Kontakt med oss

Best av

10 beste CRM-programvareplattformer (juli 2024)

oppdatert on

Unite.AI er forpliktet til strenge redaksjonelle standarder. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til produkter vi vurderer. Vennligst se vår tilknytning.

I den dynamiske forretningsverdenen har programvare for Customer Relationship Management (CRM) blitt et uunnværlig verktøy for selskaper som tar sikte på å strømlinjeforme kundeinteraksjoner, salgsprosesser og markedsføringsstrategier. Mens vi navigerer gjennom 2024, fortsetter CRM-landskapet å utvikle seg, og tilbyr en rekke løsninger skreddersydd for å møte ulike forretningsbehov. Fra små startups til store bedrifter, kan den rette CRM-plattformen være en game-changer, og gi innsikt, effektivitet og et konkurransefortrinn.

I denne guiden fordyper vi oss i noen av de beste CRM-programvareplattformene på markedet. Enten du ønsker å øke kundeengasjementet, automatisere salgsprosesser eller få praktisk innsikt fra dataene dine, vil listen vår hjelpe deg med å finne det perfekte CRM-verktøyet som er i tråd med forretningsmålene dine.

1. Kapsel

Hvordan administrere prosjektene dine i Capsule

Capsule CRM fremstår som et ledende valg for små og mellomstore bedrifter, med fokus på å levere en forenklet, men effektiv CRM-opplevelse. Plattformen er laget for å balansere essensielle CRM-funksjoner med brukervennlighet, noe som gjør den ideell for selskaper som ønsker å strømlinjeforme kundeengasjement og salgsprosesser uten å bli fastlåst av altfor komplekse systemer.

Kjernen i Capsule CRMs tilbud er et intuitivt kontaktadministrasjonssystem som lar bedrifter omhyggelig spore og organisere klient-, prospekt-, leverandør- og kundeinformasjon. Dette systemet er supplert med en sentralisert dokumenthåndteringsfunksjon, som forenkler håndteringen av kontrakter, forslag og fakturaer. Capsules styrke ligger i dens evne til å integrere ulike aspekter av CRM i et sammenhengende og brukervennlig grensesnitt.

Dessuten utmerker Capsule CRM seg ved å gi en visuell representasjon av salgspipeline, noe som gjør det mulig for virksomheter å effektivt overvåke og administrere salgsmuligheter. Denne visualiseringen er avgjørende for å forstå de ulike stadiene i salgssyklusen, den potensielle verdien av avtaler og sannsynligheten for å lukke dem. Plattformen tilbyr også robust oppgaveadministrasjon og kalenderintegrasjon, som sikrer sømløs planlegging og oppgavesporing.

Hovedfunksjoner i Capsule CRM:

  • Kontaktledelse: Et omfattende system for lagring og deling av detaljert kontaktinformasjon.
  • Dokumenthåndtering: Sentralisert håndtering av sentrale forretningsdokumenter.
  • Salgspipeline visualisering: En klar oversikt over salgssyklusen for å spore fremgang og administrere muligheter.
  • Oppgave- og kalenderintegrering: Effektiv styring og synkronisering av oppgaver og tidsplaner.
  • Tilpasning og integrasjoner: Skreddersy CRM til spesifikke forretningsbehov og integrering med over 50 eksterne verktøy.

Capsule CRM er ikke bare kjent for sine omfattende funksjoner, men også for sin tilgjengelighet og brukervennlighet, noe som gjør det til et toppvalg for bedrifter som er nye innen CRM-programvare. Med en gratis startplan og en rekke betalte alternativer, tilbyr den fleksibilitet for ulike bedriftsstørrelser og budsjetter.

