Повежите се са нама

Најбоље од

10 најбољих АИ аудио појачивача (јул 2024.)

Ажурирано on

Уните.АИ је посвећен ригорозним уређивачким стандардима. Можда ћемо добити надокнаду када кликнете на везе до производа које прегледамо. Молимо погледајте наше обелодањивање подружнице.

АИ аудио појачивачи

Софтвер за побољшање звука може љубитељима звука и професионалцима пружити оптимално звучно искуство. Користећи најновије технологије, можете лако уклонити позадинску буку, додати ефекте по свом избору или користити унапред подешене опције за прилагођавање излаза за различите уређаје као што су звучници и слушалице – све без икаквих промена на постојећем хардверу.

АИ аудио појачивачи већ неко време револуционишу аудио индустрију – и не показују знаке успоравања. Технологија за побољшање звука заснована на вештачкој интелигенцији користи напредне алгоритме за побољшање квалитета звука, подижући га на нове висине изнад онога што је раније било могуће.

АИ може смањити нивое буке и побољшати звукове, стварајући оштар, кристално чисто искуство слушања. На тржишту постоји много сјајних аудио појачивача са АИ-ом, сваки са својим карактеристикама које можете искористити у зависности од ваших потреба. Без обзира да ли тражите моћан алат за професионалну музичку продукцију или желите нешто лако за употребу код куће, АИ аудио појачивачи су одличан избор за аудиофиле било које врсте.

Ево наше листе најбољих АИ аудио појачивача:

1. ЛАЛАЛ.АИ

ЛАЛАЛ.АИ нуди моћну услугу коју покреће вештачка интелигенција лака за коришћење и која може лако да уклони нежељену позадину, буку и музику. Јединствени алгоритам поништава нежељене звукове, стварајући нумере са кристално чистим гласом.

Четири примарна случаја употребе за ово су за:

траке: Уклоните позадинску музику из снимљених видео стримова да бисте спречили тужбе због ауторских права и избегли правне проблеме.

novinari: Очистите своје интервјуе и друге аудио снимке, побољшајте јасноћу гласа за брзо дешифровање говора.

Преписивачи: Издвој монологе и дијалоге из филмова, серија, емисија и видео записа за декодирање и превођење говора у текст.

Музичари: Смањите позадинску буку и друге додатне звукове које ваш микрофон хвата током снимања вокала.

Прочитајте рецензију →

Посетите Лалал →

2. подцаст

Како уклонити шум из вашег звука помоћу Подцастлеове магичне прашине

Подцастле представља свој Магиц Дуст АИ аудио појачивач, дизајниран да трансформише квалитет аудио снимака без напора. Помоћу овог алата корисници могу да снимају садржај са било које локације — било на одмору или на професионалном сајту — и да и даље производе звук студијског квалитета. Магиц Дуст АИ ефикасно уклања позадинску буку, изједначава нивое звука и побољшава квалитет вокала, чинећи да звучи као да је снимање урађено у професионалном студију. Ово се постиже без потребе за скупом опремом или тимом инжењера, чиме се изједначавају услови за креаторе са различитим буџетима.

Процес је поједностављен како би се максимизирала ефикасност; корисници могу побољшати своје аудио записе само једним кликом, омогућавајући им да троше мање времена на техничка прилагођавања и више на креирање и промоцију свог садржаја. Подцастле, платформа заснована на вештачкој интелигенцији, олакшава не само аудио већ и креирање видео записа, пружајући професионалним и аматерским подкастерима алате за креирање, уређивање и дистрибуцију подцаста продукционог квалитета. Платформа је изграђена са мисијом да демократизује приступ емитовању причања прича, нудећи једноставне алате за креирање од краја до краја који су професионални и пријатни.

  • Магиц Дуст АИ Енханцер: Омогућава снимање са било које локације, истовремено осигуравајући звук студијског квалитета уклањањем позадинске буке, изједначавањем нивоа звука и побољшањем квалитета гласа.
  • Исплатив квалитет: Постиже професионалне аудио стандарде без скупе опреме или тима инжењера, чинећи врхунски звук доступним креаторима са било којим буџетом.
  • Ефикасност у побољшању: Садржи процес побољшања једним кликом, минимизирајући време утрошено на прилагођавање звука и максимизирајући креирање и промоцију садржаја.
  • Разноврсна платформа: Подцастле је АИ платформа за креирање аудио и видео записа која подржава и професионалне и аматерске подкастере.
  • Вођен мисијом: Циљ му је да демократизује приступ емитовању прича помоћу једноставних, забавних и професионалних алата за креирање од краја до краја.

