Повежите се са нама
Низ ( [ИД] => 1 [усер_фирстнаме] => Антоине [усер_ластнаме] => Тардиф [ницкнаме] => Антоине Тардиф [усер_ниценаме] => админ [дисплаи_наме] => Антоине Тардиф [усер_емаил] => [емаил заштићен]
    [усер_урл] => [усер_регистеред] => 2018-08-27 14:46:37 [усер_десцриптион] => Оснивачки партнер уните.АИ и члан Форбсов технолошки савет, Антоан је а футуристички који је страствен за будућност вештачке интелигенције и роботике. Такође је оснивач Сецуритиес.ио, веб локација која се фокусира на улагање у дисруптивну технологију. [усер_аватар] => mm
)

Најбоље од

10 најбољих градитеља веб локација са вештачком интелигенцијом (јул 2024.)

Ажурирано on

Уните.АИ је посвећен ригорозним уређивачким стандардима. Можда ћемо добити надокнаду када кликнете на везе до производа које прегледамо. Молимо погледајте наше обелодањивање подружнице.

Пејзаж изградње веб страница драматично је еволуирао са увођењем вештачке интелигенције (АИ) и решења без кодирања. Потреба за вештинама кодирања или зависност од веб дизајнера је ствар прошлости. Данас вам платформе без кода вођене вештачком интелигенцијом омогућавају да брзо и без напора успоставите убедљиво присуство на мрежи.

У овом чланку ћемо истражити неке од најбољих креатора АИ веб локација доступних данас који користе технологије без кодирања како би понудили јединствене функције дизајниране да задовоље различите потребе.

1. Диви АИ

Представљамо Диви АИ

Диви АИ подиже искуство изградње веб страница ВордПресс на нове висине. Интегрисан у Диви тему и додатак за прављење страница, Диви АИ користи алгоритме машинског учења да би разумео контекст ваше веб странице. Једним кликом можете да генеришете садржај и слике које нису само фантастичне, већ и релевантне за ваш бренд. Замислите да имате копиртера, дигиталног уметника и фотографа који су вам стално на располагању; тако изгледа градња са Диви АИ.

Платформски АИ Цонтент Вритер генерише текст који је усклађен са постојећим контекстом ваше веб странице, омогућавајући вам да без напора попуњавате нове странице. АИ Генератор слика ствара задивљујуће визуелне приказе, док вам напредни стилови слика и текстуални упити омогућавају да побољшате постојеће слике. Диви АИ је више од самог градитеља; то је пуноправни асистент веб дизајна.

Карактеристике:

  • Генерисање АИ садржаја једним кликом
  • Креирање и усавршавање слике помоћу вештачке интелигенције
  • Генерисање текста релевантног за контекст
  • Уграђене АИ опције за уређивање копија
  • Генератор упита за предлоге садржаја
  • Способност генерисања комплетних постова на блогу на основу одређених кључних речи

Посетите Диви АИ →

2. Вик

Креатор веб локација са вештачком интелигенцијом нуди револуционарни приступ креирању веб локација спремних за посао са лакоћом. Користећи моћну вештачку интелигенцију, овај алат брзо и ефикасно трансформише идеје корисника у прилагођене сајтове. Корисници почињу тако што учествују у интерактивном ћаскању са вештачком интелигенцијом, деле своје пословне приче и визије. Како разговор напредује, АИ динамички генерише персонализовану веб страницу која је савршено усклађена са идентитетом и потребама корисника.

Дизајниран за једноставност, АИ креатор веб локација елиминише потребу за техничком експертизом, омогућавајући корисницима да виде како њихове веб локације оживљавају у реалном времену. Ово осигурава да коначни производ испуњава њихова очекивања и да је спреман за тренутну употребу. Резултат је професионална, прилагођена веб локација која је направљена брзо, омогућавајући предузећима да се фокусирају на своје основне операције.

Ово иновативно решење вођено вештачком интелигенцијом представља будућност веб дизајна, чинећи лакше него икада успостављање онлајн присуства са сајтом који заиста одражава бренд.

