI – Outpainting

Outpainting|Akadémia PromeAI

Funkcia outpainting spoločnosti PromeAI ponúka pozoruhodnú schopnosť rozširovať obsah obrázkov za jeho pôvodné hranice, čím sa zvyšuje kreatívny potenciál a užitočnosť obrázkov pre rôzne profesionálne a osobné aplikácie. Táto funkcia umožňuje používateľom rozšíriť obsah obrazu na základe konkrétnych proporcií alebo rozmerov, čím sa zabezpečí zachovanie pôvodnej podstaty a kvality. Image Resizer od PromeAI to dopĺňa zmenou veľkosti obrázkov bez straty akýchkoľvek informácií, čím sa eliminuje potreba orezania a potenciálneho ohrozenia pôvodnej kompozície.

Vďaka týmto funkciám je PromeAI základným nástrojom pre každého, kto chce kreatívne rozšíriť hranice svojich obrázkov bez obetovania kvality.

Kľúčové vlastnosti PromeAI:

  • Proporcionálne rozšírenie: Rozšírte obsah obrázka logicky a krásne, pričom zachováte štýl a integritu originálu.
  • Kontrola rozmerov: Vyberte špecifické rozmery pre rozšírené oblasti tak, aby vyhovovali požiadavkám projektu.
  • Smerové ovládanie: Upravte polohu pôvodného obrazu v rámci, aby ste ovládali smer rozšírenia, čo umožňuje cielené vylepšenia.
  • Bezproblémová integrácia: Bezproblémovo skombinujte nové rozšírené oblasti s pôvodným obrázkom, čím zaistíte prirodzené a súdržné rozšírenie pomocou pokročilých algoritmov AI.
  • Prispôsobiteľné nastavenia: Poskytnite pokročilé nastavenia na prispôsobenie textúry, zhody farieb a prelínania okrajov, aby ste dosiahli dokonalé rozšírenie, ktoré zodpovedá umeleckému zámeru pôvodného obrázka.

Navštívte PromeAI →

4. Getimg.AI

Getimg.AI predstavuje dynamický prístup k rozširovaniu obrazu AI pomocou technológie stabilného difúzneho premaľovania. Tento nástroj je navrhnutý tak, aby posúval hranice konvenčného rozširovania obrázkov a umožňoval používateľom rozšíriť svoje obrázky za ich pôvodné limity. Je obzvlášť zručný vo vylepšovaní kompozície obrázkov a vytváraní pohlcujúceho vizuálneho zážitku, vďaka čomu je cenným prínosom pre kreatívcov, ktorí chcú svojej práci dodať hĺbku a kontext.

Jedinečnou vlastnosťou Getimg.AI je schopnosť používateľov trénovať vlastné modely na základe ich umenia. Toto prispôsobenie dodáva obrázkom generovaným AI charakteristický nádych a viac ich zosúlaďuje s umeleckým štýlom a preferenciami používateľa. Všestrannosť nástroja je ďalej rozšírená možnosťou úpravy rôznych parametrov, ako sú kroky, veľkosť snímky a počet obrázkov, čo ponúka vysoký stupeň kontroly nad konečným výstupom.

Výzva AI je ďalším inovatívnym aspektom, v ktorom môžu používatelia poskytnúť podrobné pokyny alebo negatívne výzvy, ktoré AI usmernia v tom, čo zahrnúť alebo vylúčiť. Táto funkcia zaisťuje, že rozbalené časti obrázka sú v súlade s víziou a kreatívnym zámerom používateľa.

Kľúčové vlastnosti Getimg.AI:

  • Stabilná difúzna maľba: Rozširuje obrázky pomocou pokročilej technológie pre bezproblémové a prirodzené rozšírenie.
  • Školenie vlastného modelu: Umožňuje prispôsobenie trénovaním modelov AI na základe umeleckého štýlu používateľa.
  • Flexibilné nastavenie obrazu: Ponúka kontrolu nad krokmi, veľkosťou snímky a množstvom obrázkov pre presné prispôsobenie.
  • Podrobné výzvy AI: Umožňuje používateľom špecifikovať alebo vylúčiť prvky prostredníctvom komplexného okna s výzvou.
  • Rôzne komunitne vyškolené modely: Prístup k viac ako 20 modelom vyškoleným komunitou, ktoré ponúkajú množstvo štýlov a efektov.

Navštívte GetIMG →

5. Fotor

Nástroj AI Expand Image od spoločnosti Fotor je skvelým doplnkom do prostredia rozširovačov obrázkov AI a ponúka kombináciu technologických inovácií a užívateľsky prívetivého dizajnu. Tento nástroj umožňuje používateľom posunúť hranice svojich obrázkov a rozšíriť ich o prvky generované AI, ktoré dokonale zodpovedajú estetike pôvodnej fotografie.

