Повежите се са нама

Сертификати

10 најбољих брзих инжењерских курсева (јул 2024.)

Ажурирано on

Уните.АИ је посвећен ригорозним уређивачким стандардима. Можда ћемо добити надокнаду када кликнете на везе до производа које прегледамо. Молимо погледајте наше обелодањивање подружнице.

У пејзажу вештачке интелигенције који се стално развија, уметност брзог инжењеринга се појавила као кључна вештина за професионалце и ентузијасте. Како системи вештачке интелигенције, посебно језички модели као што је ГПТ, постају све софистициранији, способност ефикасне комуникације са овим моделима добија од највеће важности. Промпт инжењеринг, у суштини, представља занат дизајнирања улаза који воде ове системе вештачке интелигенције да произведу најтачније, релевантније и креативније резултате.

Али шта је тачно промпт инжењеринг и зашто је то постало тако популарна реч у технолошкој заједници?

Промпт инжењеринг је уметност и наука израде уноса (или „упутстава“) за ефикасно вођење и интеракцију са генеративним АИ моделима, посебно великим језичким моделима (ЛЛМ) као што је ЦхатГПТ. То укључује формулисање питања или изјава на начин који користи способности вештачке интелигенције да произведе специфичне, релевантне и тачне резултате.

Ово поље се налази на раскрсници лингвистике, информатике и креативног размишљања. Захтева разумевање начина на који модели вештачке интелигенције обрађују информације и креативан додир за прилагођавање упутстава која су у складу са жељеним исходом. Циљ је да се максимизира ефикасност и применљивост одговора вештачке интелигенције, било да се ради о генерисању текста, кода, слика или чак ангажовању у сложеном решавању проблема.

У знак признања овом растућем пољу, саставили смо листу најбољих брзих инжењерских курсева. Било да сте искусни АИ практичар или радознали новајлија, ови курсеви нуде непроцењив увид у нијансе брзог инжењеринга. Од разумевања основних принципа језичких модела до савладавања напредних техника за специфичне примене, ови курсеви покривају широк спектар знања и вештина.

1. Брза инжењерска специјализација (Универзитет Вандербилт)

„Промпт Енгинееринг Специализатион“ који нуди Универзитет Вандербилт је изузетан програм дизајниран да трансформише ученике у стручњаке за брзо инжењерство. Ова свеобухватна серија од три курса води вас од основа до напредних техника, омогућавајући вам да искористите пуни потенцијал генеративне АИ. Специјализација је усредсређена на практично, практично учење, обезбеђујући да студенти не само да разумеју теорије већ да их могу ефикасно применити у различитим контекстима.

Специјализација почиње курсом „Промпт Енгинееринг фор ЦхатГПТ“, који траје 18 сати и има импресивну оцену од 4.8 од преко 2,000 учесника. Овде се ученици упуштају у уметност прављења упитника за велике језичке моделе као што је ЦхатГПТ, учећи како да искористе своје могућности за низ апликација. Други курс, „Напредна анализа података ЦхатГПТ“, фокусира се на аутоматизацију задатака помоћу ЦхатГПТ-овог тумача кода. Овај 10-часовни курс, такође високо оцењен са 4.8, учи студенте да аутоматизују руковање документима и екстракцију података, између осталих вештина. Завршни курс, „Поуздана генеративна АИ“, је 8-часовно путовање у обезбеђивање поузданости и поверења у излазне интелигенције.

Кључне карактеристике

  • Детаљно учење: Од основних концепата до напредних вештина у брзом инжењерингу.
  • Практични пројекти: Практичне вежбе за изградњу и усавршавање ваших брзих инжењерских вештина.
  • Различите примене: Научите да примените ове вештине у различитим контекстима као што су аутоматизација, анализа података и решавање проблема.
  • Пројекат примењеног учења: Апликације из стварног света, од постова на друштвеним медијима до сложеног решавања проблема помоћу вештачке интелигенције.
  • Стручно упутство: Учите од универзитетских и индустријских стручњака у овој области.
  • потврда: Зарадите сертификат за унапређење каријере са Универзитета Вандербилт.

