Повежите се са нама

Најбоље од

9 најбољих правних помоћника за вештачку интелигенцију (јул 2024)

Ажурирано on

Уните.АИ је посвећен ригорозним уређивачким стандардима. Можда ћемо добити надокнаду када кликнете на везе до производа које прегледамо. Молимо погледајте наше обелодањивање подружнице.

АИ правни асистент

У брзом свету правне праксе, праћење захтева управљања предметима, истраживања и комуникације са клијентима може бити изазов. Вештачка интелигенција је ускочила да ублажи неке од ових изазова обезбеђујући алате правног помоћника са АИ. Ови алати су дизајнирани да поједноставе процесе, побољшају ефикасност и помогну правним стручњацима у различитим задацима. У овом посту на блогу ћемо истражити најбоље алате правног помоћника АИ, разговарајући о њиховим карактеристикама, предностима и по чему су јединствени.

1. Легал Робот

Легал Робот је платформа вођена вештачком интелигенцијом која помаже корисницима да с лакоћом разумеју и састављају правне документе. Платформа нуди анализу докумената, аутоматизовано састављање уговора и могућност прилагођавања правних докумената према индивидуалним потребама. Једна од изузетних могућности ЛегалРобота су његови напредни алгоритми за машинско учење који разумеју правни језик и пружају јасна објашњења на једноставном језику. Ово олакшава неправницима да схвате сложене правне документе и осигурава тачност генерисаног садржаја.

Поред тога, ЛегалРобот је дизајниран да рукује широким спектром правних докумената, у распону од уговора и споразума до политике приватности и услова услуге. Платформа такође нуди складиште унапред направљених шаблона и могућност креирања прилагођених шаблона, што је чини разноврсним алатом како за правне стручњаке тако и за предузећа која траже правну помоћ.

Посетите Легал Робот →

2. ДоНотПаи

ДоНотПаи је чет-бот са вештачком интелигенцијом који поједностављује процес решавања разних правних питања, укључујући права потрошача, паркинг карте и спорове мале вредности. Са својим интерфејсом који је једноставан за коришћење, ДоНотПаи нуди аутоматизоване правне савете, помоћ у писању писама и упутства корак по корак за различите правне процесе. Цхатбот приступ чини ДоНотПаи лаком и приступачном опцијом за људе који траже помоћ у свакодневним правним питањима.

Платформа такође пружа широк спектар ресурса и алата, као што су водичи и контролне листе, како би помогли корисницима да боље разумеју своја права и одговорности. ДоНотПаи-ова библиотека ресурса која се стално шири и његова способност прилагођавања новим правним изазовима чине га непроцењивим алатом за појединце и мала предузећа.

Посетите ДоНотПаи →

3. Иво (раније Латцх)

Иво је софтвер за управљање правним праксама заснован на вештачкој интелигенцији дизајниран да аутоматизује и поједностави различите аспекте пословања адвокатске фирме. Платформа нуди управљање случајевима, аутоматизацију докумената, праћење времена, наплату и алате за комуникацију са клијентима. Латцх-ови алати за аутоматизацију вођени вештачком интелигенцијом помажу адвокатским канцеларијама да уштеде време и ресурсе тако што аутоматизују задатке који се понављају и пружају паметне предлоге за израду докумената и управљање предметима.

Латцх-ов интерфејс прилагођен кориснику и интеграције са популарним сервисима за складиштење у облаку олакшавају адвокатским фирмама да централизују своје податке и сарађују на предметима. Увиди и аналитика заснована на подацима платформе такође помажу фирмама да доносе одлуке на основу информација, побољшавајући укупну ефикасност и ефективност.

Посетите Иво →

4. Лав.цо

Лав.цо тврди да је врхунска АИ платформа за адвокате и адвокатске фирме, за дигитализацију и оптимизацију правних операција помоћу вештачке интелигенције. Нуди 3 основне функције.

Поставите истраживачко питање са што више детаља о чињеницама вашег случаја. Нека АИ нацрт вашег сажетка, клаузуле или истраживачког меморандума.

Тумачите и сажимајте критичне информације из било које врсте документа. Користите документе у бази података Лав.цо или доставите своје. Пронађите детаље из густих, сложених уговора или дугих мишљења. Наведите писани резиме налаза без пропуштања кључних детаља.

Добијте одговоре и комплетне листе релевантних клаузула из сваког уговора у сету, на основу ваших специфичних питања. Пронађите тачне услове уговора, износе у доларима, датуме и специфичне клаузуле из докумената у скупу. Изворни детаљи о томе да ли се случај још увек примењује, да ли има позитивну историју, да ли је поништен итд.

Посетите Лав.цо →

5. Цонтрацт Цраб

ЦонтрацтЦраб је револуционарно решење за управљање уговорима које покреће напредна вештачка интелигенција, укључујући алгоритме за обраду природног језика (НЛП). Поједностављује задатак сажимања дугачких правних докумената тако што идентификује и елиминише вишак, издваја кључне клаузуле и фокусира се на битне информације. Овај процес резултира сажетим резимеима који одржавају правни интегритет и усклађеност, чинећи преглед уговора лакшим за управљање и мање времена.

Платформа нуди сигуран интерфејс прилагођен кориснику за учитавање докумената (.доцк, .ткт, .пдф) или лепљење текста, омогућавајући тренутно резимирање. Са различитим моделима претплате, од плаћања док идете до свеобухватних корпоративних решења, ЦонтрацтЦраб пружа исплативу алтернативу традиционалним правним консултацијама.

