Spojte sa s nami

Best Of

10 najlepších nástrojov AI pre sociálne médiá (júl 2024)

Aktualizované on

Unite.AI sa zaviazala dodržiavať prísne redakčné štandardy. Keď kliknete na odkazy na produkty, ktoré kontrolujeme, môžeme dostať kompenzáciu. Pozrite si prosím naše pridružené zverejnenie.

Používanie sociálnych médií stále rastie, čo znamená, že aj množstvo cenných údajov a poznatkov dostupných spoločnostiam všetkých veľkostí. Stratégie sociálnych médií sú kľúčové pre každú firmu, ktorá si chce zabezpečiť miesto v budúcnosti riadenej AI. Každý podnik, ktorý ho nemá, nepochybne zaostane. 

S rozmachom technológie umelej inteligencie (AI) nám sociálne médiá poskytujú poznatky, ktoré by žiadny človek ani skupina ľudí nikdy nedokázali dosiahnuť. Na trhu existuje veľa nástrojov AI, ktoré pomáhajú so správou sociálnych médií, tvorbou obsahu, analýzou, reklamami a oveľa viac. 

Umelá inteligencia môže prevziať mnoho úloh v oblasti sociálnych médií, ktoré sú časovo náročné a monotónne, čím uvoľní tímy, aby sa mohli sústrediť inam. Tento čas by sa potom dal využiť na organickú interakciu so zákazníkmi, plánovanie multimediálnych kampaní alebo prácu na väčších projektoch. 

Poďme sa pozrieť na 10 najlepších nástrojov AI pre sociálne médiá: 

1. UpGrow

UpGrow – Najlepšia služba rastu AI Instagram v roku 2024 (10-násobok vašich sledovateľov)

UpGrow je plne kompatibilný s Instagramom. Od roku 2016 pomohli používateľom organicky získať milióny sledovateľov. UpGrow nahrádza celý marketingový tím sociálnych médií a využíva AI na prilákanie ďalších sledovateľov na základe vašich filtrov: poloha, vek, pohlavie, jazyk, záujmy, hashtagy.

UpGrow priťahuje iba aktívnych a zaangažovaných sledovateľov, ktorí túžia po interakcii s vašimi príspevkami a príbehmi na Instagrame. Na rozdiel od podobných služieb, ktoré generujú falošných sledovateľov, zaručujú, že všetci vaši noví sledovatelia sú autentickí, zaujatí a skutočne sa zaujímajú o váš obsah.

Niektoré z ponúkaných filtrov zacielenia zahŕňajú:

umiestnenie – Pomôžte vám rozšíriť miestne zacielenie.

Vek a pohlavie  – Filtrujte svojich sledovateľov podľa veku a pohlavia, čím získate väčšiu kontrolu nad cieľovým publikom.

Optimalizácia profilu AI – Optimalizujte svoj profil na Instagrame pre maximálny vplyv pomocou optimalizácie profilu AI Instagram, ktorá je prispôsobená vašim jedinečným potrebám.

Prečítajte si recenziu →

Navštívte UpGrow →

2. circleboom

Čo je Circleboom Publish!

Circleboom Publish zefektívňuje správu vašich sociálnych médií na rôznych platformách a účtoch, a to všetko z jedného hlavného panela. Tento nástroj sa integruje s OpenAI a ponúka všestranný generátor príspevkov sociálnych médií AI. Zjednodušuje vytváranie obsahu poskytovaním obrázkov a textu generovaných AI, ktoré možno bez námahy uverejňovať na rôznych kanáloch a účtoch sociálnych médií.

S Circleboom Publish sú príspevky na sociálnych médiách vylepšené o automaticky generované titulky, emotikony a hashtagy, vďaka čomu sú pútavejšie. Možnosti AI tohto nástroja sa rozširujú na ponúkanie prekladov, humoru a gramatických kontrol, čím zaisťujú, že vaše príspevky sú príťažlivé a presné. Pre väčšie pohodlie si tiež môžete vopred naplánovať svoje príspevky vytvorené AI.

Nástroj na správu sociálnych médií Circleboom je určený na efektívne plánovanie, navrhovanie a plánovanie príspevkov, čo používateľom umožňuje bezproblémovo spravovať viacero účtov sociálnych médií z jedného centralizovaného miesta.