Кључне карактеристике Вик-а:

  • АИ брзо трансформише корисничке идеје у прилагођене веб странице.
  • Интерактивно ћаскање окупља пословне приче и визије.
  • Нису потребне техничке вештине, дизајнирано за једноставност.
  • Креирање сајта у реалном времену је у складу са очекивањима корисника.
  • Најсавременија технологија за професионално присуство на мрежи.

Посетите Вик →

3. БКСНУМКС

Генеративне АИ веб странице од Б12 | Како одмах направити веб страницу

Б12 је АИ креатор веб локација дизајниран да помогне предузећима да привлаче, победе и служе клијентима на мрежи без напора. Са Б12, АИ аутоматски креира веб локацију са текстом, сликама и алатима за клијенте као што су фактурисање, заказивање, документи, е-потписи и маркетинг путем е-поште. Платформа генерише потпуно функционалну веб страницу за неколико секунди, омогућавајући предузећима да брзо остваре своје идеје. Корисници могу да генеришу нацрте новог садржаја веб сајта, постова на блогу и кампања е-поште користећи вештачку интелигенцију и да прилагоде своје присуство на мрежи помоћу Б12 уређивача прилагођеног кориснику или уз помоћ Б12 стручњака.

Трансформишући пословне операције помоћу вештачке интелигенције, Б12 пружа веб локацију светске класе прилагођену специфичним пословним потребама. Б12-ова платформа заснована на вештачкој интелигенцији прави нацрте сајтова специфичних за индустрију за неколико секунди, нудећи флексибилност за њихово усавршавање независно или уз професионалну помоћ Б12-ових стручњака за дизајн и писање текстова. Ова платформа поједностављује прилагођавање веб странице, пружајући интегрисане алате за фактурисање, е-потписе, заказивање и још много тога, обезбеђујући беспрекорно онлајн искуство.

Карактеристике

  • Брзо подешавање вештачке интелигенције: Тренутно генеришете персонализовану веб локацију за 60 секунди.
  • Генеративне АИ карактеристике: Користите вештачку интелигенцију за креирање садржаја, постова на блогу и кампања е-поште.
  • Компатибилност на различитим уређајима: Уредите своју веб локацију са десктопа или мобилног уређаја помоћу Б12 Едитор-а.
  • Уграђени пословни алати: Интегрисани алати за фактурисање, е-потписе, заказивање и још много тога.
  • Визуелна побољшања вештачке интелигенције: Аутоматски генерисани текст, слике и алати за клијента.
  • Стручна подршка: Приступите стручњацима за веб дизајн и писање за даље прилагођавање.
  • Бесплатан хостинг и неограничено складиштење: Уживајте у бесплатном хостингу са неограниченим складиштем и прилагођеним доменом.

Посетите Б12 →

4. 10Веб

10Веб АИ Вебсите Буилдер је иновативна алатка дизајнирана за све који желе да креирају веб страницу брзо и ефикасно користећи вештачку интелигенцију. Са својим обећањем да ће изградити своју веб страницу за само један минут, овај програмер је идеалан за различите типове пословања. Једноставно унесите назив свог предузећа, опишите своје пословање и пустите АИ да преузме контролу генерисањем јединствене, прилагодљиве веб странице. Затим можете фино подесити сваки детаљ користећи едитор за превлачење и испуштање и професионалне виџете.

Ова платформа обезбеђује да је ваша веб локација оптимизована за сваки уређај, пружајући беспрекорно искуство за мобилне и десктоп рачунаре. Штавише, програмер побољшава вашу веб локацију са могућностима које покреће вештачка интелигенција, укључујући генерисање текста и слика, као и могућност додавања анимација и интеракција. Са функцијама као што су прилагођавање слике генерисане вештачком интелигенцијом и уклањање позадине, можете лако да прилагодите своје визуелне ефекте тако да боље одговарају естетици вашег бренда.

Без обзира да ли почињете од нуле или желите да поново креирате постојећу веб локацију са побољшањима, 10Веб вам омогућава да брзо постигнете углађену веб локацију професионалног изгледа, а све то покреће напредна АИ технологија.

