Kontakt med oss

Best av

5 beste White Label AI-verktøy (juli 2024)

oppdatert on

Unite.AI er forpliktet til strenge redaksjonelle standarder. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til produkter vi vurderer. Vennligst se vår tilknytning.

I en tid dominert av teknologisk innovasjon, har kunstig intelligens (AI) dukket opp som en hjørnestein for å drive suksess og operasjonell effektivitet. Midt i dette raskt utviklende landskapet har white label AI-verktøy blitt sentrale for selskaper som ønsker å utnytte kraften til AI uten de omfattende ressursene som vanligvis kreves for å utvikle slike teknologier fra bunnen av.

Hva er White Label AI-verktøy?

White label AI-verktøy er i hovedsak forhåndsbygde AI-løsninger utviklet av spesialiserte leverandører, som bedrifter kan kjøpe og rebrande som sine egne. Dette konseptet lar bedrifter utnytte avanserte AI-teknologier uten å måtte investere i omfattende forskning og utvikling som vanligvis er forbundet med å lage slike sofistikerte systemer fra grunnen av. Disse verktøyene er utstyrt med en rekke funksjoner, fra maskinlæringsalgoritmer og databehandling til naturlig språkbehandling og prediktiv analyse.

Den primære fordelen med white label AI-verktøy er deres tilpasningsevne. Bedrifter kan skreddersy disse verktøyene for å passe deres spesifikke behov, for å sikre at det endelige produktet stemmer perfekt med deres merkevareidentitet og forretningsmål. Dette sparer ikke bare tid og ressurser, men gjør det også mulig for bedrifter å raskt implementere AI-løsninger, og dermed få et konkurransefortrinn i markedet. I tillegg kommer white label AI-løsninger ofte med kontinuerlig støtte og oppdateringer fra leverandøren, noe som sikrer at teknologien forblir banebrytende og effektiv i et digitalt landskap i stadig utvikling.

5 beste White Label AI-verktøy

Bloggen vår har som mål å sette søkelyset på de beste AI-verktøyene på markedet, og gi bedrifter en kuratert liste over løsninger som tilbyr ikke bare avanserte funksjoner, men også fleksibiliteten til å bli stemplet som sine egne. Enten du er en liten startup eller et stort selskap, er disse verktøyene designet for å sømløst integreres med dine eksisterende systemer, og tilbyr en blanding av innovasjon og bekvemmelighet.

1. Stammer

Hvordan White Labeling AI Chatbots fungerer med Stammer

Stammer dukker opp som en spillskifter innen riket av white-label AI SaaS-plattformer, spesielt skreddersydd for nettbyråer. Denne innovative plattformen gjør det mulig å lage skreddersydde AI-drevne chatbots, et verktøy som er uunnværlig for å forbedre online kundeinteraksjoner og gi nøyaktig informasjon døgnet rundt. Stammer skiller seg ikke bare ut for sin funksjonalitet, men også for sin tilpasningsevne, slik at byråer kan omdanne og videreselge disse AI-løsningene under sitt eget banner. Denne funksjonen fungerer som en betydelig velsignelse, som potensielt øker både inntekter og omdømme i det konkurrerende digitale markedet.

Den brukervennlige naturen til Stammers chatbot-bygger er en av de mest prisverdige funksjonene. Byråer kan trene AI-modeller på et mangfoldig utvalg av data, og sikre at chatbotene er godt utstyrt til å håndtere en rekke brukerforespørsler på flere språk, 24/7. Denne evnen er avgjørende i dagens globale digitale landskap, hvor kundeengasjement og umiddelbar respons er nøkkelen.

Videre holder Stammer tritt med det stadig utviklende feltet AI ved å introdusere nye verktøy månedlig, og dermed tilby byråer kontinuerlige muligheter til å tilføre verdi til kundenes opplevelser. Dette aspektet ved Stammer hjelper ikke bare med å beholde kunder, men posisjonerer også byråene som fremtidsrettede og innovative.

