Kontakt med oss

Best av

9 beste AI-forretningsplangeneratorer (juli 2024)

oppdatert on

Unite.AI er forpliktet til strenge redaksjonelle standarder. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til produkter vi vurderer. Vennligst se vår tilknytning.

I dagens fartsfylte forretningsverden er det viktig å ha en godt utformet forretningsplan for å sikre finansiering, veilede beslutninger og kartlegge en kurs for suksess. Men å lage en omfattende og overbevisende forretningsplan kan være en skremmende oppgave, spesielt for gründere og småbedriftseiere som kanskje ikke har lang erfaring på dette området. Heldigvis har fremveksten av AI-verktøy forbedret den kreative prosessen, noe som gjør den mer tilgjengelig, effektiv og effektiv enn noen gang før.

Vi vil utforske de beste AI-forretningsplangeneratorene som kan hjelpe deg med å lage en vinnende plan for din virksomhet.

1. Upmetrics

Hvordan skrive en forretningsplan? | Veiledning for forretningsplan | Trinn for trinn guide

Upmetrics er et AI-drevet forretningsplanverktøy som veileder enkeltpersoner og små bedrifter gjennom prosessen med å skrive en førsteklasses forretningsplan. Med sin brukervennlige plattform og trinnvise veiledning, gjør Upmetrics det enkelt for alle å lage en plan av profesjonell kvalitet, uavhengig av nivået på forretningsekspertise.

Verktøyet tilbyr et bredt spekter av funksjoner, inkludert 400+ forretningsplaneksempler, AI-assistert skriving og økonomisk prognose for opptil 7 år. Upmetrics har også en AI-generert pitch-deck-funksjon, som lar brukere lage en overbevisende presentasjon på mindre enn en time. Plattformens fleksibilitet og tilpasningsevne gjør den egnet for ulike bransjer, fra tech-startups til detaljbutikker og servicebedrifter.

Nøkkelfunksjoner til Upmetrics:

  • 400+ eksempler på forretningsplaner
  • AI-genererte forretningsplaner (helt AI-generert)
  • Økonomisk prognose inntil 7 år
  • AI for å lage pitch-dekk på mindre enn en time
  • Gratis guider og pedagogiske ressurser
  • Skylagring i sanntid
  • Enkelt alternativ for samarbeid og deling

Besøk Upmetrics →

2. Pluss AI

Pluss AI er et AI-drevet verktøy som spesialiserer seg på å lage profesjonelle, godt utformede presentasjoner, noe som gjør det til et ideelt valg for å lage forretningsplaner. Plattformen integreres sømløst med Google Slides, og lar brukerne få tilgang til innebygde redigerings- og samarbeidsfunksjoner.

Med Plus AI kan brukere generere en omfattende forretningsplanskisse basert på en kort beskrivelse av virksomheten deres, som deretter enkelt kan redigeres og omorganiseres for å passe deres spesifikke behov. Pluss AI tilbyr fleksibiliteten til å generere lysbilder ett om gangen eller lage en hel presentasjon i ett enkelt trinn, noe som gjør det til et allsidig verktøy for bedrifter i alle størrelser. Plattformen tilbyr også en gratis prøveversjon, slik at brukere kan utforske funksjonene før de forplikter seg til en betalt plan.

Nøkkelfunksjoner til Plus AI:

  • Direkte integrasjon med Google Slides for enkel redigering og samarbeid
  • Tilpassbare lysbilder som kan redigeres, revideres og tematiseres etter generering av et første utkast
  • Lysbilde-for-lysbilde eller full presentasjonsgenerering
  • Gratis prøveversjon tilgjengelig for brukere å prøve Plus AI før de forplikter seg til en betalt plan

Bruk rabattkode: UNITEAI10 å kreve en 10% rabatt.

Les anmeldelse →

Besøk Plus AI →

3. Storydoc

Storydoc

Storydoc er en AI-drevet forretningsplangenerator som forenkler opprettelsen av interaktive og overbevisende forretningsplaner, uten å kreve noen designferdigheter. Plattformen tilbyr et brukervennlig grensesnitt med et bredt utvalg av interaktive lysbilder skreddersydd for oppstart og nye virksomheter, som enkelt kan tilpasses for å tilpasse seg brukerens visjon og krav.

Storydocs AI Presentation Designer lager rullebaserte, nettvennlige og mobiloptimaliserte presentasjoner, komplett med ytelsesanalyse. Plattformen sikrer også sikkerheten og personvernet til brukerdata, og overholder strenge sikkerhetsprotokoller og bransjebestemmelser. Med Storydoc kan brukere lage engasjerende presentasjoner som fanger oppmerksomheten til investorer og interessenter.

