Повежите се са нама

Најбоље од

9 најбољих генератора АИ пословног плана (јул 2024.)

Ажурирано on

Уните.АИ је посвећен ригорозним уређивачким стандардима. Можда ћемо добити надокнаду када кликнете на везе до производа које прегледамо. Молимо погледајте наше обелодањивање подружнице.

У данашњем брзом пословном свету, добро осмишљен пословни план је од суштинског значаја за обезбеђивање финансирања, усмеравање доношења одлука и зацртавање правца за успех. Међутим, креирање свеобухватног и убедљивог пословног плана може бити застрашујући задатак, посебно за предузетнике и власнике малих предузећа који можда немају велико искуство у овој области. На срећу, развој АИ алата је побољшао креативни процес, чинећи га приступачнијим, ефикаснијим и ефикаснијим него икада раније.

Истражићемо врхунске генераторе АИ пословних планова који вам могу помоћи да направите победнички план за ваш подухват.

1. Упметрицс

Како написати пословни план? | Водич за пословни план | Корак по корак водич

Упметрицс је алатка за пословне планове заснована на вештачкој интелигенцији која води појединце и мала предузећа кроз процес писања врхунског пословног плана. Са својом платформом прилагођеном кориснику и упутствима корак по корак, Упметрицс олакшава свакоме да направи план професионалног квалитета, без обзира на њихов ниво пословног знања.

Алат нуди широк спектар функција, укључујући 400+ узорака пословних планова, писање уз помоћ вештачке интелигенције и финансијско предвиђање до 7 година. Упметрицс такође пружа функцију питцх децк-а генерисану вештачком интелигенцијом, омогућавајући корисницима да направе убедљиву презентацију за мање од сат времена. Флексибилност и прилагодљивост платформе чине је погодном за различите индустрије, од технолошких стартупа до малопродајних објеката и услужних предузећа.

Кључне карактеристике Упметрицс-а:

  • 400+ узорака пословног плана
  • Пословни планови генерисани вештачком интелигенцијом (у потпуности генерисани вештачком интелигенцијом)
  • Финансијско предвиђање до 7 година
  • АИ за креирање питцх децк-а за мање од сат времена
  • Бесплатни водичи и образовни ресурси
  • Складиштење у облаку у реалном времену
  • Једноставна опција за сарадњу и дељење

Посетите Упметрицс →

2. Плус АИ

Плус АИ је алат са АИ који је специјализован за креирање професионалних, добро дизајнираних презентација, што га чини идеалним избором за израду пословних планова. Платформа се неприметно интегрише са Гоогле слајдовима, омогућавајући корисницима приступ уграђеним функцијама за уређивање и сарадњу.

Уз Плус АИ, корисници могу да генеришу свеобухватан нацрт пословног плана на основу кратког описа свог пословања, који се затим може лако уређивати и преуређивати тако да одговара њиховим специфичним потребама. Плус АИ нуди флексибилност за генерисање слајдова један по један или креирање целе презентације у једном кораку, што га чини разноврсним алатом за предузећа свих величина. Платформа такође пружа бесплатну пробну верзију, омогућавајући корисницима да истраже њене карактеристике пре него што се обавежу на плаћени план.

Кључне карактеристике Плус АИ:

  • Директна интеграција са Гоогле слајдовима за лако уређивање и сарадњу
  • Прилагодљиви слајдови који се могу уређивати, ревидирати и тематизирати након генерисања прве верзије
  • Опције генерисања слајд-по-слајда или пуне презентације
  • Бесплатна пробна верзија доступна је корисницима да испробају Плус АИ пре него што се обавежу на плаћени план

Користите код за попуст: УНИТЕАИ10 да захтева а КСНУМКС% попуста.

Прочитајте рецензију →

Посетите Плус АИ →

3. Сторидоц

Сторидоц

Сторидоц је генератор пословних планова са вештачком интелигенцијом који поједностављује креирање интерактивних и убедљивих пословних планова, без потребе за било каквим дизајнерским вештинама. Платформа нуди корисничко сучеље са широким избором интерактивних слајдова прилагођених почетницима и новим пословима, који се лако могу прилагодити тако да буду усклађени са визијом и захтевима корисника.

Сторидоц-ов АИ Пресентатион Десигнер креира презентације засноване на скроловању, прилагођене вебу и оптимизоване за мобилне уређаје, заједно са аналитиком учинка. Платформа такође обезбеђује безбедност и приватност корисничких података, придржавајући се строгих безбедносних протокола и најбољих пракси у индустрији. Са Сторидоц-ом, корисници могу креирати занимљиве презентације које привлаче пажњу инвеститора и заинтересованих страна.