Hovedfunksjoner til Stammer:

  • Tilpassbare AI Chatbots: Tillater opprettelse av AI-drevne chatbots som kan operere 24/7 på flere språk.
  • Brukervennlig Chatbot Builder: Muliggjør enkel opplæring av AI-modeller på ulike datasett.
  • Alternativ for hvit merking: Byråer kan rebrande og videreselge AI-programvaren som sin egen.
  • Månedlige AI-verktøyoppdateringer: Regelmessig introduksjon av nye verktøy for å holde deg oppdatert på den siste AI-utviklingen.
  • Strømlinjeformet klientadministrasjon: Tilbyr et tilpassbart dashbord med hvit etikett for administrasjon av underkontoer og brukertilgang.
  • CRM-integrasjon: AI-agenter kan trekke ut brukersvar og oppdatere klient-CRM-systemer.
  • Muligheter for avtaleplanlegging: AI-agenten kan sjekke byråkalendertilgjengelighet og planlegge avtaler.
  • Muligheter for inntektsforbedring: Byråer kan tjene penger på plattformen ved å ta betalt for tilgang eller lage abonnementsbaserte modeller.
  • Kostnads- og tidseffektivitet: Reduserer ressursene som trengs for å utvikle AI-løsninger.
  • Innsiktsfull kundeatferdsanalyse: Tilbyr verdifull innsikt i kundeinteraksjoner og preferanser.

Besøk Stammer →

2. FormWise

"Beskriv AI Tool Builder"-funksjonen

FormWise presenterer seg selv som et innovativt white-label AI-verktøy, unikt posisjonert for å imøtekomme den økende etterspørselen etter brukervennlige AI-løsninger uten kode. Denne plattformen gir brukerne mulighet til å enkelt lage en rekke AI-verktøy, skjemaer og widgets, skreddersydd for sluttbrukernes behov. Dens fremtredende funksjon er muligheten til sømløst å integrere AI-forespørsler på brukernes nettsteder, perfekt tilpasset deres eksisterende merkevarebygging og design. Denne tilpasningsevnen gjør FormWise til et attraktivt alternativ for de som ønsker å skalere sine AI-evner i tråd med deres utvidede krav, fra en lite versjon og avansere etter behov.

Plattformens forpliktelse til brukertilgjengelighet og tilpasning er tydelig i dens mangfoldige funksjoner. FormWise tilbyr en rask bygger og OpenAI-lekeplassverktøyinnstillinger, noe som gir mulighet for en høy grad av tilpasning. Denne allsidigheten strekker seg til plattformens innebyggingsmuligheter, der brukere kan plassere skjemaene sine hvor som helst, i likhet med å bygge inn en YouTube-video.

Den intuitive designen til FormWise sikrer en kort læringskurve, som gjør det mulig for brukere å lage ethvert verktøy som krever skjemabasert input for å generere utdata.

Hovedfunksjoner til FormWise:

  • Dybdegående AI-verktøybygger: Robust verktøysett for å lage et bredt utvalg av AI-verktøy.
  • Tematilpasning: Muliggjør merkevarejustering gjennom tilpassbare temaer.
  • Dra og slipp Builder: Tilrettelegger for enkel opprettelse og tilpasning uten teknisk ekspertise.
  • Egendefinerte forespørsler: Gir mulighet for skreddersydde brukeropplevelser med skreddersydde spørsmål.
  • AI-malmarkedsplass: Gir tilgang til forhåndsbygde maler for raskere oppretting av verktøy.
  • Webhook/API-integrasjon: Sikrer sømløs tilkobling med eksterne systemer og plattformer.
  • Innebyggingsfleksibilitet: Tilbyr muligheten til å bygge inn AI-verktøy på ubegrensede URL-er.
  • AI-verktøyinntektsgenerering: Brukere kan generere inntekter fra verktøyene de lager.
  • Ingen kode-plattform: Tilgjengelig for brukere uten kodekunnskap.
  • AI-verktøys allsidighet: Støtter opprettelsen av forskjellige verktøy, inkludert quizer, blymagneter og interne verktøy.

Besøk FormWise →

3. mykr

Bygg kraftige klientportaler og interne verktøy på få minutter.

