Повежите се са нама

Футуристичка серија

10 најбољих билтена о машинском учењу и вештачкој интелигенцији (јул 2024.)

mm
Ажурирано on

Постоје бројни билтени о машинском учењу и вештачкој интелигенцији, у наставку представљамо најбоље. Ово вам омогућава да будете у току са најновијим вестима из индустрије, важним дешавањима итд.

Наравно, сами пратимо све ове билтене како бисмо били сигурни да увек останемо на врху индустрије. Ако желите да сазнате више о нашем сопственом билтену посетите ову страницу.

 


Алпха Сигнал – Добијте недељни резиме најбољих истраживачких модела који су идентификовани власничким алгоритмом који идентификује најновије теме о којима расправљају истраживачи светске класе.

АИ Дисруптор – Написали сами наши алек МцФарланд. Вештачка интелигенција (АИ) ће пореметити скоро сваки аспект друштва. Како се припремамо?

Вештачко незнање – Ово је ручно израђен билтен Чарлија Гуа и написан је за осниваче. Предности овог билтена су у томе што се заиста фокусира на главне најаве АИ и заиста дубоко копа по разним питањима АИ.

Дата Еликир - Написао Лон Риесберг, Дата Еликир се више фокусира на пружање информација инсајдерима у индустрији, а посебно научницима и инжењерима података. Можете научити о новим алатима за машинско учење, као и о огласима за посао.

Дата Мацхина – Ово је двонедељни веома персонализован билтен Карлоса алг0 који је основао Дата Сциенце Лондон. Сазнајте о занимљивим књигама о вештачкој интелигенцији које Царлос чита, као и о курсевима и чланцима које препоручује. Ово је један од техничких билтена.

Дата Сциенце Веекли – Овај билтен је више ниша од осталих које смо профилисали, јер се фокусирају искључиво на понуду курираних вести, понуда за посао, као и могућности обуке у науци о подацима.

Недељник дубоког учења – Као што назив говори, овај билтен се фокусира на технологију дубоког учења и дизајниран је за инсајдере из индустрије који су иу академском и корпоративном свету.

Експоненцијални приказ - Написао Азеем Азхар, ово је недељни билтен који се лако пробавља и који се фокусира на импликације нове технологије вештачке интелигенције, као што су аутономна возила, власништво података, лажне вести, итд. Прилично уживамо у томе колико је садржај широк, фокусира се на све теме које су важне за опстанак људске расе и благостање друштва уопште.

Импорт АИ – Овај недељни билтен је прилично пријатан, посебно за људе који нису у струци. Они често профилишу случајеве употребе вештачке интелигенције у стварном свету, као и расправљају о етичким питањима као што је пристрасност машинског учења. Једна ствар која нам се свиђа је да се постарају да истичу зашто су одређена питања важна за друштво уопште. Написао Џек Кларк који је директор политике на ОпенАИ.

Алгоритам – МИТ Тецхнологи Ревиев – МИТ Тецхнологи Ревиев нуди куриране билтене за многе технолошке индустрије, укључујући блоцкцхаин, свемир и наравно АИ. Алгоритам нуди лак за читање билтен који осигурава да останете информисани о врхунским дешавањима у индустрији. Једини недостатак је што не можете прочитати све чланке ако се не претплатите на Тецхнологи Ревиев.

Градијент – Овај билтен има јединствен приступ не само да се повезује са неким од најбољих налаза у АИ, већ нуди сажет резиме, преглед и, што је још важније, дискусију о томе зашто су вести важне. Бесплатна опција нуди много предности, али имају и плаћену верзију.

Приземна истина – Ово је двонедељни билтен заједнице за практичаре компјутерског вида. Бесплатан је и фокусиран на уношење вредности у заједницу вештачке интелигенције. Избори аутора су често занимљиви и нуде анализу која се не може лако наћи на другим местима.

Оснивачки партнер уните.АИ и члан Форбсов технолошки савет, Антоан је а футуристички који је страствен за будућност вештачке интелигенције и роботике.

Такође је оснивач Сецуритиес.ио, веб локација која се фокусира на улагање у дисруптивну технологију.