Spojte sa s nami

Generátory písania

10 najlepších e-mailových generátorov AI (júl 2024)

Aktualizované on

Unite.AI sa zaviazala dodržiavať prísne redakčné štandardy. Keď kliknete na odkazy na produkty, ktoré kontrolujeme, môžeme dostať kompenzáciu. Pozrite si prosím naše pridružené zverejnenie.

V ére, kde vládne digitálna komunikácia, sa generátory e-mailov AI stali nepostrádateľnými nástrojmi pre profesionálov v rôznych odvetviach. Tieto inovatívne platformy využívajú umelú inteligenciu na vytváranie presvedčivého, personalizovaného a efektívneho e-mailového obsahu, čo prináša revolúciu v spôsobe, akým firmy a jednotlivci komunikujú so svojím publikom. Význam AI pri generovaní e-mailov presahuje len automatizáciu; zahŕňa hlboké pochopenie jazykových nuancií, preferencií publika a efektívnych komunikačných stratégií.

Generátory e-mailov AI nie sú len o vytváraní rýchlych odpovedí alebo generovaní štandardných e-mailových šablón; predstavujú sofistikovanú zmes technológie a kreativity, ktorej cieľom je zvýšiť efektivitu digitálnej komunikácie. Tieto nástroje sa dokážu prispôsobiť rôznym kontextom, porozumieť jemnostiam ľudskej interakcie a poskytnúť poznatky, ktoré môžu výrazne zlepšiť mieru zapojenia. Od marketingových kampaní až po otázky služieb zákazníkom, generátory e-mailov AI nanovo definujú prostredie e-mailovej komunikácie.

V tejto príručke sa ponoríme do najlepších e-mailových generátorov AI, ktoré dnes vynikajú na trhu. Každý nástroj bude dôkladne preskúmaný, pričom zdôrazníme jeho jedinečné vlastnosti, schopnosti a špecifické potreby, ktoré rieši. Či už ste obchodník, ktorý sa snaží optimalizovať svoje e-mailové kampane, vlastník firmy, ktorý chce zlepšiť zapojenie zákazníkov, alebo ktokoľvek medzi tým, tento zoznam je navrhnutý tak, aby poskytoval cenné informácie o svete e-mailovej komunikácie založenej na umelej inteligencii.

1. Jasper AI

Napíšte presvedčivý e-mail s Jasper - Jasper University

Jasper AI predstavuje ideálne riešenie pre podniky, ktoré hľadajú vysokokvalitný originálny obsah zrýchleným tempom. Môže sa pochváliť schopnosťou spravovať obsah päťkrát rýchlejšie ako priemerný ľudský copywriter, čo z neho robí cenný prínos pre podniky, ktoré vyžadujú rýchle generovanie obsahu.

Silné stránky Jasper AI spočívajú v rade vopred napísaných šablón, ktoré umožňujú rýchle a jednoduché generovanie dômyselných, dobre vytvorených kópií na rôzne účely vrátane e-mailov, reklám, webových stránok, zoznamov a blogov. Táto funkcia je kľúčová pre zaujatie čitateľov a udržanie ich záujmu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Rýchla tvorba obsahu: Vytvára obsah výrazne rýchlejším tempom ako manuálne písanie.
  • Vopred napísané šablóny: Ponúka množstvo šablón pre rôzne potreby obsahu.
  • AI Email Generator: Vytvára realistické e-maily na rôzne účely, čím zlepšuje e-mailové marketingové kampane.
  • Automatizácia v email marketingu: Užitočné na automatizáciu obchodnej komunikácie, zákazníckej podpory a generovania potenciálnych zákazníkov.
  • Všestrannosť pri tvorbe obsahu: Vhodné pre širokú škálu aplikácií nad rámec e-mailového marketingu.

Generátor e-mailov AI od Jasper AI je navrhnutý tak, aby pomáhal podnikom pri automatizácii ich e-mailových marketingových kampaní. Dobre slúži aj pri zákazníckej podpore alebo pri vytváraní potenciálnych zákazníkov, čo demonštruje všestrannosť Jasper AI pri plnení rôznych potrieb tvorby obsahu.