Softr skiller seg ut som en eksemplarisk white-label AI-plattform, spesialdesignet for bedrifter som ønsker å utnytte kraften til AI uten å fordype seg i kompleksiteten til koding. Denne kodefrie plattformen demokratiserer opprettelsen og tilpasningen av AI-verktøy, og gjør avansert teknologi tilgjengelig for et bredere publikum. Softrs intuitive dra-og-slipp-bygger er en nøkkelfunksjon som forenkler verktøyopprettingsprosessen og gir brukerne mulighet til å bringe AI-visjonene sine til live med letthet. Plattformens vekt på brukervennlighet og fleksibilitet imøtekommer et bredt spekter av faglige behov og ferdighetsnivåer.

Det som skiller Softr er dens omfattende pakke med funksjoner skreddersydd for sømløs integrasjon og tilpasning. Plattformen tilbyr en rekke tilpassbare maler, som lar brukere sikre at deres AI-verktøy stemmer perfekt med merkevarens estetikk og etos. Denne evnen til å tilpasse strekker seg til Softrs robuste webhook- og API-integrasjonsmuligheter, noe som muliggjør jevn tilkobling med eksterne systemer og forbedrer den generelle verktøyfunksjonaliteten. Når det gjelder inntektsgenerering, gir Softr brukere muligheten til å generere inntekter fra AI-verktøyene de lager, og legger til en verdifull dimensjon til forretningsmodellen deres.

Hovedfunksjoner til Softr:

  • Ingen kode-plattform: Ideell for brukere uten omfattende teknisk kunnskap, noe som forenkler oppretting av AI-verktøy.
  • Dra og slipp Builder: Gjør det enklere å lage og tilpasse AI-verktøy.
  • Tilpassbare maler: Tilbyr en rekke maler for å tilpasse verktøy med merkevareidentitet.
  • Webhook/API-integrasjon: Muliggjør tilkobling med eksterne systemer for utvidet funksjonalitet.
  • AI-verktøyinntektsgenerering: Lar brukere tjene penger på sine spesiallagde AI-verktøy.
  • Allsidighet i verktøyskaping: Støtter utviklingen av forskjellige AI-verktøy, inkludert chatbots og stemmeassistenter.
  • Tilpasset AI-modellopplæring: Brukere kan trene AI-modeller med egne data for skreddersydde løsninger.
  • Sanntidsanalyse: Gir innsikt i verktøyytelse for datadrevne beslutninger.
  • Mulighet for hvitmerking: Gjør det mulig for brukere å rebrande og videreselge AI-verktøy under sitt eget merkenavn.
  • Fleksibel verktøyimplementering: Tillater distribusjon av AI-verktøy på ulike plattformer, inkludert nett- og mobilapper.

Besøk Softr →

4. BotPenguin

Hvordan integrere BotPenguin med ChatGPT

BotPenguin skiller seg ut som en ledende white-label AI chatbot-plattform, og tilbyr bedrifter en robust og omfattende løsning for sømløs integrering av avansert chatbot-teknologi. Denne plattformen er spesielt egnet for de som ønsker å utnytte egenskapene til AI-chatboter uten kompleksiteten med å bygge en fra grunnen av. BotPenguin utmerker seg ved å tilby en rekke funksjoner som er avgjørende for virksomheter som tar sikte på å forbedre kundeinteraksjon og effektivisere deres operasjonelle prosesser.

Et sentralt aspekt ved BotPenguin er dets sterke fokus på tilpasning og merkevarebygging. Plattformen gjør det mulig for brukere å tilføre sin egen merkevarebygging, stil og samtale nyanser i chatbotene, og dermed levere en unik og personlig opplevelse til kundene. Denne skreddersømsevnen strekker seg til ulike bransjer som flyselskaper, forsikring, rekruttering, e-handel og mer, og sikrer at chatbotene passer perfekt med de spesifikke behovene og merkevaren til hver virksomhet.

