Повежите се са нама

Упознајте тим

Уните.аи је дизајниран да понуди детаљну анализу и вести о најновијим достигнућима у машинском учењу и АИ технологији. Такође желимо да будемо платформа за истицање нових и предстојећих АИ компанија које нажалост не добијају признање које заслужују од мејнстрим медија.

У настојању да помогнемо УНИТЕ заједници АИ, такође нудимо приступ врху АИ догађаји, АИ курсеви, и АИ билтени.

Наше канцеларије се налазе у срцу Сан Франциска.

44 Монтгомери Ст
Сан Франциско, Калифорнија КСНУМКС

глас: 1-415-854-5209 или контактирајте нас

антоине Касно
Оснивач / директор
Антоан је серијски предузетник. Он је страствен за вештачку интелигенцију и верује да ће она на крају бити поремећена за друштво као и електрична енергија. Хи је често ухваћен како бунца о реметилачкој технологији и АГИ.
Ребека Стонер
Оснивач/ЦОО
Ребека има велику пажњу на детаље и инвестициони је аналитичар и предузетник. Неке ране инвестиције укључују Спотифи и Лифт.
алек МцФарланд
Истраживач/новинар
Алекс је технолошки писац који покрива најновија достигнућа у области вештачке интелигенције. Радио је са неколико успешних АИ стартапова и публикација широм света.
Хазика Сајид
Истраживач/новинар
Хазика је Дата Сциентист са великим искуством у писању техничког садржаја за АИ и СааС компаније.
Ааиусх Миттал
Истраживач/новинар
Провео сам последњих пет година урањајући се у фасцинантан свет машинског учења и дубоког учења. Моја страст и стручност довели су ме до тога да допринесем преко 50 различитих пројеката софтверског инжењеринга, са посебним фокусом на АИ/МЛ. Моја стална радозналост ме је такође привукла ка обради природног језика, пољу које желим даље да истражујем.
Кунал Кејривал
Истраживач/новинар
„Инжењер по занимању, писац по срцу“. Кунал је технички писац са дубоком љубављу и разумевањем АИ и МЛ, посвећен поједностављивању сложених концепата у овим областима кроз своју занимљиву и информативну документацију.
Џенин Хеинрицхс
Специјалиста за преглед
Јанине Хеинрицхс је креатор и дизајнер садржаја који помаже креативцима да поједноставе свој радни ток помоћу најбољих алата за дизајн, ресурса и инспирације.
др Техсеен Зиа
Истраживач/новинар
Др Техсеен Зиа је редовни ванредни професор на Универзитету ЦОМСАТС у Исламабаду, са докторатом из АИ на Технолошком универзитету у Бечу, Аустрија. Специјализовао се за вештачку интелигенцију, машинско учење, науку о подацима и компјутерски вид.
др Асад Аббас
Истраживач/новинар
Асад Абас, редовни ванредни професор на Универзитету ЦОМСАТС у Исламабаду, Пакистан, стекао је докторат. са Државног универзитета Северне Дакоте, САД. Његово истраживање се фокусира на напредне технологије, укључујући рачунарство у облаку, магли и рубу, аналитику великих података и АИ.