Besøk Capsule →

2. HubSpot

HubSpot CRM-veiledning for nybegynnere

Når det gjelder administrasjon av kunderelasjoner, fremstår HubSpot som et enestående valg for bedrifter som ønsker å skalere med smidighet og presisjon. HubSpot er kjent for sitt brukervennlige grensesnitt, og har godt balansert enkelhet med et omfattende utvalg funksjoner. Dette gjør det til en ideell løsning for bedrifter som søker et intuitivt, men kraftig CRM-verktøy. Med sin utvikling gjennom årene har HubSpot lagt til en mengde salgstillegg, integrasjoner og valgfrie huber som omfatter service, markedsføring og mer, noe som gjør det til en allsidig og dynamisk plattform.

HubSpots designfilosofi sentrerer rundt brukervennlighet, noe som er tydelig i det konsekvent brukervennlige grensesnittet. Denne tilnærmingen strekker seg til alle aspekter av CRM, fra dens enkle navigering til effektiv administrasjon av kontakter og aktiviteter. Plattformens design gjør det mulig for brukere å få tilgang til alt de trenger på et øyeblikk – enten det er kontaktinformasjon, avtaler eller planlagte aktiviteter. Dette strømlinjeformede grensesnittet er spesielt gunstig for virksomheter som krever en CRM-løsning som raskt kan tas i bruk av teammedlemmer med ulik grad av teknisk ekspertise.

Et annet viktig aspekt ved HubSpot er dens tilpasningsevne til ulike virksomhetsstørrelser og -typer. Gratisversjonen er en velsignelse for startups og små bedrifter, og tilbyr støtte for ubegrensede brukere og opptil én million kontakter. For mer avanserte behov kan bedrifter velge Sales Hub-tillegget, som låser opp en rekke sofistikerte salgsverktøy. Denne skalerbarheten er en av HubSpots kjernestyrker, og lar virksomheter starte med et robust, gratis alternativ og utvide plattformens muligheter etter hvert som deres behov vokser og utvikler seg.

Hovedfunksjoner til HubSpot:

  • Sentralisert database: Effektiviserer konsolideringen av kundeinformasjon, og forbedrer samarbeidet på tvers av team.
  • Deal Pipeline Management: Tilbyr omfattende sporing og administrasjon av avtaler gjennom hele salgssyklusen.
  • Oppgavebehandling: Tilrettelegger for effektiv organisering og styring av oppgaver på tvers av salg, markedsføring og kundeservice.
  • E-post- og samtaleintegrering: Forenkler prosessen med å logge e-poster og anrop, planlegge oppfølginger og overvåke kundeengasjement.
  • Rapportering og analyse: Leverer innsiktsfulle data gjennom tilpassbare rapporter og dashbord, som hjelper strategiske beslutninger.

HubSpot står som en mektig alliert for virksomheter som tar sikte på å optimalisere håndteringen av kunderelasjoner. Dens blanding av enkelhet, omfattende funksjoner og skalerbarhet gjør det til et foretrukket valg for selskaper i ulike vekststadier, som søker å forbedre CRM-effektiviteten med minimal kompleksitet.

Besøk HubSpot →

3. Pipedrive

Fra $0 til $2.5 millioner - Tiffany unngikk komplisert CRM-drama med Pipedrive

Pipedrive skiller seg ut i det skybaserte CRM-området, og har raskt vunnet frem siden oppstarten i 2010. I dag har den en global brukerbase på over 100,000 XNUMX virksomheter, et bevis på effektiviteten og appellen. Designet "av selgere, for selgere", er Pipedrive spesielt rettet mot å gjøre salgsprosessen så intuitiv og effektiv som mulig. Den brukervennlige designen og den praktiske tilnærmingen gjør det til et foretrukket valg, spesielt for små og mellomstore bedrifter.

Plattformen utmerker seg i å lage og administrere salgspipelines, en kritisk komponent i enhver salgsstrategi. Med Pipedrive er det enkelt å sette opp en tilpasset salgspipeline, enten ved å bruke en eksisterende mal eller lage en fra bunnen av. Denne fleksibiliteten gjør det mulig for bedrifter å skreddersy pipelinestadiene til deres spesifikke salgsprosess. I tillegg forbedrer muligheten til å importere avtaler fra regneark eller andre CRM-systemer tilpasningsevnen og brukervennligheten.