2. Writesonic

Ako písať chladné e-maily, ktoré rezervujú stretnutia s klientmi pomocou AI

Writesonic sa ukazuje ako komplexné riešenie pre rýchle vytváranie vynikajúceho marketingového obsahu. Spĺňa široké spektrum obchodných potrieb a zabezpečuje, že používatelia majú prístup k rýchlym a efektívnym nástrojom na vytváranie obsahu.

Aj keď môže byť výber e-mailových šablón v aplikácii Writesonic obmedzený, sú efektívne navrhnuté tak, aby vyhovovali bežným obchodným, marketingovým a predajným e-mailom. Platforma ponúka špecializované generátory, ako je generátor predajných e-mailov, generátor studených e-mailov a generátor predmetu e-mailu, čím sa zvyšuje vplyv e-mailových kampaní.

Kľúčové vlastnosti:

  • Rôzne nástroje pre obsah: Vybavené pre rôzne potreby marketingového obsahu.
  • Špecializované e-mailové generátory: Zahŕňa nástroje na predaj, chladné e-maily a pútavý predmet.
  • Podpora viacerých jazykov: Ponúka generovanie obsahu v 25 globálnych jazykoch.
  • Úvodná ponuka: Poskytuje 2,500 XNUMX bezplatných slov pre nových používateľov na preskúmanie jeho možností.
  • Flexibilné možnosti fakturácie a kvality: Obsahuje mesačné a ročné plány s rôznymi kreditmi na vytváranie obsahu pre rôzne dĺžky obsahu.

Spoločnosť Writesonic je tiež príťažlivá pre nových používateľov tým, že ponúka 2,500 XNUMX bezplatných slov, čo im umožňuje preskúmať rôzne nástroje na vytváranie textov v akomkoľvek jazyku. Flexibilita platformy pri fakturácii a možnostiach kvality ďalej zvyšuje jej príťažlivosť pre široké spektrum používateľov.

Prečítajte si naše Writesonic recenzia alebo navštívte Writesonic.

3. Hubspot – AI Email Writer

Vytvárajte blogové príspevky značky a prispôsobený e-mailový obsah pomocou služby ChatSpot | HubSpot AI

Asistent obsahu HubSpot so svojim špičkovým softvérom na písanie e-mailov s umelou inteligenciou mení prostredie e-mailového marketingu a predajnej komunikácie.

Tento sofistikovaný nástroj je kľúčovým komponentom v robustnej súprave marketingových a predajných nástrojov HubSpot, ktorý ponúka bezkonkurenčnú efektivitu a produktivitu pri vytváraní e-mailov. Je navrhnutý nielen na pomoc, ale aj na revolúciu v tom, ako firmy komunikujú so svojím publikom prostredníctvom e-mailu. Využitím umelej inteligencie umožňuje HubSpot používateľom rýchlo generovať pôsobivé e-maily s dosahom na predaj, čím výrazne znásobuje ich produktivitu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Efektívne generovanie e-mailov pomocou AI: Rýchlo vytvára predajné a marketingové e-maily pomocou AI, čím sa znižuje manuálna námaha.
  • Vylepšený e-mailový marketing: Ponúka šablóny a obsah generovaný AI pre efektívne e-mailové kampane.
  • Kópia e-mailu špecifická pre segment: Vytvára prispôsobený e-mailový obsah pre rôzne segmenty publika bez ďalších zdrojov.
  • Automatizácia e-mailov: Zjednodušuje proces písania e-mailov, čím eliminuje potrebu začínať od začiatku.

4. GetResponse AI

AI Email Generator: Návod krok za krokom

GetResponse AI Email Generator je v popredí inovácií e-mailového marketingu a zahŕňa sofistikovanú technológiu GPT-3.5. Tento nástroj mení hru pre firmy a obchodníkov, ktorí zápasia s vytváraním pútavého e-mailového obsahu. Zaoberá sa hlavnými výzvami e-mailového marketingu, ako je vytváranie pútavých predmetov a vytváranie obsahu, ktorý rezonuje so špecifickým publikom.