Овај курс је идеалан за појединце који желе да дубоко разумеју и ефикасно примене брзи инжењеринг у својим професионалним, академским или личним подухватима.

2. Генеративна АИ: Основе брзог инжењеринга (ИБМ)

„Генеративни АИ: Основе брзог инжењеринга“ који нуди ИБМ је суштински курс за почетнике који желе да успоставе јаку основу у области брзог инжењеринга. Овај 7-часовни курс је прилагођен да пружи флексибилно искуство учења, савршено за професионалце, студенте и ентузијасте који су жељни да истраже свет генеративне вештачке интелигенције. Курс је структуриран тако да пружи свеобухватно разумевање брзих инжењерских концепата, најбоље праксе и практичних техника.

Курс је подељен у три добро структурирана модула, од којих се сваки фокусира на различите аспекте брзог инжењеринга. Модул 1 уводи концепт брзог инжењеринга у генеративној вештачкој интелигенцији, наглашавајући најбоље праксе за писање ефикасних упутстава. Модул 2 дубље се бави специфичним техникама и приступима како би се побољшала прецизност и релевантност одговора генеративних АИ модела. Завршни модул укључује оцењени квиз, практични пројекат и опциони садржај који се проширује на упите за генерисање слика и коришћење ИБМ-овог алата Промпт Лаб.

Кључне карактеристике

  • Бегиннер-Фриендли: Дизајниран за широку публику, укључујући професионалце и ентузијасте без претходног искуства.
  • Флексибилно учење: Учите сопственим темпом са структуром курса која прилагођава различите распореде.
  • Свеобухватни модули: Покривање основних концепата, техника и практичне праксе у брзом инжењерингу.
  • Диверсе Тецхникуес: Истражите технике нула снимака, неколико снимака, узорка интервјуа, ланца мисли и стабла мисли.
  • Индустријски алати: Увод у алате као што су ИБМ Ватсонк Промпт Лаб, Спеллбоок и Дуст за практичан брз инжењеринг.
  • Практичног искуства: Укључите се у лабораторије и финални пројекат за примену научених концепата у сценаријима из стварног света.
  • Стручни увид у индустрију: Стекните увид од практичара о ефикасној брзој изради и коришћењу алата.
  • Цареер Цертифицате: Зарадите дељиви сертификат по завршетку, додајући вредност свом професионалном профилу.

Овај курс је одличан избор за оне који започињу своје путовање у брзом инжењерингу, нудећи солидну основу на терену и опремајући полазнике вештинама да ефикасно воде АИ моделе ка жељеним резултатима.

3. Брзо инжењерство са генеративном вештачком интелигенцијом (едурека)

Едурекин курс „Промпт Енгинееринг витх Генеративе АИ” је стручно осмишљен програм од стране водећих професионалаца у индустрији, дизајниран за појединце који желе да се упусте у креативност вођену вештачком интелигенцијом и практичне примене брзог инжењеринга. Овај свеобухватни курс је скројен да оснажи ученике са вештинама да ефикасно користе упутства за генерисање прилагођеног текста, кода и још много тога, трансформишући пејзаж решавања проблема. То је идеална платформа за свакога ко жели да буде пионир у области иновација вештачке интелигенције.

Курс се одвија кроз пет детаљних модула, од којих се сваки фокусира на посебан аспект брзог инжењеринга и генеративне АИ. Почиње са „Генеративна АИ и њене индустријске примене“, уводећи принципе генеративне вештачке интелигенције, различите генеративне моделе, њихове примене и етичка разматрања. Путовање се наставља са „НЛП-ом и дубоким учењем“, урањањем у основе обраде природног језика, улогом дубоког учења у НЛП-у и основним концептима неуронских мрежа. Трећи модул, „Аутоенкодери и ГАН-ови“, улази у области аутокодера и генеративних супарничких мрежа, истражујући њихову архитектуру, обуку и различите апликације.

