Spojte sa s nami

Best Of

9 najlepších právnych asistentov AI (júl 2024)

Aktualizované on

Unite.AI sa zaviazala dodržiavať prísne redakčné štandardy. Keď kliknete na odkazy na produkty, ktoré kontrolujeme, môžeme dostať kompenzáciu. Pozrite si prosím naše pridružené zverejnenie.

Právny asistent AI

V rýchlo sa rozvíjajúcom svete právnej praxe môže byť náročné držať krok s požiadavkami správy prípadov, výskumu a komunikácie s klientmi. Umelá inteligencia zasiahla, aby zmiernila niektoré z týchto výziev poskytnutím nástrojov právneho asistenta poháňaných AI. Tieto nástroje sú navrhnuté tak, aby zefektívnili procesy, zvýšili efektivitu a pomohli právnikom pri rôznych úlohách. V tomto blogovom príspevku preskúmame najlepšie nástroje právneho asistenta AI, prediskutujeme ich funkcie, výhody a to, čo ich robí jedinečnými.

1. Právny robot

Legal Robot je platforma riadená umelou inteligenciou, ktorá pomáha používateľom ľahko pochopiť a navrhnúť právne dokumenty. Platforma ponúka analýzu dokumentov, automatizované navrhovanie zmlúv a možnosť prispôsobiť právne dokumenty individuálnym potrebám. Jednou z vynikajúcich schopností LegalRobot sú jeho pokročilé algoritmy strojového učenia, ktoré rozumejú právnej oblasti a poskytujú jasné vysvetlenia v jednoduchom jazyku. To uľahčuje neprávnikom porozumieť zložitým právnym dokumentom a zabezpečuje presnosť generovaného obsahu.

Okrem toho je LegalRobot navrhnutý tak, aby spracovával širokú škálu právnych dokumentov, od zmlúv a dohôd až po zásady ochrany osobných údajov a zmluvné podmienky. Platforma tiež ponúka úložisko vopred vytvorených šablón a možnosť vytvárať vlastné šablóny, vďaka čomu je všestranným nástrojom pre právnikov aj firmy hľadajúce právnu pomoc.

Navštívte Legal Robot →

2. DoNotPay

DoNotPay je chatbot poháňaný AI, ktorý zjednodušuje proces riešenia rôznych právnych problémov vrátane práv spotrebiteľov, parkovacích lístkov a sporov s malými nárokmi. Vďaka svojmu ľahko použiteľnému rozhraniu ponúka DoNotPay automatizované právne poradenstvo, pomoc pri zostavovaní listov a podrobné pokyny pre rôzne právne procesy. Vďaka prístupu chatbotov je DoNotPay užívateľsky príjemná a prístupná možnosť pre ľudí, ktorí hľadajú pomoc pri navigácii v každodenných právnych záležitostiach.

Platforma tiež poskytuje širokú škálu zdrojov a nástrojov, ako sú príručky a kontrolné zoznamy, ktoré používateľom pomáhajú lepšie pochopiť ich práva a povinnosti. Neustále sa rozširujúca knižnica zdrojov DoNotPay a jej schopnosť prispôsobiť sa novým právnym výzvam z neho robia neoceniteľný nástroj pre jednotlivcov aj malé podniky.

Navštívte DoNotPay →

3. Ivo (predtým Latch)

Ivo je softvér na správu právnej praxe poháňaný AI, ktorý je určený na automatizáciu a zefektívnenie rôznych aspektov fungovania právnických firiem. Platforma ponúka nástroje na správu prípadov, automatizáciu dokumentov, sledovanie času, fakturáciu a komunikáciu s klientmi. Automatizačné nástroje Latch založené na AI pomáhajú právnickým firmám šetriť čas a zdroje automatizáciou opakujúcich sa úloh a poskytovaním inteligentných návrhov na navrhovanie dokumentov a správu prípadov.

Užívateľsky prívetivé rozhranie Latch a integrácia s obľúbenými službami cloudového úložiska uľahčujú právnickým firmám centralizáciu ich údajov a spoluprácu na prípadoch. Štatistiky a analýzy platformy založené na údajoch tiež pomáhajú firmám prijímať informovanejšie rozhodnutia, čím zlepšujú celkovú efektivitu a efektivitu.