To, čo robí GetResponse AI Email Generator obzvlášť pozoruhodným, je jeho rad inteligentných funkcií. Ponúka riadky predmetov optimalizované pre AI, ktoré sú navrhnuté tak, aby zvýšili mieru otvorenia tým, že okamžite upútajú pozornosť príjemcu. Generátor tiež vyniká pri vytváraní obsahu špecifického pre dané odvetvie a zabezpečuje, že každý e-mail je prispôsobený jedinečným trendom a kľúčovým slovám vášho obchodného sektora.

Nástroj výrazne zjednodušuje proces vytvárania e-mailov. Používatelia si môžu definovať svoje e-mailové ciele, vybrať si odvetvie a tón, prispôsobiť rozloženie a potom skontrolovať a odoslať svoje e-maily vytvorené AI. Tento zjednodušený proces je nielen užívateľsky prívetivý, ale aj vysoko efektívny a šetrí drahocenný čas a zdroje.

Využitím generátora e-mailov GetResponse AI môžu podniky využiť silu AI na zlepšenie svojich e-mailových marketingových stratégií. To vedie nielen k úspore času, ale aj k vytvoreniu pútavejších, relevantnejších a efektívnejších e-mailových kampaní, ktoré oslovia publikum a prinesú konverzie.

Kľúčové vlastnosti:

  • Predmetové riadky optimalizované pre AI: Využite AI na vytvorenie predmetu, ktorý zvýši mieru otvorenia.
  • Tvorba obsahu špecifického pre dané odvetvie: Generujte relevantné a pútavé e-maily na základe trendov v odvetví a kľúčových slov.
  • Užívateľsky prívetivý proces vytvárania e-mailov: Jednoducho definujte ciele, vyberte odvetvie a tón a prispôsobte dizajn na vytvorenie kompletných e-mailových kampaní.
  • Efektívnosť zdrojov: Ušetrite čas a zvýšte kvalitu svojich e-mailov pomocou návrhov obsahu poháňaných AI.

Integráciou generátora e-mailov GetResponse AI do vašej marketingovej stratégie môžete využiť obrovský potenciál AI a pozdvihnúť svoje e-mailové kampane a zabezpečiť, aby boli nielen efektívne, ale aj vysoko efektívne pri zapájaní vášho publika.

Prečítajte si naše GetResponse AI Review alebo navštívte GetResponse.

5. Kopírovať AI

#161: Píšte úžasné e-maily s umelou inteligenciou pomocou generátora umelej inteligencie Copy.ai

Copy AI sa stavia ako komplexné riešenie pre širokú škálu požiadaviek na copywriting a predaj. Vyhovuje rôznym potrebám, od vytvárania presvedčivých popisov produktov a reklám až po vytváranie pútavých kópií webových stránok a e-mailov. Tento nástroj je obzvlášť cenný pre tých, ktorí požadujú všestranné a efektívne riešenie pre svoje e-mailové marketingové kampane.

To, čo Copy AI odlišuje, je množstvo funkcií navrhnutých na zdokonalenie a zlepšenie písania. Patrí medzi ne prepisovač viet na prepracovanie obsahu, nástroj na formátovanie na zabezpečenie jasnosti a čitateľnosti a kontrola tónov na zosúladenie správy so zamýšľaným pocitom. Funkcia automatických opráv je ďalšou výhodou, ktorá pomáha eliminovať bežné chyby pri písaní, čím zaisťuje profesionálnu úpravu všetkej písomnej komunikácie.