Circleboom Publish, ideálny pre firmy, influencerov, digitálnych marketérov, tvorcov obsahu a bežných používateľov sociálnych médií, vyniká ako komplexné riešenie na generovanie a vylepšovanie obsahu sociálnych médií. Umožňuje vám vytvárať a navrhovať obrázky, texty a titulky a vylepšovať vaše príspevky trendovými a relevantnými hashtagmi pre maximálny účinok.

Tu sú niektoré z hlavných Vlastnosti z Circleboom: 

  • Použite AI na generovanie príspevkov a značiek na sociálnych sieťach
  • Flexibilné plánovanie príspevkov na sociálnych sieťach
  • Jednoduché použitie

Použite zľavový kód: welcome10 požadovať 10% zľava.

Prečítajte si recenziu →

Navštívte Circleboom →

3. Príbehový šéf

Spravujte svoj obsahový marketing pomocou StoryChief

StoryChief je popredný nástroj AI na správu sociálnych médií, ktorý ponúka bezproblémovú integráciu s viac ako 100 platformami a ušetrí až 4 hodiny práce týždenne. Umožňuje priame publikovanie do CMS, sociálnych sietí, RSS a newsletterov, pričom spravuje viac ako 50 sociálnych kanálov. Platforma zjednodušuje plánovanie sociálnych médií, ponúka automatizáciu, plánovanie a použiteľné prehľady pre optimalizáciu obsahu naprieč veľkými sieťami, ako sú LinkedIn, Facebook, Instagram, TikTok, Pinterest, Google My Business a X.

Medzi kľúčové funkcie patrí hromadné plánovanie, automatické publikovanie, úprava obsahu pre konkrétnu platformu a generovanie obsahu založeného na AI. StoryChief tiež poskytuje centralizované centrum pre informácie o publiku, čím zvyšuje produktivitu a angažovanosť prostredníctvom presadzovania práva zamestnancov. S nástrojmi na komplexné plánovanie a realizáciu, ako je napríklad kalendár sociálnych médií a správa obsahových kampaní, StoryChief zvyšuje efektivitu pri vytváraní a distribúcii obsahu cez viacero kanálov.

  • Integruje sa s viac ako 100 platformami pre bezproblémové publikovanie obsahu.
  • Automatizuje plánovanie a optimalizáciu obsahu sociálnych médií.
  • Poskytuje analýzy pre zapojenie publika a štatistiky rastu.
  • Zahŕňa nástroje na úpravu pre úpravy obsahu špecifické pre platformu.
  • Uľahčuje obhajovanie zamestnancov s cieľom zvýšiť dosah značky.

Prečítajte si recenziu →

Navštívte StoryChief →

4. Genius.AI

Predstavujeme Genius.AI – dokonalý asistent predaja a marketingu

Genius.AI je pokročilá platforma AI navrhnutá tak, aby zlepšila predajné a marketingové úsilie využitím sily Facebooku a Instagramu. Pomáha podnikom rozširovať svoje publikum, propagovať produkty a premieňať záujem na predaj pomocou komplexnej sady nástrojov, ktoré zjednodušujú a automatizujú marketingové úlohy.

Platforma sa hladko integruje s Facebookom a Instagramom, čo umožňuje používateľom spravovať komunikáciu a premieňať potenciálnych zákazníkov na zákazníkov priamo prostredníctvom týchto kanálov sociálnych médií. Využitím AI môže Genius.AI vytvárať neobmedzené marketingové materiály, zvládať námietky a viesť predajné rozhovory, a to všetko pri zachovaní jedinečného tónu a štýlu používateľa.

Genius.AI začína školením o produktoch používateľov a osobnosti značky, aby sa zabezpečilo, že všetok vytvorený obsah bude v súlade s ich hlasom. CRM s vylepšenou AI organizuje úlohy a konverzácie, vďaka čomu je sledovanie a písanie poznámok jednoduché, čím sa ďalej zefektívňuje proces predaja.

Genius.AI, navrhnutá tak, aby bola užívateľsky prívetivá a mobilná, umožňuje používateľom efektívne spravovať svoje marketingové aktivity odkiaľkoľvek. Podporuje viacero jazykov, čím zabezpečuje globálny dosah a prispôsobivosť. Jeho LLM-agnostický prístup využíva najlepšie dostupné jazykové modely pre akúkoľvek úlohu a zaručuje vysokokvalitné výstupy.

Celkovo je Genius.AI prispôsobený pre priamy predaj a sieťový marketing so špecializovanými funkciami, ktoré ho odlišujú od všeobecných nástrojov AI. Podporuje používateľov pri budovaní ich značky, vytváraní potenciálnych zákazníkov a zvyšovaní predaja, pričom minimalizuje potrebu rozsiahlych marketingových znalostí alebo skúseností a čo najlepšie využíva platformy sociálnych médií, ako sú Facebook a Instagram.