Како курс напредује, „Језички модели и генеративни модели засновани на трансформатору“ заузимају централно место, бацајући светло на различите језичке моделе, архитектуру Трансформера и напредне моделе као што су ГПТ и БЕРТ. Кулминирајући модул, „Промпт Енгинееринг“, у потпуности је посвећен принципима и праксама брзог инжењеринга, обухватајући стратегије брзог дизајна, врсте подстицања и уметност израде ефикасних упутстава.

Кључне карактеристике

  • Стручно одабран садржај: Развили су га лидери у индустрији како би се осигурала релевантност и практичност.
  • Широки наставни план и програм: Обухвата све, од основа вештачке интелигенције до софистицираних брзих инжењерских техника.
  • Фокусирајте се на практичне примене: Снажан нагласак на коришћењу упутстава за решавање проблема у стварном свету у различитим доменима.
  • Детаљан модуларни приступ: Сваки модул пружа детаљан увид у специфичне области генеративне АИ и брзог инжењеринга.
  • Ажурне теме из индустрије: Укључује најновија достигнућа у АИ моделима и њиховим применама.
  • Хандс-Он Леарнинг: Могућности за практичну примену и експериментисање са различитим алатима и моделима вештачке интелигенције.
  • Напредак у каријери: Идеално за професионалце који желе да интегришу напредне АИ вештине у свој скуп вештина.

Овај курс је савршен за оне који траже свеобухватно разумевање генеративне АИ и њене практичне примене у брзом инжењерингу, нудећи драгоцено знање и вештине за сваког професионалца или ентузијасту АИ.

4. Потпуни курс ЦхатГПТ: од почетника до напредног (едурека)

„ЦхатГПТ Цомплете Цоурсе: Бегиннерс то Адванцед“ је свеобухватан програм дизајниран за оне који желе да савладају генеративну вештачку интелигенцију са фокусом на ЦхатГПТ. Овај курс покрива брз инжењеринг, интеграцију додатака и коришћење ЦхатГПТ АПИ-ја и нуди увид у најновија достигнућа као што су ГПТ-4 и ЦхатГПТ Плус. Скројен је за ученике који желе да се истичу у дигиталном технолошком простору који се стално развија.

Курс је структуриран у пет кључних модула, од којих сваки нуди јединствену перспективу на ЦхатГПТ и његове апликације:

  1. Откривамо ЦхатГПТ покрива основе генеративне АИ и ЦхатГПТ-а, укључујући њене примене и будућност сарадње између људи и вештачке интелигенције.
  2. Промпт Енгинееринг и ЦхатГПТ додаци бави се брзим инжењерским основама, његовим применама и побољшаним одговорима на ЦхатГПТ.
  3. ЦхатГПТ за продуктивност приказује употребу ЦхатГПТ-а у различитим областима као што су наука о подацима, маркетинг и управљање пројектима.
  4. ЦхатГПТ за програмере фокусира се на програмирање, отклањање грешака и АПИ интеграције са ЦхатГПТ-ом.
  5. ГПТ модели и фино подешавање ЦхатГПТ-а истражује архитектуру и фино подешавање ГПТ модела, укључујући припрему података и процесе обуке.

Ова структура курса обезбеђује холистичко искуство учења, комбинујући теоријско знање са практичним применама.

Кључне карактеристике

  • Свеобухватни курикулум: Покривање ЦхатГПТ-а од основних до напредних апликација.
  • Практични пројекти: Студије случаја из стварног живота за практично учење.
  • Нагласак на брзом инжењерингу: Фокусиран на брзи инжењеринг и ЦхатГПТ АПИ интеграције.
  • Најновија АИ напредовања: Увид у развоје као што су ГПТ-4 и ЦхатГПТ Плус.
  • Разноврсна експозиција скупа алата: Укључујући Питхон, Јава, ТенсорФлов и Керас.
  • Побољшање каријере: Идеално за појединце који желе да унапреде своје вештине у АИ и дигиталној технологији.