Hovedfunksjoner i Storydoc:

  • AI Business Plan Presentation Designer for rullebaserte, nettvennlige og mobiloptimaliserte presentasjoner
  • Sikker og pålitelig plattform som sikrer sikkerheten og personvernet til brukerdata
  • Interaktive lysbilder som kan tilpasses for å tilpasse seg brukerens presentasjonsvisjon og krav
  • Mobiloptimaliserte presentasjoner som ser bra ut på alle enheter
  • Integrasjoner med Calendly, Loom, YouTube, Typeform og mer for ekstra funksjonalitet

Besøk Storydoc →

4. 15 minutters plan

15 minutters plan

15minuteplan.ai er en AI-drevet generator som effektiviserer opprettelsesprosessen, og lar gründere og små og mellomstore bedrifter (SMB) produsere effektive dokumenter på bare 15 minutter. Plattformen er designet for å gjøre forretningsplanlegging universelt tilgjengelig, og henvender seg til brukere på alle nivåer av forretnings- eller skriveerfaring.

Med sine avanserte AI-algoritmer genererer 15minuteplan omfattende, oppdaterte planer basert på de siste markedstrendene og beste praksis. Plattformen har også en unik 'Talk To Plan'-funksjonalitet, som gjør det mulig for brukere å diktere spesifikke endringer eller tillegg, som deretter integreres sømløst av AI. I tillegg støtter 15minuteplan forskjellige språk, noe som gjør den tilgjengelig for brukere over hele verden.

Nøkkelfunksjoner i 15minuteplan:

  • AI Creation basert på de siste markedstrendene og forretningsmessige beste praksis
  • Talk To Plan-funksjonalitet for enkel diktering av endringer eller tillegg
  • Flerspråklig støtte for 10+ språk, med flere som legges til kontinuerlig
  • Brukervennlig grensesnitt for å legge inn viktig forretningsinformasjon
  • Nedlastbart Word-dokument for enkel deling og endring

Besøk 15minuteplan →

5. Forestillingen AI

Forestillingen AI

Notion AI er et AI-drevet verktøy i Notion som forenkler opprettelsen av omfattende forretningsplaner, og legger vekt på en organisert og strukturert tilnærming til forretningsstrategisering. Plattformen tilbyr et bredt spekter av funksjoner designet for å strømlinjeforme forretningsplanleggingsprosessen, inkludert AI-drevet innholdsgenerering, omskriving, forkorting, utvidelse og tonejustering.

Notion AI integreres sømløst med Notion-plattformen, og gir brukere tilgang til funksjoner som databaseoppretting, organisering og administrasjon, samt samarbeids- og delingsalternativer. Med Notion AI kan brukere lage skreddersydd innhold som stemmer overens med deres forretningsmål og stemme, samtidig som de reduserer arbeidsmengden betraktelig med å lage overbevisende fortellinger som sikrer innkjøp fra investorer og interessenter.

Nøkkelfunksjoner til Notion AI:

  • AI-drevet innholdsgenerering, omskriving, forkorting, utvidelse og tonejustering
  • Integrasjon med Notion for databaseoppretting, organisering og administrasjon
  • Samarbeids- og delingsfunksjoner for å invitere teammedlemmer og interessenter
  • Skylagring i sanntid for sikker og tilgjengelig data
  • Strømlinjeformet forretningsplanleggingsprosess for å lage overbevisende fortellinger

Besøk Notion AI →

6. Vakker AI

Vakker AI

Beautiful AI er en AI-drevet presentasjonsprogramvare som gjør det mulig for brukere å lage fantastiske forretningspresentasjoner og -planer på kort tid, uten å kreve noen designferdigheter. Med denne plattformen trenger brukerne ganske enkelt å legge til tekst, og Beautiful AI vil forvandle innholdet til elegante presentasjonslysbilder, og eliminere behovet for manuell bildestørrelse eller plassering av innhold.

Forretningsplanmalen kan nås ved å logge på, og brukere vil bli bedt om å fylle ut noen få nøkkeldetaljer om virksomheten deres. Vakker AI tilbyr et bredt spekter av funksjoner, inkludert 65+ smarte lysbildemaler, tilpassede presentasjonstemaer for merkevarekonsistens, og hundrevis av tilpassbare startmaler, som sikrer at brukere aldri trenger å starte en presentasjon eller forretningsplan fra bunnen av.

Nøkkelfunksjoner til Beautiful AI:

  • 65+ smarte lysbildemaler med forhåndsdesignede lysbildegallerier
  • Merkekonsistens med tilpassede presentasjonstemaer
  • Hundrevis av tilpassbare startmaler
  • Designerbot for å lage første utkast basert på brukerkrav
  • Enkel transformasjon av innhold til elegante presentasjonslysbilder

Besøk Beautiful AI →

7. Wordkraft AI

Wordkraft AI er en AI-drevet nettapplikasjon som genererer optimalisert, autentisk og høykvalitets innhold for ulike behov. Ved å bruke den kraftige store språkmodellen GPT-3.5, spesialiserer Wordkraft AI seg på å lage innhold skreddersydd til spesifikke krav, inkludert profesjonelle og velorganiserte forretningsplaner. Dette verktøyet hjelper brukere med å effektivt utvikle strategiske dokumenter som oppfyller deres unike forretningsmål.

