Повежите се са нама

Најбоље од

10 најбољих АИ Питцх Децк генератора (јул 2024.)

Ажурирано on

Уните.АИ је посвећен ригорозним уређивачким стандардима. Можда ћемо добити надокнаду када кликнете на везе до производа које прегледамо. Молимо погледајте наше обелодањивање подружнице.

У динамичном свету стартапова и предузетништва, стварање убедљивог предлога је кључно за обезбеђивање финансирања и подршке. Уметност креирања ефективног питцх дека је еволуирала, са алатима са вештачком интелигенцијом који револуционишу начин на који предузетници и предузећа представљају своје идеје. Ове иновативне платформе не само да поједностављују процес креирања упечатљивих презентација већ им дају увиде засноване на подацима и најсавременије дизајне.

У овом блогу улазимо у врхунске АИ Питцх Децк Буилдере који мењају игру. Од интуитивних интерфејса до напредне аналитике, сваки алат на нашој листи доноси нешто јединствено на сто, задовољавајући широк спектар потреба и индустрија.

Без обзира да ли сте искусан предузетник или почетник, ова решења вештачке интелигенције су дизајнирана да подигну ваше мишљење и ангажују вашу публику као никада раније.

1. Упметрицс

Слика: Упметрицс

Упметрицс се истиче као пионирски АИ питцх децк генератор, посебно дизајниран за стартапове и мала предузећа. Овај алат редефинише уметност креирања убедљивих презентација за инвеститоре и продајне предлоге. Са својим напредним АИ могућностима, Упметрицс нуди мноштво интерактивних шаблона, доносећи нови ниво ангажовања и јасноће вашим идејама. Његови интелигентни предлози дизајна и увиди засновани на подацима раде у тандему како би побољшали визуелну привлачност и дубину информација ваших питцх децкова. Овај алат се не односи само на естетику; ради се о стварању наратива који ће одјекнути вашој публици, осигуравајући да ваша порука буде убедљива и јасна.

Оно што издваја Упметрицс је његов ласерски фокус на максимизирање перформанси на различитим типовима екрана и уређаја. Ово осигурава да ваш питцх децк не само да изгледа професионално, већ је и ефикасан и доступан где год да је представљен. Дизајниран да поједностави сложен процес истраживања потенцијалних клијената и фокусирања ваше поруке, Упметрицс интегрише емоционалну везу са чињеничним подацима, стварајући уравнотежену и утицајну презентацију. Његове јединствене карактеристике, које се обично не налазе у другим генераторима АИ питцх децк-а, чине га идеалним избором за предузетнике који желе да усаврше своје предлоге инвеститора.

Кључне карактеристике Упметрицс-а:

  • Разноврсни избор шаблона: Бирајте из широког спектра шаблона, укључујући почетничке, продајне, модерне, производне и креативне презентације.
  • Дизајн вођен АИ: Доживите лакоћу дизајна вештачке интелигенције који интуитивно бира најбољи изглед и неприметно укључује средства бренда.
  • Увиди вођени подацима: Успоставите савршену равнотежу између богатства информација и емоционалног ангажмана уз проницљиву анализу података.
  • Људска креативност и равнотежа вештачке интелигенције: Упметрицс наглашава синергију АИ алата са људском креативношћу и увидом у креирање изванредних питцх децкова.

Посетите Упметрицс →

2. Слидебеан

15 слајдова који су вам потребни на Питцх Децк-у - Стартупс 101

Слидебеан се појављује као мењач игре у домену алата за питцх децк који покреће вештачка интелигенција, посебно прилагођених за стартапе и предузећа која желе да креирају професионалне, привлачне презентације. Оно што издваја Слидебеан је његова иновативна употреба генетског алгоритма. Ова напредна АИ функција тестира хиљаде конфигурација слајдова, обезбеђујући да сваки елемент ваше презентације буде аутоматски распоређен са прецизношћу и брзином. Овај јединствени приступ гарантује да ваши слајдови не само да изгледају кохезивно и углађено, већ и одражавају професионални стандард који је у складу са особинама и етосом вашег бренда.