Овај курс је вредан ресурс за свакога, од почетника до напредних ученика који желе да уђу у свет ЦхатГПТ-а и његових различитих апликација.

5. Брзи инжењеринг за ЦхатГПТ (Универзитет Вандербилт)

„Промпт Енгинееринг фор ЦхатГПТ“ са Универзитета Вандербилт је курс који оспособљава ученике са стручношћу за ефикасан рад са великим језичким моделима као што је ЦхатГПТ. Део програма Промпт Енгинееринг Специализатион, дизајниран је да покаже трансформативну моћ брзог инжењеринга у различитим аспектима живота и пословања; овај курс је савршен за све који желе да овладају употребом генеративних АИ алата.

Курс је структуриран у шест модула, фокусирајући се на значај ЦхатГПТ-а и сличних великих језичких модела у низу апликација. Почиње наглашавањем важности разумевања како ови модели реагују на упутства природног језика. Наставни план и програм напредује од основне брзе израде до софистицираних техника, које имају за циљ решавање сложених проблема у различитим доменима.

Ученици ће истражити огроман потенцијал ЦхатГПТ-а у задацима као што су писање, сумирање, играње игрица, планирање, симулација и програмирање. Курс је осмишљен тако да изгради снажне брзе инжењерске вештине, чинећи студенте вештим у коришћењу великих језичких модела за различите задатке у својим пословима, пословима и личним животима.

Кључне карактеристике

  • Свеобухватни курикулум: Фокусиран на ефикасан брзи инжењеринг за велике језичке моделе.
  • Практична примена: Приказује различите употребе ЦхатГПТ-а у личном и професионалном контексту.
  • Развој вештина: Наглашава изградњу јаких вештина брзог писања за побољшану продуктивност.
  • Апел широке публике: Погодно за свакога ко има основне вештине коришћења рачунара.
  • Фокус на решавање проблема: Оспособљава ученике да се позабаве сложеним проблемима користећи брз инжењеринг.

Овај курс је идеалан за појединце који желе да уђу дубоко у свет генеративне вештачке интелигенције, нудећи капију да постану вешти у области брзог инжењеринга која се брзо развија.

6. ЦхатГПТ Промпт инжењеринг за програмере (ДеепЛеарнинг.АИ/ОпенАИ)

„ЦхатГПТ Промпт Енгинееринг фор Девелоперс“, курс који нуди ДеепЛеарнинг.АИ, дизајниран је да урони амбициозне инжењере у уметност генерисања прецизних и ангажованих АИ одговора. Креирали су Иса Фулфорд из ОпенАИ и Андрев Нг из ДеепЛеарнинг.АИ, овај курс иде даље од основа брзог креирања веб интерфејса, фокусирајући се на коришћење ЛЛМ-а кроз АПИ позиве за изградњу генеративних АИ апликација.

Овај курс се истиче по свом практичном приступу, укључујући примере из стварног света како би пружио темељно разумевање брзог инжењеринга. Почиње са најбољим праксама у подстицању развоја софтвера, покривајући суштинске области као што су сумирање сложених информација, извођење закључака из непотпуних података, трансформисање стилова текста и проширење идеја у детаљне наративе користећи напредне технике машинског учења.

Поред тога, курс се бави ефикасним управљањем брзим библиотекама, што је кључна вештина за брзе инжењерске улоге. Послужује се широком спектру ученика, од почетника са основним разумевањем Питхона до напредних инжењера машинског учења који желе да истраже први план брзог инжењеринга и употребе ЛЛМ-а.

