Kontakt med oss

Sertifiseringer

10 beste raske ingeniørkurs (juli 2024)

oppdatert on

Unite.AI er forpliktet til strenge redaksjonelle standarder. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til produkter vi vurderer. Vennligst se vår tilknytning.

I det stadig utviklende landskapet med kunstig intelligens, har kunsten å prompte ingeniørkunst dukket opp som et sentralt ferdighetssett for både profesjonelle og entusiaster. Etter hvert som AI-systemer, spesielt språkmodeller som GPT, blir stadig mer sofistikerte, har evnen til å kommunisere effektivt med disse modellene fått avgjørende betydning. Rask ingeniørarbeid er i hovedsak håndverket med å designe input som veileder disse AI-systemene for å produsere de mest nøyaktige, relevante og kreative resultatene.

Men hva er egentlig prompt engineering, og hvorfor har det blitt et slikt buzzword i teknologimiljøet?

Prompt engineering er kunsten og vitenskapen med å lage input (eller "prompter") for å effektivt veilede og samhandle med generative AI-modeller, spesielt store språkmodeller (LLM) som ChatGPT. Det innebærer å formulere spørsmål eller utsagn på en måte som utnytter evnene til AI for å produsere spesifikke, relevante og nøyaktige resultater.

Dette feltet sitter i skjæringspunktet mellom lingvistikk, informatikk og kreativ tenkning. Det krever en forståelse av hvordan AI-modeller behandler informasjon og et kreativt preg for å skreddersy ledetekster som stemmer overens med ønsket resultat. Målet er å maksimere effektiviteten og anvendeligheten til AI-svar, enten det er å generere tekst, kode, bilder eller til og med engasjere seg i kompleks problemløsning.

Som en anerkjennelse for dette spirende feltet, har vi samlet en liste over de beste raske ingeniørkursene. Enten du er en erfaren AI-utøver eller en nysgjerrig nykommer, tilbyr disse kursene uvurderlig innsikt i nyansene til rask ingeniørkunst. Fra å forstå de grunnleggende prinsippene for språkmodeller til å mestre avanserte teknikker for spesifikke applikasjoner, dekker disse kursene et bredt spekter av kunnskap og ferdigheter.

1. Rask ingeniørspesialisering (Vanderbilt University)

"Prompt Engineering Specialization" som tilbys av Vanderbilt University er et eksepsjonelt program designet for å forvandle elever til eksperter i rask ingeniørfag. Denne omfattende serien med tre kurs tar deg fra det grunnleggende til avanserte teknikker, slik at du kan utnytte det fulle potensialet til Generativ AI. Spesialiseringen er sentrert rundt praktisk, praktisk læring, og sikrer at studentene ikke bare forstår teoriene, men effektivt kan bruke dem i ulike sammenhenger.

Spesialiseringen starter med «Prompt Engineering for ChatGPT»-kurset, som strekker seg over 18 timer og har en imponerende vurdering på 4.8 fra over 2,000 deltakere. Her fordyper elever seg i kunsten å lage meldinger for store språkmodeller som ChatGPT, og lærer hvordan de kan utnytte sine evner for en rekke applikasjoner. Det andre kurset, "ChatGPT Advanced Data Analysis," fokuserer på automatisering av oppgaver ved hjelp av ChatGPTs kodetolk. Dette 10-timers kurset, også høyt vurdert til 4.8, lærer studentene å automatisere dokumenthåndtering og datautvinning, blant andre ferdigheter. Det siste kurset, "Trustworthy Generative AI," er en 8-timers reise for å sikre pålitelighet og tillit til AI-utdata.

Viktige funksjoner

  • Dybdelæring: Fra grunnleggende konsepter til avanserte ferdigheter i prompt engineering.
  • Hands-on prosjekter: Praktiske øvelser for å bygge og foredle dine umiddelbare ingeniørferdigheter.
  • Ulike applikasjoner: Lær å bruke disse ferdighetene i ulike sammenhenger som automatisering, dataanalyse og problemløsning.
  • Anvendt læringsprosjekt: Virkelige applikasjoner, fra innlegg på sosiale medier til kompleks problemløsning ved hjelp av AI.
  • Ekspertinstruksjon: Lær av universitets- og industrieksperter på området.
  • sertifisering: Få et karrierefremmende sertifikat fra Vanderbilt University.

Dette kurset er ideelt for personer som ønsker å forstå og effektivt bruke rask ingeniørkunst i sine profesjonelle, akademiske eller personlige bestrebelser.