Navštívte Iva →

4. Law.co

Law.co tvrdí, že je dokonalou platformou AI pre právnikov a právnické firmy na digitalizáciu a optimalizáciu právnych operácií s AI. Ponúka 3 základné funkcie.

Opýtajte sa výskumnú otázku s čo najväčším počtom podrobností o faktoch vášho prípadu. Nechajte AI navrhnúť váš brief, doložku alebo výskumnú poznámku.

Interpretujte a zhusťujte kritické informácie z akéhokoľvek typu dokumentu. Použite dokumenty v databáze Law.co alebo dodajte svoje vlastné. Nájdite špecifiká z hustých, zložitých zmlúv alebo zdĺhavých stanovísk. Poskytnite písomné zhrnutie zistení bez chýbajúcich kľúčových podrobností.

Získajte odpovede a kompletné zoznamy relevantných doložiek z každej zmluvy v súprave na základe vašich konkrétnych otázok. Nájdite presné zmluvné podmienky, sumy v dolároch, dátumy a konkrétne klauzuly z dokumentov v súbore zdrojových podrobností o tom, či prípad stále platí, či má pozitívnu históriu, bol zrušený atď.

Navštívte Law.co →

5. Zmluvný krab

ContractCrab je revolučné riešenie správy zmlúv poháňané pokročilou umelou inteligenciou vrátane algoritmov spracovania prirodzeného jazyka (NLP). Zjednodušuje úlohu zhusťovania dlhých právnych dokumentov identifikáciou a odstránením nadbytočnosti, extrakciou kľúčových ustanovení a zameraním sa na základné informácie. Výsledkom tohto procesu sú stručné súhrny, ktoré zachovávajú právnu integritu a súlad, vďaka čomu je kontrola zmlúv ľahšie zvládnuteľná a časovo menej náročná.

Platforma ponúka bezpečné, užívateľsky prívetivé rozhranie na nahrávanie dokumentov (.docx, .txt, .pdf) alebo vkladanie textu, čo umožňuje okamžitú sumarizáciu. S rôznymi modelmi predplatného, ​​od priebežného platenia až po komplexné podnikové riešenia, poskytuje ContractCrab cenovo výhodnú alternatívu k tradičným právnym konzultáciám.

Kľúčové vlastnosti zmluvného kraba

  • Využíva pokročilé algoritmy AI a NLP na efektívnu sumarizáciu zmlúv.
  • Ponúka bezpečnú, užívateľsky prívetivú platformu na rýchle nahrávanie dokumentov a vkladanie textu.
  • Poskytuje cenovo výhodné modely predplatného pre rôzne potreby používateľov.
  • Zaisťuje dôvernosť pomocou interakcií typu peer-to-peer a bez protokolovania.
  • Prevyšuje tradičné skracovače zmlúv s rýchlymi a jasnými výsledkami.

Navštívte zmluvného kraba →

6. Casetext

Casetext je platforma právneho výskumu riadená AI, ktorá kombinuje pokročilé možnosti vyhľadávania s rozsiahlou právnou databázou. Platforma ponúka prístup k judikatúre, stanovám, nariadeniam a sekundárnym zdrojom spolu s výkonným vyhľadávacím nástrojom AI s názvom CARA. Možnosti kontextového vyhľadávania CARA zaisťujú, že používatelia získajú najrelevantnejšie výsledky, šetria čas a zlepšujú presnosť právneho výskumu.

Casetext tiež poskytuje používateľom pokročilé výskumné nástroje, ako je možnosť vytvárať a organizovať vlastné priečinky výskumu, komentovať dokumenty a spolupracovať s kolegami. Platforma navyše ponúka integráciu s populárnymi nástrojmi na správu právnej praxe a automatizáciu dokumentov, čo z nej robí komplexné riešenie pre právnikov, ktorí chcú optimalizovať svoj výskumný proces.

Navštívte Casetext →

7. Enidia AI

Enidia AI je právnická asistentka poháňaná AI, ktorá je navrhnutá tak, aby pomáhala právnikom automatizovať a riadiť ich právnu prácu. Platforma ponúka automatizáciu dokumentov, správu prípadov, sledovanie úloh a nástroje na komunikáciu s klientmi. Algoritmy Enidia AI analyzujú predchádzajúce prípady a právne dokumenty, aby generovali relevantné návrhy, čo používateľom pomáha vytvárať prispôsobené dokumenty a efektívne riadiť ich pracovné zaťaženie.