Кључне карактеристике

  • Детаљно учење: Нуди свеобухватан водич о брзом инжењерингу за програмере.
  • Практични приступ: Наглашава примене у стварном свету и практичне примере.
  • Развој разноврсних вештина: Покрива сажимање, закључивање, трансформацију и проширење текста помоћу вештачке интелигенције.
  • Брзо управљање библиотеком: Предаје ефикасној организацији и коришћењу брзих библиотека.
  • Апел широке публике: Погодно за почетнике са основним знањем о Питхон-у и напредне инжењере.
  • Стручни креатори: Развили су реномирани професионалци из ОпенАИ и ДеепЛеарнинг.АИ.

Овај курс је идеалан за свакога ко жели да савлада брзи инжењеринг, било да почиње или жели да напредује у овој области, пружајући основне вештине за коришћење вештачке интелигенције у развоју софтвера.

7. Уводни курс о брзом инжењерингу (ЛеарнПромптинг)

ЛеарнПромптингов „Уводни курс о брзом инжењерингу“ нуди идеалну улазну тачку у свет брзог инжењеринга вештачке интелигенције. Овај бесплатни курс је прилагођен и почетницима и напредним ученицима, пружајући свеобухватан преглед концепата АИ и сложених брзих инжењерских техника. Познат по свом висококвалитетном садржају и ефикасности, курс је темељни водич у сложености генеративне вештачке интелигенције, кључног у савременом пејзажу рачунарске науке.

Курс је промишљено структуриран, почевши од увода у АИ системе и њихове примене, пре него што уђе у основе брзог инжењеринга. Обрађује начин на који упити за унос функционишу у језичким моделима као што је ЦхатГПТ. Модули за дубинско учење даље истражују теме као што су неуронске мреже и технике машинског учења, чинећи сложене предмете приступачним и разумљивим.

Изванредна карактеристика овог курса је његов практични приступ, који студентима нуди практично искуство са генеративним АИ апликацијама у стварном свету. Ово не само да побољшава теоријско знање, већ и оспособљава ученике са практичним вештинама које се могу применити на брзе инжењерске улоге или сличне позиције које укључују АИ моделе.

Курс покрива низ тема, укључујући подстицање, подстицање улога, подстицање неколико снимака, комбиноване технике, формализоване упите, основе цхатбот-а, ЛЛМ подешавања и замке ЛЛМ-а. Визуелна помагала и примери прате сваки концепт, обезбеђујући занимљиво и контекстуално искуство учења.

Кључне карактеристике

  • Свеобухватно покриће: Од основних концепата АИ до напредних брзих инжењерских техника.
  • Приступачно учење: Раставља сложене теме у лако разумљиве модуле.
  • Практично искуство: Практични рад са апликацијама вештачке интелигенције у стварном свету.
  • Диверсе Топицс: Детаљно истраживање различитих аспеката брзог инжењеринга.
  • Ангажоване наставне методе: Коришћење визуелних помагала и примера за побољшање разумевања.
  • Слободан приступ: Учинити квалитетно образовање у АИ доступним свима.

Овај уводни курс од ЛеарнПромптинг је савршен за све који желе да закорачи у свет брзог инжењеринга вештачке интелигенције, нудећи чврсту основу и практичне вештине које су кључне за успех у овој области.

8. Изградња система са ЦхатГПТ АПИ-јем (ДеепЛеарнинг.АИ)

„Изградња система са ЦхатГПТ АПИ-јем“ је специјализовани курс дизајниран да научи ефикасној конструкцији система у више корака користећи велике језичке моделе. Овај курс је идеалан за ученике који желе да аутоматизују сложене токове посла и откључају нове развојне могућности. Подучавају Иса Фулфорд из ОпенАИ и Андрев Нг из ДеепЛеарнинг.АИ, а гради се на њиховом популарном „ЦхатГПТ Промпт Енгинееринг фор Девелоперс“ и даје увид у креирање софистицираних система који динамички ступају у интеракцију са АИ моделима.