Pipedrives integrasjon av kunstig intelligens skiller den ut i CRM-markedet. Den AI-drevne salgsassistenten er et høydepunkt, og gir praktiske forslag og automatiserer rutineoppgaver. Denne funksjonen analyserer salgshandlinger og gir innsikt for å optimalisere salgsarbeidsflyten, for eksempel sporing av e-poståpninger og administrering av fellesskapsdiskusjoner. Dette hjelper ikke bare med å lukke avtaler mer effektivt, men sikrer også at salgsteam forblir fokuserte og proaktive.

Hovedfunksjoner til Pipedrive:

  • Salgsrørledningsstyring: Muliggjør effektiv sporing av avtaler, overvåking av fremdrift og lokalisering av potensielle flaskehalser.
  • Kontaktledelse: Lagrer detaljert informasjon om kunder, prospekter, leverandører og kunder, noe som tilrettelegger for bedre relasjonsstyring.
  • Oppgavebehandling: Effektiviserer tildelingen og sporingen av oppgaver på tvers av salg, markedsføring og kundeservice.
  • E-postintegrasjon: Gir mulighet for sømløs logging av e-poster, planlegging av oppfølging og sporing av engasjement.
  • Rapportering og analyse: Gir verdifull innsikt gjennom detaljerte dashboards og tilpassede rapporter.

Pipedrives appell ligger i kombinasjonen av brukervennlighet, kraftige salgsstyringsverktøy og innovativ bruk av AI. Dens evne til å tilpasse seg ulike forretningsbehov, kombinert med et omfattende sett med funksjoner, gjør det til et overbevisende valg for bedrifter som ønsker å optimere salgsprosessene sine og forbedre den generelle CRM-effektiviteten.

Besøk Pipedrive →

4. Lukke

Close CRM revolusjonerer salgsprosessen ved å konsolidere oppsøking, engasjement og automatisering til en intuitiv og tilpasningsdyktig plattform. Ved å slå sammen kritiske salgsverktøy som e-post, oppringing og direktemeldinger i ett enkelt, strømlinjeformet grensesnitt, gir denne alt-i-ett CRM-løsningen teamene mulighet til å selge mer effektivt og effektivt.

Den fleksible designen tilpasser seg de unike kravene til ethvert team, fra smidige startups til etablerte bedrifter, og tilrettelegger for en mer dynamisk interaksjon med potensielle kunder og kunder. Close CRM forbedrer den generelle salgsoperasjonen ved å redusere kompleksiteten, muliggjøre raskere kommunikasjonssykluser og automatisere repeterende oppgaver, noe som frigjør salgsrepresentanter til å fokusere på å lukke avtaler og fremme meningsfulle relasjoner. Dette kraftige verktøyet er utformet ikke bare for å forbedre salgseffektiviteten, men også for å drive betydelige forbedringer i salgsytelse og kundeadministrasjon på tvers av ulike bransjer.

Viktige funksjoner og fordeler:

  • Rask oppsett: Brukere kan raskt importere kundeemner og kontakter eller migrere fra andre CRM-er med et enkelt CSV-importverktøy og et gratis migreringsalternativ med ett klikk.
  • Integrerte salgsverktøy: Close CRM integreres sømløst med e-poster, kalendere, og inkluderer innebygd samtale-, SMS- og Zoom-integrasjon, slik at team kan prioritere og koble til potensielle kunder uten problemer.
  • Automatisering av Outreach: Gjennom arbeidsflyter og automatiserte oppfølgingspåminnelser øker Close CRM svarfrekvensen betraktelig, og viser ofte avkastning på investeringen i løpet av bare noen få uker.

Adopsjon og læring: Close CRM er designet for rask introduksjon, slik at bedriftseiere og salgsteam kan analysere arbeidsflyter og viktige ytelsesindikatorer for å drive rask inntektsvekst.

Close CRM er klarert av verdens raskest skalerende team og er skreddersydd for å støtte bedriftseiere, salgsledere, selgere og salgsdriftsteam i å inngå flere avtaler raskere.

