Повежите се са нама

Сертификати

6 најбољих курсева и сертификата за чет-ботове (јул 2024.)

Ажурирано on

Уните.АИ је посвећен ригорозним уређивачким стандардима. Можда ћемо добити надокнаду када кликнете на везе до производа које прегледамо. Молимо погледајте наше обелодањивање подружнице.

Чет-ботови су фундаментални део данашњих технологија вештачке интелигенције (АИ). Ако имате било какву везу са модерном технологијом, у неком тренутку сте наишли на цхатботове. Користе се за широк спектар апликација у различитим индустријама, укључујући онлајн банкарство, малопродају и е-трговину, путовања и угоститељство, здравство, медије, образовање и још много тога. 

Највеће светске технолошке компаније, као што су Амазон и Аппле, улажу милионе долара у развој цхат робота који покреће вештачка интелигенција са технологијама као што су Сири и Алека. Иако су ови цхат ботови на гласовни погон, постоји много различитих типова. 

Али шта је заправо цхатбот? 

Цхатбот је компјутерски програм који се ослања на вештачку интелигенцију да одговори на питања купаца. То постиже поседовањем огромних база података о проблемима и решењима, које користе да стално унапређују своје учење. 

Свако предузеће које жели да обезбеди место у будућности вођеној вештачком интелигенцијом мора да размотри цхат ботове. Они омогућавају компанијама да пруже персонализовану корисничку услугу 24/7, а истовремено су скалабилне. Замислите колико је ово другачије у поређењу са људским представницима корисничке службе. Један цхатбот може да обавља посао многих појединачних људи, штедећи време и компанији и клијенту. 

Иако на тржишту постоји много робота за ћаскање, такође је изузетно вредно креирати своје. Развијањем сопственог цхат бота, можете га прилагодити потребама ваше компаније, стварајући јаче и персонализованије интеракције са својим клијентима. 

Захваљујући експлозији онлајн образовања и његовој доступности, постоји много доступних курсева за цхат бот који вам могу помоћи да развијете сопственог цхат бота. 

Ево 7 најбољих курсева за цхатбот: 

1. Институт за дизајн разговора (приступ свим курсевима)

На врху наше листе је Цонверсатион Десигн Институте, који нуди импресиван низ курсева за дизајн разговора на мрежи који имају за циљ да вас науче како да развијете природни дијалог за цхат ботове и гласовне асистенте. Приступ свим курсевима омогућава потпун приступ свим материјалима ЦДИ курса. 

Овај курс за цхат бот је посебно користан ако желите да поседујете библиотеку ресурса на коју можете да се позовете када правите сопствене роботе за ћаскање или гласовне асистенте. Такође можете да га користите за прављење виртуелних бића и других врста АИ асистената. Истовремено, то је такође одлична опција ако желите да постанете добро заокружени у различитим сетовима вештина у области конверзацијске вештачке интелигенције. Ово такође помаже појединцима да одлуче која је улога најбоља за њих у пољу. 

Са приступом за све курсеве, добијате приступ свим курсевима за сертификацију ЦДИ и материјалима за учење, који обухватају преко 130 видео предавања. Ова предавања се стално ажурирају и редовно додају нова. Такође ћете добити практичне савете, квизове, шаблоне за преузимање, приступ ЦДИ-ексклузивним часовима уживо са стручњацима из индустрије, попуст на ЦДИ догађаје, приступ ЦДИ алумни мрежи и још много тога. 

Ево неких од главних нагласака овог курса: 

  • Широк спектар курсева
  • Потпуни приступ материјалима ЦДИ курса
  • Библиотека ресурса на коју се може референцирати када се развијају цхатботови
  • 130+ видео предавања
  • Практични савети

Приступ свим курсевима Цонверсатион Десигн Института је најбоља опција за све који желе да се упусте у развој цхатбота. 

Такође можете добити попуст од 25% користећи наш код за попуст: Уните.АИ 

2. Како направити цхатбот без кодирања

Још један од најбољих курсева за цхатбот је „Како направити цхатбот без кодирања“. Овај курс који нуди Цоурсера има за циљ да вас научи како да развијете цхат ботове без писања било каквог кода. 

Након завршетка курса, знаћете како да планирате, имплементирате, тестирате и примените цхатботове. Такође ћете научити како да користите Ватсон Ассистант за визуелно креирање цхатбот-ова, као и како да их примените на својој веб локацији са ВордПресс пријавом. Још један сјајан део курса? Ако немате веб локацију, она ће вам је обезбедити. 

Овај курс је креирао Антонио Цангиано, програмер софтвера у ИБМ Девелопер Скиллс Нетворк. 