Кључне карактеристике Сторидоц-а:

  • Дизајнер презентација пословног плана вештачке интелигенције за презентације засноване на скроловању, прилагођене вебу и оптимизоване за мобилне уређаје
  • Сигурна и поуздана платформа која обезбеђује сигурност и приватност корисничких података
  • Интерактивни слајдови који се могу прилагодити тако да буду усклађени са визијом и захтевима презентације корисника
  • Презентације оптимизоване за мобилне уређаје које изгледају одлично на било ком уређају
  • Интеграције са Цалендли, Лоом, ИоуТубе, Типеформ и још много тога за додатну функционалност

Посетите Сторидоц →

4. 15минутеплан

15минутеплан

15минутеплан.аи је генератор са АИ који поједностављује процес креирања, омогућавајући предузетницима и малим и средњим предузећима (МСП) да направе ефикасне документе за само 15 минута. Дизајнирана да пословно планирање учини универзално доступним, платформа служи корисницима свих нивоа пословања или искуства писања.

Са својим напредним АИ алгоритмима, 15минутеплан генерише свеобухватне, ажурне планове засноване на најновијим тржишним трендовима и најбољим праксама. Платформа такође има јединствену 'Талк То План' функционалност, омогућавајући корисницима да диктирају специфичне измене или додатке, које затим АИ неприметно интегрише. Поред тога, 15-минутни план подржава различите језике, што га чини доступним корисницима широм света.

Кључне карактеристике 15-минутног плана:

  • Креирање вештачке интелигенције засновано на најновијим тржишним трендовима и најбољим пословним праксама
  • Функционалност Талк То План за једноставно диктирање измена или додатака
  • Вишејезична подршка за више од 10 језика, уз стално додавање нових
  • Корисничко сучеље за унос битних пословних информација
  • Ворд документ који се може преузети за једноставно дељење и модификовање

Посетите 15-минутни план →

5. Појам АИ

Појам АИ

Нотион АИ је алатка коју покреће АИ у Нотион-у која поједностављује креирање свеобухватних пословних планова, наглашавајући организован и структуриран приступ пословној стратегији. Платформа нуди широк спектар функција дизајнираних да поједноставе процес пословног планирања, укључујући генерисање садржаја вођено вештачком интелигенцијом, поновно писање, скраћивање, проширење и подешавање тона.

Нотион АИ се неприметно интегрише са Нотион платформом, омогућавајући корисницима приступ функцијама као што су креирање базе података, организација и управљање, као и опције сарадње и дељења. Са Нотион АИ, корисници могу да креирају прилагођени садржај који је у складу са њиховим пословним циљевима и гласом, док значајно смањују своје радно оптерећење у креирању убедљивих наратива који обезбеђују куповину од стране инвеститора и заинтересованих страна.

Кључне карактеристике Нотион АИ:

  • Генерисање садржаја вођено вештачком интелигенцијом, поновно писање, скраћивање, проширење и подешавање тона
  • Интеграција са Нотион-ом за креирање, организацију и управљање базама података
  • Функције сарадње и дељења за позивање чланова тима и заинтересованих страна
  • Складиштење у облаку у реалном времену за безбедне и доступне податке
  • Поједностављен процес пословног планирања за израду убедљивих наратива

Посетите Нотион АИ →

6. Беаутифул АИ

Беаутифул АИ

Беаутифул АИ је софтвер за презентације са АИ који омогућава корисницима да креирају запањујуће пословне презентације и планове за кратко време, без потребе за вештином дизајна. Са овом платформом, корисници једноставно треба да додају текст, а Беаутифул АИ ће трансформисати садржај у елегантне слајдове презентације, елиминишући потребу за ручним променом величине слике или постављањем садржаја.

Шаблону пословног плана се може приступити пријављивањем, а од корисника ће бити затражено да попуне неколико кључних детаља о свом пословању. Прелепа вештачка интелигенција нуди широк спектар функција, укључујући 65+ паметних шаблона слајдова, прилагођене теме презентације за доследност бренда и стотине прилагодљивих почетних шаблона, обезбеђујући да корисници никада не морају да покрећу презентацију или пословни план од нуле.

Кључне карактеристике Беаутифул АИ:

  • 65+ паметних шаблона слајдова са унапред дизајнираним галеријама слајдова
  • Доследност бренда са прилагођеним темама презентације
  • Стотине прилагодљивих почетних шаблона
  • Десигнербот за креирање првих нацрта на основу захтева корисника
  • Трансформација садржаја без напора у елегантне слајдове презентације

Посетите Беаутифул АИ →

7. Вордкрафт АИ

Вордкрафт АИ је веб апликација заснована на вештачкој интелигенцији која генерише оптимизован, аутентичан и висококвалитетан садржај за различите потребе. Користећи моћни модел великог језика ГПТ-3.5, Вордкрафт АИ је специјализован за креирање садржаја прилагођеног специфичним захтевима, укључујући професионалне и добро организоване пословне планове. Овај алат помаже корисницима да ефикасно развију стратешке документе који испуњавају њихове јединствене пословне циљеве.