  • Брзо подешавање АИ: Одмах направите прилагођену веб локацију за један минут.
  • Генеративне АИ карактеристике: Користите вештачку интелигенцију за генерисање јединственог садржаја и слика.
  • Компатибилност више уређаја: Обезбеђује прилагодљив изглед за све уређаје.
  • Уређивање превлачењем и испуштањем: Поједноставите прилагођавање веб странице помоћу алата прилагођених кориснику.
  • АИ визуелна побољшања: Побољшајте визуелни приказ помоћу уређивања слика заснованих на вештачкој интелигенцији и уклањања позадине.

Посетите 10Веб →

5. Бризи

Бризи покреће АИ Вебсите Буилдер

Бризи АИ је свестрани креатор веб локација прилагођен агенцијама и СааС провајдерима, наглашавајући ефикасност и флексибилност помоћу решења за белу етикету. Ово омогућава предузећима да прилагоде градитеља са својим брендом, нудећи беспрекорно искуство клијентима под заставом компаније. Платформа нуди више од 180 шаблона дизајна оптимизованих за мобилне уређаје погодних за низ индустрија, укључујући пословање, образовање, здравство и још много тога, обезбеђујући широку применљивост.

Доступан као ВордПресс додатак за само-хостовање или као свеобухватна платформа у облаку, Бризи АИ укључује хостинг, ССЛ и ЦДН, задовољавајући различите пословне потребе. Креатор пружа опсежно прилагођавање кроз интерфејс за превлачење и испуштање, глобалне боје, фонтове и преко 36 моћних елемената који побољшавају дизајн и функционалност сајта.

Штавише, Бризи АИ подржава ефикасну тимску сарадњу омогућавајући неограничене позиве чланова тима и олакшавајући једноставно управљање клијентима. Ово подешавање помаже у поједностављивању токова посла и побољшању управљања пројектима у поставкама агенције. Фокус компаније Бризи АИ на брзу примену веб сајта без кода, у комбинацији са свеобухватним функцијама и услугама беле ознаке, позиционира га као врхунски избор за агенције које желе да унапреде своје услуге веб развоја и прошире своја решења за брендирање.

  • Вхите Лабел Солутион: Прилагодите буилдер брендом ваше агенције за беспрекорно искуство клијента.
  • Ектенсиве Темплатес: Преко 180 шаблона дизајна оптимизованих за мобилне уређаје за различите индустрије.
  • Флексибилне опције хостинга: Доступно као ВордПресс додатак или свеобухватна платформа у облаку.
  • Уређивање прилагођено кориснику: Интуитивни интерфејс за превлачење и испуштање са широким опцијама прилагођавања.
  • Колаборативне карактеристике: Подржава неограничено додавање тимова и поједностављује управљање клијентима.

Посетите Бризи →

6. Дорик

ИЗГРАДИТЕ ВЕБ САЈТ ЗА 2 МИНУТА са АИ!! и без писања било каквог КОД! | Дорик АИ

Дорик је платформа прилагођена кориснику која увелико поједностављује изградњу веб локација, чинећи је приступачном корисницима без обзира на њихове вештине кодирања. Нуди брз процес дизајна, омогућавајући креирање естетски пријатних веб локација са лакоћом. Корисници могу да превлаче и испуштају различите компоненте, додају дугмад и бирају из широког спектра блокова корисничког интерфејса. Поред тога, Дорик обезбеђује унапред направљене шаблоне за брзи развој веб страница. Приступ Дорика без кода је значајна предност, чинећи креирање веб страница ефикаснијим и мање техничким.

Овај креатор веб локација заснован на СааС-у је свестран, способан је да генерише и статичне странице и сајтове засноване на ЦМС-у. Поред тога, пружа опцију беле етикете агенције, омогућавајући прилагођавање и брендирање како би одговарало потребама агенције. То га чини флексибилним алатом за индивидуалне креаторе и дигиталне агенције које траже ефикасно решење за прављење веб страница.

Карактеристике:

  • Поједностављује прављење веб сајта са процесом дизајна заснованим на брзим корацима.
  • Нуди интерфејс за повлачење и испуштање за лако прилагођавање.
  • Садржи широк избор УИ блокова и дугмади за флексибилност дизајна.
  • Укључује унапред направљене шаблоне за брзо креирање веб странице.
  • Платформа без кодирања, доступна корисницима без искуства кодирања.