Besøk Lukk →

5. Folk

Lær hvordan du bruker og utnytter 1-klikks berikelse — Tips 1: Hvordan finne e-poster på kontaktene dine

Folk CRM fremstår som en alt-i-ett-løsning, som redefinerer administrasjon av kunderelasjoner for bedrifter som søker en omfattende og integrert tilnærming. Plattformen er designet for å strømlinjeforme interaksjoner og operasjoner, og tilbyr en rekke funksjoner som omfatter kontaktadministrasjon, pipelineadministrasjon, e-postkampanjer og analyser.

Sentralt i Folks funksjonalitet er kontaktsynkroniseringsfunksjonen, som forenkler oppgaven med å sentralisere kontakter fra flere kilder til én sammenhengende plattform. Denne effektive synkroniseringsprosessen sikrer at kontakter og interaksjoner fra ulike kanaler er lett tilgjengelige og håndterbare. I takt med dette er Pipeline Management-verktøyet, som forbedrer avtalelukkingsprosessen ved å lette samarbeid og gi en strukturert tilnærming til å administrere salgspipelines.

E-postkampanjer er betydelig forenklet med Folk. Plattformen gjør det mulig for brukere å sende personlig tilpassede e-poster i stor skala, støttet av AI-generert innhold og robuste sporings- og oppfølgingsfunksjoner. En fremtredende komponent i Folk er folkX Chrome-utvidelsen, som muliggjør sømløs import av kontaktprofiler fra nettet, og effektiviserer prosessen med å bygge og vedlikeholde kontaktdatabaser.

Folks allsidighet forsterkes ytterligere av dens evne til å integrere med en rekke plattformer, inkludert sosiale medier, kommunikasjonsverktøy og automatiseringsprogramvare. Dette gjør det til et fleksibelt verktøy som kan tilpasses ulike CRM-krav. Plattformens intuitive design og brukervennlighet er bemerkelsesverdig, slik at brukerne raskt kan gjøre seg kjent med dens ulike funksjoner og funksjoner.

Nøkkelfunksjoner i Folk CRM:

  • Kontaktsynkronisering: Sentraliserer kontakter fra flere kilder for strømlinjeformet administrasjon.
  • Rørledningsadministrasjon: Tilrettelegger for effektivt samarbeid og styring av salgspipelines.
  • E-postkampanjer: Gjør det mulig å sende personlig tilpassede, AI-assisterte e-poster i stor skala med sporingsfunksjoner.
  • folkX Chrome-utvidelse: Forenkler import av kontaktprofiler fra nettet.
  • Kommende analyser og rapporter: Lover omfattende innsikt for datastøttet beslutningstaking.

Folk CRM vinner gjennomslag og anerkjennelse blant moderne selskaper for sin helhetlige tilnærming til CRM. Fokuset på brukervennlighet, kombinert med avanserte funksjoner for e-postkampanjer og kontaktadministrasjon, posisjonerer det som et verdifullt verktøy for bedrifter som tar sikte på å forbedre sine CRM-strategier.

Besøk Folk →

6. Behold

Hva er Keep? En enkel salgs- og markedsføringsautomatiseringsprogramvare + CRM

Keap, en skybasert plattform designet for små bedrifter, integrerer CRM og markedsføringsautomatisering for å effektivisere driften og fremme vekst. Det brukervennlige grensesnittet, kombinert med en rekke funksjoner, inkludert CRM, markedsføringsautomatisering, salgsautomatisering og analyser, posisjonerer Keap som et verdifullt verktøy for å skape forutsigbar vekst i små bedrifter.

Plattformen forenkler håndteringen av nye leads og kundeposter samtidig som nøkkelsalgsprosesser automatiseres. Keaps styrke ligger i dens personaliserte automatisering og tilpassbare kampanjer, skreddersydd for å passe de unike behovene til små bedrifter. E-post- og tekstmarkedsføring effektiviseres med Keaps kuraterte maler, og plattformens Business Line-funksjon bidrar til å holde arbeid og personlig kommunikasjon atskilt på samme enhet.

