Повежите се са нама

Најбоље од

10 најбољих АИ алата за друштвене медије (јул 2024.)

Ажурирано on

Уните.АИ је посвећен ригорозним уређивачким стандардима. Можда ћемо добити надокнаду када кликнете на везе до производа које прегледамо. Молимо погледајте наше обелодањивање подружнице.

Употреба друштвених медија само наставља да расте, што значи да расте и количина драгоцених података и увида доступних компанијама свих величина. Стратегије друштвених медија су кључне за сваки посао који жели да обезбеди место у будућности вођеној вештачком интелигенцијом. Сваки посао који га нема сигурно ће заостати. 

Са порастом технологије вештачке интелигенције (АИ), друштвени медији нам пружају увиде које ниједан човек или група људи никада не би могли постићи. На тржишту постоји много АИ алата који помажу у управљању друштвеним медијима, креирању садржаја, анализи, рекламама и још много тога. 

АИ може да преузме многе задатке друштвених медија који одузимају време и монотони, ослобађајући тимове да се фокусирају на друго место. Ово време би се онда могло искористити за органску интеракцију са купцима, планирање мултимедијалних кампања или рад на већим пројектима. 

Хајде да погледамо 10 најбољих АИ алата за друштвене медије: 

1. УпГров

УпГров – Врхунска АИ услуга раста Инстаграма у 2024. (10 пута ваши пратиоци)

УпГров је у потпуности усклађен са Инстаграмом. Од 2016. године, помогли су корисницима да органски стекну милионе пратилаца. УпГров замењује комплетан маркетиншки тим друштвених медија и користи вештачку интелигенцију да привуче више пратилаца на основу ваших филтера: локације, старости, пола, језика, интересовања, хасхтагова.

УпГров привлачи само активне и ангажоване пратиоце који су жељни интеракције са вашим Инстаграм објавама и причама. За разлику од сличних услуга које генеришу лажне пратиоце, оне гарантују да су сви ваши нови пратиоци аутентични, ангажовани и истински заинтересовани за ваш садржај.

Неки од понуђених филтера за циљање укључују:

локација – Помозите вам да повећате локално циљање.

Старост и пол  – Филтрирајте своје пратиоце према старости и полу, дајући вам већу контролу над циљном публиком.

Оптимизација АИ профила – Оптимизујте свој Инстаграм профил за максималан утицај уз АИ оптимизацију Инстаграм профила, прилагођену вашим јединственим потребама.

Прочитајте рецензију →

Посетите УпГров →

2. Цирцлебоом

Шта је Цирцлебоом Публисх!

Цирцлебоом Публисх поједностављује управљање вашим друштвеним медијима на различитим платформама и налозима, све са једне контролне табле. Овај алат се интегрише са ОпенАИ, нудећи свестрани АИ генератор објава друштвених медија. Поједностављује креирање садржаја тако што пружа слике и текст генерисане вештачком интелигенцијом који се без напора могу постављати на различите канале друштвених медија и на налоге.

Уз Цирцлебоом Публисх, постови на друштвеним мрежама су побољшани аутоматски генерисаним натписима, емоџијима и хасхтаговима, што их чини привлачнијим. Могућности вештачке интелигенције овог алата проширују се на понуду превода, хумора и провере граматике, обезбеђујући да су ваши постови привлачни и тачни. За додатну погодност, такође можете унапред заказати своје постове направљене од вештачке интелигенције.

Цирцлебоом алатка за управљање друштвеним медијима је дизајнирана за ефикасно планирање, дизајнирање и заказивање објава, омогућавајући корисницима да несметано рукују са више налога друштвених медија са једне централизоване локације.

Идеалан за предузећа, инфлуенсере, дигиталне трговце, креаторе садржаја и редовне кориснике друштвених медија, Цирцлебоом Публисх се истиче као свеобухватно решење за генерисање и усавршавање садржаја друштвених медија. Омогућава вам да креирате и дизајнирате слике, текстове и натписе и побољшате своје постове трендовским и релевантним хасхтаговима за максималан утицај.