Снага Слидебеан-а лежи у његовом изузетном балансу дизајна вођеног вештачком интелигенцијом и прилагођавања корисника. Са преко 120 бесплатних шаблона за презентације, платформа задовољава широк спектар потреба – од почетних презентација до креативних излога. Сваки шаблон је направљен да максимизира перформансе и компатибилност на различитим екранима и уређајима, обезбеђујући да се ваша порука ефикасно испоручује, без обзира на медијум. Штавише, Слидебеан-ова свестраност се протеже на опције извоза, омогућавајући корисницима да неприметно конвертују своје презентације у ХТМЛ, ПДФ, формате за дељење на мрежи или ППТ датотеке. Ова флексибилност је кључна за досезање различите публике и прилагођавање различитим окружењима презентације.

Кључне карактеристике Слидебеан-а:

  • Напредни АИ дизајн: Користи софистицирани АИ генератор за одабир оптималног дизајна и аутоматску примену средстава бренда.
  • Обимна библиотека шаблона: Приступите преко 120 прилагодљивих шаблона који покривају низ тема, укључујући покретање, продају, модерне, производне и креативне презентације.
  • Више опција извоза: Лако извезите своје презентације у различитим форматима како бисте задовољили специфичне потребе ваше публике и контекст презентације.
  • Кориснички интерфејс: Брзо израдите задивљујуће презентације, без проблема са замршеним дизајном и изгледом.
  • Платформа усмерена на покретање: Вредан алат за осниваче стартапа, који помаже у стварању убедљивих презентација за обезбеђивање финансирања.

Посетите Слидебеан →

3. Сторидоц

Сторидоц - Занимљиви шпилови, једноставно ✨

Сторидоц се позиционира као врхунски АИ питцх децк генератор, јединствено дизајниран да производи веома занимљиве, интерактивне и мобилне презентације. Његов примарни циљ је да значајно повећа ваше шансе да освојите своју публику, било да се ради о инвеститорима, клијентима или партнерима. У срцу Сторидоц-а је његов помоћник за дизајн вођен вештачком интелигенцијом, алат који не само да структурира ваш шпил, већ и помаже у креирању привлачног садржаја. Укључивање широког спектра прилагодљивих шаблона, заједно са документацијом о производу, примерима и студијама случаја, осигурава да ваша презентација није само визуелно привлачна, већ и богата контекстом и релевантношћу.

Оно што заиста издваја Сторидоц је његова интеграција АИ алата који се протежу даље од дизајна и генерисања садржаја. Помоћник за писање са вештачком интелигенцијом фино подешава ваше поруке на платформи, обезбеђујући јасноћу и утицај, док АИ визуелни асистент генерише одговарајуће слике, додајући слој визуелног приповедања вашој презентацији. Али Сторидоц се не зауставља на стварању; такође нуди аутоматске аналитичке увиде. Ова моћна аналитика прати перформансе вашег питцх децк-а у реалном времену, надгледајући кључне метрике као што су нивои ангажовања корисника, време проведено на сваком слајду и ефикасност интерактивних елемената. Овај приступ заснован на подацима омогућава континуирану оптимизацију ваше презентације, осигуравајући да она има одјек код ваше публике.

Кључне карактеристике Сторидоц-а:

  • АИ помоћ у дизајну и писању: Користите вештачку интелигенцију за структурирање шпилова, писање садржаја и генерисање релевантних слика, чинећи ваше презентације информативним и визуелно упечатљивим.
  • Широк спектар шаблона: Приступите разноврсном избору интерактивних шаблона дизајнираних за различите потребе, укључујући покретање, продају, модерне, производне и креативне презентације.
  • Погодно за мобилне уређаје и интерактивно: Креирајте презентације које нису само занимљиве, већ и оптимизоване за перформансе на било ком екрану и уређају.
  • Аутоматски увиди аналитике: Стекните непроцењив увид у нивое ангажовања, време на слајду и ефективност интерактивних елемената, што вам омогућава да континуирано прецизирате своју презентацију.
  • Беспрекорна интеграција алата: Сторидоц-ове АИ могућности се глатко интегришу са другим алатима, побољшавајући његову функционалност и једноставност коришћења.

Посетите Сторидоц →

4. Беаутифул.аи

Како направити презентацију у Беаутифул.аи

Беаутифул.аи представља изванредан алат за питцх децк који покреће АИ, дизајниран да помогне корисницима да праве професионалне и визуелно привлачне презентације са лакоћом. Његова изузетна карактеристика је низ прилагодљивих шаблона, укључујући специјализоване дизајне питцх децк-а. Ови шаблони нису само визуелно привлачни, већ су и оптимизовани за перформансе на било ком екрану и уређају, обезбеђујући да се ваша порука испоручује неприметно у било ком окружењу. Помоћник за АИ дизајн у оквиру Беаутифул.аи је мењач игре, аутоматски бира најпогоднији изглед и примењује средства бренда на вашу презентацију. Ова функција омогућава чак и онима са минималним дизајнерским искуством да креирају презентације које су и професионалне и естетски угодне.

