Kontakt med oss

Best av

10 beste AI Chrome-utvidelser (juli 2024)

mm
oppdatert on

Unite.AI er forpliktet til strenge redaksjonelle standarder. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til produkter vi vurderer. Vennligst se vår tilknytning.

En Chrome-utvidelse er en liten programvaremodul eller tillegg designet for å forbedre funksjonaliteten og brukeropplevelsen til Google Chrome-nettleseren. Vi har de beste AI Chrome-utvidelsene som er utviklet for å forbedre effektiviteten, automatisere repeterende oppgaver, strømlinjeforme arbeidsflyter og tilby intelligente løsninger for bedrifter.

1. Jaspis

Møt Jasper, AI-assistenten din 👋 Skriv fantastisk innhold 10 ganger raskere med #1 AI Content Platform

Mange anerkjenner Jasper som den beste generelle AI-skriveassistenten, og leder markedet med sine imponerende funksjoner og kvalitet. Du gir den først frøord, som Jasper deretter analyserer før du lager fraser, avsnitt eller dokumenter basert på emnet og tonefallet. Den er i stand til å produsere en artikkel på 1,500 ord på nesten null tid. 

Plattformen har mer enn 50 AI-innholdsgenereringsmaler, inkludert blogginnlegg, e-poster, markedsføringskopier, Facebook-annonsegenerator, Google-annonsegenerator, SEO-metatittel og -beskrivelse, pressemelding og mye mer. 

Her er en titt på noen av de beste egenskapene til Jasper:

  • Mer enn 11,000 2,500 gratis skrifter og XNUMX XNUMX kategorier av skrivestiler 
  • Støtter 25+ språk
  • Intuitivt grensesnitt
  • Lang skriveassistent (1,000+ ord)
  • Identifiser nøkkelelementer i tekst (pronomen, verb, navn, etc.

Les anmeldelse →

Besøk Jasper →

2. Synthesia

Hvordan lages Synthesia AI-avatarer?

En annen flott AI-videogenerator er Synthesia, en AI-videogenereringsplattform som lar deg raskt lage videoer med AI-avatarer. Plattformen inkluderer over 60 språk og ulike maler, en skjermopptaker, et mediebibliotek og mye mer. 

Synthesia brukes av noen av verdens største navn som Google, Nike, Reuters og BBC. 

Med Synthesia er det ikke behov for komplekst videoutstyr eller filmsteder. Du kan velge mellom over 70 forskjellige AI-avatarer og til og med få en eksklusiv AI-avatar for merket ditt. I tillegg til forhåndsinnstilte avatarer, kan du også lage dine egne. 

AI-stemmegenereringsplattformen gjør det enkelt å få konsistente og profesjonelle voiceovers, som enkelt kan redigeres med et klikk på en knapp. Disse voiceovers inkluderer også teksting. Når du har en avatar og voiceover, kan du produsere kvalitetsvideoer i løpet av få minutter med mer enn 50 forhåndsdesignede maler. Du kan laste opp din egen merkevareidentitet og få skreddersydde maler. 

Her er noen av hovedtrekkene til Synthesia: 

  • 70+ AI-avatarer
  • 65+ språk 
  • Et bredt utvalg av videomaler
  • Gratis mediebibliotek

Les anmeldelse →

Besøk Synthesia →

3. Murphy

Opprett og tilpass Voice Overs | Murf AI

Nærmer seg toppen av listen vår for beste tekst-til-tale-generatorer er Murf, som er en av de mest populære og imponerende AI-stemmegeneratorene på markedet. Murf gjør det mulig for alle å konvertere tekst til tale, voice-overs og diktater, og den brukes av et bredt spekter av fagfolk som produktutviklere, podcastere, lærere og bedriftsledere. 

Murf tilbyr mange tilpasningsmuligheter for å hjelpe deg med å lage de beste stemmene med naturlig lyd. Den har en rekke stemmer og dialekter som du kan velge mellom, samt et brukervennlig grensesnitt.

Tekst-til-tale-generatoren gir brukerne et omfattende AI-voice-over-studio som inkluderer en innebygd videoredigerer, som lar deg lage en video med voiceover. Det er over 100 AI-stemmer fra 15 språk, og du kan velge preferanser som høyttaler, aksenter/stemmestiler og tone eller formål. 

En annen toppfunksjon som tilbys av Murf er stemmeveksleren, som lar deg spille inn uten å bruke din egen stemme som voiceover. Voiceoverne som tilbys av Murf kan også tilpasses etter tonehøyde, hastighet og volum. Du kan legge til pauser og vektlegging, eller endre uttale. 

