Повежите се са нама
Низ ( [ИД] => 1 [усер_фирстнаме] => Антоине [усер_ластнаме] => Тардиф [ницкнаме] => Антоине Тардиф [усер_ниценаме] => админ [дисплаи_наме] => Антоине Тардиф [усер_емаил] => [емаил заштићен]
    [усер_урл] => [усер_регистеред] => 2018-08-27 14:46:37 [усер_десцриптион] => Оснивачки партнер уните.АИ и члан Форбсов технолошки савет, Антоан је а футуристички који је страствен за будућност вештачке интелигенције и роботике. Такође је оснивач Сецуритиес.ио, веб локација која се фокусира на улагање у дисруптивну технологију. [усер_аватар] => mm
)

Најбоље од

10 најбољих прилагођених АИ четботова за пословне веб странице (јул 2024.)

Ажурирано on

Уните.АИ је посвећен ригорозним уређивачким стандардима. Можда ћемо добити надокнаду када кликнете на везе до производа које прегледамо. Молимо погледајте наше обелодањивање подружнице.

АИ Цхатботс

Прилагођени АИ цхат ботови, посебно они које покреће ГПТ-4, револуционишу начин на који предузећа комуницирају са својом публиком. Ово нису ваши стандардни цхат ботови ограничени на круте скрипте. Захваљујући ГПТ-4-ова најсавременија обрада природног језика, они разговарају са нивоом течности и разумевања који блиско опонаша људску интеракцију, постављајући нови стандард за искуства купаца и запослених.

Права магија ових робота за ћаскање лежи у њиховој способности да буду обучени за конкретне пословне податке, омогућавајући им да дају одговоре који нису само тачни већ и веома прилагођени. Ова могућност осигурава да свака интеракција одражава јединствени глас, производе и услуге компаније. Било да се ради о прикупљању детаљних информација о производу, навигацији по упитима о корисничкој служби или давању персонализованих препорука, ови цхат ботови могу све то да ураде са изузетним степеном прецизности.

Осим улога које су окренуте клијентима, ови ГПТ-4 побољшани цхат ботови служе за мноштво сврха унутар организације. Они могу аутоматизовати рутинске задатке, понудити подршку интерним тимовима, па чак и помоћи у анализи података, ослобађајући вредне људске ресурсе да се фокусирају на више стратешких иницијатива. Беспрекорном интеграцијом са постојећим базама података и системима предузећа, ови роботи за ћаскање могу приступити ризници информација, што их чини незаменљивим алатом за компаније које желе да унапреде своју дигиталну стратегију и негују смислене, ефикасне интеракције на свим тачкама додира.

Ево погледа на 10 најбољих АИ платформи за ћаскање на тржишту:

1. Алгомо

АИ агенти и чет-бот за Схопифи

Алгомо је платформа са вештачком интелигенцијом која побољшава корисничку услугу кроз аутоматизацију и интелигентну интеракцију. Садржи АИ цхатбот који је способан да одмах реши до 85% упита клијената који се понављају, значајно смањујући радно оптерећење тимова за подршку људима. Платформа ради у два начина: потпуно аутоматизована за рутинске упите и копилот режим, где помаже људским агентима дајући сугестије и састављајући одговоре.

Алгомо-ови АИ агенти су дизајнирани са људским разумевањем и способностима доношења одлука, што им омогућава да са великом прецизношћу рукују сложеним интеракцијама са клијентима. Ови агенти су вешти у анализи намера и пружању персонализованих решења, опонашајући понашање људи у решавању проблема.

Систем се беспрекорно интегрише са постојећим алатима као што су Схопифи, ХубСпот, Слацк и Гоогле аналитика, омогућавајући јединствен приступ корисничкој служби кроз различите канале комуникације. Алгомо подржава преко 100 језика, обезбеђујући персонализоване интеракције широм света.

Штавише, Алгомо користи податке у реалном времену из различитих извора како би пружио правовремену и релевантну подршку корисницима, што га чини погодним за индустрије као што су путовања, угоститељство, е-трговина и СааС. Ефикасност платформе је демонстрирана усвајањем од стране значајних организација као што су НатВест и Инновате УК, што одражава њену поузданост и ефективност у побољшању корисничког искуства и оперативне продуктивности.

  • Алгомо поседује АИ цхатбот који је способан да аутоматски реши 85% рутинских упита клијената, значајно олакшавајући оптерећење тимовима за подршку.
  • Нуди режим копилота где АИ помаже људским агентима сугеришући и састављајући одговоре како би се побољшао квалитет интеракције.
  • Запошљава АИ агенте са људским резоновањем и способностима доношења одлука за персонализовану и тачну корисничку услугу.
  • Беспрекорно се интегрише са главним платформама као што су Схопифи, ХубСпот, Слацк и Гоогле Аналитицс, подржавајући преко 100 језика за глобални досег.
  • Користе га истакнуте организације као што су НатВест и Инновате УК, показујући његову ефикасност у различитим индустријама, укључујући путовања, угоститељство, е-трговину и СааС.