  • Zlepšuje predaj a marketing pomocou prispôsobených nástrojov AI.
  • Jednoduchý dizajn vhodný pre mobilné zariadenia pre jednoduchú správu.
  • Integruje sa s Facebookom a Instagramom pre konverzie.
  • CRM vylepšené AI na organizovanie úloh a následných opatrení.
  • Používa najlepšie jazykové modely pre vysokokvalitné výstupy.

Navštívte Genius.AI →

5. Vytvoriť

Creatify AI – Vytvorte krátke videoreklamy v priebehu niekoľkých sekúnd, len pomocou adresy URL produktu

Creatify ponúka rozsiahlu sadu nástrojov AI prispôsobených na revolúciu v digitálnom marketingu a reklame v elektronickom obchode. Platforma zjednodušuje vytváranie videoreklám tým, že používateľom umožňuje priamo transformovať adresy URL produktov na pútavé videá doplnené o hyperrealistické hlasové prejavy na zefektívnenie produkcie obsahu a zvýšenie výsledkov kampaní. Medzi kľúčové funkcie patrí prevodník URL na video, ktorý bezproblémovo generuje prispôsobený videoobsah analyzovaním podrobností o produkte a médií priamo z adries URL.

Pridanie osobného dotyku do reklám je jednoduché s viac ako 70 realistickými avatarov AI. Používatelia sa tiež môžu rozhodnúť vytvoriť zo svojho videa vlastné digitálne dvojča, ktoré pomáha udržiavať konzistentnú digitálnu prítomnosť bez potreby nepretržitého filmovania. AI Script Writer od spoločnosti Creatify pomáha pri vytváraní pútavých príbehov, ktoré zaujmú a konvertujú publikum, vyškolené na tisíckach úspešných reklám na sociálnych médiách.

Na zlepšenie sluchu funkcia AI Voice-Over umožňuje výber jednej zo 40 jedinečných hlasových postáv, aby bolo posolstvo značky doručené jasne a realisticky. Platforma navyše podporuje 29 jazykov, čo značkám umožňuje efektívne prispôsobiť svoje posolstvá rôznorodému globálnemu publiku.

  • URL-to-Video: Automaticky transformuje adresy URL produktov na vlastné videoreklamy.
  • AI Avatary: Poskytuje viac ako 70 realistických avatarov a vlastnú tvorbu digitálnych dvojčiat.
  • Písanie skriptov: AI generuje presvedčivé marketingové skripty z úspešných reklamných údajov.
  • Voice-Over: Ponúka 40 jedinečných hlasov generovaných AI pre realistické rozprávanie.
  • Viacjazyčný: Podporuje 29 jazykov, ktoré uspokoja globálne publikum.

Navštívte stránku Creatify →

6. Švihnutí

Začíname s Flick 2024

Flick je nástroj, ktorý vám umožňuje vytvárať obsah sociálnych médií rýchlejšie a vo veľkom rozsahu. Používatelia môžu vytvárať vysoko osobné a značkové titulky 10x rýchlejšie ako predtým.

Nedovoľte, aby vám problémy s písaním titulkov prekážali pri vytváraní obsahu. Získajte jedinečne vytvorené titulky, ako keby ste mali k službám osobného copywritera.

Asistent sociálnych médií AI spoločnosti Flick je marketingový nástroj, ktorý vám pomôže urýchliť proces brainstormingu, písania a plánovania pre sociálne médiá. Namiesto toho, aby ste trávili hodiny vymýšľaním nápadov na obsah, Asistent vám môže pomôcť generovať originálne a pútavé nápady na obsah na základe tém, ktoré zadáte v priebehu niekoľkých sekúnd.

Pomôže vám to stať sa profesionálnym textárom bez dlhoročného školenia. Vytváranie zabijáckych titulkov môže byť náročné, ale Asistent vám pomôže urobiť viac za kratší čas, v rámci vášho vlastného jedinečného hlasu.

Nástroje sú zabalené do „Plánovača obsahu“, ktorý je vyhradeným priestorom pre vaše nápady, či už sú úplne rozpracované alebo len pracovný názov. To vám môže pomôcť lepšie usporiadať myšlienky a vytvoriť súdržnejší obsah.