Plattformen tilbyr en mal som kan brukes til å lage et utkast ved å gi viktige detaljer om virksomheten. Wordkraft AIs AI-funksjoner hjelper brukere med å lage innhold som er i tråd med deres forretningsmål og stemme, samtidig som de støtter samarbeid og delingsfunksjoner. Med sanntids skylagring og sømløs integrasjon med Wordkraft-plattformen, er Wordkraft AI en verdifull ressurs for forretningsplanlegging og presentasjoner.

Nøkkelfunksjoner til Wordkraft AI:

  • AI-drevet innholdsgenerering, omskriving, forkorting, utvidelse og tonejustering
  • Integrasjon med Wordkraft for databaseoppretting, organisering og administrasjon
  • Samarbeids- og delingsfunksjoner for å invitere teammedlemmer og interessenter
  • Skylagring i sanntid for sikker og tilgjengelig data
  • En mal for å lage utkast ved å oppgi viktige forretningsdetaljer

Besøk Wordkraft AI →

8. Litt AI

Bit AI er en AI-drevet plattform designet for å forbedre opprettelsen av interaktive og samarbeidende strategiske dokumenter. Den har kraftige wikier og AI-skriveverktøy som hjelper til med å lage godt strukturert og engasjerende innhold. Med Bit AI kan brukere produsere visuelt tiltalende og informative dokumenter som effektivt kommuniserer deres strategiske visjon.

Plattformen støtter samarbeid i sanntid, slik at teammedlemmer kan jobbe sømløst sammen om dokumenter og integrere tilbakemeldinger effektivt. Bit AI sikrer også at dokumenter er fullstendig responsive, tilpasset ulike enheter for optimal tilgjengelighet og lesbarhet. I tillegg har brukere muligheten til å lage private dokumenter, noe som forbedrer personvernet og sikkerheten.

Nøkkelfunksjoner til Bit AI:

  • Interaktive og samarbeidende forretningsplaner for å fremme teamarbeid og kreativitet
  • AI writer-funksjoner for å lage klart og sammenhengende innhold
  • Samarbeid i sanntid for sømløst teamarbeid og tilbakemeldingsintegrasjon
  • Fullt responsive dokumenter som tilpasser seg ulike enheter
  • Privat dokumentdeling for personvern og sikkerhet

Besøk Bit AI →

9. forenklet

Simplified er en alt-i-ett AI-drevet plattform som tilbyr en omfattende løsning for å administrere markedsføringstiltak og lage engasjerende innhold, sammen med en unik funksjon for å lage en forretningsplan. Plattformens AI Business Plan Generator er designet for å hjelpe gründere og småbedriftseiere med å raskt produsere profesjonelle og detaljerte strategiske dokumenter.

Med sine avanserte AI-funksjoner gir Simplified nøyaktige vekstprognoser og investeringsstrategier, slik at brukerne kan ta velinformerte beslutninger for sine satsninger. Plattformen tilbyr tilpasningsmuligheter for å sikre at det endelige resultatet stemmer overens med brukerens visjon og mål. I tillegg støtter det samarbeid, slik at teammedlemmer kan bidra effektivt til dokumentet. Integrerte markedsføringsverktøy etablerer Simplified videre som en allsidig løsning for både strategisk planlegging og markedsføringsbehov.

Nøkkelfunksjoner i Simplified:

  • Effektiv forretningsplanlegging med en profesjonell og omfattende plan laget med bare noen få klikk
  • Nøyaktige vekstprognoser og investeringsstrategier levert av AI-evner
  • Tilpasningsmuligheter for å tilpasse forretningsplanen med brukerens visjon og mål
  • Samarbeidsfunksjoner for å jobbe med teammedlemmer på en omfattende og nøyaktig plan
  • Integrerte markedsføringsverktøy for en sammenhengende og effektiv markedsføringsstrategi

Besøk forenklet →

Lag de beste forretningsplanene med AI

Fremveksten av AI-drevne forretningsplangeneratorer har endret måten gründere og småbedriftseiere nærmer seg den avgjørende oppgaven med å planlegge for suksessen til deres virksomheter. Ved å utnytte de 10 beste AI-generatorene som er diskutert i dette blogginnlegget, kan brukere strømlinjeforme opprettelsesprosessen, sikre profesjonelle planer og få tilgang til verdifull innsikt og prognoser.

Fra Upmetrics' brukervennlige plattform og trinnvise veiledning til Simplifieds alt-i-ett-løsning for forretningsplanlegging og markedsføring, dekker disse AI-drevne verktøyene de ulike behovene til virksomheter på tvers av ulike bransjer. Ved å utnytte kraften til AI kan gründere spare tid, krefter og ressurser samtidig som de lager overbevisende og overbevisende planer som tiltrekker investorer og styrer beslutningsprosessene deres.

Alex McFarland er en AI-journalist og skribent som utforsker den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Han har samarbeidet med en rekke AI-startups og publikasjoner over hele verden.

Seneste innlegg