Charakteristickým znakom rozširovača obrázkov AI od Fotor je jeho schopnosť bez námahy vytvárať a automaticky dopĺňať obrázky novými komponentmi. Táto funkcia odomyká novú sféru kreativity a umožňuje používateľom transformovať svoje obrázky nad konvenčné limity. Flexibilita nástroja pri úprave veľkosti obrazu a pomeru strán ešte viac zvyšuje jeho príťažlivosť. Používatelia môžu jednoducho prepínať medzi horizontálnym a vertikálnym formátom alebo upravovať štvorcové zábery na obdĺžniky, čím sa zabezpečí, že ich obrázky dokonale zapadnú do akéhokoľvek požadovaného kontextu.

Jednou z kľúčových predností nástroja Fotor je jeho schopnosť vylepšiť a opraviť nedokonalé fotografie. Dokáže inteligentne orezať a vylepšiť obrázky, pridať zložité detaily pri zachovaní pôvodnej vizuálnej kvality. Táto funkcia je výhodná najmä pri oprave problémov s rámovaním alebo pri pridávaní hĺbky plochým obrázkom.

Vylepšovač obrazu poháňaný AI vo Fotor tiež umožňuje používateľom regenerovať a prispôsobovať pozadie svojich obrázkov, až kým nedosiahnu požadovaný výsledok. Táto funkcia je neoceniteľná pre rôzne vizuálne projekty a ponúka celý rad možností, ktoré vyhovujú rôznym umeleckým víziám.

Kľúčové vlastnosti nástroja Fotor AI Expand Image Tool:

  • Creative AI Expansion: Generuje a automaticky dopĺňa nové prvky v obrázkoch, čím zvyšuje ich vizuálnu príťažlivosť.
  • Prispôsobiteľné rozmery: Umožňuje úpravu veľkosti obrazu a pomeru strán pre rôzne potreby formátovania.
  • Spresnenie obrázka: Opravuje a vylepšuje fotografie, dodáva im detaily pri zachovaní pôvodnej kvality.
  • Regenerácia pozadia: Ponúka možnosť znovu vytvoriť pozadie a prispôsobiť ho motívu fotografie.
  • Užívateľsky prívetivé rozhranie: Navrhnuté pre jednoduché použitie, vhodné pre amatérov aj profesionálov.

Navštívte Fotor →

6. adobe firefly

Adobe Firefly: Verzia beta a pripravená pre vašu predstavivosť | Adobe

Adobe Firefly sa stavia ako vedúci nástroj v rozšírení obrázkov AI, ktorý jedinečne spája pokročilé generatívne možnosti AI s intuitívnou použiteľnosťou. Jeho hlavnou funkciou je transformovať štandardné fotografie na mimoriadne vizuálne kúsky, pričom využíva generatívne modely AI na rozšírenie a vylepšenie obrázkov spôsobom, ktorý bol predtým nedosiahnuteľný.

Tento nástroj vyniká svojou schopnosťou porozumieť vstupom používateľov a reagovať na ne, pričom využíva algoritmy AI na generovanie doplnkových vizuálnych prvkov. Nielenže ponúka návrhy, ale aj inšpiruje nové tvorivé smery, vďaka čomu je neoceniteľným spojencom v umeleckom procese. Integrácia Adobe Firefly s aplikáciami Adobe Creative Cloud ďalej zvyšuje jeho užitočnosť a umožňuje bezproblémový import a export obsahu vylepšeného AI do renomovaných aplikácií, ako sú Photoshop, Illustrator a Premiere Pro.

Prístup k rozsiahlej knižnici Adobe Stock Library je ďalšou vynikajúcou funkciou, ktorá používateľom ponúka širokú škálu obrázkov na kreatívne experimentovanie. Adobe Firefly sa tiež zaviazala k etickému používaniu umelej inteligencie a rešpektovaniu práv umelcov, pričom zabezpečuje zodpovedné a udržateľné vytváranie a používanie obsahu generovaného umelou inteligenciou. Vďaka zjednodušenému pracovnému postupu a užívateľsky prívetivému rozhraniu je navrhnutý tak, aby bol prístupný pre kreatívcov všetkých úrovní zručností.