Курс је сажет, али препун практичних знања. Усредсређен је на концепт коришћења вишестепених упутстава за поделу сложених задатака у низ подзадатака, побољшавајући ефикасност и функционалност ЛЛМ-ова. Кључне тачке учења укључују:

  • Развијање ланаца одзива који се надовезују на довршавање претходних упутстава.
  • Креирање система у којима Питхон код интерагује са АИ довршењима и новим упитима.
  • Прављење цхат бота за корисничку подршку користећи све технике обухваћене курсом.

Ученици ће такође стећи вештине у класификовању упита корисника, процењивању упита за безбедност и обради задатака за размишљање у више корака. Упркос томе што је једночасовни курс, он пружа свеобухватно разумевање практичних примена, укључујући практичне примере и уграђене Јупитер свеске за експериментисање са концептима који се предају.

Кључне карактеристике

  • Ефикасна изградња система: Научите да конструишете системе у више корака користећи ЛЛМ.
  • Практични приступ учењу: Практични примери за лако разумевање концепата.
  • Стручно упутство: Предају стручњаци из индустрије Иса Фулфорд и Андрев Нг.
  • Интерактивни алати за учење: Уграђене Јупитер свеске за практично експериментисање.
  • Адванцед Тецхникуес: Фокусирајте се на вишестепене упите и интеракције са Питхон кодом.
  • Реал-Ворлд Апплицатионс: Вештине применљиве на чет-ботове за корисничку подршку и безбедносне процене.

Овај курс је савршен за појединце који су упознати са АИ и желе да унапреде своје вештине у изградњи напредних система вођених вештачком интелигенцијом. Без обзира да ли сте завршили курс „ЦхатГПТ Промпт Енгинееринг фор Девелоперс“ или тек почињете, овај курс нуди вредан увид у практичне примене ЦхатГПТ АПИ-ја.

9. Специјализација генеративних основа АИ (ИБМ)

ИБМ-ова „Специјализација за основе генеративне вештачке интелигенције“ је свеобухватан програм дизајниран да пружи дубоко разумевање основних концепата, модела, алата и апликација генеративне АИ. Ова специјализација је идеална за све који желе да искористе потенцијал генеративне вештачке интелигенције у побољшању свог радног места, каријере и целокупног живота. Погодан је за професионалце из свих области и не захтева претходно техничко знање или искуство у вештачкој интелигенцији.

Специјализација се састоји од пет кратких курсева који се самостално одвијају, од којих сваки траје отприлике 3-5 сати. Ови курсеви покривају низ тема, укључујући:

  1. Основни концепти и могућности генеративних АИ темељних модела.
  2. Моћне технике брзог инжењеринга за писање ефикасних упутстава за жељене АИ исходе.
  3. Грађевински блокови и основни модели генеративне вештачке интелигенције, као што су ГПТ, ДАЛЛ-Е и ИБМ Граните.
  4. Етичке импликације и разматрања генеративне АИ.
  5. Практичне примене генеративне вештачке интелигенције за унапређење каријере и продуктивности.

Специјализација такође укључује практичне лабораторије и пројекте, омогућавајући ученицима да вежбају користећи популарне алате и платформе као што су ИБМ ватсонк.аи, ОпенАИ ЦхатГПТ, Стабле Диффусион и Хуггинг Фаце. Ове лабораторије пружају практично искуство са генерисањем текста, слика и кода, брзим инжењерским алатима и моделима темеља.

Кључне карактеристике

  • Свеобухватно разумевање: Стекните детаљан увид у генеративне АИ концепте, алате и апликације.
  • Практични брзи инжењеринг: Научите да пишете ефикасна упутства за генеративне АИ моделе.
  • Етичка свест: Разговарајте о ограничењима и етичким разматрањима генеративне АИ.
  • Побољшање каријере: Препознају потенцијал генеративне АИ за побољшање професионалних вештина и ефикасности на радном месту.
  • Хандс-Он Леарнинг: Укључите се у лабораторије и пројекте користећи популарне АИ алате и платформе.
  • Приступачност: Погодно за ученике без претходног АИ искуства, од користи професионалцима из различитих области.

