Spojte sa s nami

Best Of

5 najlepších nástrojov AI na verejné vystupovanie (júl 2024)

Aktualizované on

Unite.AI sa zaviazala dodržiavať prísne redakčné štandardy. Keď kliknete na odkazy na produkty, ktoré kontrolujeme, môžeme dostať kompenzáciu. Pozrite si prosím naše pridružené zverejnenie.

V oblasti umelej inteligencie predstavuje aplikácia nástrojov AI pri vystupovaní na verejnosti významný pokrok. Tieto nástroje ponúkajú praktické riešenia na zlepšenie rečníckych schopností a riešia bežné výzvy, ktorým čelia rečníci na všetkých úrovniach. Využitím technológie AI tieto nástroje poskytujú cenné informácie o doručovaní reči, organizácii obsahu a zapájaní publika.

Náš prieskum niektorých z najlepších nástrojov AI na verejné vystupovanie predstaví celý rad inovatívnych platforiem navrhnutých na zlepšenie rôznych aspektov verejného vystupovania.

1. Yoodli

Zlepšite svoje verejné vystupovanie s Yoodli - trénerom reči AI

Yoodli sa stavia ako priekopnícky tréner verejných prejavov riadený AI, ktorý nanovo definuje, ako jednotlivci zlepšujú svoje komunikačné schopnosti. Tento nástroj je navrhnutý tak, aby poskytoval súkromný koučing a spätnú väzbu v reálnom čase, čím vytvára prostredie, v ktorom môžu používatelia rozvíjať svoje rečnícke schopnosti bez tlaku živého publika. Yoodli, ktorý si získal dôveru viac ako 100,000 XNUMX odborníkov a zamestnancov z rôznych spoločností, je dôkazom jeho efektívnosti a spoľahlivosti.

Hlavnou atrakciou platformy je jej personalizovaná analytika, ktorá rozoberá vizuálne, verbálne a vokálne prvky doručenia používateľa a ponúka jasnú spätnú väzbu. Yoodli sa ukazuje ako všestranný a dokáže sa prispôsobiť rôznym scenárom, ako sú online stretnutia, pracovné pohovory, prezentácie a obchodné hovory, vďaka čomu je ideálnym nástrojom pre rôzne komunikačné potreby.

Kľúčové vlastnosti Yoodli:

  • Pokročilá analýza: Yoodli poskytuje hĺbkovú analýzu štýlu rozprávania používateľa, ktorá zahŕňa aspekty, ako je tempo reči a používanie výplňových slov, ktoré sú kľúčové pre dokonalú komunikáciu.
  • Koučovanie v reálnom čase: Jedinečnou pre Yoodli je jeho schopnosť ponúkať koučovanie privátnej reči počas online stretnutí, čo používateľom umožňuje dostávať spätnú väzbu a poradenstvo počas rozprávania.
  • Prispôsobené nastavenia publika: Tento nástroj obsahuje nastavenia publika založené na AI a následné otázky, ktoré simulujú celý rad rečníckych prostredí na cvičenie a prípravu.
  • Sledovanie pokroku: Pomocou Yoodli môžu používatelia kvantifikovať svoj štýl rozprávania a sledovať ich vývoj v priebehu času, čím sa podporuje neustále zlepšovanie zručností rečníctva.
  • Jednoduchosť prístupu: Yoodli, ktorý je k dispozícii ako bezplatná aplikácia pre stolné počítače, je ľahko prístupný, vďaka čomu je populárnou voľbou prirovnanou k „gramatike pre reč“.

Yoodli sa javí ako komplexné riešenie pre každého, kto chce zlepšiť svoje rečnícke schopnosti a šikovne spája silu AI s jemnosťou personalizovaného koučovania.

Navštívte Yoodli →

2. Slovo

Verble – váš asistent pri písaní reči AI

Verble vyniká ako asistent AI na písanie reči, vytvorený na pomoc používateľom pri zvládaní verbálneho presviedčania a rozprávania príbehov. Tento nástroj sa vyznačuje užívateľsky prívetivým rozhraním založeným na chate, ktoré používateľom umožňuje zapojiť sa do rozhovoru s asistentom AI. Táto interakcia je prvým krokom v efektívnom procese prípravy reči.

Asistent vyzýva používateľov cielenými otázkami a povzbudzuje ich, aby vyjadrili svoje myšlienky, porozumeli publiku a objasnili svoje posolstvo. Tieto vstupy sa potom dômyselne premieňajú na koherentný a štruktúrovaný návrh reči. To, čo odlišuje Verble od ostatných, je začlenenie poznatkov rečových koučov, ktorí študovali niektorých z najuznávanejších rečníkov na svete.

Verble, navrhnutý tak, aby vyhovoval rôznym scenárom rozprávania, je zbehlý v pomoci s obchodnými ponukami, hlavnými prejavmi, svadobnými prejavmi a dokonca aj špecializovanými prezentáciami, ako sú tie v lekárskej oblasti. Jeho jednoduché použitie a inovatívny prístup z neho robia cenný nástroj pre tých, ktorí chcú rýchlo a efektívne pripraviť pôsobivé prejavy.

