Повежите се са нама

Најбоље од

10 најбољих АИ проширења за Цхроме (јул 2024.)

mm
Ажурирано on

Уните.АИ је посвећен ригорозним уређивачким стандардима. Можда ћемо добити надокнаду када кликнете на везе до производа које прегледамо. Молимо погледајте наше обелодањивање подружнице.

Екстензија за Цхроме је мали софтверски модул или додатак дизајниран да побољша функционалност и корисничко искуство веб прегледача Гоогле Цхроме. Представљамо најбоља АИ проширења за Цхроме која су дизајнирана да побољшају ефикасност, аутоматизују задатке који се понављају, поједноставе токове посла и обезбеде интелигентна решења за предузећа.

1. Јаспис

Упознајте Јаспера, вашег помоћника за вештачку интелигенцију 👋 Пишите невероватан садржај 10 пута брже уз #1 платформу за АИ садржај

Многи препознају Јаспера као најбољег АИ асистента за писање, који је водећи на тржишту са својим импресивним карактеристикама и квалитетом. Прво му дајете основне речи, које Јаспер затим анализира пре него што креира фразе, пасусе или документе на основу теме и тона гласа. У стању је да произведе чланак од 1,500 речи за скоро нула времена. 

Платформа има више од 50 шаблона за генерисање АИ садржаја, укључујући постове на блогу, е-пошту, маркетиншку копију, генератор Фацебоок огласа, Гоогле генератор огласа, СЕО мета наслов и опис, саопштење за штампу и још много тога. 

Ево погледа на неке од најбољих карактеристика Јаспера:

  • Више од 11,000 бесплатних фонтова и 2,500 категорија стилова писања 
  • Подржава 25+ језика
  • Интуитивно сучеље
  • Помоћник за писање дугог облика (1,000+ речи)
  • Идентификујте кључне елементе у тексту (заменице, глаголи, имена итд.

Прочитајте рецензију →

Посетите Јаспер →

2. Синтхесиа

Како настају Синтхесиа АИ Аватари?

Још један сјајан АИ видео генератор је Синтхесиа, платформа за генерисање АИ видео записа која вам омогућава да брзо креирате видео записе са АИ аватарима. Платформа укључује преко 60 језика и разне шаблоне, снимач екрана, библиотеку медија и још много тога. 

Синтхесиа користе нека од највећих светских имена као што су Гоогле, Нике, Реутерс и ББЦ. 

Са Синтхесиа, нема потребе за сложеном видео опремом или локацијама за снимање. Можете бирати између преко 70 различитих АИ аватара, па чак и добити ексклузивни АИ аватар за свој бренд. Поред унапред подешених аватара, можете креирати и своје. 

Платформа за генерисање АИ гласа олакшава добијање доследних и професионалних преслушавања гласа, која се лако може уређивати једним кликом на дугме. Ови гласови такође укључују титлове. Једном када имате аватар и глас, можете направити квалитетне видео записе за неколико минута са више од 50 унапред дизајнираних шаблона. Можете да отпремите сопствена средства идентитета бренда и добијете прилагођене шаблоне. 

Ево неких од главних карактеристика Синтхесиа: 

  • 70+ АИ аватара
  • 65+ језика 
  • Велики избор видео шаблона
  • Бесплатна библиотека медија

Прочитајте рецензију →

Посетите Синтхесиа →

3. Мурф

Креирајте и прилагодите Воице Оверс | Мурф АИ

При врху наше листе најбољих генератора текста у говор је Мурф, који је један од најпопуларнијих и најимпресивнијих АИ генератора гласа на тржишту. Мурф омогућава свакоме да конвертује текст у говор, гласовне снимке и диктате, а користи га широк спектар професионалаца као што су програмери производа, подкастери, едукатори и пословни лидери. 

Мурф нуди много опција прилагођавања које ће вам помоћи да креирате гласове који најбоље звуче природно. Има разне гласове и дијалекте које можете бирати, као и интерфејс који је једноставан за коришћење.

Генератор текста у говор корисницима пружа свеобухватан АИ студио за преношење гласа који укључује уграђени видео уређивач, који вам омогућава да креирате видео са говором. Постоји преко 100 АИ гласова са 15 језика, а можете одабрати жељене опције као што су Звучник, Акценти/Стилови гласа и Тон или Сврха. 

Још једна врхунска карактеристика коју нуди Мурф је мењач гласа, који вам омогућава да снимате без коришћења сопственог гласа као гласа. Гласови које нуди Мурф такође се могу прилагодити по висини, брзини и јачини звука. Можете додати паузе и нагласке или променити изговор. 