Nøkkelfunksjoner til Keep:

  • CRM for småbedrifter: Effektiviserer leadinnsamling og kunderegistrering.
  • Automatisering av småbedrifter: Tilbyr personlig automatisering for å spare tid uten å ofre merkevarens stemme.
  • E-post og tekstmarkedsføring: Bruker maler for effektive segmenterte markedsføringskampanjer.
  • Forretningslinje: Administrerer jobbrelaterte samtaler og tekstmeldinger separat på smarttelefoner.
  • Rapportering og analyse: Gir innsikt gjennom dashbord og tilpassede rapporter.

Med sitt fokus på enkelhet og brukervennlighet er Keap et populært valg blant små bedrifter. Plattformen tilbyr omfattende integrasjoner med over 2,500 andre verktøy, noe som forbedrer funksjonaliteten.

Besøk Keep →

7. Salesflare

Hvordan komme i gang med Salesflare - Egendefinerte dashboards og rapporter

Salesflare CRM er ideell for små til mellomstore B2B-bedrifter, som automatiserer salgsprosesser for å redusere manuell oppføring. Den oppdaterer automatisk adresseboken din og sporer hver interaksjon med kontakter, ved å bruke data fra e-poster, sosiale medier og kalendere for å lage omfattende kundetidslinjer. Salesflares påminnelser og innsikt hjelper til med å holde avtaler på rett spor, alt innenfor et brukervennlig grensesnitt.

Den integreres med over 5000 produktivitetsverktøy som Google Workspace og Slack, og sikrer at den passer sømløst inn i enhver arbeidsflyt, enten på datamaskin eller mobil. Ved å automatisere rutineoppgaver og berike kontaktdata lar Salesflare salgsteam fokusere på å engasjere seg med kunder, forenkle salgsprosessen og forbedre effektiviteten og resultatene.

Nøkkelfunksjoner ved Salesflare:

  • Automatisert CRM: Oppdaterer adressebøker og sporer alle interaksjoner automatisk.
  • Avtaleadministrasjon: Sender påminnelser og gir innsikt for å forhindre tapte avtaler.
  • Bred integrasjon: Fungerer med over 5000 verktøy som Google Workspace og Slack.
  • Intuitiv bruk: Enkelt å navigere i grensesnitt for effektiv salgstraktadministrasjon.
  • Engasjementfokus: Frigjør tid for meningsfylt kunde- og leadengasjement.

Besøk Salesflare →

8. Salesforce Sales Cloud

Salesforce Sales Cloud forklart på 100 sekunder

Salesforce Sales Cloud er et toppvalg for bedrifter som ønsker omfattende tilpasning i CRM-applikasjonene sine. Kjent for sin fleksibilitet, tilbyr Salesforce en rekke tilpasningsalternativer og et stort økosystem av både interne og tredjepartsapper via AppExchange, noe som gjør det mulig å lage en svært skreddersydd CRM-opplevelse.

Plattformens Flow Builder er en enestående funksjon, som lar brukere lage tilpassede prosessadministrasjonsautomatiseringer. Dette verktøyet gir mulighet for utforming av spesifikke handlinger utløst av ulike poster, som kontakter, og kan finjusteres med betingelser, for eksempel å sende oppfølgings-e-poster basert på visse kriterier. I tillegg gir Salesforce detaljert kontroll over sidetilgang og feltredigering, imøtekommer ulike medarbeiderroller og opprettholder dataintegritet og sikkerhet. Dette detaljnivået strekker seg til å lage tilpasset hjelpetekst for felt, forsterke forretningspraksis og gi veiledning, spesielt for nyere teammedlemmer.

Salesforces tilpasning strekker seg til sideoppsett, der brukere kan redigere detaljer som felt og deres arrangement. Plattformen tilbyr også verktøy som Schema Builder for en visuell representasjon av dataflyter og relasjoner mellom ulike objekter, for eksempel kontakter og kundeemner. AppExchange forbedrer Salesforces muligheter ytterligere, og tilbyr et bredt spekter av integreringsalternativer med både gratis og betalte apper, skreddersydd for ulike Salesforce-utgaver.