Her er noen av de beste funksjonene til Murf: 

  • Stort bibliotek som tilbyr mer enn 100 AI-stemmer på tvers av språk
  • Ekspressive emosjonelle talestiler
  • Støtte for lyd og tekstinntasting
  • AI Voice-Over Studio
  • Kan tilpasses gjennom tone, aksenter og mer

Les anmeldelse →

Besøk Murf →

4. Fireflies.ai 

Fireflies.ai-plattformoversikt Ny

Et annet toppvalg for AI-transkripsjonsprogramvare er Fireflies, som er en AI-stemmeassistent som hjelper til med å transkribere, ta notater og fullføre handlinger under møter. Verktøyet lar deg ta opp møter på tvers av alle nettkonferanseplattformer umiddelbart, og du kan enkelt invitere andre til møtene dine for å ta opp og dele samtaler. 

For å transkribere live-møter eller lydfiler, trenger du bare å laste dem opp. Du kan deretter skumme transkripsjonene mens du lytter til lyden. 

En av de beste aspektene ved Fireflies er at den letter samarbeid ved å la deg legge til kommentarer eller merke spesifikke deler av samtaler for lagkamerater. Når du gjennomgår transkripsjonene, kan du gjennomgå en timelang samtale på så lite som fem minutter. Verktøyet lar deg søke på tvers av elementer og andre viktige høydepunkter. 

Fireflies tilbyr også integrasjoner og APIer, en Chrome-utvidelse og et intuitivt dashbord. 

Noen av hovedfunksjonene til Fireflies inkluderer: 

  • Møterobot som automatisk kan bli med i samtaler
  • Chrome-utvidelse
  • Transkriber eksisterende lydfiler inne i dashbordet
  • Ta opp møter umiddelbart
  • Skim transkripsjoner mens du lytter til lyd

Les anmeldelse →

Besøk Fireflies →

5. Snakk AI

Et flott alternativ for en AI-transkripsjonstjeneste er Speak, som gir deg flere måter å samle inn viktige lyd- eller videodata. Du kan bruke Speak til å bygge tilpassede innebygde lyd- og videoopptakere, ta opp direkte i appen og enkelt laste opp lokalt lagrede filer. 

Speak lar deg også generere dashbordrapporter og fange opp lyd-, video- og tekstdata i stor skala. Verktøyet sikrer at du ikke mister viktig informasjon som er skjult i samtaler, intervjuer, opptak og videoer. AI-motoren transkriberer og identifiserer automatisk viktige nøkkelord, emner og sentiment-trender. 

En annen fordel med Speak er at det hjelper deg enkelt å dele funn og bryte ned datasiloer. Du kan bygge omfattende datalager og lage tilpassede delbare medielager med transkripsjoner, AI-analyse og visualiseringer, som er samlet på ett sted. 

Her er noen av hovedfunksjonene til Speak AI: 

  • Navngitt enhetsgjenkjenning
  • Dypt søk
  • APIer og integrasjoner
  • Mediehåndtering 
  • Dashboard-rapporter og lydopptak

Besøk Snakk AI →

6. Otter

Otter er en av de beste AI-transkripsjonstjenestene på markedet. Med verktøyet, som er tilgjengelig på stasjonære, Android- og iOS-enheter, kan du transkribere talesamtaler. Selskapet tilbyr flere forskjellige planer, hver med sitt eget unike sett med funksjoner. 

En av disse funksjonene gjør det mulig for brukere å ta opp og automatisk transkribere samtaler med telefonen eller datamaskinen. En annen gir muligheten til å gjenkjenne og skille mellom forskjellige høyttalere. 

Med Otter kan du redigere og administrere transkripsjoner direkte i appen, og lydopptak kan spilles av i forskjellige hastigheter. Bilder og diverse annet innhold kan også implementeres rett inn i transkripsjonene, og du kan importere lyd- og videofiler som deretter kan transkriberes. 

Plattformens grensesnitt er intuitivt og godt designet, inkludert viktige verktøy som en registreringsknapp, en importknapp og en nylig aktivitetspost. Den gir også en nyttig veiledning for å veilede brukere. 

Noen av hovedtrekkene til Otter inkluderer: 

  • Intuitivt og godt designet
  • Tilgjengelig på desktop og mobil
  • Administrer direkte i appen
  • Lydavspilling i forskjellige hastigheter
  • Transkriber samtaler automatisk

Besøk Otter →

7. Gizzmo

Dette verktøyet er designet for tilknyttede selskaper som raskt trenger å generere innhold rundt produkter som selges hos Amazon, og skalere opprettelsen av dette innholdet.

Gizzmo crafts tilbyr omhyggelig undersøkt, fengslende innhold designet spesielt for utgivere og bloggere, som forbedrer leseropplevelsen og nettstedets verdi.

Programtillegget lager innhold med SEO-vennlige overskrifter, titler, beskrivelser og automatiske interne lenker, designet for å forbedre Google-rangeringene dine.

Tilknyttede selskaper vil bli lettet over å se hvor mye av en tidsbesparende dette verktøyet er, forsterke innholdet ditt med innebygde tilknyttede lenker og automatisert affiliate-tag-integrasjon. Slipp løs inntjeningspotensialet ditt med uanstrengt provisjonsgenerering.