Ево неких од најбољих карактеристика Мурфа: 

  • Велика библиотека која нуди више од 100 АИ гласова на различитим језицима
  • Изражајни емоционални стилови говора
  • Подршка за аудио и унос текста
  • АИ Воице-Овер Студио
  • Прилагодљиво кроз тон, акценте и још много тога

Прочитајте рецензију →

Посетите Мурф →

4. Фирефлиес.аи 

Преглед платформе Фирефлиес.аи Ново

Још један најбољи избор за софтвер за АИ транскрипцију је Фирефлиес, који је АИ гласовни асистент који помаже у транскрибовању, вођењу белешки и довршавању радњи током састанака. Алат вам омогућава да тренутно снимате састанке на било којој платформи за веб конференције и лако можете позвати друге на своје састанке да снимају и деле разговоре. 

Да бисте транскрибовали састанке уживо или аудио датотеке, само их морате отпремити. Затим можете да прелистате транскрипте док слушате аудио. 

Један од најбољих аспеката Фирефлиес-а је то што олакшава сарадњу омогућавајући вам да додате коментаре или означите одређене делове позива за саиграче. Када прегледате транскрипте, можете да прегледате једносатни позив за само пет минута. Алат вам омогућава да претражујете ставке и друге важне ставке. 

Фирефлиес такође нуди интеграције и АПИ-је, проширење за Цхроме и интуитивну контролну таблу. 

Неке од главних карактеристика Фирефлиес-а укључују: 

  • Бот за састанке који може аутоматски да се придружи позивима
  • додатак за chrome
  • Транскрибујте постојеће аудио датотеке унутар контролне табле
  • Одмах снимајте састанке
  • Прегледајте транскрипте док слушате аудио

Прочитајте рецензију →

Посетите Фирефлиес →

5. Говори АИ

Одлична опција за услугу АИ транскрипције је Спеак, која вам пружа више начина за прикупљање важних аудио или видео података. Можете да користите Спеак да направите прилагођене аудио и видео снимаче који се могу уградити, снимати директно у апликацији и лако отпремати локално ускладиштене датотеке. 

Спеак вам такође омогућава да генеришете извештаје на контролној табли и снимите аудио, видео и текстуалне податке у великом обиму. Алат осигурава да не изгубите важне информације које су скривене у вашим позивима, интервјуима, снимцима и видео записима. АИ механизам аутоматски транскрибује и идентификује важне кључне речи, теме и трендове осећања. 

Још једна предност Спеак-а је та што вам помаже да лако делите налазе и разбијате силосе података. Можете да направите опсежна спремишта података и креирате прилагођена дељива медијска спремишта са својим транскриптима, анализом вештачке интелигенције и визуелизацијама, који су окупљени на једном месту. 

Ево неких од главних карактеристика Спеак АИ: 

  • Препознавање именованог ентитета
  • Дубока претрага
  • АПИ-ји и интеграције
  • Управљање медијима 
  • Извештаји са контролне табле и снимање звука

Посетите Спеак АИ →

6. Видра

Оттер је једна од најбољих услуга АИ транскрипције на тржишту. Помоћу алата, који је доступан на десктоп, Андроид и иОС уређајима, можете транскрибовати гласовне разговоре. Компанија нуди неколико различитих планова, од којих сваки има свој јединствени скуп функција. 

Једна од ових функција омогућава корисницима да снимају и аутоматски транскрибују разговоре са својим телефоном или рачунаром. Други пружа могућност препознавања и разликовања између различитих говорника. 

Помоћу Оттер-а можете уређивати и управљати транскрипцијама директно у апликацији, а аудио записи се могу репродуковати различитим брзинама. Слике и разни други садржаји се такође могу имплементирати директно у транскрипције, а можете увести аудио и видео датотеке које се затим могу транскрибовати. 

Интерфејс платформе је интуитиван и добро дизајниран, укључујући важне алате као што су дугме за снимање, дугме за увоз и недавни запис активности. Такође пружа користан водич који помаже корисницима. 

Неке од главних карактеристика Видре укључују: 

  • Интуитивно и добро дизајнирано
  • Доступно на десктопу и мобилном уређају
  • Управљајте директно у апликацији
  • Аудио репродукција при различитим брзинама
  • Аутоматски транскрибујте разговоре

Посетите Оттер →

7. Гиззмо

Овај алат је дизајниран за филијале које треба да брзо генеришу садржај око производа који се продају на Амазону и да смање стварање овог садржаја.

Гиззмо црафтс нуди помно истражен, задивљујући садржај дизајниран посебно за издаваче и блогере, побољшавајући искуство читаоца и вредност сајта.

Додатак креира садржај са насловима, насловима, описима и аутоматским интерним везама прилагођеним СЕО-у, дизајнираним да побољшају ваше Гоогле рангирање.

Партнери ће одахнути када виде колико овај алат штеди време, побољшаће ваш садржај уграђеним партнерским везама и аутоматизованом интеграцијом придружених ознака. Ослободите свој потенцијал зараде уз генерисање провизија без напора.

