Повежите се са нама

Најбоље од

5 најбољих АИ алата за јавни говор (јул 2024.)

Ажурирано on

Уните.АИ је посвећен ригорозним уређивачким стандардима. Можда ћемо добити надокнаду када кликнете на везе до производа које прегледамо. Молимо погледајте наше обелодањивање подружнице.

У области вештачке интелигенције, примена АИ алата у јавном говору означава значајан напредак. Ови алати нуде практична решења за унапређење говорних вештина, решавајући уобичајене изазове са којима се суочавају говорници на свим нивоима. Користећи технологију вештачке интелигенције, ови алати пружају вредан увид у испоруку говора, организацију садржаја и ангажовање публике.

Наше истраживање неких од најбољих АИ алата за јавни говор ће увести низ иновативних платформи дизајнираних да побољшају различите аспекте јавног говора.

1. Иоодли

Побољшајте свој јавни говор уз Иоодли - АИ тренер говора

Иоодли се позиционира као пионирски тренер јавног говора вођен вештачком интелигенцијом, редефинишући како појединци побољшавају своје комуникацијске вештине. Ова алатка је дизајнирана да обезбеди приватно подучавање и повратне информације у реалном времену, стварајући окружење у којем корисници могу да развију своје говорне способности без притиска публике уживо. Добијајући поверење преко 100,000 професионалаца и запослених из различитих компанија, Иоодли је сведочанство његове ефикасности и поузданости.

Главна атракција платформе је њена персонализована аналитика, која сецира визуелне, вербалне и вокалне елементе корисникове испоруке, нудећи јасне повратне информације које се могу применити. Доказано је да је Иоодли свестран, задовољава различите сценарије попут онлајн састанака, интервјуа за посао, презентација и продајних позива, што га чини алатом за различите потребе комуникације.

Кључне карактеристике Иоодлија:

  • Напредна Аналитика: Иоодли пружа детаљну анализу стила говора корисника, покривајући аспекте као што су темпо говора и употреба допунских речи, који су кључни за углађену комуникацију.
  • Тренинг у реалном времену: Јединствена за Иоодли је његова способност да понуди обуку приватног говора током онлајн састанака, омогућавајући корисницима да добију повратне информације и упутства док говоре.
  • Прилагођена подешавања публике: Алат садржи подешавања публике вођена вештачком интелигенцијом и додатна питања, симулирајући низ говорних окружења за вежбање и припрему.
  • Праћење напретка: Уз Иоодли, корисници могу квантификовати свој стил говора и пратити њихов развој током времена, подстичући континуирано побољшање вештина јавног говора.
  • Лакоћа приступа: Доступан као бесплатна апликација за радну површину, Иоодли је лако доступан, што га чини популарним избором у поређењу са „Граматичким за говор“.

Иоодли се појављује као свеобухватно решење за свакога ко жели да унапреди своје вештине јавног говора, вешто спајајући моћ вештачке интелигенције са финоћом персонализованог тренирања.

Посетите Иоодли →

2. Вербле

Вербле - Ваш АИ асистент за писање говора

Вербле се истиче као помоћник АИ за писање говора, направљен да помогне корисницима у савладавању вербалног убеђивања и приповедања. Овај алат се разликује по корисничком интерфејсу заснованом на ћаскање, омогућавајући корисницима да се укључе у разговор са АИ асистентом. Ова интеракција је први корак у поједностављеном процесу припреме говора.

Помоћник упућује кориснике циљаним питањима, подстичући их да артикулишу своје мисли, разумеју своју публику и разјасне своју поруку. Ови улази се затим генијално трансформишу у кохерентан и структуриран нацрт говора. Оно што издваја Вербле јесте то што укључује увиде говорних тренера који су проучавали неке од најуспешнијих светских говорника.

Дизајниран да се прилагоди различитим сценаријима говора, Вербле је вешт у пружању помоћи у пословним презентацијама, главним обраћањима, венчаним говорима, па чак и специјализованим презентацијама попут оних из области медицине. Његова једноставност употребе и иновативан приступ чине га вредним алатом за оне који желе да брзо и ефикасно припреме упечатљиве говоре.

