Повежите се са нама

Најбоље од

8 најбољих БЕСПЛАТНИХ АИ алата за промјену величине слике (јул 2024.)

Ажурирано on

Уните.АИ је посвећен ригорозним уређивачким стандардима. Можда ћемо добити надокнаду када кликнете на везе до производа које прегледамо. Молимо погледајте наше обелодањивање подружнице.

У данашњем дигиталном добу, важност усавршавања презентације слике не може се преценити. Алати за промену величине АИ слике су се појавили као мењачи игре, нудећи једноставна решења за пречишћавање и прилагођавање слика како би се испуниле различите захтеве. Било да се ради о веб дизајну, друштвеним медијима или професионалним портфељима, могућност прецизног и ефикасног мењања величине слика је кључна.

Овај блог улази у свет бесплатних АИ алата за промену величине слике, наглашавајући врхунске платформе које спајају прецизност вештачке интелигенције са корисничким интерфејсима. Ови алати не само да поједностављују задатак промене величине слика, већ и обезбеђују одржавање квалитета и интегритета визуелног приказа, без обзира на потребне димензије. Од креатора садржаја до маркетиншких професионалаца, ови алати вођени вештачком интелигенцијом служе широком спектру корисника, показујући моћ и свестраност вештачке интелигенције у побољшању наших дигиталних искустава.

1. имг2го

Имг2Го представља свестрану платформу за уређивање слика на мрежи, која нуди свеобухватан спектар функција укључујући промену величине слике. Одликује се у промени величине слика без угрожавања њиховог квалитета, подржавајући низ уобичајених формата растерских слика као што су БМП, ГИФ, ЈПГ и ПНГ.

Имг2Го проширује своје могућности изван промене величине, пружајући додатне функције као што су конверзија слика, уређивање фотографија, додавање водених жигова и смањење величине датотеке слике. То га чини алатом погодним и за аматере и за професионалце. Његова лакоћа коришћења, без потребе за преузимањем или инсталацијом, и као бесплатна веб услуга, позиционира Имг2Го као згодну и исплативу опцију за широк спектар захтева за уређивање слика.

Кључне карактеристике Имг2Го:

  • Промена величине која чува квалитет: Промена величине слике без губитка квалитета.
  • Подржава различите формате: Компатибилан са БМП, ГИФ, ЈПГ, ПНГ и још много тога.
  • Додатне функције за уређивање: Укључује конверзију слика, уређивање фотографија, водени жиг и смањење величине датотеке.
  • Усер-фриендли: Није потребно преузимање или инсталација, једноставан за коришћење.
  • Исплативо: Бесплатна веб услуга идеална за различите потребе уређивања слика.

Посетите Имг2Го →

2. Упсцале.медиа

Део породице Пикелбин.ио, Упсцале се истиче као свестрани алат за повећање величине огласа. Доступан и као веб-базирана алатка и као мобилна апликација за Аппле и Андроид уређаје, служи широком спектру корисника. Упсцале је специјализован за повећање и побољшање слика у различитим форматима датотека укључујући ПНГ, ЈПЕГ, ЈПГ и ВЕБП.

Његова једноставност и ефикасност чине га популарним избором за кориснике који траже квалитетне резултате. Штавише, придруживање породици Пикелбин.ио отвара приступ додатним алатима као што су Ерасе.бг, Ватермаркремовер.ио и Схринк.медиа.

Кључне карактеристике Упсцале:

  • Подржава више типова датотека: Компатибилан са ПНГ, ЈПЕГ, ЈПГ и ВЕБП.
  • Унапређење квалитета: Уклања ЈПЕГ артефакте и побољшава укупни квалитет слике.
  • Излаз високе резолуције: Аутоматска обрада даје слике до 4к веће резолуције.
  • Фаст Упсцалинг: Брз и аутоматизован процес повећања.

Посетите Упсцале →

3. Ресизе

Уређивач слике за промјену величине је бесплатан, брз алат који подржава уређивање ПНГ, ЈПГ, ВебП и ГИФ слика. Са само неколико кликова, корисници могу да промене величину, компримују, конвертују и уређују слике.

Опције промене величине укључују подешавања по пикселима, процентима или коришћење унапред подешених подешавања прилагођених различитим платформама друштвених медија. Поред тога, уређивач омогућава додавање текста, уклањање воденог жига, претварање слика у црно-беле и пресликавање или окретање слика вертикално или хоризонтално.

Кључне карактеристике промене величине:

  • Подржава више типова датотека: Компатибилан са ПНГ, ЈПЕГ, ГИФ и ВЕБП.
  • Уклоните водене жигове: Уклања водене жигове на свим типовима слика.
  • Црно-беле опције: Брза и једноставна опција за претварање ваших слика у црно-беле.
  • Фаст Упсцалинг: Брз и аутоматизован процес повећања.

Посетите Промени величину →

4. Ицонс8 Смарт Упсцалер

Ицонс8 нуди Смарт Упсцалер, алат са вештачком интелигенцијом који се истиче у повећању резолуције слике уз очување квалитета. Овај онлајн алат са лакоћом обрађује различите формате датотека, омогућавајући корисницима да побољшају и промене величину малих слика без напора.

Његова АИ интеграција укључује изоштравање, смањење шума и повећање нивоа у потпуно аутоматизованом процесу. Смарт Упсцалер је посебно познат по својој функцији групног отпремања, која омогућава увећање слика до 7680к7680пк. Познат по својој једноставности и функционалности превлачења и испуштања, алат обезбеђује безбедно и практично искуство за кориснике који имају за циљ да побољшају квалитет слике и резолуцију помоћу вештачке интелигенције.