2. Generativ AI: Prompt Engineering Basics (IBM)

"Generative AI: Prompt Engineering Basics" som tilbys av IBM er et viktig kurs for nybegynnere som ønsker å etablere et sterkt grunnlag innen prompt engineering. Dette 7-timers kurset er skreddersydd for å gi en fleksibel læringsopplevelse, perfekt for fagfolk, studenter og entusiaster som er ivrige etter å utforske verden av generativ AI. Kurset er strukturert for å gi en omfattende forståelse av raske ingeniørkonsepter, beste praksis og praktiske teknikker.

Kurset er delt inn i tre godt strukturerte moduler, som hver fokuserer på ulike aspekter ved prompt engineering. Modul 1 introduserer konseptet med prompt engineering i generativ AI, og legger vekt på beste praksis for å skrive effektive spørsmål. Modul 2 går dypere inn i spesifikke teknikker og tilnærminger for å forbedre presisjonen og relevansen til generative AI-modellresponser. Den siste modulen inkluderer en gradert quiz, et praktisk prosjekt og valgfritt innhold som strekker seg til bildegenerering og bruk av IBMs Prompt Lab-verktøy.

Viktige funksjoner

  • Nybegynnervennlig: Designet for et bredt publikum, inkludert profesjonelle og entusiaster uten tidligere erfaring.
  • Fleksibel læring: Lær i ditt eget tempo med en kursstruktur som passer til ulike tidsplaner.
  • Omfattende moduler: Dekker grunnleggende konsepter, teknikker og praktisk praksis i rask prosjektering.
  • Diverse teknikker: Utforsk teknikker med zero-shot, few-shot, intervjumønster, Chain-of-Thought og Tree-of-Thought.
  • Industriverktøy: Introduksjon til verktøy som IBM Watsonx Prompt Lab, Spellbook og Dust for praktisk prompt engineering.
  • Hands-on erfaring: Delta i laboratorier og et sluttprosjekt for å anvende de lærte konseptene i virkelige scenarier.
  • Bransjeekspertinnsikt: Få innsikt fra utøvere om effektiv rask utforming og bruk av verktøy.
  • Karrierebevis: Få et delbart sertifikat ved ferdigstillelse, og tilfører verdi til din profesjonelle profil.

Dette kurset er et utmerket valg for de som starter sin reise i rask ingeniørfag, og tilbyr en solid forankring i feltet og utstyrer elevene med ferdighetene til å effektivt veilede AI-modeller mot ønskede resultater.

3. Rask utvikling med generativ AI (edureka)

Edurekas "Prompt Engineering with Generative AI"-kurs er et ekspertutviklet program av ledende bransjefolk, designet for enkeltpersoner som er opptatt av å fordype seg i AI-drevet kreativitet og praktiske anvendelser av prompt engineering. Dette omfattende kurset er skreddersydd for å gi elever ferdighetene til å effektivt bruke ledetekster for å generere tilpasset tekst, kode og mer, og transformere landskapet for problemløsning. Det er en ideell plattform for alle som har som mål å være en pioner innen innovasjon innen kunstig intelligens.

Kurset utfolder seg gjennom fem dybdemoduler, som hver fokuserer på et distinkt aspekt av rask konstruksjon og generativ AI. Det begynner med "Generativ AI og dets industriapplikasjoner," som introduserer prinsippene for Generativ AI, ulike generative modeller, deres applikasjoner og etiske hensyn. Reisen fortsetter med «NLP og dyp læring», dykking inn i det vesentlige av naturlig språkbehandling, dyp lærings rolle i NLP og grunnleggende konsepter for nevrale nettverk. Den tredje modulen, "Autoencoders and GANs," våger seg inn i riket av autoencodere og Generative Adversarial Networks, og utforsker deres arkitektur, opplæring og forskjellige applikasjoner.

Etter hvert som kurset skrider frem, står "Språkmodeller og transformatorbaserte generative modeller" i sentrum, og kaster lys over ulike språkmodeller, transformatorarkitekturen og avanserte modeller som GPT og BERT. Den kulminerende modulen, "Prompt Engineering," er utelukkende dedikert til prinsippene og praksisene for prompt engineering, og omfatter raske designstrategier, typer spørsmål og kunsten å lage effektive ledetekster.

Viktige funksjoner

  • Ekspert kurert innhold: Utviklet av industriledere for å sikre relevans og praktisk.
  • Bredt pensum: Omfatter alt fra grunnleggende AI til sofistikerte prompte ingeniørteknikker.
  • Fokus på praktiske applikasjoner: Sterk vekt på bruk av spørsmål for problemløsning i den virkelige verden på tvers av ulike domener.
  • Detaljert modulær tilnærming: Hver modul gir grundig innsikt i spesifikke områder innen generativ AI og rask konstruksjon.
  • Aktuelle bransjeemner: Inkluderer den siste utviklingen innen AI-modeller og deres applikasjoner.
  • Praktisk læring: Muligheter for praktisk anvendelse og eksperimentering med ulike AI-verktøy og modeller.
  • Karriereopprykk: Ideell for profesjonelle som ønsker å integrere avanserte AI-ferdigheter i ferdighetssettet sitt.