Ево неких од главних нагласака курса: 

  • Није потребно кодирање
  • Сазнајте више о ентитетима и њиховим карактеристикама
  • Направите цхат ботове прилагођене кориснику
  • Није потребно искуство или стручност

3. Креирајте свог првог четбота са Раса и Питхон-ом

Још један најбољи избор за почетнике је „Креирајте свог првог четбота са Расом и Питхон-ом“. Овај двочасовни курс заснован на пројектима учи вас како да креирате цхат ботове са Раса и Питхон-ом. Први је оквир за креирање четботова индустријског нивоа са АИ-ом. Користе га многи програмери за креирање цхатботова и контекстуалних помоћника. 

Курс покрива најосновније основне аспекте Раса оквира и развоја четботова, омогућавајући вам да креирате једноставне четботе са вештачком интелигенцијом. Курс је посебно намењен програмерима који желе да започну развој цхатбот-а, што значи да вам није потребно никакво машинско учење и искуство у развоју цхатбот-а. Уз то речено, препоручује се да сте упознати са Питхон-ом. 

Ево неких од најважнијих детаља овог курса: 

  • Почетни ниво
  • 2-часовни курс заснован на пројектима
  • Научене вештине укључују контекстуалне асистенте, Питхон, развој цхатбот-а и Раса
  • Креирајте једноставне АИ цхат ботове

4. Користите СхареПоинт & Повер Виртуелни агент за креирање паметног четбота 

Ако сте на средњем нивоу у развоју цхатбот-а, добра опција је „Користите СхареПоинт & Повер Виртуал Агент за креирање паметног четбота“. У трајању од 1.25 сати, овај вођени пројекат вас учи како да креирате СхареПоинт локацију и листу, креирате ток Повер Аутомате и креирате Повер Виртуал Агент бот за ћаскање. 

Почињете тако што ћете креирати СхареПоинт локацију и листу пре него што јој додате податке да бисте креирали Повер Виртуал Агент бот за ћаскање. Овај шабот онда може да аутоматизује проток информација од ваше компаније до запослених. Ово омогућава вашим запосленима да имају лаке разговоре са цхатботом, а не са другим запосленима. 

Пројекат се ослања на Оффице 360 услуге, тако да је важно имати приступ Мицрософт налогу и претплату на Мицрософт 365 програм за програмере. 

Ево неких од најважнијих детаља овог курса: 

  • СхареПоинт локација и листа
  • Повер Аутомате флов
  • Повер Виртуал Агент цхатбот
  • Мицрософт Оффице 365 услуге

5. Креирајте Мессенгер Цхатбот за стварање потенцијалних купаца користећи Цхатфуел

Још један курс за почетнике, „Креирајте Мессенгер четбот за генерисање потенцијалних клијената користећи Цхатфуел“ је бесплатан вођени пројекат који траје 1.5 сат. Учи вас како да креирате Мессенгер цхат бот који може да прима резервације од купаца, добија захтеве за улазнице за догађаје и прима поруке клијената. 

Уз овај курс ћете такође научити како да аутоматизујете цхатбот путем аутоматизације е-поште и интеграције Гоогле табела. Након завршетка курса, развићете потпуно функционалног цхатбот-а који се може поставити на вашу Фацебоок страницу за интеракцију са клијентима преко Месинџера у реалном времену. 

Ево неких од најважнијих детаља овог курса: 

  • Није потребно знање програмирања
  • Интерактиван интерфејс за изградњу протока из Цхатфуела
  • Практичног искуства
  • Направите цхат бот за потенцијалне клијенте

6. Направите невероватне четботе

Последњи курс за цхат бот на нашој листи је „Изградите невероватне четботе“, што је свеобухватни курс намењен програмерима четбота. Курс ће вас научити како да направите и примените цхат ботове за више платформи као што су ВхатсАпп, Фацебоок Мессенгер, Слацк и Скипе користећи Вит и ДиалогФлов. 

Након завршетка курса, поседоваћете сва знања, концепте и технике неопходне за развој потпуно функционалног цхат бота за посао. Почињете са платформама за ћаскање које не захтевају код пре него што пређете на чет бот који интензивно користи код и који је користан за специјализоване сценарије. 

Ево неких од најважнијих детаља овог курса: 

  • Веома свеобухватан курс
  • Направите цхат ботове за више платформи
  • Почните без кода пре него што пређете на интензиван код
  • Цхатботови за специјализоване сценарије 

Алекс МекФарленд је новинар и писац вештачке интелигенције који истражује најновија достигнућа у вештачкој интелигенцији. Сарађивао је са бројним АИ стартаповима и публикацијама широм света.