Поред могућности дизајна, Беаутифул.аи нуди робусне функције за визуелизацију података, као што су графикони и графикони. Ови алати омогућавају корисницима да представе сложене информације у јасном, убедљивом и лако сварљивом формату. Додатак аутоматских аналитичких увида је још једна значајна предност. Ова функција прати учинак ваших питцх децкова, пружајући вредне податке о нивоима ангажовања, времену проведеном на сваком слајду и ефикасности интерактивних елемената. Овај увид је кључан за усавршавање ваше презентације и осигуравање да она има одјек код ваше публике.

Кључне карактеристике Беаутифул.аи:

  • Прилагодљиви предлошци: Широк избор шаблона за презентацију, прилагођених различитим потребама презентације и компатибилности уређаја.
  • АИ помоћник за дизајн: Аутоматизује избор изгледа дизајна и примену средстава бренда, поједностављујући процес дизајна.
  • Алати за визуелизацију података: Функције за креирање јасних и ефектних графикона и графикона.
  • Аутоматски увиди аналитике: Прати ангажовање и интеракцију са вашом презентацијом, нудећи вредне повратне информације за оптимизацију.

Посетите Беаутифул.аи →

5. Беемер

Слика: Беемер

Беемер се појављује као усер-фриендли, АИ-поверед питцх децк генератор, фокусирајући се првенствено на потребе стартапова. Његова ефикасна платформа олакшава брзо креирање Гоогле слајдова и ПоверПоинт презентација, поједностављујући оно што је често дуготрајан процес. Помоћ заснована на вештачкој интелигенцији у оквиру Беемера је кључна карактеристика, која нуди аутоматизоване изгледе дизајна, структурирање садржаја и прилагођавање слајдова. Ове могућности осигуравају да ваш питцх децк не само да изгледа професионално, већ се и неприметно усклађује са порукама и циљевима вашег покретача.

Док Беемер тренутно нуди основне опције прилагођавања, његова мапа пута указује на планове за проширење ових функција, сугеришући будућност у којој корисници могу да прилагоде своје презентације својим потребама. Пакет платформе „Питцх Боостер“ је посебно вредан пажње. Садржи алате као што су резиме, е-порука инвеститора и додатне слајдове за персонализовање вашег питцх дека. Овај пакет додаје слој прилагођавања и стратешког садржаја који може значајно побољшати утицај вашег представљања.

Кључне карактеристике Беемера:

  • Креирање презентација на бази вештачке интелигенције: Аутоматски дизајн и структурирање садржаја за Гоогле слајдове и ПоверПоинт.
  • Опције прилагођавања: Основно прилагођавање са плановима за проширене функције.
  • Пакет Питцх Боостер: Додатни алати за побољшање и персонализацију вашег питцх дека.

Посетите Беемер →

6. Питцхграде

Слика: Питцхграде

Питцхграде се истиче у свету АИ питцх децк генератора по свом изузетном фокусу на прилагођавање и ефикасност. Пружа потпуно прилагодљив генератор АИ презентација који омогућава корисницима да прилагоде сваки аспект свог питцх дека тако да задовоље специфичне потребе и преференције бренда. Ово укључује могућност измене шема боја, додавања логотипа и прилагођавања изгледа, обезбеђујући да свака презентација тачно одражава корисников јединствени стил и бренд. Такве опсежне могућности прилагођавања чине Питцхграде свестраним алатом за широк спектар корисника, од почетника до основаних корпорација.

Посвећеност алата ефикасности и квалитету је очигледна у његовој понуди од преко 300 типова слајдова и 8 режима прегледа, који задовољавају различите захтеве презентације. Овај велики избор не само да побољшава квалитет генерисаних питцх декова, већ и поједностављује процес креирања, штедећи драгоцено време и ресурсе. Интуитивни интерфејс Питцхграде-а додатно доприноси његовој прилагођеној природи, поједностављујући процес одабира и прилагођавања и чинећи га доступним корисницима са различитим нивоима техничке стручности.