Dette kurset passer perfekt for de som søker en omfattende forståelse av generativ AI og dens praktiske anvendelser i rask konstruksjon, og tilbyr verdifull kunnskap og ferdigheter for enhver AI-profesjonell eller entusiast.

4. ChatGPT komplett kurs: nybegynnere til avanserte (edureka)

"ChatGPT Complete Course: Beginners to Advanced" er et omfattende program designet for de som er ivrige etter å mestre generativ AI med fokus på ChatGPT. Dette kurset dekker prompt engineering, plugin-integrasjon og ChatGPT API-bruk, og gir innsikt i den siste utviklingen som GPT-4 og ChatGPT Plus. Den er skreddersydd for elever som har som mål å utmerke seg i det stadig utviklende digitale teknologiområdet.

Kurset er strukturert i fem nøkkelmoduler, som hver tilbyr et unikt perspektiv på ChatGPT og dets applikasjoner:

  1. Avduking av ChatGPT dekker det grunnleggende om Generative AI og ChatGPT, inkludert applikasjonene og fremtiden for menneskelig-AI-samarbeid.
  2. Prompt Engineering og ChatGPT-plugins fordyper seg i raske tekniske grunnleggende, dets applikasjoner og forbedre ChatGPT-svar.
  3. ChatGPT for produktivitet viser bruken av ChatGPT på ulike felt som datavitenskap, markedsføring og prosjektledelse.
  4. ChatGPT for utviklere fokuserer på programmering, feilsøking og API-integrasjoner med ChatGPT.
  5. GPT-modeller og finjustering av ChatGPT utforsker arkitekturen og finjusteringen av GPT-modeller, inkludert dataforberedelse og opplæringsprosesser.

Denne kursstrukturen sikrer en helhetlig læringsopplevelse, og kombinerer teoretisk kunnskap med praktiske anvendelser.

Viktige funksjoner

  • Omfattende læreplan: Dekker ChatGPT fra grunnleggende til avanserte applikasjoner.
  • Praktiske prosjekter: Kasusstudier fra det virkelige liv for praktisk læring.
  • Vekt på prompt engineering: Fokusert på prompt engineering og ChatGPT API-integrasjoner.
  • Siste AI-fremskritt: Innsikt i utviklinger som GPT-4 og ChatGPT Plus.
  • Allsidig verktøysett eksponering: Inkludert Python, Java, TensorFlow og Keras.
  • Karriereforbedring: Ideell for enkeltpersoner som ønsker å forbedre ferdighetene sine innen AI og digital teknologi.

Dette kurset er en verdifull ressurs for alle fra nybegynnere til avanserte elever som ønsker å fordype seg i ChatGPT-verdenen og dens forskjellige applikasjoner.

5. Prompt Engineering for ChatGPT (Vanderbilt University)

"Prompt Engineering for ChatGPT" av Vanderbilt University er et kurs som utstyrer elever med ekspertise til å jobbe effektivt med store språkmodeller som ChatGPT. En del av programmet Prompt Engineering Specialization, er det designet for å demonstrere den transformative kraften til prompt engineering i ulike aspekter av livet og virksomheten; dette kurset er perfekt for alle som ønsker å mestre bruken av generative AI-verktøy.

Kurset er strukturert i seks moduler, med fokus på betydningen av ChatGPT og lignende store språkmodeller i en rekke applikasjoner. Det begynner med å understreke viktigheten av å forstå hvordan disse modellene reagerer på naturlige språkoppfordringer. Læreplanen utvikler seg fra grunnleggende rask håndverk til sofistikerte teknikker, rettet mot å løse komplekse problemer på tvers av forskjellige domener.

Elevene vil utforske det enorme potensialet til ChatGPT i oppgaver som skriving, oppsummering, spill, planlegging, simulering og programmering. Kurset er designet for å bygge sterke, raske ingeniørferdigheter, noe som gjør studentene dyktige i å bruke store språkmodeller for forskjellige oppgaver i jobben, bedriften og privatlivet.

Viktige funksjoner

  • Omfattende læreplan: Fokusert på effektiv prompt engineering for store språkmodeller.
  • Praktisk anvendelse: Viser frem mangfoldig bruk av ChatGPT i personlige og profesjonelle sammenhenger.
  • Ferdighetsutvikling: Legger vekt på å bygge sterke raske skriveferdigheter for økt produktivitet.
  • Bred publikumsappell: Passer for alle med grunnleggende ferdigheter i datamaskinbruk.
  • Problemløsningsfokus: Utstyrer elever til å takle komplekse problemer ved hjelp av rask ingeniørarbeid.