Платформа нуди шаблон који се може користити за креирање нацрта пружањем битних детаља о послу. Вордкрафт АИ могућности АИ помажу корисницима у креирању садржаја који је у складу са њиховим пословним циљевима и гласом, истовремено подржавајући сарадњу и функције дељења. Уз складиштење у облаку у реалном времену и беспрекорну интеграцију са Вордкрафт платформом, Вордкрафт АИ је драгоцена предност за пословно планирање и презентације.

Кључне карактеристике Вордкрафт АИ:

  • Генерисање садржаја вођено вештачком интелигенцијом, поновно писање, скраћивање, проширење и подешавање тона
  • Интеграција са Вордкрафтом за креирање, организацију и управљање базама података
  • Функције сарадње и дељења за позивање чланова тима и заинтересованих страна
  • Складиштење у облаку у реалном времену за безбедне и доступне податке
  • Шаблон за креирање нацрта тако што ћете дати битне пословне детаље

Посетите Вордкрафт АИ →

8. Бит АИ

Бит АИ је платформа заснована на вештачкој интелигенцији дизајнирана да побољша креирање интерактивних и заједничких стратешких докумената. Садржи моћне викије и алате за писање помоћу вештачке интелигенције који помажу у изради добро структурисаног и занимљивог садржаја. Са Бит АИ, корисници могу да направе визуелно привлачне и информативне документе који ефикасно саопштавају њихову стратешку визију.

Платформа подржава сарадњу у реалном времену, омогућавајући члановима тима да неометано раде заједно на документима и ефикасно инкорпорирају повратне информације. Бит АИ такође обезбеђује да документи у потпуности реагују, прилагођавајући се различитим уређајима за оптималну приступачност и читљивост. Штавише, корисници имају могућност креирања приватних докумената, побољшавајући приватност и сигурност података.

Кључне карактеристике Бит АИ:

  • Интерактивни и заједнички пословни планови за неговање тимског рада и креативности
  • Карактеристике АИ писца за прављење јасног и кохерентног садржаја
  • Сарадња у реалном времену за беспрекоран тимски рад и интеграцију повратних информација
  • Потпуно прилагодљиви документи који се прилагођавају различитим уређајима
  • Дељење приватних докумената ради приватности и безбедности података

Посетите Бит АИ →

9. Поједностављено

Симплифиед је све-у-једном платформа заснована на вештачкој интелигенцији која нуди свеобухватно решење за управљање маркетиншким напорима и креирање занимљивог садржаја, заједно са јединственом функцијом за креирање пословног плана. АИ Бусинесс План Генератор платформе је дизајниран да помогне предузетницима и власницима малих предузећа у брзој изради професионалних и детаљних стратешких докумената.

Са својим напредним могућностима вештачке интелигенције, Симплифиед пружа прецизне прогнозе раста и стратегије улагања, омогућавајући корисницима да доносе одлуке на основу доброг информисања за своје подухвате. Платформа нуди опције прилагођавања како би се осигурало да је коначни резултат усклађен са визијом и циљевима корисника. Поред тога, подржава сарадњу, омогућавајући члановима тима да ефикасно допринесу документу. Интегрисани маркетиншки алати даље успостављају Симплифиед као свестрано решење како за стратешко планирање тако и за потребе маркетинга.

Кључне карактеристике Симплифиед:

  • Ефикасно пословно планирање са професионалним и свеобухватним планом креираним у само неколико кликова
  • Тачне прогнозе раста и инвестиционе стратегије које пружају могућности вештачке интелигенције
  • Опције прилагођавања за усклађивање пословног плана са визијом и циљевима корисника
  • Функције сарадње за рад са члановима тима на свеобухватном и тачном плану
  • Интегрисани маркетиншки алати за кохезивну и ефективну маркетиншку стратегију

Посетите Поједностављено →

Креирање најбољих пословних планова помоћу вештачке интелигенције

Пораст генератора пословних планова са вештачком интелигенцијом променио је начин на који предузетници и власници малих предузећа приступају кључном задатку планирања успеха својих подухвата. Коришћењем 10 најбољих генератора вештачке интелигенције о којима се говори у овом посту на блогу, корисници могу да поједноставе процес креирања, обезбеде планове професионалног квалитета и приступе вредним увидима и предвиђањима.

Од Упметрицс-ове платформе прилагођене корисницима и упутства корак по корак до Симплифиед-овог све-у-једном решења за пословно планирање и маркетинг, ови алати засновани на вештачкој интелигенцији задовољавају различите потребе предузећа у различитим индустријама. Користећи моћ вештачке интелигенције, предузетници могу да уштеде време, труд и ресурсе док креирају убедљиве и убедљиве планове који привлаче инвеститоре и усмеравају њихове процесе доношења одлука.

Алекс МекФарленд је новинар и писац вештачке интелигенције који истражује најновија достигнућа у вештачкој интелигенцији. Сарађивао је са бројним АИ стартаповима и публикацијама широм света.

Последње објаве