Magien med dette verktøyet er at det bruker en Chrome-utvidelse for å tillate brukere å velge typen innhold som skal genereres, og den bruker deretter en wordpress-plugin for å integrere det genererte innholdet på et nettsted.

Lag uanstrengt fengslende artikler beriket med fantastiske Amazon-bilder i løpet av sekunder.

Få 30 % rabatt på den første månedlige abonnementsavgiften. Rabattkode: UNITEAI

Les anmeldelse →

Besøk Gizzmo →

8. scalenut

Lås opp SEO-potensialet ditt med Scalenut

Scalenut er i hovedsak et alt-i-ett-markedsføringsverktøy og er designet for å skalere. Det lar deg raskt og få hele søkeordplanen for din nisje og generere en innholdsstyringsstrategi for å dominere disse begrepene. Programvaren er delt inn i 4 seksjoner:

Forskning – Avdekke innsikt og bygg en strategi som fungerer ved å få all innsikten og de semantiske nøkkelbegrepene du trenger for å overgå konkurrentene dine.

Opprett – Skriv SEO-innhold som rangeres ved å bruke de mest avanserte versjonene av NLP og NLU (Natural Language Processing & Natural Language Understanding). Den tilbyr sanntidsoptimalisering basert på SERP-statistikk, og tilbyr innhold som kan levere.

Optimalisere – Få tilbakemeldinger i sanntid på hvor innholdet ditt står med en dynamisk SEO-poengsum. Forbedre mens du er på farten, ingen flere revisjoner!

Markedsføringskopi – Skriv overbevisende kopi som gir konverteringer med 40+ AI-tekstforfattermaler. Dette inkluderer følgende:

  • Produktbeskrivelser
  • Nettstedskopi
  • Rammer for copywriting
  • E-post opphavsrett

Få 20 % rabatt på den månedlige abonnementsavgiften. Rabattkode: ALLTID 20 

Les anmeldelse →

Besøk Scalenut →

9. INK

INK kombinerer AI-samskriving og en SEO-assistent for å hjelpe deg med å utvikle innhold. SEO Assistant-aspektet av verktøyet lar deg lage innhold som vil rangere høyt på søkemotorer og drive organisk trafikk. Den oppnår dette gjennom et patentert AI-system som analyserer innhold i sanntid samtidig som det gir forslag for å forbedre SEO-score. 

Den andre hovedfunksjonen, AI Co-Writing, bidrar til å generere kopi med høy ytelse. AI hjelper brukere med å skrive, omskrive og forenkle setninger. 

Her er en titt på noen av hovedfunksjonene til INK Editor:

  • Metaoptimalisering
  • Bildeoptimalisering gjennom komprimering og endring av størrelse
  • Stave- og grammatikkkorrigering
  • AI-skriving, AI-forenkling og AI-utvidende funksjoner
  • Integrerer i WordPress

Besøk INK →

10. HARPE

HARPA.AI er en raskt voksende Chrome-utvidelse med mer enn 150,000 XNUMX brukere. Den integrerer Claude og ChatGPT i Google Søk, og transformerer hvordan brukere samhandler med nettet gjennom AI-assistert søk, sporing av prisfall og mer.

Noen av funksjonene:

  • AI-drevet webautomatisering: HARPA AI redefinerer konseptet med AI-chat med sin banebrytende tilnærming til webautomatisering.
  • No Word Limits Text Generator: Med HARPA AI kan brukere enkelt generere artikler på opptil 30,000 XNUMX ord. Denne enestående funksjonen skiller den fra tradisjonelle AI-chatplattformer, og muliggjør opprettelse av langformatinnhold og automatisk integrering av SEO-optimaliserte søkeord.
  • Gratis og fleksibel tilkobling: HARPA AI tilbyr full frihet, kobler til ChatGPT via nettøkter eller APIer og støtter andre AI-leverandører som Claude AI og Bard. Brukere kan velge verktøyene som passer best for deres preferanser og behov, alt uten kostnad.

Besøk HARPA →

Oppsummering

Avslutningsvis tilbyr AI Chrome-utvidelser kraftige verktøy for å øke produktiviteten, strømlinjeforme arbeidsflyter og gi intelligente løsninger for ulike oppgaver. Enten det er skrivehjelp, videooppretting, transkripsjon eller SEO-optimalisering, gir disse utvidelsene avanserte AI-funksjoner direkte til nettleseren din.

Ettersom AI-teknologien fortsetter å utvikle seg, vil disse verktøyene bli enda mer integrert i både personlige og profesjonelle aktiviteter, og tilby innovative måter å forbedre effektiviteten og oppnå bedre resultater. Hold deg oppdatert med de siste AI-utviklingene for å få mest mulig ut av disse banebrytende verktøyene.

Daniel er en stor talsmann for hvordan AI til slutt vil forstyrre alt. Han puster teknologi og lever for å prøve nye dingser.