Ево неких од главних Карактеристике од Цирцлебоом-а: 

  • Користите вештачку интелигенцију за генерисање постова и ознака на друштвеним мрежама
  • Флексибилно заказивање објава на друштвеним мрежама
  • Једноставан за коришћење

Користите код за попуст: велцомеКСНУМКС да захтева а КСНУМКС% попуста.

Прочитајте рецензију →

Посетите Цирцлебоом →

3. СториЦхиеф

Управљајте маркетингом садржаја помоћу СториЦхиеф-а

СториЦхиеф је водећи АИ алат за управљање друштвеним медијима, који нуди беспрекорну интеграцију са преко 100 платформи и штеди до 4 сата рада недељно. Омогућава директно објављивање на ЦМС-у, друштвеним мрежама, РСС-у и билтенима, док управља 50+ друштвених канала. Платформа поједностављује планирање друштвених медија, нудећи аутоматизацију, заказивање и практичне увиде за оптимизацију садржаја на великим мрежама као што су ЛинкедИн, Фацебоок, Инстаграм, ТикТок, Пинтерест, Гоогле Ми Бусинесс и Кс.

Кључне карактеристике укључују групно заказивање, аутоматско објављивање, уређивање садржаја специфичног за платформу и генерисање садржаја помоћу вештачке интелигенције. СториЦхиеф такође пружа централизовано чвориште за увид у публику, повећавајући продуктивност и ангажовање кроз заступање запослених. Са алатима за свеобухватно планирање и извршење, као што су календар друштвених медија и управљање кампањама са садржајем, СториЦхиеф побољшава ефикасност у креирању и дистрибуцији садржаја на више канала.

  • Интегрише се са преко 100 платформи за беспрекорно објављивање садржаја.
  • Аутоматизује заказивање и оптимизацију садржаја друштвених медија.
  • Пружа аналитику за ангажовање публике и увид у раст.
  • Укључује алате за уређивање за прилагођавање садржаја специфичног за платформу.
  • Олакшава заговарање запослених ради повећања досега бренда.

Прочитајте рецензију →

Посетите СториЦхиеф →

4. Гениус.АИ

Представљамо Гениус.АИ - врхунског асистента за продају и маркетинг

Гениус.АИ је напредна АИ платформа дизајнирана да побољша продају и маркетиншке напоре користећи моћ Фацебоока и Инстаграма. Помаже предузећима да повећају своју публику, промовишу производе и претворе интересовање у продају уз свеобухватан пакет алата који поједностављују и аутоматизују маркетиншке задатке.

Платформа се неприметно интегрише са Фејсбуком и Инстаграмом, омогућавајући корисницима да управљају комуникацијама и претварају потенцијалне клијенте у купце директно преко ових канала друштвених медија. Коришћењем вештачке интелигенције, Гениус.АИ може да креира неограничене маркетиншке материјале, решава примедбе и води продајне разговоре, а све то задржавајући јединствени тон и стил корисника.

Гениус.АИ почиње обуком о производима корисника и личности бренда како би се осигурало да је сав генерисани садржај усклађен са њиховим гласом. ЦРМ побољшан АИ организује задатке и разговоре, чинећи праћење и вођење белешки лаким, додатно поједностављујући процес продаје.

Дизајниран да буде лак за употребу и доступан мобилним уређајима, Гениус.АИ омогућава корисницима да ефикасно управљају својим маркетиншким активностима са било ког места. Подржава више језика, осигуравајући глобални досег и прилагодљивост. Његов ЛЛМ-агностички приступ користи најбоље језичке моделе доступне за било који задатак, гарантујући висококвалитетне резултате.