Кључне карактеристике Питцхграде-а:

  • Екстензивно прилагођавање: Потпуна контрола над изгледом презентације, укључујући шеме боја, логотипе и изгледе.
  • Широк избор слајдова и режима: Преко 300 типова слајдова и 8 режима прегледа који одговарају различитим стиловима и сврхама презентације.
  • Кориснички интерфејс: Интуитивна платформа која олакшава брзо и лако прилагођавање презентација.

Посетите Питцхграде →

7. Пресент АИ

Револуционишите пословне презентације са Презентом

Презент АИ се појављује као специјализовани АИ-поверед питцх децк генератор, фокусирајући се првенствено на потребе стартапова. Омогућава ефикасно креирање различитих пословних докумената као што су презентације, презентације инвеститора, презентације лифтова и резимеи. Помоћ коју покреће вештачка интелигенција у оквиру Презент АИ значајно побољшава процес пружањем прилагођених дизајна, структурирања садржаја и прилагођавања слајдова. Ово осигурава да свака презентација не само да изгледа професионално, већ је и савршено усклађена са јединственим брендирањем и стилским преференцијама покретача.

Упркос ограниченим карактеристикама у поређењу са другим генераторима на тржишту, Презент АИ нуди значајне могућности прилагођавања. Корисници могу да модификују различите аспекте својих презентација, укључујући шеме боја, логотипе и распореде, чинећи да сваки део представља изразито репрезентативан за њихов бренд. Могућност платформе да преузме презентације у ПДФ или ПоверПоинт форматима или да их представља директно из Презент АИ доприноси њеној свестраности.

Кључне карактеристике Презент АИ:

  • Опције прилагођавања: Прилагодите презентације према специфичним преференцијама бренда и стила.
  • Дизајн и садржај са АИ-ом: Аутоматизована помоћ у креирању презентација које су и визуелно привлачне и богате садржајем.
  • Интерацтиве Елементс: Укључује функције као што су сарадња у реалном времену, интерактивне анкете и аналитика за побољшање ангажовања у презентацији.
  • Приступачни формати: Нуди формате за преузимање и могућности директне презентације са платформе.

Посетите Презент АИ →

8. СлидесАИ

СлидесАИ - АИ Поверед Тект То Пресентатион

СлидесАИ представља значајан напредак у свету израде презентација. Његова основна карактеристика, могућност претварања текста у презентације, мења игру, омогућавајући корисницима да своје идеје претворе у углађене слајдове за делић времена које би иначе требало. Ова функција је посебно корисна за кориснике који морају брзо да генеришу презентације без жртвовања квалитета или доследности у дизајну.

Поред могућности претварања текста у презентацију, СлидесАИ нуди опсежно прилагођавање дизајна. Корисници могу да бирају између постојећих унапред подешених боја или да креирају сопствене, обезбеђујући да свака презентација буде усклађена са њиховим специфичним визуелним брендирањем. Тренутна компатибилност алата са Гоогле слајдовима и будући планови за интеграцију са Мицрософт ПоверПоинт-ом показују његову посвећеност свестраности и практичности корисника. Поред тога, његова подршка за преко 100 језика и доступност у више превода наглашава његову глобалну доступност.

Кључне карактеристике СлидесАИ:

  • Конверзија текста у презентацију: Тренутно креира презентације од уноса текста.
  • Прилагођавање дизајна: Нуди низ могућности прилагођавања дизајна и изгледа.
  • Подршка за више језика: Компатибилан са преко 100 језика и доступан у неколико превода.
  • Једноставност коришћења: Дизајниран за једноставност, не захтева техничку стручност за подешавање и употребу.

Посетите СлидесАИ →

9. Висме

13 савета за дизајн питцх децк-а за креирање савршеног увода

Висме, иако није искључиво АИ питцх децк генератор, истиче се као свестрана платформа за графички дизајн са низом функција побољшаних АИ. Његов АИ Пресентатион Макер користи вештачку интелигенцију за брзо и ефикасно генерисање дизајна, омогућавајући корисницима да креирају прилагођене презентације за неколико секунди. Овај алат је посебно драгоцен за оне који желе да подигну квалитет својих слајдова и укупног садржаја.

Поред АИ Пресентатион Макер-а, Висме нуди и друге АИ алате као што су АИ Имаге Генератор и АИ ТоуцхУп Тоолс. Ове функције су дизајниране да поједноставе процес дизајна и уређивања, обезбеђујући да корисници могу лако да креирају и прилагођавају презентације, графику и слике са резултатима професионалног квалитета. Иако Висме можда нема наменски генератор питцх децк-а, његове могућности које покреће АИ чине га јаким кандидатом за креирање различитих врста визуелног садржаја, укључујући презентације и слајдове.