Niektoré z ďalších ponúkaných funkcií zahŕňajú:

Plánovanie – Váš čas a priestor sú vzácne. Urobte plánovanie, vytváranie a publikovanie obsahu menej stresujúce vďaka spoľahlivému a ľahko použiteľnému plánovaču.

Hashtags – Už žiadne strieľanie v tme. Začnite pri uverejňovaní oslovovať viac ľudí a prispôsobte si hashtagy, aby ste zlepšili svoju výkonnosť.

analytics – Je ľahké stratiť prehľad o tom, čo funguje na sociálnych sieťach. Získajte jasnosť a istotu, ktorú potrebujete na správne rozhodnutia.

Prečítajte si recenziu →

Navštívte Flick →

7. HootSuite

Ako používať Hootsuite za 15 minút

Hootsuite sa prezentuje ako nevyhnutný nástroj na zlepšenie správy a účinnosti sociálnych médií. Je navrhnutý tak, aby zefektívnil rôzne procesy, šetril čas používateľov a zvýšil ich produktivitu. Automatizáciou úloh, ako je uverejňovanie príspevkov, odpovedanie a vytváranie obsahu.

Hootsuite umožňuje používateľom zamerať sa na stratégiu a rast, a nie na rutinné úlohy. Poskytuje podrobné analýzy, ktoré používateľom pomáhajú pochopiť návratnosť investícií (ROI), optimalizovať ich stratégie sociálnych médií a robiť rozhodnutia založené na údajoch. S funkciami, ako je hromadné plánovanie, univerzálna doručená pošta sociálnych médií a jedinečné nástroje na vytváranie obsahu integrované s Canva, sa Hootsuite zameriava na výrazné zníženie stresu a pracovnej záťaže pre profesionálov v oblasti sociálnych médií.

Navyše jeho schopnosť strojnásobiť dosah, zvýšiť zapojenie a zvýšiť počet sledovateľov môže premeniť úsilie sociálnych médií na ziskovejšie a odmeňujúce zážitky. Hootsuite sa stavia nielen ako nástroj, ale aj ako partner v úspechu sociálnych médií, ktorý podporuje efektivitu aj rast.

  • Automatizuje úlohy sociálnych médií a zvyšuje produktivitu.
  • Poskytuje komplexné analýzy pre strategické zdokonalenie.
  • Zahŕňa hromadné plánovanie a univerzálnu schránku pre efektívnosť.
  • Ponúka integrované nástroje na vytváranie obsahu s funkciami Canva a AI.
  • Zvyšuje dosah, angažovanosť a rast sledovateľov pre ziskovosť.

Navštívte Hootsuite →

8. Obsahové štúdio

Generátor AI titulkov a obrázkov pre najlepšie príspevky na sociálnych sieťach

Content Studio ponúka jednoduchý, ale výkonný nástroj sociálnych médií typu všetko v jednom agentúry, značky, a obchodníci. Okamžite vytvárajte titulky na Instagrame, nápady na tweety, inšpiratívne citáty, prepisujte obsah a nikdy vám nedôjdu nápady na obsah.

Ušetrite čas a prekonajte spisovateľský blok pomocou titulkov a obrázkov vygenerovaných AI pre vaše príspevky na sociálnych sieťach. Pomocou vopred pripravených šablón vytvorte kvalitný obsah pre tweety, titulky na Instagrame atď.

Zvýšte viditeľnosť svojho príspevku tým, že AI navrhne relevantné a populárne značky hash pre váš obsah. Niektorí používatelia môžu oceniť aj funkciu emoji, kde AI vytvára vizuálne pútavé príspevky analyzovaním tónu textu a pridávaním vhodných emotikonov.

Jednou z funkcií, ktorú väčšina používateľov považuje za užitočnú, je, že môžete okamžite vytvoriť neuveriteľné obrázky pre svoj sociálny príspevok jednoduchým zadaním textových popisov robotovi AI.

Prečítajte si recenziu →

Navštívte Content Studio →

9. V poslednej dobe

Začíname v poslednej dobe

Pre tých, ktorí chcú implementovať AI do svojej stratégie sociálnych médií, je jednou z najlepších možností v poslednej dobe. Tento nástroj AI vám umožňuje rozpoznať kontext z väčšej zbierky obsahu, ktorý potom možno použiť na vytváranie príspevkov na sociálnych sieťach, ktoré ho propagujú. 