Све у свему, Гениус.АИ је скројен за директну продају и мрежни маркетинг, са специјализованим функцијама које га разликују од општих АИ алата. Подржава кориснике у изградњи њиховог бренда, генерисању потенцијалних клијената и повећању продаје, минимизирајући потребу за опсежним маркетиншким знањем или искуством и максимално искориштавајући платформе друштвених медија као што су Фацебоок и Инстаграм.

  • Побољшава продају и маркетинг са прилагођеним АИ алатима.
  • Једноставан дизајн прилагођен мобилним уређајима за лако управљање.
  • Интегрише се са Фацебоок-ом и Инстаграм-ом за конверзије.
  • ЦРМ побољшан АИ за организовање задатака и праћење.
  • Користи најбоље језичке моделе за висококвалитетне резултате.

Посетите Гениус.АИ →

5. Креати

Креирајте АИ – Креирајте кратке видео огласе за неколико секунди, само са УРЛ-ом производа

Цреатифи нуди робустан пакет АИ алата прилагођених да револуционишу дигитални маркетинг и оглашавање у е-трговини. Платформа поједностављује креирање видео огласа омогућавајући корисницима да директно трансформишу УРЛ-ове производа у занимљиве видео записе, допуњене хипер-реалистичним преслушавањем како би се поједноставила производња садржаја и побољшали резултати кампање. Кључне карактеристике укључују УРЛ-то-Видео Цонвертер, који неприметно генерише прилагођени видео садржај анализом детаља о производу и медија директно са УРЛ адреса.

Додавање личног додира рекламама је олакшано са преко 70 реалистичних АИ аватара. Корисници такође могу да се одлуче за креирање дигиталног близанца по мери од свог видеа, што помаже у одржавању доследног дигиталног присуства без потребе за континуираним снимањем. Цреатифи-јев АИ Сцрипт Вритер помаже у креирању убедљивих наратива који очаравају и претварају публику, обучену на хиљадама успешних огласа на друштвеним медијима.

За побољшање слуха, функција АИ Воице-Овер омогућава одабир једног од 40 јединствених гласовних карактера како би се порука бренда пренијела јасно и реалистично. Поред тога, платформа подржава 29 језика, омогућавајући брендовима да ефикасно прилагоде своје поруке различитој глобалној публици.

  • УРЛ-то-Видео: Аутоматски трансформише УРЛ-ове производа у прилагођене видео огласе.
  • АИ Аватарс: Пружа преко 70 реалистичних аватара и прилагођено креирање дигиталних близанаца.
  • Писање сценарија: АИ генерише убедљиве маркетиншке скрипте из успешних података о огласима.
  • Воице-Овер: Нуди 40 јединствених гласова генерисаних вештачком интелигенцијом за реалистичну нарацију.
  • Вишејезични: Подржава 29 језика како би се задовољила глобална публика.

Посетите Цреатифи →

6. Зврчка

Почетак рада са Флицком 2024

Флицк је алатка која вам омогућава да креирате садржај на друштвеним мрежама брже и у већем обиму. Корисници могу да праве веома личне и натписе на бренду 10 пута брже него раније.

Немојте дозволити да вам гњаважа око писања натписа стане на пут креирању садржаја. Добијте јединствено израђене натписе, као да имате личног копирајтера на услузи.

Флицков АИ помоћник за друштвене медије је маркетиншки алат који вам помаже да убрзате процес размишљања, писања и планирања за друштвене медије. Уместо да трошите сате на смишљање идеја за садржај, Помоћник вам може помоћи да генеришете оригиналне и занимљиве идеје за садржај на основу тема које унесете у року од неколико секунди.

То ће вам помоћи да постанете стручњак за копирање без година обуке. Прављење убиствених титлова може бити изазовно, али Помоћник вам помаже да урадите више за мање времена, у оквиру сопственог јединственог гласа.

Алати су умотани у „планер садржаја“, наменски простор за ваше идеје, било да су у потпуности разрађене или само радни наслов. Ово вам може помоћи да боље организујете своје мисли и креирате кохезивнији садржај.