Kľúčové vlastnosti Verble:

  • Rozhranie chatu poháňané AI: Ponúka konverzačný prístup k príprave reči, vďaka čomu je proces pútavý a intuitívny.
  • Tvorba reči na mieru: Asistent umelej inteligencie kladie relevantné otázky, aby pomohol používateľom upresniť ich myšlienky a uspokojiť tak reč ako publikum, tak aj príležitosť.
  • Odborné postrehy: Zahŕňa techniky a stratégie od renomovaných rečových koučov, čím zaisťuje kvalitu a efektivitu obsahu reči.
  • Všestrannosť v prípadoch použitia: Vhodné pre rozmanitú škálu rečníckych stretnutí, od formálnych obchodných prezentácií až po osobné príležitosti, ako sú svadby.
  • Dostupnosť a pohodlie: Online platforma Verble umožňuje prístup kedykoľvek a kdekoľvek, čím poskytuje významnú výhodu oproti tradičnému osobnému koučovaniu.

Verble sa ukazuje ako inovatívne riešenie na prípravu reči, ktoré spája pohodlie AI s umením efektívnej komunikácie.

Navštívte Verble →

3. Gabble

Gabble sa javí ako výkonný komunikačný kouč poháňaný umelou inteligenciou, ktorý sa zameriava na zlepšenie hovorových aj počúvacích schopností jednotlivcov v bezpečnom a súkromnom prostredí. Aplikácia vyniká tým, že ponúka personalizovanú spätnú väzbu a pokyny, ktorých cieľom je, aby používatelia boli pri doručovaní správ zrozumiteľnejší a efektívnejší. Vyniká ako ideálny tréningový nástroj pre tých, ktorí chcú zlepšiť kritické mäkké zručnosti, zmierniť úzkosť z verejných prejavov a stať sa pôsobivejšími rečníkmi.

Dizajn Gabble je zameraný na rast a dôveru používateľov a ponúka zónu bez posudzovania, kde si jednotlivci môžu precvičovať a rozvíjať svoje komunikačné schopnosti. Aplikácia získala pozitívne recenzie od širokej používateľskej základne vrátane študentov a profesionálov, ktorí zaznamenali výrazné zlepšenie svojich rečových schopností a celkovej sebadôvery.

Kľúčové vlastnosti Gabble:

  • Personalizovaná spätná väzba: Gabble poskytuje prispôsobené rady a spätnú väzbu so zameraním na individuálne potreby a oblasti zlepšovania každého používateľa.
  • Konverzácie AI v reálnom čase: Tento nástroj uľahčuje konverzácie v reálnom čase pomocou AI, čo umožňuje praktické a interaktívne precvičovanie hovorenia.
  • Rozšírenie slovnej zásoby: Výraznou črtou Gabble je dôraz na prípravu slovnej zásoby, ktorá pomáha používateľom vylepšiť výber slov a výraz.
  • Priestor na cvičenie bez posudzovania: Aplikácia ponúka bezpečné a povzbudzujúce prostredie pre používateľov, aby si precvičili a zlepšili svoje komunikačné schopnosti.
  • Široké použitie: Gabble, ktorý sa ukázal ako cenný zdroj, využívajú tisíce jednotlivcov vrátane študentov a profesionálov na zlepšenie svojich komunikačných schopností.

Gabble je dôkazom sily AI v osobnom rozvoji a ponúka komplexný prístup k zlepšovaniu komunikačných zručností v užívateľsky príjemnom formáte.

Navštívte Gabble →

4. Virtuálny rečník

Obrázok: Virtuálny rečník

Virtual Orator sa objavuje ako špičkový simulátor virtuálnej reality (VR), ktorý je špeciálne navrhnutý tak, aby pozdvihol schopnosti rečníctva replikovaním realistických scenárov hovorenia. Tento inovatívny nástroj využíva technológiu VR na vytváranie pohlcujúcich zážitkov, ktoré používateľom umožňujú precvičovať si prejavy pred virtuálnym publikom. Poskytnutím prispôsobiteľných nastavení, vrátane zmeny miesta konania, veľkosti publika a správania, Virtual Orator prispôsobí zážitok špecifickým tréningovým potrebám každého používateľa.

Jednou z výnimočných funkcií Virtual Orator je jeho integrovaná schopnosť nahrávania, ktorá dokáže zachytiť virtuálne prostredie aj používateľa prostredníctvom webovej kamery. Táto funkcia je neoceniteľná pre používateľov, ktorí chcú kriticky posúdiť svoje výkony alebo ich zdieľať pre spätnú väzbu. Vďaka dostupnosti na platformách VR, ako sú SideQuest a Steam, je Virtual Orator prístupný širokému spektru používateľov s náhlavnými súpravami VR.