V poslednej dobe tiež ponúka dashboard nástrojov sociálnych médií, ktoré možno použiť na úlohy, ako je plánovanie a riadenie projektov sociálnych médií. Okrem toho môžete aplikáciu Lately použiť na analýzu metrík na sociálnych stránkach, čo vám pomôže určiť najlepšie časy uverejňovania, aby ste dosiahli širšie a angažovanejšie publikum. 

Tu sú niektoré z hlavných čŕt v poslednej dobe: 

  • Dashboard nástrojov sociálnych médií AI
  • Generujte viacero tweetov naraz súvisiacich s URL, dokumentmi alebo informáciami
  • Naplánujte si príspevky na sociálnych sieťach
  • Analyzujte metriky naprieč kanálmi 

Navštívte v poslednej dobe →

10. jaspis

Zoznámte sa s Jasperom, vaším asistentom AI 👋 Píšte úžasný obsah 10x rýchlejšie s #1 AI Content Platform

Jasper AI predstavuje revolučný nástroj v marketingu sociálnych médií, ktorý je navrhnutý tak, aby obohatil tvorbu obsahu prostredníctvom sily AI. Zjednodušuje vytváranie pútavých titulkov sociálnych médií a umožňuje opätovné použitie obsahu na rôznych platformách v pôsobivom rozsahu. Jasper AI s funkciami, ktoré umožňujú vytváranie komplexných aktív marketingových kampaní zo slipov a remixovanie existujúceho obsahu, zefektívňuje proces vytvárania obsahu sociálnych médií. Platforma sa môže pochváliť rozsiahlou knižnicou s viac ako 50 šablónami poháňanými AI, ktoré uspokoja širokú škálu potrieb od písania podmanivých nadpisov až po rýchle vytváranie blogových príspevkov optimalizovaných pre SEO.

Jedinečným aspektom Jasper AI je rozšírenie prehliadača, ktoré sa hladko integruje s prehliadačom Chrome alebo Edge, čo umožňuje obchodníkom využívať nástroje AI priamo v rámci svojich existujúcich pracovných postupov. Táto funkcia podčiarkuje Jasperov záväzok zvyšovať produktivitu a kreativitu v marketingu sociálnych médií. Efektívnosť tohto nástroja ďalej dokazuje jeho prijatie viac ako 100,000 XNUMX poprednými spoločnosťami na celom svete, ktoré získalo odporúčania od marketingových odborníkov. Jasper AI nielenže uľahčuje efektívnejší prístup k marketingu sociálnych médií, ale tiež umožňuje tímom poskytovať vysokokvalitný obsah, ktorý rezonuje s ich publikom.

Tu je pohľad na niektoré z najlepších vlastností Jaspera:

  • Generovanie titulkov sociálnych médií a prepracovanie obsahu založené na AI.
  • Možnosti vytvárania podkladov kampane a remixovania obsahu.
  • Viac ako 50 špecializovaných šablón obsahu AI.
  • Rozšírenie prehliadača pre Chrome a Edge zlepšuje integráciu pracovného toku.
  • Dôveruje viac ako 100,000 XNUMX spoločnostiam pre efektívnosť marketingu sociálnych médií.

Prečítajte si recenziu →

Navštívte Jaspera →

zhrnutie

Na záver, dnešné špičkové nástroje sociálnych médií AI ponúkajú celý rad výkonných funkcií navrhnutých na zlepšenie a zefektívnenie správy sociálnych médií a tvorby obsahu. Tieto nástroje využívajú pokročilé algoritmy na automatizáciu procesov, ako je vytváranie obsahu, zapojenie publika a analýza údajov, čím sa výrazne znižuje čas a úsilie, ktoré tímy sociálnych médií vyžadujú. Vďaka schopnostiam, ako sú prediktívna analytika, cielené odporúčania obsahu a systémy automatizovanej odozvy, tieto nástroje AI pomáhajú značkám udržiavať dynamickú prítomnosť na rôznych platformách, čím zaisťujú, že zostanú relevantné v rýchlo sa vyvíjajúcom digitálnom prostredí.

Či už ide o vytváranie dokonalého príspevku, analýzu interakcií používateľov alebo správu viacerých účtov, nástroje AI sociálnych médií sú nevyhnutné pre každého, kto chce optimalizovať svoju stratégiu sociálnych médií a dosiahnuť merateľné výsledky.

Alex McFarland je novinár a spisovateľ AI, ktorý skúma najnovší vývoj v oblasti umelej inteligencie. Spolupracoval s množstvom AI startupov a publikácií po celom svete.