Посетите Алгомо →

2. Цхатлинг

Како да направите свој први АИ цхатбот за мање од 10 минута

Цхатлинг користи предности генеративне АИ, да понуди АИ цхат ботове који се могу обучити на садржају ваше веб странице, документима, бази знања и другим ресурсима (аутоматски).

Процес је управо онакав какав замишљате да треба да буде, унесите ресурсе на којима би цхатбот требало да буде обучен. Можете да унесете УРЛ веб-сајта или мапе сајта за чет-бот да попише и унесе садржај или да ручно унесе текст, честа питања и још много тога. Можете додати онолико извора података колико је потребно. Цхатбот ће потрошити све ресурсе и обучити се.

Када се подаци унесу, прилагодите сваки аспект цхат бота тако да одговара вашем бренду и конфигуришите га у складу са својим потребама.

Цхатбот ће бити обучен и спреман за ћаскање са клијентима у року од неколико минута. Додајте га на своју веб локацију одмах без икаквог кодирања.

Најбоље од свега, погледајте све разговоре које ваши клијенти воде са четботом и стекните увид у то шта ваши клијенти траже и како се цхатбот ради. Такође можете фино подесити одговоре цхатбот-а да бисте побољшали његову тачност.

  • Ћаскање користи генеративну вештачку интелигенцију за обуку чет робота на вашем садржају за персонализоване интеракције.
  • Унесите било који извор садржаја (УРЛ-ове, текстове) од којих ће цхатбот учити.
  • Прилагодите изглед и функционалност цхатбот-а тако да одговара вашем бренду.
  • Брза примена са чет-ботовима спремним за неколико минута, није потребно кодирање.
  • Приступите увидима у разговоре са клијентима и прилагодите тачност цхатбот-а.

Посетите Цхатлинг →

3. Цхатбасе

Цхатбасе Демо фор Продуцт Хунт

Само отпремите своје документе или додајте везу до своје веб локације и набавите цхат бот сличан ЦхатГПТ-у за своје податке. Затим га додајте као виџет на своју веб локацију или разговарајте са њим преко АПИ-ја.

ВордПресс веб локације ће имати изузетно лако време, са интеграцијом додатака који вам омогућава да лако додате Цхатбасе цхат бот на своју веб локацију.

Платформа користи генеративну вештачку интелигенцију и комбинацију обраде природног језика (НЛП) и алгоритама машинског учења. Ове технологије омогућавају Цхатбасе-у да разуме и тумачи упите корисника, пружи тачне одговоре и континуирано побољшава своје перформансе током времена. То је моћан алат за прављење интелигентних робота за ћаскање.

Цхатбасе је одлична опција из неколико разлога. Прво, омогућава вам да тренирате ЦхатГПТ на сопственим подацима, што значи да имате контролу над знањем и одговорима вашег цхат бота. Друго, Цхатбасе нуди интерфејс прилагођен кориснику за креирање и управљање цхатботовима, чинећи га доступним чак и онима без великог техничког знања.

Поред тога, Цхатбасе пружа опције за прилагођавање и интеграцију са другим платформама као што су ВордПресс, Запиер и Слацк. Све у свему, Цхатбасе нуди моћно и флексибилно решење за прављење четботова који могу побољшати ангажовање корисника и пружити аутоматизовану подршку.

  • Тачна анализа разговора и разумевање намера корисника
  • Прикупљање корисничких уноса и одговора за анализу тока разговора
  • Способност прикупљања и чувања корисничких атрибута као што су адресе е-поште и бројеви телефона
  • Интеграције са Запиер-ом, Слацк-ом и ВордПресс-ом за беспрекорну интеграцију у постојеће токове посла
  • Будуће интеграције са ВхатсАпп-ом, Мессенгер-ом и Схопифи-ом за проширени досег
  • Коришћење алгоритама за обраду природног језика (НЛП) и машинско учење за интелигентне могућности цхатбот-а
  • Корисничко сучеље за једноставно креирање и управљање цхатботовима
  • Опције прилагођавања за прилагођавање цхатбот специфичним потребама
  • Континуирано побољшање кроз машинско учење за побољшане перформансе током времена.

Посетите Цхатбасе →

 4. ЦустомГПТ

ЦустомГПТ револуционише начин на који предузећа комуницирају са клијентима и побољшавају продуктивност запослених преко своје најсавременије ГПТ-4 платформе. Нудећи безбедно решење које је на првом месту за приватност и без кодирања, ЦустомГПТ омогућава предузећима да креирају сопствене АИ цхат ботове попуњене њиховим специфичним пословним садржајем, обезбеђујући тачне и релевантне одговоре без измишљања чињеница.