Kľúčové vlastnosti Virtual Orator:

  • Simulácia publika VR: Ponúka realistickú simuláciu prostredia hovorenia na verejnosti a pomáha používateľom cvičiť v rôznych virtuálnych prostrediach.
  • Možnosti prispôsobenia: Používatelia si môžu prispôsobiť svoje tréningy prispôsobením virtuálneho miesta, veľkosti publika a správania publika tak, aby zodpovedali ich tréningovým cieľom.
  • Schopnosť záznamu: Tento nástroj umožňuje nahrávanie prostredia hovoriaceho aj rečníka, čo umožňuje detailnú kontrolu výkonu a zdieľanie spätnej väzby.
  • Široká dostupnosť: Virtual Orator, ktorý je k dispozícii na populárnych platformách VR, ako sú SideQuest a Steam, sa stará o používateľov s rôznymi nastaveniami VR.
  • Prekonanie úzkosti z rozprávania: Tento nástroj je obzvlášť výhodný pre jednotlivcov, ktorí chcú prekonať strach z verejného vystupovania alebo zdokonaliť kľúčové prezentácie.

Virtual Orator vyniká ako jedinečný a pohlcujúci nástroj v oblasti školenia rečníckeho prejavu, ktorý používateľom ponúka bezpečné a prispôsobiteľné prostredie na zdokonalenie svojich rečníckych schopností.

Navštívte Virtual Orator →

5. modliť sa

Orai vyniká ako aplikácia poháňaná AI, ktorá sa venuje zlepšovaniu rečníckych a komunikačných schopností. Ponúka jedinečnú zmes interaktívnych lekcií a sofistikovanej analýzy reči, ktorá používateľom poskytuje okamžitú spätnú väzbu o ich výkone. Tento nástroj je navrhnutý tak, aby vyhovoval rôznym úrovniam zručností a prispôsobil svoj prístup prispôsobenými lekciami, ktoré sa zameriavajú na zlepšenie sebadôvery, jasnosti, tempa, modulácie hlasu a redukcie výplňových slov.

Aplikácia je široko používaná jednotlivcami aj organizáciami, ktoré sa snažia zlepšiť svoje rečnícke schopnosti, prekonať úzkosť z hovorenia na verejnosti a posilniť základné komunikačné techniky. Všestrannosť Orai umožňuje, aby bol cenným prínosom pre osobný aj profesionálny rozvoj a získava uznanie za svoju úlohu pri pomoci používateľom stať sa sebavedomejšími a výrečnejšími rečníkmi.

Kľúčové vlastnosti Orai:

  • Interaktívne lekcie: Orai poskytuje pútavé a dynamické hodiny, vďaka ktorým je proces učenia interaktívny a zábavný.
  • Podrobná analýza reči: Aplikácia ponúka hĺbkovú analýzu zaznamenaných prejavov a poskytuje okamžitú a konkrétnu spätnú väzbu na zlepšenie.
  • Personalizovaná vzdelávacia cesta: Prispôsobením aktuálnej úrovne zručností používateľa Orai navrhne prispôsobené lekcie, aby sa zabezpečil stabilný a relevantný pokrok.
  • Komplexný rozvoj zručností: Zameriava sa na kľúčové aspekty verejného vystupovania vrátane sebadôvery, jasnosti, tempa, kvality hlasu a minimalizácie výplňových slov.
  • Široká aplikácia: Používa ho široká škála používateľov, od jednotlivcov až po veľké organizácie, na osobný aj profesionálny rast.
  • Overená účinnosť: Orai bol chválený za svoj významný vplyv na zlepšenie rečových schopností svojich používateľov, podporu väčšej sebadôvery a artikulácie.

Orai sa javí ako komplexný a prispôsobivý nástroj na zlepšenie verejného vystupovania, ktorý využíva AI na poskytovanie prispôsobeného a efektívneho vzdelávacieho zážitku.

Navštívte Orai →

Využitie AI na verejné vystupovanie

Je jasné, že AI transformuje oblasť komunikácie. Tieto nástroje, od Yoodliho rečového koučingu až po Verbleovho asistenta pri písaní reči AI, ponúkajú jedinečné riešenia na zlepšenie rečníckych schopností. Venujú sa rôznym aspektom verejného vystupovania, vrátane zníženia úzkosti, zlepšenia jazyka a spätnej väzby na výkon v reálnom čase.

Pokrok v týchto nástrojoch AI predstavuje významný krok k tomu, aby bol koučing s kvalitným rozprávaním prístupnejší a prispôsobenejší. Ako sa technológia AI neustále vyvíja, sľubuje ďalšie obohatenie skúseností s verejným prejavom a umožní používateľom efektívnejšie a sebavedomejšie komunikovať v rôznych prostrediach.

 

Alex McFarland je novinár a spisovateľ AI, ktorý skúma najnovší vývoj v oblasti umelej inteligencie. Spolupracoval s množstvom AI startupov a publikácií po celom svete.