Enidia AI okrem svojich automatizačných možností poskytuje používateľom aj pokročilé analytické a reportovacie funkcie. To umožňuje právnickým firmám sledovať ich výkon a identifikovať oblasti na zlepšenie, čo vedie k lepšej alokácii zdrojov a zvýšeniu produktivity. So svojím užívateľsky prívetivým rozhraním a prispôsobiteľnými funkciami je Enidia AI vynikajúcim nástrojom pre právnické firmy, ktoré chcú zlepšiť riadenie svojej praxe a zefektívniť svoje operácie.

Navštívte Enidia AI →

8. PatentPal

PatentPal je platforma riadená AI, ktorá vynálezcom, právnickým firmám a spoločnostiam zjednodušuje proces vyhľadávania a analýzy patentov. Platforma ponúka nástroje na vyhľadávanie, analýzu a monitorovanie patentov, ako aj možnosť vytvárať správy a porovnávať patenty. Pokročilé algoritmy AI spoločnosti PatentPal pomáhajú používateľom identifikovať relevantné patenty a analyzovať ich silné a slabé stránky, vďaka čomu je proces vyhľadávania patentov efektívnejší a presnejší.

Okrem svojich výkonných vyhľadávacích možností poskytuje PatentPal používateľom dômyselné vizualizácie a analýzy, ktoré im pomôžu lepšie porozumieť patentovým krajinám a trendom. To uľahčuje vynálezcom a odborníkom na právo robiť informované rozhodnutia o ich stratégii duševného vlastníctva. Vďaka svojim komplexným funkciám a užívateľsky prívetivému rozhraniu je PatentPal neoceniteľným zdrojom pre každého, kto je zapojený do patentového procesu.

Navštívte PatentPal →

9. LawGeex

LawGeex je platforma na kontrolu zmlúv poháňaná umelou inteligenciou, ktorá má pomôcť odborníkom v oblasti práva a firmám zefektívniť proces kontroly zmlúv. Platforma automatizuje kontrolu rôznych typov zmlúv, identifikuje potenciálne problémy a zabezpečuje dodržiavanie interných a externých smerníc. Využitím algoritmov strojového učenia môže LawGeex rýchlo analyzovať zmluvy, porovnávať ich s vopred definovanými kritériami a poskytovať použiteľné poznatky a odporúčania.

Okrem svojich automatických možností kontroly zmlúv ponúka LawGeex nástroje na spoluprácu, ktoré umožňujú právnym tímom efektívne spolupracovať pri vyjednávaní zmlúv. Používatelia môžu sledovať zmeny, pridávať komentáre a priraďovať úlohy, a to všetko v rámci platformy. LawGeex sa tiež integruje s populárnymi systémami riadenia zmlúv a riadenia vzťahov so zákazníkmi (CRM), čím zaisťuje bezproblémový tok údajov cez rôzne nástroje používané odborníkmi na právo.

Kombinácia analýzy zmlúv riadenej AI a robustných funkcií spolupráce robí z LawGeex neoceniteľný nástroj pre právne tímy, ktoré chcú ušetriť čas a znížiť chyby v procese kontroly zmlúv. Automatizáciou únavných a opakujúcich sa aspektov kontroly zmlúv umožňuje LawGeex právnym profesionálom zamerať sa na úlohy s vyššou hodnotou a poskytovať svojim klientom lepšie služby.

Navštívte LawGeex →

zhrnutie

Keďže právny priemysel sa neustále vyvíja, umelá inteligencia zohráva významnú úlohu pri pretváraní spôsobu, akým pracujú právnici. Nástroje, o ktorých sme diskutovali v tomto blogovom príspevku, ponúkajú rôzne možnosti a funkcie, ktoré môžu právnickým firmám a jednotlivým odborníkom pomôcť ušetriť čas, znížiť chyby a zlepšiť celkovú efektivitu. Keďže sa tieto nástroje neustále zdokonaľujú, v nasledujúcich rokoch sa pravdepodobne stanú nevyhnutnými zdrojmi pre právnikov.

Alex McFarland je novinár a spisovateľ AI, ktorý skúma najnovší vývoj v oblasti umelej inteligencie. Spolupracoval s množstvom AI startupov a publikácií po celom svete.