Неке од понуђених додатних функција укључују:

Заказивање – Ваше време и ваш простор су драгоцени. Учините планирање, креирање и објављивање вашег садржаја мање стресним, уз поуздан планер који је једноставан за коришћење.

Хасхтагс – Нема више пуцања у мраку. Почните да досежете више људи када објављујете и прилагодите своје хасхтагове да бисте побољшали свој учинак.

Аналитика – Лако је изгубити појам о томе шта ради на Социал. Добијте јасноћу и самопоуздање који су вам потребни за доношење исправних одлука.

Прочитајте рецензију →

Посетите Флицк →

7. ХоотСуите

Како користити Хоотсуите за 15 минута

Хоотсуите се представља као суштинско средство за побољшање управљања и ефикасности друштвених медија. Дизајниран је да поједностави различите процесе, штедећи време корисника и повећавајући њихову продуктивност. Аутоматизацијом задатака као што су објављивање, одговарање и креирање садржаја.

Хоотсуите омогућава корисницима да се фокусирају на стратегију и раст, а не на рутинске задатке. Пружа детаљну аналитику која помаже корисницима да разумеју свој поврат улагања (РОИ), оптимизују своје стратегије друштвених медија и доносе одлуке засноване на подацима. Са функцијама као што су групно заказивање, универзално пријемно сандуче на друштвеним мрежама и јединствени алати за креирање садржаја интегрисани са Цанвом, Хоотсуите има за циљ да значајно смањи стрес и радно оптерећење за професионалце на друштвеним медијима.

Поред тога, његов капацитет да утростручи досег, повећа ангажовање и повећа број следбеника може да трансформише напоре на друштвеним медијима у профитабилнија и награђујућа искуства. Хоотсуите се позиционира не само као алат, већ и као партнер у успеху друштвених медија, промовишући и ефикасност и раст.

  • Аутоматизује задатке друштвених медија, повећавајући продуктивност.
  • Пружа свеобухватну аналитику за стратешко усавршавање.
  • Укључује групно заказивање и универзално пријемно сандуче за ефикасност.
  • Нуди интегрисане алате за креирање садржаја са Цанва и АИ функцијама.
  • Повећава досег, ангажовање и раст пратилаца ради профитабилности.

Посетите Хоотсуите →

8. Цонтент Студио

АИ генератор натписа и слика за најбоље постове на друштвеним медијима

Цонтент Студио нуди једноставну, али моћну све-у-једном алатку за друштвене медије за агенције, брендови, трговцима. Одмах креирајте натписе на Инстаграму, идеје за твитове, инспиративне цитате, препишите садржај и никада вам не понестане идеја за садржај.

Уштедите време и превазиђите блокаду писца помоћу натписа и слика које генерише вештачка интелигенција за ваше објаве на друштвеним мрежама. Користите унапред направљене шаблоне за креирање квалитетног садржаја за твитове, натписе на Инстаграму итд.

Повећајте видљивост свог поста тако што ћете АИ предложити релевантне и трендовске хасхтагове за ваш садржај. Неки корисници такође могу ценити функцију емоџија, где АИ креира визуелно привлачне постове анализирајући тон текста и додавањем одговарајућих емоџија.

Једна карактеристика која ће већини корисника бити корисна је да можете одмах да креирате невероватне слике за своју објаву на друштвеним мрежама једноставним давањем текстуалних описа АИ боту.

Прочитајте рецензију →

Посетите Цонтент Студио →

9. У последње време

Почетак рада у последње време

За оне који желе да имплементирају АИ у своју стратегију друштвених медија, једна од најбољих опција је Недавно. Овај АИ алат вам омогућава да препознате контекст из веће колекције садржаја, који се затим може користити за креирање постова на друштвеним медијима који га промовишу. 