Кључне карактеристике Ицонс8 Смарт Упсцалер-а:

  • Повећање и поновно скалирање са интегрисаном вештачком интелигенцијом: Изоштрава, смањује шум и аутоматски повећава слике.
  • Батцх Уплоадс: Подржава повећање више слика истовремено.
  • Капацитет високе резолуције: Може да увећа слике до 7680к7680пк.
  • Кориснички интерфејс: Једноставна функција превлачења и испуштања.

Посетите Иконе8 →

5. Бигјпг

Бигјпг је иновативна онлајн услуга за увећање слике која користи АИ технологију за побољшање резолуције слике без значајног губитка квалитета. Дизајниран да задовољи различите апликације као што су штампа, дигитална уметност и фотографија, Бигјпг има за циљ да обезбеди врхунско решење за побољшање квалитета и резолуције.

Његове технике АИ промене величине и повећања величине су посебно веште у смањењу шума и назубљености у дигиталним сликама, што омогућава повећање слика уз очување њихове јасноће и детаља. Као алатка заснована на вебу, Бигјпг нуди погодност и ефикасност за оне који желе да унапреде дигиталну уметност и анимације.

Кључне карактеристике Бигјпг-а:

  • Технике повећања нивоа вештачке интелигенције: Смањује шум и побољшава квалитет слике.
  • Подршка за велике датотеке: Омогућава отпремање слика до 50 МБ уз своју плаћену верзију.
  • Повећање историје: Омогућава приступ претходном раду ради лакшег сналажења.

Посетите Бигјпг →

6. МиндОнМап

МиндОнМап је алатка за промену величине и увећања слике на мрежи која пружа низ опција за побољшање слике. Истиче се лакоћом руковања и брзим резултатима, омогућавајући корисницима да бесплатно унапреде слике на мрежи до импресивних 800%.

Алат осигурава да излазне слике задрже чист и професионалан изглед. Подржавајући различите формате сликовних датотека као што су ЈПГ, ПНГ и БМП, МиндОнМап такође нуди могућности групне обраде, што га чини разноврсним избором за кориснике којима је потребно да обрађују више слика у једном потезу.

Кључне карактеристике МиндОнМап-а:

  • Висок проценат повећања: Повећава слике до 800%.
  • Нема излаза воденог жига: Испоручује слике без воденог жига.
  • Подршка за групну обраду: Омогућава истовремену обраду више слика.

Посетите МиндонМап →

7. Цлипдроп

Цлипдроп се истиче као свестрани алат за уређивање и промену величине слика који покреће вештачка интелигенција. Нуди скуп функција које укључују уклањање позадине, промену величине и увећање слике, чишћење слике и поновно осветљење фотографија.

Платформа користи АИ технологију како би омогућила корисницима да уклоне објекте или људе са слика, побољшају слике, па чак и конвертују цртеже у реалистичне слике. Штавише, Цлипдроп проширује своје могућности програмерима нудећи АПИ за интеграцију својих АИ алата у друге апликације. Иако су неке од његових функција доступне бесплатно, важно је напоменути да одређене услуге могу бити део плаћене претплате или имају ограничења у бесплатној верзији.

Кључне карактеристике Цлипдроп-а:

  • Свестрано уређивање слика: Омогућава уклањање позадине, повећање величине, чишћење и још много тога.
  • Могућности покретане вештачком интелигенцијом: Напредна АИ технологија за уклањање објеката и трансформацију слике.
  • АПИ прилагођен програмерима: Нуди АПИ за интеграцију у друге апликације.
  • Флексибилна употреба: Неке функције су доступне бесплатно, уз додатне премијум опције.

Посетите Цлипдроп →

8. Аисеесофт

Аисеесофт је моћан алат заснован на вештачкој интелигенцији посвећен побољшању слика. Одликује се у поправљању замућених слика, враћању изгубљених пиксела, боја, текстура и детаља са лакоћом. Ова алатка је посебно корисна и за штампање и за употребу на вебу, нудећи низ опција за промену величине и повећања да би се испунили различити захтеви. Аисеесофт подржава различите формате сликовних датотека укључујући ЈПГ, ПНГ, БМП, итд., што га чини флексибилним избором за различите врсте задатака побољшања слике.

Кључне карактеристике Аисеесофт-а:

  • Више опција за повећање: Упсцале слике до 200%, 400%, 600% или 800%.
  • Подржава различите формате: Компатибилан са ЈПГ, ПНГ, БМП и још много тога.
  • Побољшање квалитета слике: Ефективно у поправљању замућених слика и враћању детаља.

Посетите Аисеесофт →

АИ за супериорно промену величине слике

Сваки алат за промену величине вештачке интелигенције о коме смо разговарали доноси своје јединствене могућности, у распону од основне промене величине до напредног повећања и побољшања слике. Ове платформе, опремљене најсавременијом АИ технологијом, нуде решења која задовољавају широк спектар потреба, од професионалних графичких дизајнера до ентузијаста друштвених медија.

Конвергенција АИ технологије са алатима за уређивање слика означава нову еру у дигиталним сликама. Ови алати не само да поједностављују процес промене величине и побољшања слике, већ и отварају нове могућности за креативно изражавање и професионалну оптимизацију слике. Како АИ наставља да се развија, можемо очекивати да ће ови алати постати још софистициранији, додатно револуционирајући начин на који рукујемо и побољшавамо наше дигиталне слике.

Алекс МекФарленд је новинар и писац вештачке интелигенције који истражује најновија достигнућа у вештачкој интелигенцији. Сарађивао је са бројним АИ стартаповима и публикацијама широм света.