Spojte sa s nami
Pole ( [ID] => 1 [user_firstname] => Antoine [user_priezvisko] => Tardif [prezývka] => Antoine Tardif [user_nicename] => admin [display_name] => Antoine Tardif [user_email] => [chránené e-mailom]
    [user_url] => [user_registered] => 2018-08-27 14:46:37 [user_description] => Zakladajúci partner unite.AI a člen Technologická rada Forbes, Antoine je a Futurist ktorý je nadšený budúcnosťou AI a robotiky. Je tiež zakladateľom Cenné papiere.io, web, ktorý sa zameriava na investovanie do prevratných technológií. [user_avatar] => mm
)

Certifikácia

8 najlepších blockchainových kurzov a certifikácií (júl 2024)

Aktualizované on

Unite.AI sa zaviazala dodržiavať prísne redakčné štandardy. Keď kliknete na odkazy na produkty, ktoré kontrolujeme, môžeme dostať kompenzáciu. Pozrite si prosím naše pridružené zverejnenie.

Prijímanie technológie blockchain sa zvyšuje v mnohých odvetviach, ako sú financie, zdravotníctvo, vzdelávanie a ďalšie. Jeho implementácia bude naďalej rásť a prinesie úplne nové kariérne príležitosti. Blockchain technológiu je možné využiť v rôznych oblastiach a získaním jednej z najlepších blockchainových certifikácií sa pripravíte na to, aby ste si zabezpečili miesto v tomto novom prostredí.

Tu je pohľad na 8 najlepších blockchainových certifikácií:

1. MIT Sloan Blockchain Technologies: Podnikové inovácie a aplikácie

MIT Sloan Blockchain Technologies: Podnikové inovácie a aplikácie | Trailer kurzu

Toto je obchodný kurz, ktorý vedie nikto iný ako Christian Catalini, Hlavnými oblasťami Cataliniho záujmu sú ekonomika digitalizácie, podnikanie a veda. Jeho výskum sa zameriava na technológiu blockchain a kryptomeny a ekonomiku akciového crowdfundingu a rast start-upov. Catalini je jedným z hlavných výskumníkov štúdie MIT Digital Currencies Research Study, ktorá na jeseň 2014 umožnila študentom MIT prístup k bitcoinom.

Na tomto kurze pochopíte nasledujúce dôležité princípy:

  • Hlbšie pochopenie schopnosti a obmedzenia technológie blockchain, čo vám umožní posúdiť, aké obchodné problémy dokáže vyriešiť.
  • Rámec pre a stratégia založená na blockchaine ktorý rieši výzvu vo vašom vlastnom podnikateľskom kontexte.
  • Vedomosť o ako blockchain poháňa aplikácie ako bitcoin a iné iniciatívy založené na tokenoch, ktorú vedie odborník na kryptoekonómiu Christian Catalini.Získajte uznanie za svoje znalosti, keď získate digitálny certifikát o absolvovaní na MIT Sloan School of Management, jednej z popredných svetových obchodných škôl.

Získajte uznanie za svoje znalosti, keď získate digitálny certifikát o absolvovaní na MIT Sloan School of Management, jednej z popredných svetových obchodných škôl.

2. Blockchain a krypto aplikácie MIT Sloan: Od decentralizovaných financií k online programu Web 3

Blockchain a krypto aplikácie MIT Sloan: od decentralizovaných financií po online program Web 3

Toto je ďalší obchodný kurz, ktorý vedie nikto iný ako Christian Catalini, tento kurz je oveľa viac zameraný na kryptomeny a novú vlnu digitálnych aplikácií, ktoré sú navrstvené na vrchole tohto technologického balíka, ako sú DeFi, NFT a Web3.

Objavte príležitosti a regulačné výzvy decentralizovaného financovania (DeFi). Preskúmajte ekonomiku Web 3, digitálne vlastníctvo a tokeny, ako aj súvisiace náklady a oveľa viac.