Магија овог алата је у томе што користи проширење за Цхроме како би омогућило корисницима да одаберу врсту садржаја који ће се генерисати, а затим користи додатак за Вордпресс да интегрише тај генерисани садржај у веб локацију.

С лакоћом израдите задивљујуће чланке обогаћене задивљујућим Амазон сликама за неколико секунди.

Затражите попуст од 30% на прву месечну претплату. Код за попуст: УНИТЕАИ

Прочитајте рецензију →

Посетите Гиззмо →

8. Сцаленут

Откључајте свој СЕО потенцијал помоћу Сцаленут-а

Сцаленут је у суштини све у једном маркетиншки алат и дизајниран је за скалирање. Омогућава вам да брзо и добијете цео план кључних речи за своју нишу и да генеришете стратегију управљања садржајем која ће доминирати овим терминима. Софтвер је подељен у 4 одељка:

истраживање – Откријте увиде и изградите стратегију која функционише тако што ћете добити све увиде и семантичке кључне термине који су вам потребни да надмашите конкуренцију.

Створити – Напишите СЕО садржај који се рангира коришћењем најнапреднијих верзија НЛП-а и НЛУ-а (Обрада природног језика и разумевање природног језика). Нуди оптимизацију у реалном времену засновану на СЕРП статистици и нуди садржај који може да испоручи.

Оптимизујте – Добијте повратне информације у реалном времену о томе где се налази ваш садржај помоћу динамичког СЕО резултата. Побољшајте у покрету, нема више ревизија!

Маркетинг Цопи – Напишите убедљиву копију која доноси конверзије са 40+ шаблона за писање текстова са вештачком интелигенцијом. Ово укључује следеће:

  • Описи производа
  • Копија веб странице
  • Цопивритинг Фрамеворкс
  • Заштита ауторских права путем е-поште

Затражите попуст од 20% на месечну претплату. Код за попуст: ФОРЕВЕР20 

Прочитајте рецензију →

Посетите Сцаленут →

9. ИНК

ИНК комбинује АИ заједничко писање и СЕО асистента како би вам помогао да развијете садржај. Аспект алата СЕО Ассистант вам омогућава да креирате садржај који ће се високо рангирати на претраживачима и подстицати органски саобраћај. То постиже путем патентираног АИ система који анализира садржај у реалном времену док даје предлоге за побољшање СЕО резултата. 

Друга главна карактеристика, АИ Цо-Вритинг, помаже у генерисању копије високих перформанси. АИ помаже корисницима у писању, преписивању и поједностављивању реченица. 

Ево погледа на неке од главних карактеристика ИНК Едитор-а:

  • Мета оптимизација
  • Оптимизација слике кроз компресију и промену величине
  • Правописна и граматичка корекција
  • АИ-Вритинг, АИ-Симплифиинг и АИ-Екпандинг функционалности
  • Интегрише се у ВордПресс

Посетите ИНК →

10. ХАРПА

ХАРПА.АИ је брзо растућа Цхроме екстензија са више од 150,000 корисника. Интегрише Цлаудеа и ЦхатГПТ у Гоогле претрагу, трансформишући начин на који корисници остварују интеракцију са вебом кроз претрагу уз помоћ вештачке интелигенције, праћење пада цена и још много тога.

Неке од карактеристика:

  • Веб аутоматизација заснована на вештачкој интелигенцији: ХАРПА АИ редефинише концепт АИ ћаскања са својим најсавременијим приступом веб аутоматизацији.
  • Генератор текста без ограничења речи: Са ХАРПА АИ, корисници могу без напора да генеришу чланке дужине до 30,000 речи. Ова карактеристика без преседана разликује га од традиционалних АИ платформи за ћаскање, омогућавајући креирање садржаја дугог облика и аутоматску интеграцију СЕО оптимизованих кључних речи.
  • Бесплатно и флексибилно повезивање: ХАРПА АИ нуди потпуну слободу, повезивање са ЦхатГПТ-ом преко веб сесија или АПИ-ја и подржавање других АИ провајдера као што су Цлауде АИ и Бард. Корисници могу да изаберу алате који најбоље одговарају њиховим жељама и потребама, без икаквих трошкова.

Посетите ХАРПА →

резиме

У закључку, АИ Цхроме екстензије нуде моћне алате за побољшање продуктивности, поједностављење радних токова и пружање интелигентних решења за различите задатке. Било да се ради о помоћи при писању, креирању видео записа, транскрипцији или СЕО оптимизацији, ова проширења доносе напредне АИ могућности директно у ваш претраживач.

Како технологија вештачке интелигенције наставља да се развија, ови алати ће постати још саставнији и за личне и за професионалне активности, нудећи иновативне начине за побољшање ефикасности и постизање бољих резултата. Будите у току са најновијим достигнућима вештачке интелигенције да бисте максимално искористили ове врхунске алате.

Данијел је велики заговорник тога како ће АИ на крају све пореметити. Он дише технологију и живи да би испробао нове уређаје.