У последње време нуди и контролну таблу алата друштвених медија који се могу користити за задатке као што су заказивање и управљање пројектима друштвених медија. Поред тога, Латели можете користити за анализу метрике на друштвеним страницама, што вам помаже да одредите најбоље време за објављивање како бисте постигли ширу и ангажованију публику. 

Ево неких од главних карактеристика у последње време: 

  • Контролна табла АИ алата за друштвене медије
  • Генеришите више твитова одједном у вези са УРЛ-ом, документима или информацијама
  • Закажите објаве на друштвеним мрежама
  • Анализирајте метрику на различитим каналима 

Посетите Недавно →

10. Јаспис

Упознајте Јаспера, вашег помоћника за вештачку интелигенцију 👋 Пишите невероватан садржај 10 пута брже уз #1 платформу за АИ садржај

Јаспер АИ представља револуционарно оруђе у маркетингу друштвених медија, дизајнирано да појача креирање садржаја помоћу моћи вештачке интелигенције. Поједностављује генерисање занимљивих натписа на друштвеним медијима и омогућава пренамену садржаја на различитим платформама у импресивном обиму. Са функцијама које омогућавају креирање свеобухватне маркетиншке кампање од кратких информација и ремиксовање постојећег садржаја, Јаспер АИ поједностављује процес креирања садржаја на друштвеним мрежама. Платформа се може похвалити огромном библиотеком од преко 50 шаблона заснованих на вештачкој интелигенцији, који задовољавају широк спектар потреба, од писања задивљујућих наслова до брзе израде блог постова оптимизованих за СЕО.

Јединствени аспект Јаспер АИ је његово проширење претраживача, које се неприметно интегрише са Цхроме-ом или Едге-ом, омогућавајући трговцима да користе АИ алате директно у оквиру својих постојећих токова посла. Ова карактеристика наглашава Јасперову посвећеност побољшању продуктивности и креативности у маркетингу друштвених медија. Ефикасност овог алата је додатно доказана његовим усвајањем од стране преко 100,000 водећих компанија широм света, заслужујући подршку стручњака за маркетинг. Јаспер АИ не само да олакшава ефикаснији приступ маркетингу на друштвеним мрежама, већ и оснажује тимове да испоручују висококвалитетни садржај који одјекује њиховој публици.

Ево погледа на неке од најбољих карактеристика Јаспера:

  • Генерисање натписа на друштвеним мрежама вођено вештачком интелигенцијом и пренамена садржаја.
  • Могућности креирања средстава за кампању и ремиксовања садржаја.
  • Преко 50 специјализованих шаблона АИ садржаја.
  • Екстензија за прегледач за Цхроме и Едге побољшава интеграцију тока посла.
  • Има поверења од 100,000+ компанија за ефикасност маркетинга на друштвеним мрежама.

Прочитајте рецензију →

Посетите Јаспер →

резиме

У закључку, данашњи врхунски АИ алати за друштвене медије нуде низ моћних функција дизајнираних да побољшају и поједноставе управљање друштвеним медијима и креирање садржаја. Ови алати користе напредне алгоритме за аутоматизацију процеса као што су генерисање садржаја, ангажовање публике и анализа података, значајно смањујући време и труд који су потребни тимовима друштвених медија. Са могућностима као што су предиктивна аналитика, препоруке циљаног садржаја и системи аутоматизованог одговора, ови алати за вештачку интелигенцију помажу брендовима да одрже динамично присуство на различитим платформама, осигуравајући да остану релевантни у дигиталном окружењу које се брзо развија.

Било да се ради о изради савршеног поста, анализи интеракција корисника или управљању више налога, АИ алати за друштвене медије су неопходни за свакога ко жели да оптимизује своју стратегију друштвених медија и постигне мерљиве резултате.

Алекс МекФарленд је новинар и писац вештачке интелигенције који истражује најновија достигнућа у вештачкој интелигенцији. Сарађивао је са бројним АИ стартаповима и публикацијама широм света.