Прочитајте рецензију →

Посетите Дорик →

7. ЦодеДесигн

ЦодеДесигн.аи - АИ Вебсите Буилдер | Направите и објавите веб странице за неколико минута

ЦодеДесигн револуционише начин на који приступате развоју веб локација тако што генијално користи АИ технологију. Прошли су дани када вам је било потребно дубоко разумевање ХТМЛ-а, ЦСС-а или ЈаваСцрипт-а да бисте направили атрактивну и функционалну веб локацију. ЦодеДесигн поједностављује цео процес, ефикасно уклањајући потребу за ручним кодирањем. Ово омогућава предузећима и појединцима да се више усредсреде на оно што је заиста важно: курирање висококвалитетног садржаја и успостављање снажног идентитета бренда.

Оно што ЦодеДесигн издваја је његова свестраност — не служи само почетницима којима је потребно решење које је повољно за буџет, већ и већим предузећима која желе да задрже софистицирано присуство на мрежи. Без обзира да ли покрећете своју прву веб локацију или реконструишете постојећу, ЦодеДесигн-ов интерфејс прилагођен кориснику и економичан модел цена чине га веома атрактивном опцијом на препуном тржишту креатора веб локација.

Карактеристике

  • Сва ваша средства и компоненте се безбедно чувају у облаку.
  • Платформа долази са уграђеним СЕО могућностима.
  • Можете или објавити своју веб локацију на платформи ЦодеДесигн-а или је извести као код.
  • Нема потребе да користите екстерну базу података, јер ЦодеДесигн обезбеђује сопствену релациону базу података.
  • Задржите старије верзије своје веб локације за будућу употребу.
  • Дизајниран да и дизајнери и програмери неометано раде заједно.
  • Ако нисте задовољни почетним дизајном, платформа вам омогућава да га регенеришете помоћу вештачке интелигенције.
  • Обновите свој садржај да бисте га учинили СЕО-пријатељским и ангажованим са функцијом АИ Магиц.

Посетите ЦодеДесигн →

8. Хостингер Вебсите Буилдер

Хостингер АИ Вебсите Буилдер: Направите своју веб локацију у року од МИНУТА!

Хостингеров АИ Вебсите Буилдер није само погодност; ради се о редефинисању шта значи погодност у изградњи веб сајта. Платформа је дизајнирана да вас води кроз процес подешавања тако интуитивно да бисте потенцијално могли да имате потпуно функционалну, прилагођену веб локацију спремну за отприлике минут. Ово чини Хостингер невероватним богатством за оне којима је потребан брз приступ интернету без компромиса по питању квалитета.

Поред својих реномираних услуга хостинга, Хостингер допуњује своју понуду низом напредних функција вођених вештачком интелигенцијом. Ови алати, у распону од писања текста уз помоћ вештачке интелигенције до интелигентне аналитике, омогућавају вам да без напора додате софистициране елементе својој веб локацији. С обзиром на убрзани свет онлајн пословања, поседовање поузданог креатора веб локација који се брзо покреће може променити игру. Хостингер се савршено уклапа у овај калуп, служећи и технолошким почетницима и малим предузећима са платформом која је подједнако ефикасна колико и моћна.

Карактеристике

  • Генеришите комплетну веб локацију једноставним попуњавањем неколико поља обрасца.
  • Веб локације се аутоматски оптимизују за мобилне уређаје.
  • Лако прилагодите своју веб локацију без икаквог кодирања.
  • Креирајте упечатљив садржај без напора.
  • Направите јединствени лого у року од неколико секунди.
  • Уграђени алати за оптимизацију вашег сајта за претраживаче и разумевање понашања корисника.
  • Долази са алатима за постављање онлине продавнице.
  • Бирајте између преко 100 унапред припремљених шаблона.