Посетите Подцастле →

3. Веед.ио

Како очистити звук за 1 минут! ⏱

Користећи АИ аудио појачивач ВЕЕД, сметње у позадини се могу елиминисати једним кликом миша. Алат елиминише потребу за куповином микрофона за блокирање звука и ручним уређивањем шума.

Све што је потребно је неколико једноставних корака – једноставно отпремите свој видео на ВЕЕД, а затим одаберите опцију „Цлеан Аудио“ да би АИ аутоматски уклонио сву позадину. Када завршите, бићете спремни да почнете са МП4 верзијом вашег видеа која се лако може делити на платформама друштвених медија.

Неке од најбољих карактеристика ВЕЕД-а укључују:

  • Интуитивни кориснички интерфејс
  • Напредне аудио функције
  • Једноставан поступак
  • Лако се дели на друштвеним медијима

Посетите Веед →

4. ЕасеУС Видео комплет

ЕасеУС видео алат је дизајниран да конвертује, компресује и уређује ваше видео и аудио датотеке. Комбинује све програме за уређивање видеа у једном радном простору и пружа сваком видео креатору потпун приступ најбољем видео конвертору, видео компресору, видео уређивачу и ГИФ Макер-у.

Уграђени видео конвертор у мп3 чини ствари много лакшим за претварање и резање аудио датотека. Подржава најчешће музичке и аудио формате као што су МП3, МП4, М4А, М4Р, ВАВ и ВМА. Овај конвертор је такође видео-аудио конвертор који издваја аудио из видео записа, а затим обрађује или уређује аудио датотеке.

Платформа такође укључује АИ генератор текста у говор и АИ редуктор буке.

За максималну ефикасност, платформа подржава групну конверзију, можете конвертовати више видео снимака и аудио снимака на велико. Само додајте датотеке, подесите излазни формат и квалитет, а затим сачекајте да се конверзије заврше.

Посетите ЕасеУС →

5. Аудио

Аудио је премијерно АИ аудио појачивач за свакога ко жели да креира професионалне, висококвалитетне аудио пројекте. Његово једноставно и интуитивно корисничко сучеље омогућава корисницима да брзо отпремају и уређују звучне датотеке, или чак да их снимају помоћу саме апликације. Технологија вештачке интелигенције и аудио инжењеринг иза апликације обезбеђују да је једноставна, али ефикасна за све нивое уређивања звука, од аматерских подкастера до искусних инжењера звука.

Штавише, његов активни развојни тим континуирано ради на новим функцијама и ажурирањима; тако да можете уживати не само у тренутним алатима већ иу свим њиховим будућим побољшањима у наставку.

Неке од најбољих карактеристика Аудиа укључују:

  • Једноставан и интуитиван интерфејс
  • Отпремите и уредите звучне датотеке
  • Снимајте директно у апликацији
  • Активни развојни тим

Посетите Аудио →

6. АИ Мастеринг

АИ Мастеринг је алат за побољшање звука АИ који се фокусира на то да корисничко искуство буде највећи приоритет. Да би обезбедио погодност, АИ Мастеринг је направио неколико лаких алтернатива за регистрацију налога са њима, укључујући коришћење постојећих ГитХуб, Гоогле или Твиттер налога.

Не само да се АИ Мастеринг фокусира на практичност корисника, већ има и згодну функцију са својом технологијом заснованом на АИ која омогућава аутоматске аудио конверзије. Како АИ Мастеринг наставља да нуди више функција и погодности својој све већој публици корисника који се обраћају сваког месеца, јасно је да ова апликација брзо постаје популарно средство избора.

Неке од најбољих карактеристика АИ Мастеринга укључују:

  • Алтернативне опције пријаве
  • Аутоматске аудио конверзије
  • Брзо растућа публика
  • Једноставан за коришћење

Посетите АИ Мастеринг →

7. Аудио Енханцер

Аудио Енханцер је онлајн алатка која је лака за коришћење дизајнирана да побољша музичке датотеке у различитим форматима, укључујући .м4а, .мп4, .3гп, .м4б, .аац, .м4п, .м4р, .м4в, .аиф, .аифф , .аифц, .ави, .мов, .кт, .мп3, .опус, .огг и .вав.