Kľúčové vlastnosti:

  • Všestranná pomoc pri písaní: Ponúka nástroje pre široké spektrum potrieb v oblasti copywritingu.
  • Pokročilé funkcie úprav: Obsahuje prepisovač viet, nástroj na formátovanie a kontrolu tónov.
  • Funkcionalita automatických opráv: Automaticky opravuje bežné chyby v písaní.
  • Profesionálny e-mailový generátor: Umožňuje rýchlo a efektívne vytvárať profesionálne vyzerajúce e-maily.
  • Rôzne e-mailové šablóny: Poskytuje šablóny pre rôzne typy e-mailov vrátane uvítacích e-mailov, popisov produktov, potvrdení a odberov.

Copy AI robí vytváranie e-mailových ponúk priamočiare a efektívne, integruje údaje z viacerých zdrojov a ponúka množstvo šablón. Jeho užívateľsky prívetivé rozhranie umožňuje používateľom zadávať podrobnosti o príjemcovi, predmet a telo správy a nástroj sa postará o zvyšok a vytvorí profesionálne a efektívne e-maily.

6. LongShot AI

Predajný e-mail LongShot AI

LongShot AI vyniká v prostredí generátora e-mailov AI svojou inteligentnou integráciou so SemRush a súborom pokročilých funkcií. Je to neoceniteľný nástroj pre tých, ktorí chcú zlepšiť svoj e-mailový marketing inteligentnejším a účinnejším obsahom. Tento nástroj je obzvlášť výhodný pre tvorcov obsahu, ktorí chcú zlepšiť efektivitu svojej e-mailovej komunikácie.

LongShot AI sa vyznačuje širokou škálou funkcií. Od vytvárania kreatívnych nápadov na blogy až po vytváranie komplexných súhrnov slúži ako všestranný nástroj v arzenáli akéhokoľvek marketingu obsahu. Jeho dôraz na jednoduchosť použitia, faktickú presnosť a vysokokvalitnú produkciu obsahu ho robí obzvlášť príťažlivým a zabezpečuje, že výstup je nielen pútavý, ale aj dôveryhodný a informatívny.

Kľúčové vlastnosti:

  • Integrácia SemRush: Poskytuje prehľady založené na údajoch na zlepšenie možností písania.
  • Rôzne nástroje na písanie: Ponúka množstvo funkcií pre rôzne potreby tvorby obsahu.
  • Faktická presnosť: Zabezpečuje spoľahlivosť a dôveryhodnosť obsahu.
  • E-mailový generátor so strojovým učením: Analyzuje obsah e-mailov a navrhuje zlepšenia pomocou pokročilých techník strojového učenia.
  • Spracovanie prirodzeného jazyka: Využíva NLP na automatické generovanie prispôsobených relevantných e-mailov.

S LongShot AI získajú používatelia prístup k nástroju, ktorý nielen zefektívni tvorbu obsahu, ale tiež zvýši kvalitu a efektivitu ich e-mailového marketingu. Vďaka kombinácii inteligentnej technológie a užívateľsky prívetivého dizajnu je vynikajúcou voľbou na vytváranie pôsobivej e-mailovej komunikácie.

7. Peppertype AI

Peppertype.ai | Vytvorte kvalitný obsah rýchlejšie!

Peppertype AI sa ukazuje ako dynamický a všestranný nástroj poháňaný AI, ktorý je navrhnutý tak, aby uspokojil rôznorodé potreby tvorcov obsahu a značiek. Ako súčasť PepperContent, trhu s obsahom, je Peppertype AI dobre vybavená, aby pomohla škálovať potreby obsahu v rôznych doménach.

Peppertype AI, postavená na modeli OpenAI GPT-3 a vylepšená o algoritmy strojového učenia, vyniká pri vytváraní širokej škály obsahu vrátane blogových príspevkov, reklám na sociálnych sieťach, odpovedí Quora, popisov produktov a ďalšieho obsahu webových stránok. Jeho použitie pokročilých technológií AI zaisťuje vytvorenie pútavej a pútavej kópie.