Ова специјализација је вредан ресурс за све који су страствени у откључавању могућности генеративне вештачке интелигенције и њиховој примени у професионалном контексту. Нуди практична знања и вештине, што га чини идеалним путем за учење за оне који су нови у овој области или који желе да побољшају своје разумевање генеративних технологија вештачке интелигенције.

10. Генеративна АИ за свакога (ДеепЛеарнинг.АИ)

„Генеративна АИ за свакога“ од ДеепЛеарнинг.АИ, коју је упутио пионир АИ Ендру Нг, нуди јединствен и приступачан приступ разумевању генеративне АИ. Овај курс је скројен за оне који траже темељно разумевање шта је генеративна АИ, како функционише, њен потенцијал и ограничења. Дизајниран је да оснажи појединце и професионалце да ефикасно уграде генеративну вештачку интелигенцију у свој рад.

Курс је структуриран у три проницљива модула:

  1. Увод у генеративну вештачку интелигенцију: Овај модул уводи основе генеративне АИ, укључујући њене уобичајене случајеве употребе и технолошке могућности.
  2. Генеративни АИ пројекти: Овде ученици учествују у практичним вежбама, примењујући генеративну вештачку интелигенцију у практичним сценаријима и учећи ефикасно брзо инжењерство.
  3. Генеративна АИ у бизнису и друштву: Овај модул истражује шири утицај генеративне АИ на предузећа и друштво, задубљујући се у њене могућности и ризике.

Током курса, Ендру Нг води ученике кроз нијансе генеративне вештачке интелигенције, нудећи увид у апликације из стварног света и уобичајене случајеве употребе. Курс наглашава практично искуство, са вежбама дизајнираним за примену знања у свакодневним радним ситуацијама и истраживање напредне употребе вештачке интелигенције.

Кључне карактеристике

  • Темељно разумевање: Научите основе генеративне АИ, њене функције и ограничења.
  • Практични пројекти: Практичне вежбе за примену генеративне вештачке интелигенције у различитим контекстима.
  • Стручно водство: Упутство реномираног стручњака за АИ Ендру Нг.
  • Пословни и друштвени утицај: Увид у импликације генеративне АИ за пословање и друштво.
  • Доступан свима: Дизајнирано да знање АИ учини доступним свима, без обзира на претходно искуство.
  • Оснажујући приступ: Оспособљава ученике да активно учествују у будућности коју покреће вештачка интелигенција.

Генеративна АИ за све је идеалан курс за све који желе да разумеју и примене генеративну вештачку интелигенцију у свом послу и животу. Нуди свеобухватну, али приступачну улазну тачку у свет вештачке интелигенције, што га чини одличним избором за почетнике и оне који желе да прошире своје знање у овој области.

Кретање кроз АИ пејзаж кроз брзи инжењеринг

Ови врхунски курсеви АИ брзог инжењерства нуде свеобухватан водич у свет вештачке интелигенције који се развија, служећи широком спектру ученика, од почетника до напредних практичара. Ови курсеви не само да оспособљавају појединце техничким знањем о брзом инжењерингу, већ и отварају врата иновативним применама у различитим областима. Како АИ наставља да обликује наш дигитални пејзаж, овладавање брзим инжењерингом постаје кључно, оснажујући кориснике да ефикасно комуницирају и искористе АИ технологије. Било да се ради о напредовању у каријери, личном развоју или академским активностима, ови курсеви пружају основне вештине потребне за навигацију и постизање успеха у динамичком домену вештачке интелигенције.

Алекс МекФарленд је новинар и писац вештачке интелигенције који истражује најновија достигнућа у вештачкој интелигенцији. Сарађивао је са бројним АИ стартаповима и публикацијама широм света.