Кључне карактеристике Цонтрацт Цраб

  • Користи напредне АИ и НЛП алгоритме за ефикасно сумирање уговора.
  • Нуди безбедну платформу прилагођену кориснику за брзо отпремање докумената и лепљење текста.
  • Пружа исплативе моделе претплате за различите потребе корисника.
  • Обезбеђује поверљивост са равноправним интеракцијама и без евидентирања.
  • Надмашује традиционалне скраћиваче уговора са брзим, јасним резултатима.

Посетите Цонтрацт Цраб →

6. Казетекст

Цасетект је платформа за правна истраживања вођена вештачком интелигенцијом која комбинује напредне могућности претраживања са опсежном правном базом података. Платформа нуди приступ судској пракси, статутима, прописима и секундарним изворима, заједно са моћним АИ претраживачем под називом ЦАРА. ЦАРА-ине могућности претраживања свесне контекста обезбеђују да корисници добију најрелевантније резултате, штедећи време и побољшавајући тачност правног истраживања.

Цасетект такође пружа корисницима напредне истраживачке алате као што је могућност креирања и организовања прилагођених фасцикли за истраживање, означавања докумената и сарадње са колегама. Поред тога, платформа нуди интеграције са популарним алатима за управљање правном праксом и аутоматизацију докумената, што је чини свеобухватним решењем за професионалце који желе да оптимизују свој истраживачки процес.

Посетите Цасетект →

7. Енидиа АИ

Енидиа АИ је правни помоћник који покреће АИ дизајниран да помогне правним професионалцима да аутоматизују и управљају својим правним радом. Платформа нуди аутоматизацију докумената, управљање случајевима, праћење задатака и алате за комуникацију са клијентима. Енидиа АИ алгоритми анализирају претходне случајеве и правне документе како би генерисали релевантне предлоге, помажући корисницима да креирају прилагођене документе и ефикасно управљају својим радним оптерећењем.

Поред својих могућности аутоматизације, Енидиа АИ такође корисницима пружа напредне функције за аналитику и извештавање. Ово омогућава адвокатским канцеларијама да прате свој учинак и идентификују области за побољшање, што резултира бољом алокацијом ресурса и повећаном продуктивношћу. Са својим корисничким интерфејсом и прилагодљивим функцијама, Енидиа АИ је одличан алат за адвокатске фирме које желе да унапреде управљање својим праксама и поједноставе своје операције.

Посетите Енидиа АИ →

8. ПатентПал

ПатентПал је платформа вођена вештачком интелигенцијом која поједностављује процес претраживања и анализе патената за проналазаче, адвокатске фирме и компаније. Платформа нуди алате за претрагу, анализу и праћење патената, као и могућност генерисања извештаја и упоређивања патената. ПатентПал-ови напредни АИ алгоритми помажу корисницима да идентификују релевантне патенте и анализирају њихове предности и слабости, чинећи процес претраживања патената ефикаснијим и прецизнијим.

Поред својих моћних могућности претраживања, ПатентПал корисницима пружа проницљиве визуализације и аналитику како би им помогао да боље разумеју патентне пејзаже и трендове. Ово проналазачима и правним стручњацима олакшава доношење информисаних одлука о њиховој стратегији интелектуалне својине. Са својим свеобухватним карактеристикама и корисничким интерфејсом, ПатентПал је непроцењив ресурс за све који су укључени у процес патентирања.

Посетите ПатентПал →

9. ЛавГеек

ЛавГеек је платформа за преглед уговора заснована на вештачкој интелигенцији дизајнирана да помогне правним стручњацима и предузећима да поједноставе свој процес прегледа уговора. Платформа аутоматизује преглед различитих врста уговора, идентификујући потенцијалне проблеме и обезбеђујући усклађеност са интерним и екстерним смерницама. Коришћењем алгоритама за машинско учење, ЛавГеек може брзо да анализира уговоре, упоређујући их са унапред дефинисаним критеријумима и пружајући увиде и препоруке које се могу применити.

Поред својих могућности аутоматизованог прегледа уговора, ЛавГеек нуди алате за сарадњу који омогућавају правним тимовима да ефикасно раде заједно на преговорима о уговору. Корисници могу да прате промене, додају коментаре и додељују задатке, све у оквиру платформе. ЛавГеек се такође интегрише са популарним системима за управљање уговорима и управљање односима са клијентима (ЦРМ), обезбеђујући беспрекоран проток података кроз различите алате које користе правни професионалци.

Комбинација анализе уговора вођене вештачком интелигенцијом и робусних функција за сарадњу чини ЛавГеек непроцењивим алатом за правне тимове који желе да уштеде време и смање грешке у процесу прегледа уговора. Аутоматизујући досадне и понављајуће аспекте прегледа уговора, ЛавГеек омогућава правним стручњацима да се усредсреде на задатке веће вредности и пруже бољу услугу својим клијентима.

Посетите ЛавГеек →

резиме

Како правна индустрија наставља да се развија, вештачка интелигенција игра значајну улогу у преобликовању начина на који раде правни стручњаци. Алати о којима смо разговарали у овом посту на блогу нуде различите могућности и функције које могу помоћи адвокатским канцеларијама и појединачним практичарима да уштеде време, смање грешке и побољшају укупну ефикасност. Како се ови алати настављају побољшавати, они ће вероватно постати незаменљиви ресурси за правне стручњаке у наредним годинама.

Алекс МекФарленд је новинар и писац вештачке интелигенције који истражује најновија достигнућа у вештачкој интелигенцији. Сарађивао је са бројним АИ стартаповима и публикацијама широм света.