Kľúčové vlastnosti:

  • Založené na modeli GPT-3: Využíva najnovší model AI na vytváranie vysokokvalitného obsahu.
  • Vylepšenie strojového učenia: Ďalej vylepšuje výstup obsahu pomocou strojového učenia.
  • 33+ modulov copywritingu: Ponúka širokú škálu možností pre rôzne potreby obsahu.
  • Všestrannosť v typoch obsahu: Schopný generovať rôzne formy digitálneho obsahu.
  • Zamerané na angažovanosť: Uprednostňuje vytváranie pútavej a presvedčivej kópie.

Ponuka viac ako 33 copywritingových modulov spoločnosti Peppertype AI demonštruje jej záväzok poskytovať komplexnú sadu nástrojov pre tvorcov obsahu, vďaka čomu je ideálnym riešením pre tých, ktorí hľadajú efektívne a rozmanité možnosti produkcie obsahu.

8. SmartWriter

SmartWriter Onboarding

SmartWriter sa špecializuje na vytváranie jedinečných a personalizovaných predajných e-mailov využívaním rôznych verejne dostupných zdrojov údajov. Zameriava sa na to, aby bola každá komunikácia odlišná a relevantná, doplnená o personalizované ľadoborce a cielený obsah.

SmartWriter, ktorý sa primárne sústreďuje na kopírovanie e-mailov pre chladný dosah, ponúka rad šablón špeciálne navrhnutých na tento účel. Tieto šablóny sú vytvorené tak, aby pomohli používateľom urobiť trvalý dojem a vytvoriť zmysluplné spojenie s cieľovým publikom.

Kľúčové vlastnosti:

  • Personalizované generovanie e-mailov: Vytvára prispôsobené e-maily pre každého potenciálneho zákazníka.
  • Zamerané na Cold Outreach: Špecializuje sa na chladný obsah e-mailov a správy na LinkedIn.
  • Prispôsobenie na základe dát: Používa verejné údaje na prispôsobenie e-mailov jednotlivým príjemcom.
  • Integrácia s platformami pre dosah: Kompatibilné s platformami ako Lemlist, Reply, Mailshake a Woodpecker.
  • Automatizovaný dosah spätných odkazov SEO: Pomáha pri vytváraní informačného obsahu na účely SEO.

Schopnosť SmartWriter generovať personalizované e-maily a integrovať sa s populárnymi platformami pre dosah z neho robí výkonný nástroj pre tých, ktorí chcú zlepšiť svoje e-mailové marketingové a informačné stratégie osobným prístupom.

9. rythr

Rytr AI vyniká ako výkonný nástroj na vytváranie rôzneho obsahu vrátane kópií reklamy a krátkych kúskov. Aj keď mu v súčasnosti chýbajú špecifické funkcie SEO a integrácie tretích strán, jeho silné stránky pri tvorbe obsahu sú nepopierateľné. Tento nástroj je vhodný pre tých, ktorí potrebujú všestranného asistenta pre potreby písania, najmä v e-mailovom marketingu.

Rytr vyniká ponukou možností pre rôzne potreby písania. Podporuje viac ako 30 jazykov a poskytuje viac ako 30 prípadov použitia a šablón spolu s možnosťami formátovania a kontrolou plagiátov. Pre používateľov, ktorí vyžadujú vlastné riešenia, Rytr umožňuje vytvárať vlastné prípady použitia, podobne ako jeho náprotivok Jasper, ponúka flexibilitu a prispôsobivosť pri tvorbe obsahu.

Kľúčové vlastnosti:

  • Podpora viacerých jazykov: Funguje vo viac ako 30 jazykoch.
  • Rôzne šablóny a prípady použitia: Ponúka viac ako 30 šablón pre rôzne požiadavky na písanie.
  • Vytvorenie vlastného prípadu použitia: Umožňuje vývoj riešení na písanie na mieru.
  • Možnosti formátovania a kontrola plagiátov: Zabezpečuje originalitu a čitateľnosť obsahu.
  • Efektívne generovanie e-mailov: Využíva NLP a strojové učenie na vytváranie prispôsobených a efektívnych e-mailov.