Кључне карактеристике Вербле-а:

  • Интерфејс за ћаскање са вештачком интелигенцијом: Нуди конверзацијски приступ припреми говора, чинећи процес занимљивим и интуитивним.
  • Израда говора по мери: Помоћник АИ поставља релевантна питања како би помогао корисницима да прецизирају своје мисли, задовољавајући говор и публици и прилици.
  • Стручни увиди: Укључује технике и стратегије реномираних говорних тренера, обезбеђујући квалитет и ефективност говорног садржаја.
  • Свестраност у случајевима употребе: Погодно за различите говорне ангажмане, од формалних пословних презентација до личних прилика као што су венчања.
  • Приступачност и практичност: Вербле-ова онлајн платформа омогућава приступ било када и било где, пружајући значајну предност у односу на традиционално лично тренирање.

Вербле се појављује као иновативно решење за припрему говора, комбинујући практичност АИ са уметношћу ефикасне комуникације.

Посетите Вербле →

3. Габбле

Габл се појављује као моћан комуникацијски тренер који покреће вештачка интелигенција, фокусирајући се на побољшање вештина говора и слушања за појединце у безбедном и приватном окружењу. Апликација се истиче у понуди персонализованих повратних информација и упутстава, са циљем да учини кориснике артикулисанијим и ефикаснијим у испоруци порука. Истиче се као идеално средство за обуку за оне који желе да унапреде критичне меке вештине, ублаже анксиозност јавног говора и постану ефектнији говорници.

Дизајн Габбле-а је усредсређен на раст и поверење корисника, нудећи зону без просуђивања где појединци могу да вежбају и развијају своје комуникацијске способности. Апликација је добила позитивне критике широке базе корисника, укључујући студенте и професионалце, који су приметили значајна побољшања у својим говорним вештинама и општем самопоуздању.

Главне карактеристике Габбле-а:

  • Персонализоване повратне информације: Габбле пружа прилагођене савете и повратне информације, фокусирајући се на индивидуалне потребе и области побољшања сваког корисника.
  • АИ разговори у реалном времену: Алат олакшава разговоре у реалном времену користећи АИ, омогућавајући практичну и интерактивну праксу говора.
  • Побољшање речника: Посебна карактеристика Габбле-а је његов нагласак на припреми вокабулара, помажући корисницима да прецизирају избор речи и израза.
  • Простор за вежбу без пресуде: Апликација нуди безбедно и охрабрујуће окружење за кориснике да вежбају и унапреде своје комуникацијске вештине.
  • Широка употреба: Доказано као вредан ресурс, Габбле користе хиљаде појединаца, укључујући студенте и професионалце, да побољшају своје комуникацијске вештине.

Габл је сведочанство моћи вештачке интелигенције у личном развоју, нудећи свеобухватан приступ унапређењу комуникацијских вештина у формату прилагођеном кориснику.

Посетите Габбле →

4. Виртуелни говорник

Слика: Виртуелни говорник

Виртуелни говорник се појављује као најсавременији симулатор виртуелне реалности (ВР), посебно дизајниран да унапреди вештине јавног говора реплицирањем реалистичних сценарија говора. Овај иновативни алат користи ВР технологију за стварање импресивних искустава, омогућавајући корисницима да вежбају своје говоре пред виртуелном публиком. Пружајући прилагодљива подешавања, укључујући варирање места одржавања, величине публике и понашања, Виртуал Оратор прилагођава искуство специфичним потребама за обуком сваког корисника.

Једна од истакнутих карактеристика Виртуал Оратор-а је његова интегрисана способност снимања, која може да ухвати и виртуелно окружење и корисника путем веб камере. Ова функција је од непроцењиве вредности за кориснике који желе да критички прегледају своје перформансе или их поделе ради повратних информација. Са доступношћу на ВР платформама као што су СидеКуест и Стеам, Виртуал Оратор је доступан широком спектру корисника са ВР слушалицама.