Kľúčové vlastnosti Adobe Firefly:

  • Generatívna technológia AI: Využíva pokročilú AI na rozšírenie a vylepšenie obrázkov, čím posúva hranice kreativity.
  • Bezproblémová integrácia Creative Cloud: Umožňuje jednoduchý prenos obsahu medzi Firefly a inými aplikáciami Adobe.
  • Prístup do knižnice Adobe Stock: Poskytuje obrovský výber obrázkov na ďalšie vylepšenie a kreatívne skúmanie.
  • Etické postupy AI: Dodržiava zodpovedné používanie AI s dôrazom na rešpektovanie práv umelcov.
  • Intuitívne používateľské rozhranie: Navrhnuté pre jednoduché použitie, vyhovujúce profesionálnym aj amatérskym tvorcom.

Navštívte Adobe Firefly →

7. Canva

Nástroj na rozširovanie obrázkov AI od Canva, Magic Expand, je navrhnutý tak, aby spresnil a zväčšil obrázky. Rieši bežné problémy, ako je orámovanie a príliš zväčšené fotografie, čím zabezpečuje, že rozšírený obrázok harmonicky splýva s originálom vo farbe, štýle a štruktúre. Táto funkcia je užitočná najmä pri vytváraní reklám, plagátov a iného vizuálne pútavého obsahu.

Funkcia Magic Expand v Canva umožňuje používateľom prispôsobiť veľkosť obrazu rôznym pomerom strán. Ponúka flexibilitu na prispôsobenie obrázkov špecifickým požiadavkám na dizajn, či už ide o štvorcový, širokouhlý alebo iný formát. Podpora viacerých obrazových formátov od Canva, vrátane JPEG, PNG, HEIC/HEIF, WEBP a SVG, zvyšuje jeho všestrannosť.

Vynikajúcou funkciou je inteligentné orezanie Canva, ktoré používateľom umožňuje selektívne orezávať časti obrázka pre rozšírenie AI. Táto úroveň ovládania v kombinácii s možnosťou otáčania fotografií v rôznych polohách poskytuje používateľom vysoký stupeň kreatívnej flexibility.

Kľúčové vlastnosti Canva:

  • Úprava pomeru strán: Ľahko prispôsobte obrázky rôznym rozmerom, napríklad 1:1, 16:9, 5:4 atď.
  • Podpora viacerých formátov: Prijíma širokú škálu obrazových formátov pre rôzne potreby projektov.
  • Funkcia magického rozšírenia: Bezproblémovo spája rozšírené oblasti so štýlom a farbou pôvodného obrázka.
  • Funkcia inteligentného orezania: Poskytuje presnosť pri výbere oblastí obrazu na rozšírenie.
  • Rotácia a polohovanie: Ponúka flexibilitu otáčania a polohy obrázkov pre optimálne výsledky rozšírenia.

Navštívte Canva →

8. Picsart AI Image Extender

Picsart's AI Image Extender je ďalším pozoruhodným nástrojom v oblasti úpravy obrázkov, ktorý je známy svojou kontextovou technológiou AI. Táto pokročilá funkcia umožňuje nástroju pochopiť kontext obrázka a vytvoriť nový obsah, ktorý sa hladko integruje s originálom. Táto schopnosť je základom jeho príťažlivosti a umožňuje prirodzené a súdržné rozšírenia obrazu.

Výnimočným aspektom AI Image Extender od Picsart je jeho dvojitá schopnosť pre AI outpainting aj AI inpainting. AI outpainting zahŕňa rozšírenie hraníc obrázka, zatiaľ čo AI inpainting sa zameriava na vyplnenie chýbajúcich pixelov v rámci obrázka. Táto dvojitá funkcia ponúka komplexné riešenie pre rôzne potreby úpravy obrázkov, obzvlášť užitočné pri úprave pomerov strán bez potreby orezania.

Užívateľsky prívetivé funkcie Picsartu sprístupňujú a zjednodušujú rozšírenie obrazu AI. Tieto funkcie v kombinácii so schopnosťou nástroja inteligentne kombinovať nové a existujúce obrazové prvky z neho robia najlepšiu voľbu pre amatérskych aj profesionálnych používateľov.

Kľúčové vlastnosti Picsart AI Image Extender:

  • Kontextová AI: Rozumie kontextu obrazu pre generovanie obsahu, ktorý sa hladko zhoduje s originálom.
  • AI Outpainting a Inpainting: Ponúka možnosti rozšírenia aj vypĺňania detailov, čím sa zvyšuje celková kvalita obrazu.
  • Užívateľsky prívetivý zážitok: Zjednodušuje proces rozširovania obrazu a sprístupňuje ho širokému okruhu používateľov.
  • Bezplatný prístup s prémiovými možnosťami: K dispozícii zadarmo s možnosťou inovácie na pokročilejšie funkcie.
  • Všestranné použitie: Vhodné pre rôzne úlohy úpravy obrázkov, od príspevkov na sociálnych sieťach až po profesionálne návrhy.