Schopnosti generovania e-mailov spoločnosti Rytr sú posilnené technológiou spracovania prirodzeného jazyka a strojového učenia, ktoré mu umožňujú generovať personalizované a pôsobivé e-maily na základe vstupov používateľov. Dostupnosť knižnice e-mailových šablón ďalej pomáha používateľom rýchlo začať s ich úlohami v oblasti písania e-mailov, vďaka čomu je Rytr praktickou a efektívnou voľbou pre rôzne potreby e-mailového marketingu.

10. Anyword

Workshop Anyword: Vytvorme studený e-mail

Anyword sa vyznačuje ako prvý nástroj na tvorbu textov poháňaný umelou inteligenciou, ktorý predstavuje prediktívne skóre výkonu, funkciu, ktorá hodnotí potenciál obsahu generovaného umelou inteligenciou zaujať publikum. Tento inovatívny prístup pridáva strategickú vrstvu k tvorbe obsahu a pomáha používateľom merať efektivitu ich komunikácie.

Popri svojej jedinečnej funkcii hodnotenia výkonu poskytuje Anyword aj rôzne generátory vrátane studených e-mailov, predajných e-mailov a nástrojov marketingu obsahu. Tieto zariadenia umožňujú používateľom vytvárať kópie e-mailov, ktoré sú nielen presvedčivé, ale aj optimalizované pre zapojenie publika.

Kľúčové vlastnosti:

  • Prediktívne skóre výkonnosti: Hodnotí a predpovedá potenciál zapojenia obsahu.
  • Rôzne e-mailové generátory: Obsahuje nástroje pre studené e-maily, e-maily o predaji a ďalšie.
  • Nástroj obsahového marketingu: Pomáha pri vytváraní efektívneho marketingového obsahu.
  • Viacjazyčná generácia: Schopnosť vytvárať obsah vo viacerých jazykoch.
  • Flexibilita poháňaná AI: Využíva GPT-3 a ďalšie technológie AI na vytváranie všestranného obsahu.

Schopnosť Anyword predpovedať úroveň zapojenia obsahu generovaného AI ju odlišuje a ponúka používateľom cenné informácie o potenciálnom vplyve ich e-mailových kampaní.

Prečítajte si naše Anyword Review alebo navštívte Anyword.

Posilnite svoj e-mailový marketing pomocou špičkových nástrojov AI

Krajina e-mailového marketingu sa rýchlo vyvíja a generátory e-mailov poháňané AI sú v popredí tejto transformácie. Ako sme preskúmali v tejto príručke, každý nástroj ponúka jedinečné funkcie a možnosti, ktoré uspokoja široké spektrum potrieb v oblasti tvorby obsahu a marketingu.

Či už potrebujete vytvoriť obsah vo veľkom rozsahu, prispôsobiť svoj dosah alebo vyhodnotiť potenciálny vplyv vašich e-mailov, tieto špičkové generátory e-mailov AI poskytujú riešenie. Nielenže šetria čas a zdroje, ale tiež zvyšujú efektivitu a zapojenie vašich e-mailových kampaní. Využitím sily AI tieto nástroje zaistia, že vaše e-maily sa nielen odosielajú, ale výrazne zarezonujú u vášho publika.

V ére, kde je kľúčová digitálna komunikácia, môže vybavenie správnym generátorom e-mailov AI zmeniť hru pre vašu firmu alebo osobnú značku. Pri prezeraní možností zvážte svoje špecifické potreby, publikum a jedinečné funkcie, ktoré každá platforma ponúka. Prijatie týchto vylepšení AI nepochybne pozdvihne vašu e-mailovú marketingovú stratégiu a pomôže vám dosiahnuť lepšie zapojenie, konverziu a v konečnom dôsledku aj úspech vo vašom úsilí o digitálnu komunikáciu.

Alex McFarland je novinár a spisovateľ AI, ktorý skúma najnovší vývoj v oblasti umelej inteligencie. Spolupracoval s množstvom AI startupov a publikácií po celom svete.