Hovedfunksjoner i Salesforce Sales Cloud:

  • Tilpassbar prosessadministrasjon: Lag skreddersydde automatiseringer med Flow Builder.
  • Granulær tilgangskontroll: Administrer hvem som kan se og redigere bestemte felt og sider.
  • Omfattende tilpasningsalternativer: Tilpass sideoppsett, felt og mer for en skreddersydd CRM-opplevelse.
  • AppExchange-integrasjoner: Få tilgang til et bredt utvalg av tredjepartsapper for utvidet funksjonalitet.
  • Omfattende rapportering: Generer detaljerte rapporter om ulike aspekter ved salg og kundedata.

Salesforce Sales Clouds vekt på tilpasnings- og integrasjonsevner gjør det til et kraftig verktøy for virksomheter som trenger en CRM-løsning skreddersydd for deres spesifikke behov. Dens avanserte funksjoner og muligheten til å integrere med en rekke tredjepartsapplikasjoner posisjonerer den som en svært tilpasningsbar og skalerbar CRM-plattform.

Besøk Salesforce →

9. Formaloo CRM

Hvordan bygge et tilpasset CRM

Formaloo revolusjonerer CRM-landskapet med sin no-code samarbeidsplattform, spesielt utviklet for ikke-tekniske team. Denne innovative tilnærmingen til programvare for kundeengasjement gir bedrifter i alle størrelser mulighet til å lage tilpassede applikasjoner som skjemaer, undersøkelser, kundeportaler og CRM-er uten behov for noen programmeringskunnskaper. Dra-og-slipp-funksjonaliteten skiller seg ut som en nøkkelfunksjon, noe som gjør den tilgjengelig og brukervennlig for et bredt spekter av brukere.

Plattformen tilbyr et rikt utvalg av byggeklosser, inkludert skjemaer, tabeller, lister, diagrammer og rapporter. Disse elementene kan kombineres sømløst for å konstruere robuste applikasjoner skreddersydd for spesifikke forretningsbehov. Disse tilpassede applikasjonene kan deretter deles innen organisasjonen eller publiseres eksternt på nettsteder og sosiale medieplattformer. Denne allsidigheten gjør Formaloo til et ideelt valg for bedrifter som ønsker å forbedre kundeengasjementet og effektivisere sine interne prosesser.

Formaloos tilnærming til CRM er unik i sine tilpasningsmuligheter. Plattformen lar team designe unike grensesnitt for forretningsdataene sine, og fremmer en mer personlig og effektiv kundeadministrasjonsopplevelse. Det forenkler også teamsamarbeid, med arbeidsområder som kan organiseres i team, avdelinger, klienter og prosjekter, og forbedrer samarbeidet til forskjellige teammedlemmer.

Hovedfunksjoner i Formaloo CRM:

  • Dra-og-slipp byggeklosser: Enkelt å bruke grensesnitt med en rekke komponenter for å bygge komplekse applikasjoner.
  • Relasjonsdatabaser: Gjør det mulig å lage sofistikerte databaser for effektiv datalagring og manipulering.
  • Apptilpasning: Skreddersy grensesnitt for forretningsdata uten behov for koding.
  • Team Samarbeid: Organiser arbeidsområder for effektivt samarbeid på tvers av ulike team og avdelinger.
  • Sikker datatilgang: Sikrer kontrollert tilgang til data, opprettholder personvern og konfidensialitet.

Formaloos enkelhet og tilgjengelighet gjør det til et enestående valg, spesielt for team med begrenset teknisk ekspertise. Den brukes av over 25,000 XNUMX virksomheter globalt, et vitnesbyrd om dens effektivitet og appell i ulike bransjer. Med sin vekt på tilpasning og brukervennlighet redefinerer Formaloo hvordan bedrifter nærmer seg CRM- og kundeengasjementprogramvareutvikling.