Овај иновативни алат се може уградити директно у веб локацију предузећа, подстичући повећано ангажовање купаца и продају, или интерно применити ради поједностављивања задатака запослених, значајно уштедећи време и побољшање ефикасности.

Уз флексибилност ЦустомГПТ.аи, предузећа имају могућност да унесу широк спектар типова садржаја, од јавних материјала као што су садржај веб-сајта и информације службе за помоћ до приватних докумената и података о клијентима, све у безбедном и приватном оквиру који не гарантује АИ модели се обучавају на подацима корисника.

Платформа је дизајнирана за једноставну интеграцију, не захтевајући знање о кодирању да бисте започели захваљујући визуелном буилдеру без кода. Ово омогућава предузећима да брзо примене свој прилагођени ГПТ цхат бот, било путем виџета за уграђивање на веб локацију, ЛивеЦхат-а или АПИ интеграције.

  • Омогућава ГПТ-4 роботе за ћаскање прилагођене пословном садржају.
  • Безбедна платформа без кода за лаку интеграцију и тачне одговоре.
  • Широка интеграција садржаја за персонализоване интеракције.
  • Нема АИ обуке о корисничким подацима, што осигурава приватност и тачност одговора.
  • Поједностављује уграђивање АИ цхат робота за побољшано ангажовање купаца и запослених.

Посетите ЦустомГПТ →

5. Лиро од Тидио

Зашто користити Тидио? Претварам посетиоце ваше веб странице у купце

Тидио нуди поједностављено решење за предузећа да додају цхатбот на своју веб локацију. Одмах можете да разговарате са клијентима и решавате њихове проблеме у реалном времену. Такође олакшава понуду погодности као што су прилагођени попусти на основу историје прегледања. АИ такође може да даје препоруке за производе на основу њиховог понашања.

  • Користите Лиро – конверзациону вештачку интелигенцију – да понудите персонализовану помоћ
  • Лиро учи из ваших честих питања за неколико секунди и формулише сложене одговоре за решавање проблема ваших клијената
  • АИ остаје унутар граница ваше базе знања и можете ажурирати њене информације у било ком тренутку
  • Лиро је једноставан за имплементацију и не захтева обуку
  • Користите окружење игралишта како бисте могли да видите како ће Лиро одговарати на питања купаца и прилагодити ваша честа питања у складу са тим
  • АИ можете активирати за мање од 3 минута и он подржава ваше клијенте 24/7
  • Ви и ваша публика можете ово испробати уз 50 бесплатних разговора вођених вештачком интелигенцијом

Посетите Тидио →

6. Ботсониц

Креирајте свог прилагођеног чет-бота обученог за податке обученог за цхатГПТ АИ са Ботсоником

Ботсониц је врхунско решење дизајнирано да трансформише корисничку подршку коришћењем снаге генеративних АИ модела као што је ГПТ-4. Предузећима нуди могућност да примене четботе са вештачком интелигенцијом обучених на сопственим подацима, обезбеђујући да одговори буду сигурни, прецизни и прилагођени њиховим специфичним потребама. Ботсониц-ови цхат ботови су способни да тренутно реше 80% упита за подршку, значајно смањујући обим тикета којима је потребна људска интервенција.

За платформе за е-трговину, Ботсониц нуди персонализоване препоруке производа, смањује напуштање колица, олакшава лаку наплату и праћење пошиљки, и испоручује персонализоване понуде и промоције. Такође ефикасно решава упите о инвентару.

У генерисању потенцијалних клијената, Ботсониц се истиче прикупљањем контакт информација, ангажовањем потенцијалних купаца, омогућавањем лаке додатне и унакрсне продаје и неговањем потенцијалних клијената уз хитно праћење.

Ботсониц обезбеђује непрекидну корисничку услугу на више платформи, укључујући уграђене виџете, ВхатсАпп, Слацк, Телеграм и још много тога.

  • Користи ГПТ-4 АИ за тренутно решавање 80% упита за подршку, на више платформи.
  • Интегрише се са различитим изворима садржаја за тачне, безбедне интеракције са клијентима.
  • Побољшава е-трговину персонализованим препорукама и поједностављеним наплатама.
  • Примењује строге мере заштите за поуздану, фокусирану корисничку подршку.
  • Усклађен је са ГДПР и СОЦ 2 Типе ИИ за робусну заштиту и управљање подацима.

Посетите Ботсониц →

7. Ботсифи

Једна од најбољих платформи за ћаскање са вештачком интелигенцијом са потпуном контролом на тржишту, Ботсифи омогућава компанијама да повећају своје присуство на више канала. Можете да користите платформу да креирате цхатбот за ВордПресс, ВхатсАпп, Телеграм и разне друге платформе.