Кључне карактеристике виртуелног говорника:

  • ВР симулација публике: Нуди реалистичну симулацију подешавања јавног говора, помажући корисницима да вежбају у различитим виртуелним окружењима.
  • Опције прилагођавања: Корисници могу да прилагоде своје вежбе прилагођавањем виртуелног места, величине публике и понашања публике тако да одговарају њиховим циљевима обуке.
  • Могућност снимања: Алат омогућава снимање и говорног окружења и звучника, омогућавајући детаљан преглед перформанси и дељење повратних информација.
  • Широка доступност: Доступан на популарним ВР платформама као што су СидеКуест и Стеам, Виртуал Оратор служи корисницима са различитим ВР поставкама.
  • Превазилажење анксиозности при говору: Алат је посебно користан за појединце који желе да савладају страхове од јавног говора или да усаврше кључне презентације.

Виртуелни говорник се истиче као јединствено и импресивно средство у области обуке јавног говора, нудећи безбедно и прилагодљиво окружење за кориснике да усаврше своје говорничке способности.

Посетите Виртуелни говорник →

5. Ораи

Ораи се истиче као апликација заснована на вештачкој интелигенцији која је посвећена побољшању вештина јавног говора и комуникације. Нуди јединствену мешавину интерактивних лекција и софистициране анализе говора, пружајући корисницима тренутне повратне информације о њиховим перформансама. Ова алатка је дизајнирана да задовољи различите нивое вештина, прилагођавајући свој приступ персонализованим лекцијама које се фокусирају на побољшање самопоуздања, јасноће, темпа, модулације гласа и смањења речи за попуњавање.

Апликацију нашироко користе и појединци и организације које желе да унапреде своје говорне способности, превазиђу анксиозност јавног говора и ојачају основне технике комуникације. Ораи-јева свестраност омогућава да буде драгоцена имовина за лични и професионални развој, зарађујући признања за своју улогу у помагању корисницима да постану самоуверенији и артикулисани говорници.

Главне карактеристике Ораија:

  • Интерактивне лекције: Ораи пружа занимљиве и динамичне лекције, чинећи процес учења интерактивним и пријатним.
  • Детаљна анализа говора: Апликација нуди детаљну анализу снимљених говора, пружајући тренутне и специфичне повратне информације за побољшање.
  • Персонализовани пут учења: Прилагођавајући се тренутном нивоу вештине корисника, Ораи предлаже прилагођене лекције како би се обезбедио сталан и релевантан напредак.
  • Свеобухватан развој вештина: Фокусира се на кључне аспекте јавног говора, укључујући самопоуздање, јасноћу, темпо, квалитет гласа и минимизирање додатних речи.
  • Широка примена: Користе га различити корисници, од појединаца до великих организација, за лични и професионални развој.
  • Доказана ефикасност: Ораи је похваљен због свог значајног утицаја на побољшање говорних вештина својих корисника, подстичући веће самопоуздање и артикулацију.

Ораи се појављује као свеобухватан и прилагодљив алат за побољшање јавног говора, користећи вештачку интелигенцију да обезбеди персонализовано и ефикасно искуство учења.

Посетите Ораи →

Искориштавање АИ за јавни наступ

Јасно је да АИ трансформише област комуникације. Ови алати, у распону од Иоодлијевог подучавања говора до Вербле-овог АИ асистента за писање говора, нуде јединствена решења за унапређење вештина јавног говора. Они се баве различитим аспектима јавног говора, укључујући смањење анксиозности, побољшање језика и повратне информације о учинку у реалном времену.

Напредак ових алата АИ означава значајан корак у томе да квалитетно учење говора учини доступнијим и прилагођеним. Како АИ технологија наставља да се развија, обећава да ће додатно обогатити искуство јавног говора, оснажујући кориснике да ефикасније и самопоузданије комуницирају у различитим окружењима.

 

Алекс МекФарленд је новинар и писац вештачке интелигенције који истражује најновија достигнућа у вештачкој интелигенцији. Сарађивао је са бројним АИ стартаповима и публикацијама широм света.