Besøk Formaloo →

10. Ontraport

Hva er Ontraport? Ta en omvisning på plattformen for å se hvordan den fungerer.

Ontraport er en omfattende skybasert plattform som kombinerer kundehåndtering og markedsføringsautomatisering. Med sikte på å legge til rette for forretningsvekst, er Ontraport kjent for sin evne til å administrere kundeinteraksjoner og effektivisere salgsprosesser effektivt. Den kombinerer CRM, markedsføringsautomatisering, salgsautomatisering, betalinger og analyser til en sammenhengende pakke, kjent for sine tilpassbare kampanjer, personlige automatiseringer og brukervennlige grensesnitt.

Plattformen utmerker seg i CRM for små bedrifter ved å effektivt samle inn nye potensielle kunder og organisere kundeposter. Det letter en jevn progresjon for kunder gjennom salgspipeline. Ontraports markedsføringsautomatisering sparer tid på rutineoppgaver samtidig som kommunikasjonen beholder en personlig og autentisk tone. E-post- og tekstmarkedsføringsverktøyene, med kuraterte maler og segmenteringsfunksjoner, gjør det mulig for bedrifter å gjennomføre effektive oppsøkende kampanjer.

Ontraport utvider funksjonaliteten til e-handel, slik at virksomheter kan selge både digitale og fysiske produkter gjennom et intuitivt bestillingsskjemasystem. Plattformens rapportering og analyse gir innsiktsfulle data, og hjelper til med strategiske beslutninger. Tilpasning er et nøkkelaspekt, med muligheten til å skreddersy systemet til spesifikke forretningsbehov ved å endre datafelt, legge til tagger og lage tilpassede salgsprosesser.

Nøkkelfunksjoner ved Ontraport:

  • CRM for småbedrifter: Effektiviserer leadinnsamling og kunderegistrering.
  • Marketing Automation: Tilbyr tidsbesparende personaliserte automatiseringsarbeidsflyter.
  • E-post og tekstmarkedsføring: Gir verktøy for å lage og sende målrettede e-post- og SMS-kampanjer.
  • E-handelsmuligheter: Tilrettelegger for nettsalg av digitale og fysiske produkter.
  • Rapportering og analyse: Leverer praktisk innsikt gjennom detaljerte rapporter og dashboards.

Ontraport skiller seg ut for sin enkelhet og rekke funksjoner, noe som gjør det til et attraktivt valg for små bedrifter. Plattformens allsidighet er ytterligere forbedret av over 2,500 forhåndsbygde integrasjoner.

Besøk Ontraport →

Navigering i de beste CRM-plattformene for bedriftsvekst

I det stadig utviklende landskapet for administrasjon av kunderelasjoner, kan valg av riktig CRM-plattform være en sentral beslutning for virksomheter som tar sikte på å øke effektiviteten og drive vekst. Fra Capsules brukervennlige grensesnitt og HubSpots omfattende tilpasning til Salesforces avanserte integreringsevner og Nutshells salgsfokuserte tilnærming, tilbyr hver plattform vi har utforsket unike styrker.

Enten det er den AI-drevne innsikten til Pipedrive, den kodefrie fleksibiliteten til Formaloo, den omfattende tilnærmingen til Keap, alt-i-ett-funksjonaliteten til Ontraport, de salgssentrerte funksjonene til Nutshell, eller de allsidige forretningsløsningene til Apptivo, disse CRM-verktøyene imøtekommer et bredt spekter av forretningsbehov og størrelser.

Nøkkelen ligger i å identifisere de spesifikke kravene til virksomheten din og velge en CRM som stemmer overens med dine mål og prosesser. Med riktig CRM kan bedrifter effektivisere driften, forbedre kundeinteraksjoner og til slutt bane vei for bærekraftig vekst og suksess.

Alex McFarland er en AI-journalist og skribent som utforsker den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Han har samarbeidet med en rekke AI-startups og publikasjoner over hele verden.