Navštívte Picsart AI →

9. Phot.AI

Phot.AI sa stavia ako robustný online nástroj na rozširovanie obrázkov AI, ktorý ponúka celý rad možností orezania a rozšírenia poháňaných AI. Jeho schopnosť bezproblémovo upravovať a vylepšovať fotografie z neho robí cenný zdroj pre fotografov, dizajnérov a umelcov. Nástroj podporuje rôzne obrazové formáty až do 5 MB, vrátane JPG, PNG a WEBP, ktoré vyhovujú rôznym potrebám používateľov.

Pozoruhodnou vlastnosťou Phot.AI je použitie predspracovaných údajov v algoritmoch AI. Tento prístup zaisťuje, že akékoľvek rozšírenia vytvorené na obrázku sú v súlade s originálom a zachovávajú kvalitu a integritu fotografie. Táto technológia je obzvlášť účinná pri zachovaní estetického vzhľadu obrazu pri jeho prispôsobovaní novým rozmerom alebo pridávaní prvkov.

Inteligentný menič pomeru strán obrazu je užívateľsky prívetivá funkcia, ktorá umožňuje jednoduchú úpravu rozmerov obrazu. Či už je požiadavka na širokouhlé, mobilné vertikálne, na výšku alebo iné formáty, Phot.AI poskytuje flexibilitu na úpravu obrázkov tak, aby vyhovovali rôznym aplikáciám.

Kľúčové vlastnosti Phot.AI:

  • Rozšírenie obrazu poháňané AI: Využíva vopred spracované údaje na vytváranie rozšírení, ktoré hladko splynú s pôvodným obrázkom.
  • Podpora všestranných formátov: Pojme celý rad formátov fotografií až do 5 MB, čo zvyšuje jeho dostupnosť.
  • Inteligentný menič pomeru strán: Ponúka flexibilitu pri úprave rozmerov obrázkov pre rôzne formáty.
  • Nástroje AI Outpainting: Zahŕňa možnosti pre krajiny, portréty, textúry a ďalšie, čím obohacuje vizuálnu kvalitu obrázkov.
  • Vhodné pre rôznych tvorcov: Cenný nástroj pre fotografov, dizajnérov a umelcov, ktorý rozširuje kreatívne možnosti.

Navštívte stránku Phot.AI →

10. LimeWire – lakovanie

LIMEWIRE recenzia a návod, AI text to image, AI edit image

LimeWire teraz ponúka AI Studio vybavené technológiou prekresľovania, využívajúce modely ako SDXL, SD 2.1 a DALL-E2, pričom sa vyvíja vlastný model. Táto funkcia umožňuje používateľom rozšíriť obrázky za ich pôvodné hranice, jednoducho ich vylepšovať a vytvárať. Platforma LimeWire je navrhnutá pre priame, kreatívne aplikácie a poskytuje nástroje na podrobné rozširovanie a generovanie obrázkov.

Prečítajte si recenziu →

Navštívte LimeWire →

Pozdvihnutie snímok pomocou špičkových AI Image Expanderov

Táto oblasť ponúka celý rad nástrojov, z ktorých každý má jedinečné schopnosti a funkcie. Od bezproblémového rozšírenia obrázkov pomocou AI Uncrop od Photoleap až po kreatívnu cloudovú integráciu Adobe Firefly a prispôsobené školenie modelov Getimg.AI, tieto nástroje uspokoja široké spektrum potrieb v kreatívnom priemysle.

Či už ste profesionálny dizajnér, fotograf alebo nadšenec, možnosť rozšíriť a vylepšiť obrázky pomocou technológie AI otvára nové obzory kreativity a inovácií. Ako sme preskúmali, každý nástroj poskytuje svoju jedinečnú zmes funkcií, od intuitívnych rozhraní a flexibilného nastavenia obrazu až po pokročilé algoritmy AI a modely trénované komunitou, čo podčiarkuje obrovský potenciál AI pri vývoji digitálnych snímok. Prijatie týchto nástrojov môže výrazne zvýšiť kvalitu, kreativitu a vplyv vašich vizuálnych projektov, čo znamená novú éru v oblasti úpravy a rozšírenia obrázkov.

Alex McFarland je novinár a spisovateľ AI, ktorý skúma najnovší vývoj v oblasti umelej inteligencie. Spolupracoval s množstvom AI startupov a publikácií po celom svete.