Посетите Хостингер →

9. ГетРеспонсе – Креатор веб локација

Представљамо ГетРеспонсе-ов АИ-Дривен Вебсите Буилдер | Креирајте своју веб страницу БЕСПЛАТНО

ГетРеспонсе је маркетиншки моћник и они су дизајнирали свој креатор веб локација имајући на уму маркетинг, можете имати веб локацију уживо за мање од 15 минута.

Генеришите персонализовану веб локацију тако што ћете одговорити на неколико једноставних питања о вашим пословним потребама или изаберите шаблон и користите уређивач за превлачење и испуштање да бисте прилагодили свој дизајн.

Када добијете дизајн, можете променити своје фонтове, палету боја или стил дугмета. Направите ове промене једним кликом и примените их на целу веб локацију помоћу алата за глобални дизајн.

Корисници који желе да повећају конверзије на веб локацији могу то учинити помоћу уграђених искачућих прозора и других маркетиншких алата. Они нуде и бесплатну и плаћену опцију, бесплатна опција је одлична за тестирање услуге, када будете спремни да преместите веб локацију на свој брендирани назив домена, можете платити накнаду.

Карактеристике:

  • Генерисање АИ садржаја једним кликом
  • Промените фонтове, боје и још много тога
  • Генерисање текста релевантног за контекст
  • Изаберите неки од тематских шаблона
  • Бесплатна опција за тестирање услуге

Посетите ГетРеспонсе →

10. Издржљив

АИ Вебсите Буилдер - Направите веб локацију за 30 секунди

Дурабле.цо подиже изградњу веб локација на невиђене висине са својим могућностима вођеним вештачком интелигенцијом. Замислите да унесете само своју локацију и тип пословања и да за вас буде направљена потпуна веб локација за само неколико секунди. Да, Дурабле то чини. Технологија АИ платформе аутоматски попуњава вашу веб локацију основним елементима, укључујући садржај, слике, боје, иконе, па чак и мапу пословне локације и контакт форме. Ово чини Дурабле оличењем једноставности за корисника, идеалним за оне који први пут улазе у дигитални свет.

Оно што Дурабле издваја од конкуренције је његов робустан скуп динамичких АИ функција. Осим креирања веб странице, нуди интегрисану оптимизацију за претраживаче (СЕО), аутоматско креирање садржаја, па чак и генерисање имена предузећа и копије огласа. У суштини, Дурабле иде даље од тога да буде само креатор веб локација; делује као ваш лични асистент за дигитални маркетинг.

Карактеристике:

  • Садржај, слике и елементи дизајна генерисани вештачком интелигенцијом
  • Уграђени СЕО и креирање садржаја
  • Назив предузећа и генерисање копије огласа
  • Покретање веб странице са три клика
  • Лако прилагођавање без потребе за кодом
  • Аналитика за праћење учинка
  • Интегрисани маркетиншки алати укључујући АИ цопивритинг и ЦРМ

Посетите Дурабле →

Веб дизајн вођен вештачком интелигенцијом

Пејзаж веб дизајна и развоја пролази кроз трансформативну промену, подстакнуту могућностима вештачке интелигенције. Од аутоматизованог генерисања садржаја до интуитивног дизајна интерфејса, АИ градитељи веб локација нису само тренд већ значајан корак ка демократизацији веб развоја. Било да сте потпуни почетник или искусан програмер, ови алати нуде широк спектар функција и нивоа прилагођавања који одговарају вашим потребама.

Свака платформа доноси своје јединствене снаге на сто. Ови алати побољшавају ефикасност, поједностављују радни ток и отварају нове путеве за креативно изражавање. Са таквим алатима вођеним вештачком интелигенцијом, будућност веб дизајна не изгледа само обећавајуће, већ и запањујуће доступно.

Алекс МекФарленд је новинар и писац вештачке интелигенције који истражује најновија достигнућа у вештачкој интелигенцији. Сарађивао је са бројним АИ стартаповима и публикацијама широм света.

Оснивачки партнер уните.АИ и члан Форбсов технолошки савет, Антоан је а футуристички који је страствен за будућност вештачке интелигенције и роботике.

Такође је оснивач Сецуритиес.ио, веб локација која се фокусира на улагање у дисруптивну технологију.