Pomocou tohto kurzu si osvojíte koncepty kryptomien, ako napríklad:

  • Zručnosti na využitie každej vlny krypto technológií s nástrojmi na navigáciu v regulácii a politike.
  • Pohľad do decentralizovaného financovania (DeFi), jeho možných prípadov použitia a problémov, ktoré stoja v ceste širokému prijatiu.
  • Pochopenie výziev, príležitostí a nákladov Web 3, jeho riadenia a DAO.
  • Znalosti na vytvorenie prvotného nápadu na krypto alebo blockchain projekt vhodný pre váš obchodný kontext.

3. ECON Fintech a budúcnosť financií: Blockchain, kryptomeny, Govcoiny a platobná revolúcia

Vzdelávanie ekonómov Fintech a budúcnosť financií online krátky kurz | Trailer

Tento kurz vypĺňa chýbajúcu medzeru, ktorá je chybou vo väčšine manažérov a podnikateľov vo svete blockchainu a krypto, a to je ekonomika za touto technológiou.

Tento kurz nevedie nikto iný ako Matthieu Favas The Economistfinančný korešpondent. Zastrešuje financie s globálnou pôsobnosťou, najmä fintech, bankovníctvo, krypto aktíva, súkromné ​​trhy, komodity a trhovú infraštruktúru. Pred pripojením The Economist v roku 2018 bol redaktorom Agri Investor, publikácia sledujúca kapitálové toky v poľnohospodárskych aktívach po celom svete. Predtým bol reportérom a redaktorom v Private Equity International a investor do infraštruktúry.

Zistite, ako veľké technologické firmy a šikovné start-upy využívajú dáta a sieťové efekty, aby čelili gigantom v oblasti financií. Preskúmajte zvláštny a úžasný svet DeFi a nahliadnite do budúcnosti financií a oveľa viac.

Po dokončení tohto kurzu by ste mali opustiť tieto koncepty:

  • Pohľad na najnovší vývoj v oblasti fintech – najmä blockchain, kryptomeny, stablecoiny, govcoiny, super-aplikácie a decentralizované financie – a ich dôsledky
  • Holistický prehľad o súčasnom aj budúcom stave fintech priemyslu.
  • Pochopenie finančného systému a toho, ako si v tomto spornom priestore konkurujú fintech firmy, etablované spoločnosti, veľké technologické spoločnosti a regulačné orgány.
  • Schopnosť identifikovať a riadiť akékoľvek potenciálne hrozby, výzvy a príležitosti, ktoré predstavujú fintech inovácie

4. certifikovaný blockchain architekt (Blockchain Council)

Školenie Certified Blockchain Architect alebo CBA je jednou z najlepších blockchainových certifikácií na trhu. Jeho cieľom je poskytnúť vám nástroje a pochopenie potrebné na prijímanie odborných rozhodnutí súvisiacich s blockchainom. Certifikácia obsahuje úvod a päť samostatných modulov, ktoré zahŕňajú témy ako Základy architektúry Blockchain, Nástroje potrebné pre architektúru Blockchain a Vývoj vlastných sieťových uzlov.

Tu sú niektoré hlavné aspekty tejto certifikácie:

  • Rozvinúť pochopenie pre blockchain architektúru
  • Využite naučené zručnosti v blockchainových aplikáciách
  • Blockchain Council Certification
  • 24 / 7 nosič
  • Trvanie: 6 hodín

20% zľavový kód: KARIÉRA20

5. Certifikovaný expert na DAO (Blockchain rada)

Ďalšia z najlepších blockchainových certifikácií, Certified DAO Expert Training, je zameraná na poskytovanie hlbokého pochopenia decentralizovaných autonómnych organizácií. Táto certifikácia vyvinutá odborníkmi vám poskytuje nástroje potrebné na prácu vývojára DAO.