Кључне карактеристике:

  • АИ Пресентатион Макер: Брзо генерише прилагођене презентације, побољшавајући дизајн и процес креирања садржаја.
  • Додатни АИ алати: АИ Имаге Генератор и АИ ТоуцхУп алати за напредни дизајн и уређивање слика.
  • Разноврсне могућности дизајна: Погодно за креирање широког спектра визуелног садржаја, осим само питцх децкова.

Посетите Висме →

10. Пиктоцхарт

Како направити Питцх Децк (+ Питцх Децк шаблон креиран од стране стручњака за инвестиције)

Пиктоцхарт се појављује као робусна алатка за графички дизајн заснована на вебу, прилагођена за креирање питцх децкова професионалног изгледа као што су ВЦ питцх децкови и продајни декови. Платформа нуди богату библиотеку од преко 80 стручно развијених шаблона за презентације, од којих је сваки дизајниран да привуче пажњу и привуче публику. Ови шаблони нису само визуелно привлачни, већ су и потпуно прилагодљиви. Корисници могу да их подесе тако да одговарају њиховим специфичним бојама и стилу бренда, обезбеђујући да се сваки терен савршено уклапа са њиховим корпоративним идентитетом.

Изванредна карактеристика Пиктоцхарт-а је његов уређивач за превлачење и испуштање који је једноставан за коришћење. Овај алат поједностављује процес додавања и распоређивања елемената попут слика, графикона и мапа у презентацији. Корисници такође имају флексибилност да отпремају сопствене слике, додатно персонализујући своје презентације. Штавише, Пиктоцхарт се истиче у претварању сложених података у јасне, привлачне визуелне елементе. Ова могућност је кључна за стартапове и компаније које треба да представе аргументе засноване на подацима на начин који је и разумљив и задивљујући.

Пиктоцхарт побољшава функционалност питцх децк-а својим уграђеним режимом презентације и разним опцијама преузимања, укључујући ПДФ и Мицрософт-ов .ппт формат. Ова разноврсност осигурава да су презентације лако доступне и дељене. Поред тога, алатка пружа функцију за генерисање веза за дељење, омогућавајући корисницима да прате приказе својих презентација — непроцењиву функцију за мерење домета и утицаја њихових презентација.

Кључне карактеристике Пиктоцхарта:

  • Прилагодљиви стручни шаблони: Преко 80 шаблона дизајнираних за професионалну употребу и усклађивање бренда.
  • Превуци и испусти Едитор: Интуитиван интерфејс за лако додавање и уређење различитих елемената презентације.
  • Ефикасна визуелизација података: Алати за претварање сложених података у визуелно привлачне и разумљиве формате.
  • Опције преузимања и дељења: Више формата за преузимање питцх децк-а и функција за праћење прегледа путем веза за дељење.

Посетите Пиктоцхарт →

Оснаживање ваших идеја помоћу алата Питцх Децк који покреће вештачка интелигенција

У еволуирајућем пејзажу пословних презентација, улога питцх децк алата са АИ не може се преценити. Свака платформа коју смо истражили нуди јединствене карактеристике и могућности, задовољавајући широк спектар потреба. Од фокуса компаније Упметрицс на увиде засноване на подацима и дизајн до интерактивног и аналитичког приступа Сторидоц-а, ови алати револуционишу начин на који се презентације креирају и испоручују. Беаутифул.аи и Беемер поједностављују процес дизајна, док Питцхграде и Слидес АИ побољшавају прилагођавање и ефикасност. Презент АИ и Пиктоцхарт се истичу по својим корисничким интерфејсима и моћним могућностима визуелизације.

Заједничка нит свих ових алата је њихова посвећеност да креирање питцх децк-а учини приступачнијим, ефикаснијим и упечатљивијим. Било да сте оснивач стартапа, пословни професионалац или едукатор, ови алати потпомогнути вештачком интелигенцијом нуде начин да трансформишете своје идеје у визуелно запањујуће и убедљиве презентације. Користећи моћ вештачке интелигенције, можете се фокусирати на садржај и причу коју желите да испричате, док се техничке замршености дизајна и презентације података обрађују неприметно.

Алекс МекФарленд је новинар и писац вештачке интелигенције који истражује најновија достигнућа у вештачкој интелигенцији. Сарађивао је са бројним АИ стартаповима и публикацијама широм света.