Једна од главних карактеристика Ботсифи-а је да вам омогућава да преносите упите између ботова и људских представника корисничке службе, што гарантује боље искуство.

Ботсифи већ користе многа велика имена попут Спотифаја, Тојоте и Светске здравствене организације.

Ево неких од главних карактеристика Ботсифи-а:

  • Доступно је више од 190 језика
  • Омогућава цхат ботове на више канала
  • Може да чува корисничке податке
  • Аналитика и могућности извештавања
  • 100+ integracija

Посетите Ботсифи →

8. ЕБИ.АИ 

ЕБИ.АИ је развио напредну конверзациону АИ платформу где помоћници вештачке интелигенције могу да обављају широк спектар задатака. Платформа вам пружа све што је потребно за подешавање конверзацијске вештачке интелигенције, као што је ћаскање уживо и интеграција са другим системима.

Платформа такође пружа тим стручњака у областима дизајна разговора, лингвистике и психологије, и они могу да прегледају сваки разговор који помоћник вештачке интелигенције води са клијентима.

Ево неких од главних карактеристика ЕБИ.АИ:

  • Ливе цхат
  • Мулти-системска интеграција
  • Тим стручњака са високим искуством
  • Сигурност на нивоу банке

ЕБИ.АИ је одличан избор за оне који желе да развију АИ асистенте за широк спектар задатака.

Посетите ЕБИ.АИ →

9. Гиосг

Гиосг је још једна врхунска опција која има за циљ конверзију више саобраћаја помоћу робота за генерисање потенцијалних клијената. 4 пута је ефикаснији од било ког облика генерисања статичког потенцијала, а користи га више од 1,200 компанија. Он се ангажује са највреднијим потенцијалним клијентима на мрежи кроз коришћење конверзацијских решења за маркетинг, продају и подршку.

Платформа такође нуди софтверски програм за ћаскање уживо који вам омогућава да лако креирате и управљате базом знања одговора. На пример, можете да користите своје податке о клијентима и претходне интеракције да бисте додали нове фразе.

Ево неких од главних карактеристика Гиосг-а:

  • Детаљни визуелни извештаји
  • Интеграције са ЦРМ и софтвером за аутоматизацију маркетинга
  • Слике, видео снимци, ГИФ-ови и емоџији за АИ цхат ботове
  • Обрасци за хватање потенцијалних клијената и искачући прозори

Такође је вредно напоменути да је платформа лака за коришћење и да не захтева никакво искуство кодирања, тако да је посебно корисна за оне који траже глатку имплементацију.

Посетите Гиосг →

10. ПроПрофс Цхат

Још једна опција која не захтева никакве вештине кодирања, ПроПрофс Цхат обезбеђује софтвер за ћаскање уживо за аутоматизацију 24/7. Посебно је дизајниран за предузећа којима су потребна решења за продају и подршку у реалном времену за своје веб странице. Помоћу ПроПрофс Цхат-а можете да направите прилагођене роботе за ћаскање који претварају потенцијалне клијенте, повећавају продају и аутоматизују продају.

Ево неких од главних карактеристика ПроПрофс Цхат-а:

  • Није потребно кодирање
  • Искачући прозори, прилагођени поздрави и обиласци производа
  • Предвиђа питања купаца и даје одговоре
  • Једноставна интеграција са другим апликацијама
  • Могућности анализе података

ПроПрофс пружа предузећима свеобухватно решење за корисничку подршку и представља исплативу опцију.

Посетите Пропрофс Цхат →

резиме

Прилагођени АИ цхат ботови, покретани напретком као што је ГПТ-4, постављају нова мерила у дигиталним интеракцијама нудећи степен течности и контекстуалног разумевања који одражава људску комуникацију. Ови цхат ботови се истичу у персонализовању интеракција са клијентима тако што су обучени о одређеним пословним подацима, омогућавајући им да одражавају јединствени глас компаније и прецизно обрађују детаљне упите.

Осим корисничке подршке, ови алати АИ су инструментални у аутоматизацији рутинских задатака, помоћи интерним тимовима и побољшању Анализа података Напори. Они се неприметно интегришу у постојеће пословне системе, приступајући великом броју података како би постали основна компонента дигиталне стратегије компаније. Ова стратешка имплементација не само да оптимизује интеракције са клијентима на различитим тачкама додира, већ и значајно повећава укупну пословну ефикасност и продуктивност.

Алекс МекФарленд је новинар и писац вештачке интелигенције који истражује најновија достигнућа у вештачкој интелигенцији. Сарађивао је са бројним АИ стартаповима и публикацијама широм света.

Оснивачки партнер уните.АИ и члан Форбсов технолошки савет, Антоан је а футуристички који је страствен за будућност вештачке интелигенције и роботике.

Такође је оснивач Сецуритиес.ио, веб локација која се фокусира на улагање у дисруптивну технологију.