Tu sú niektoré hlavné aspekty tejto certifikácie:

  • úvod
  • Témy ako: Pochopte do hĺbky DAO, Preskúmajte rôzne technológie zapojené do DAO, Zistite, ako môžete začať s DAO, Preskúmajte rôzne prípady použitia Metaverse
  • Blockchain Council Certification
  • Podpora 24 / 7
  • Praktické projekty
  • Trvanie: 6 hodín

20% zľavový kód: KARIÉRA20

6. Certifikovaný vývojár blockchainu (Blockchain rada)

Certifikovaný vývojár blockchainu je zameraný na poskytovanie hlbšieho pochopenia blockchainov s lepším prehľadom o kľúčových konceptoch blockchainu. Certifikácia pokrýva rôzne aspekty blockchainu a pokrýva niekoľko tém vrátane Etherea, IPFS, Hyperledger a R3 Corda. Zistite tiež, ako nasadiť Ethereum Smart Contract na Hyperledger Fabric.

Tu je pohľad na niektoré hlavné aspekty tejto certifikácie: 

  • úvod 
  • Rozvinúť hĺbkové pochopenie technológie blockchain
  • Blockchain Council Certification
  • Podpora 24 / 7
  • Praktické projekty
  • Trvanie: 15 hodín

20% zľavový kód: KARIÉRA20

7. Certifikovaný vývojár inteligentných zmlúv (Blockchain rada)

Táto certifikácia vám umožňuje stať sa certifikovaným vývojárom inteligentných zmlúv tým, že vám poskytne prehľad o inteligentných zmluvách a o tom, ako ich vytvárať na akejkoľvek blockchainovej platforme. Na získanie tejto certifikácie nepotrebujete žiadne skúsenosti s Ethereum Blockchain.

Ide o tréningový a skúšobný program, ktorý pokrýva vývojové fázy vytvárania inteligentnej zmluvy. Zahŕňa témy ako Základy blockchainu, Úvod do Etherea, Pochopenie základov inteligentných zmlúv a Certifikovaná skúška pre vývojárov inteligentných zmlúv. 

Tu je pohľad na niektoré hlavné aspekty tejto certifikácie: 

  • Úvod + 4 moduly
  • Rozvíjajte zručnosti v oblasti Etherea a vývoja inteligentných zmlúv
  • Vytvárajte inteligentné zmluvy nad spoľahlivosťou
  • Trvanie: 4 hodín

20% zľavový kód: KARIÉRA20

8. Blockchain špecializácia (kurz)

Táto špecializačná certifikácia je úvodom do blockchainu. Jeho cieľom je pripraviť vás so znalosťami potrebnými na programovanie na blockchaine Ethereum. Certifikácia pokrýva základné témy týkajúce sa technológie blockchain a decentralizovaných aplikácií na súkromnej blockchain platforme Ethereum. Je špeciálne zameraný na programátorov a dizajnérov, ktorí chcú vyvíjať a implementovať blockchainové aplikácie. Vyžaduje sa znalosť aspoň jedného programovacieho jazyka na vysokej úrovni.

Tu je pohľad na niektoré hlavné aspekty tejto certifikácie:

  • Štyri kurzy-certifikácia
  • Stredná úroveň
  • Praktické projekty
  • Zručnosti v: Smart Contact, Ethereum, Blockchains, Solidita, Kryptografia, Bitcoin, Kryptomena, Blockchain a Decentralizované aplikácie. 

Alex McFarland je novinár a spisovateľ AI, ktorý skúma najnovší vývoj v oblasti umelej inteligencie. Spolupracoval s množstvom AI startupov a publikácií po celom svete.

Zakladajúci partner unite.AI a člen skupiny Technologická rada Forbes, Antoine je a Futurist ktorý je nadšený budúcnosťou AI a robotiky.

Je tiež zakladateľom Cenné papiere.io, web, ktorý sa zameriava na investovanie do prevratných technológií.