Hovedfunksjoner til BotPenguin:

  • Tilpasning og merkevarebygging: Lar bedrifter tilpasse ChatGPT chatbots med sin egen merkevarebygging og samtalestil.
  • Datavern og sikkerhet: Overholder de høyeste standardene for personvern og sikkerhet.
  • Leadgenerering og kundeservice: Forbedrer kundeservicen og hjelper til med generering av potensielle kunder og salg gjennom brukervennlig design.
  • Skalerbarhet og tilpasning: Tilbyr enkel integrasjon og tilpasningsmuligheter, skalering med forretningsvekst.
  • Partnerskapsmuligheter: Gir et Whitelabel Partnership-program for bedrifter for å tjene penger på og fullt ut utnytte chatautomatiseringsløsninger.
  • Allsidighet på tvers av bransjer: Egnet for ulike bransjer, inkludert helsevesen, eiendom, bank, finans, turisme og utdanning.
  • Effektiv integrasjon med eksisterende apper: Sikrer sømløs integrasjon med gjeldende forretningsapplikasjoner.
  • Brukervennlig implementering: Designet for enkel implementering på nettsider og ulike meldingsplattformer.

Besøk BotPenguin →

5. Groove

Groove.ai Demo og White Label

Bedrifter kan forbedre driften ved å bruke Groove.ai sitt White Label-tilbud. Denne tjenesten gjør det mulig å tilpasse en white label AI-plattform for å tilpasse seg deres unike merkeidentitet. Integrering av Groove.ai-økosystemet i driften plasserer bedrifter i forkant av AI-innovasjon. De kan tilby en AI-drevet løsning som reflekterer merkevarens estetikk og verdier, differensierer seg i markedet og skaper en lønnsom satsing.

Plattformen gir kraften til LLM-er til den gjennomsnittlige brukeren, for deretter å videreselge som tilpassede løsninger.

Nøkkelfunksjoner til Groove:

  • Bruk Groove.ai's White Label for å forbedre forretningsdriften.
  • Tilpass AI-plattformen for å matche unik merkeidentitet.
  • Integrer Groove.ai-økosystemet for ledende AI-innovasjon.
  • Tilby AI-løsninger som gjenspeiler merkevareestetikk og verdier.
  • Differensier i markedet med et unikt AI-drevet produkt.
  • Skap lønnsomme virksomheter gjennom skreddersydde AI-tilbud.
  • Utnytt kraften til store språkmodeller (LLM) for gjennomsnittlige brukere.
  • Videreselg tilpassede AI-løsninger for ytterligere inntektsstrømmer.

Besøk Groove →

Utnytt kraften til AI med Top White-Label-verktøy

Landskapet med white-label AI-verktøy er både mangfoldig og dynamisk, og tilbyr en rekke løsninger for bedrifter som er ivrige etter å omfavne den digitale transformasjonen. Fra å forbedre kundeservicen med AI-chatboter til å strømlinjeforme salgs- og markedsføringsprosesser, gir disse verktøyene en rekke funksjoner skreddersydd for ulike forretningsbehov. Hvert verktøy vi har utforsket – Stammer.ai, FormWise, mykr, BotPenguinog Groove – bringer unike styrker til bordet, enten det er innen tilpasning, integrasjon, skalerbarhet eller brukervennlig design.

Det fine med disse white-label AI-verktøyene ligger i deres evne til å bli merket og skreddersydd for å passe de spesifikke kravene til en virksomhet, noe som muliggjør en sømløs integrasjon i eksisterende systemer. Dette sparer ikke bare tid og ressurser, men gir også bedrifter mulighet til å tilby banebrytende løsninger under sitt eget merke. Ettersom AI fortsetter å utvikle seg, er disse verktøyene satt til å bli enda mer integrerte i forretningsdriften, og tilby uendelige muligheter for innovasjon og vekst.

I en tid hvor det å være i forkant av teknologiske trender er avgjørende, kan det å ta i bruk disse white-label AI-verktøyene være nøkkelen til å låse opp nye nivåer av effektivitet, kundetilfredshet og markedskonkurranseevne. Enten du er en liten oppstart eller en stor bedrift, tilbyr disse verktøyene fleksibiliteten og mulighetene for å møte dine utviklende forretningsbehov og drive deg inn i fremtiden for AI-drevet suksess.

Alex McFarland er en AI-journalist og skribent som utforsker den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Han har samarbeidet med en rekke AI-startups og publikasjoner over hele verden.