Овај алат је посебно користан за креаторе видео записа на платформама као што је ИоуТубе, јер побољшава квалитет звука у њиховим видео записима, што доводи до професионалнијег и занимљивијег садржаја. Аудио Енханцер побољшава и видео и аудио квалитет звука тако што елиминише нежељени шум у позадини, обезбеђујући кристално јасан звук у свим снимцима. Кључне карактеристике алата укључују филтрирање позадинске буке, побољшање квалитета говора у видео позивима и одржавање јасноће у разговорима, чак и у тихим окружењима.

Неке од најбољих карактеристика Аудио Енханцер-а укључују:

  • Филтрира позадинске буке
  • Побољшава квалитет говора у видео позивима
  • Одржава разговоре јасним у тихим подешавањима

Посетите Аудио Енханцер →

8. Аупхониц

 

Аупхониц је аудио појачивач заснован на вештачкој интелигенцији који је направио револуцију у радиодифузној индустрији. Омогућава сваком кориснику да искуси квалитет звука на професионалном нивоу за различите медије, укључујући радио, емитовање, снимке екрана и филмове.

Захваљујући алгоритмима заснованим на вештачкој интелигенцији, корисници сада могу да искористе предности свеобухватног спектра алата како би добили најзадовољавајући резултат својих пројеката. Корисници више не морају да владају суптилностима компресора или изједначавају гласноћу према стандардима као што су АТСЦ А/85, ЕБУ Р128 између осталих.

Софтвер се такође може похвалити импресивним карактеристикама као што су уграђено оптимално кодирање, ознаке поглавља и програми за метаподатке. Штавише, системи за препознавање и уређивање говора доступни су на више од 80 језика, омогућавајући корисницима да допру до шире публике широм света.

Неке од најбољих карактеристика Аупхониц-а укључују:

  • Квалитет звука на професионалном нивоу
  • Свеобухватан асортиман алата
  • Уграђено оптимално кодирање
  • Препознавање и уређивање говора за 80+ језика

Посетите Аудиофонски →

9. Adobe Audition

 

Адобе Аудитион је моћан АИ аудио појачивач који постизање савршене нумере чини доступнијим него икада раније. Са детаљним опцијама уређивања и функцијама за поништавање буке, свом звуку можете лако дати професионални звук минимизирањем позадинске буке.

И не само то, невероватно је брз и интуитиван јер можете да убаците било коју аудио датотеку у софтвер да бисте започели уређивање. Док уређујете, можете да слушате нумере док су још у току – штедећи време и омогућавајући још бољу обраду самог звука. Поред тога, са Адобе-овом интеграцијом подељене платформе, можете брзо и неприметно да преносите између различитих Адобе апликација, уз задржавање вашег напретка до ове тачке на платформи.

Неке од најбољих карактеристика Адобе Аудитион-а укључују:

  • Детаљне опције уређивања
  • Отказивање буке
  • Брз и интуитиван
  • Слушајте нумере током уређивања

Посетите Адобе Аудитион →

10. Супер резолуција звука

 

Аудио Супер Ресолутион је иновативна апликација која користи вештачку интелигенцију за интелигентно додавање додатних узорака у временском домену аудио сигналу. Овај процес вођен АИ, упоредив са проблемом супер-резолуције слике где се појединачни аудио узорци пореде са пикселима, користи конволуцију, испадање и нелинеарност у сваком блоку свог алгоритма.

Поред тога, Аудио Супер Ресолутион омогућава да се функције ниске резолуције из блокова узорковања на доле неприметно поново користе током узорковања навише кроз слагање преосталих веза. Заједно, ове технологије му омогућавају да створи супериорно искуство слушања за своје кориснике.

Неке од најбољих карактеристика Аудио Супер Ресолутион укључују:

  • Напредни АИ алгоритми
  • Бесплатно за коришћење
  • Додатни узорци у временском домену аудио сигнала

Посетите Супер Аудио →

резиме

Софтвер за побољшање звука који покреће АИ трансформише начин на који професионалци и ентузијасти оптимизују квалитет звука. Користећи напредне алгоритме, ови алати уклањају позадинску буку, додају ефекте и прилагођавају излаз за различите уређаје. Побољшавајући јасноћу звука и побољшавајући доживљај слушања, АИ аудио појачивачи служе за широк спектар апликација, од професионалне музичке продукције до повремене употребе код куће. Уз континуирани напредак у технологији, ови алати су постављени да револуционишу аудио индустрију, чинећи звук високог квалитета доступним свима.

Алекс МекФарленд је новинар и писац вештачке интелигенције који истражује најновија достигнућа у вештачкој интелигенцији. Сарађивао је са бројним АИ стартаповима и публикацијама широм света.