Dette kurset er ideelt for personer som ønsker å fordype seg dypt inn i verden av generativ AI, og tilbyr en inngangsport til å bli dyktigere i det raskt utviklende feltet av rask ingeniørkunst.

6. ChatGPT Prompt Engineering for utviklere (DeepLearning.AI/OpenAI)

"ChatGPT Prompt Engineering for Developers," et kurs som tilbys av DeepLearning.AI, er designet for å fordype ambisiøse prompte ingeniører i kunsten å generere presise og engasjerende AI-svar. Laget av Isa Fulford fra OpenAI og Andrew Ng fra DeepLearning.AI, går dette kurset utover det grunnleggende om rask opprettelse av nettgrensesnitt, og fokuserer på å utnytte LLM-er gjennom API-oppkall for å bygge generative AI-applikasjoner.

Dette kurset skiller seg ut for sin praktiske tilnærming, og inkluderer eksempler fra den virkelige verden for å gi en grundig forståelse av prompt engineering. Det starter med beste praksis for å motivere til programvareutvikling, som dekker viktige områder som å oppsummere kompleks informasjon, utlede fra ufullstendige data, transformere tekststiler og utvide ideer til detaljerte fortellinger ved hjelp av avanserte maskinlæringsteknikker.

I tillegg fordyper kurset seg i effektiv administrasjon av raske biblioteker, en avgjørende ferdighet for raske ingeniørroller. Den henvender seg til et bredt spekter av elever, fra nybegynnere med en grunnleggende forståelse av Python til avanserte maskinlæringsingeniører som ønsker å utforske forkant med rask konstruksjon og bruk av LLM-er.

Viktige funksjoner

  • Dybdelæring: Tilbyr en omfattende veiledning for rask utvikling for utviklere.
  • Praktisk tilnærming: Legger vekt på virkelige applikasjoner og praktiske eksempler.
  • Diverse ferdighetsutvikling: Dekker oppsummering, antydning, transformering og utvidelse av tekst ved bruk av AI.
  • Spør bibliotekadministrasjon: Underviser i effektiv organisering og utnyttelse av promptebiblioteker.
  • Bred publikumsappell: Passer for nybegynnere med grunnleggende Python-kunnskap og avanserte ingeniører.
  • Ekspertskapere: Utviklet av anerkjente fagfolk fra OpenAI og DeepLearning.AI.

Dette kurset er ideelt for alle som tar sikte på å mestre rask ingeniørkunst, enten du starter opp eller ønsker å avansere i feltet, og gir viktige ferdigheter for å utnytte AI i programvareutvikling.

7. Introduksjonskurs om prompt engineering (LearnPrompting)

LearnPromptings "Introduksjonskurs om promptteknikk" tilbyr et ideelt inngangspunkt til verden av AI prompt engineering. Dette gratis kurset er skreddersydd for både nybegynnere og avanserte elever, og gir en omfattende oversikt over AI-konsepter og intrikate, raske ingeniørteknikker. Kurset er kjent for sitt høykvalitetsinnhold og effektivitet, og er en grunnleggende guide i kompleksiteten til generativ kunstig intelligens, avgjørende i det moderne landskapet innen informatikk.

Kurset er gjennomtenkt strukturert, og starter med en introduksjon til AI-systemer og deres applikasjoner, før de fordyper seg i det grunnleggende om rask engineering. Den tar for seg hvordan inndatameldinger fungerer i språkmodeller som ChatGPT. De dyptgående læringsmodulene utforsker emner som nevrale nettverk og maskinlæringsteknikker, noe som gjør komplekse emner tilgjengelige og forståelige.

En fremtredende egenskap ved dette kurset er den praktiske tilnærmingen, og gir studentene praktisk erfaring med generative AI-applikasjoner i den virkelige verden. Dette forbedrer ikke bare teoretisk kunnskap, men utstyrer også elever med praktiske ferdigheter som kan brukes til raske ingeniørroller eller lignende stillinger som involverer AI-modeller.

Kurset dekker en rekke emner, inkludert spørsmål, rollepåminnelser, få-skudds-påminnelser, kombinasjon av teknikker, formalisering av spørsmål, grunnleggende chatbot, LLM-innstillinger og fallgruvene til LLM-er. Visuelle hjelpemidler og eksempler følger med hvert konsept, og sikrer en engasjerende og kontekstuell læringsopplevelse.

Viktige funksjoner

  • Omfattende dekning: Fra grunnleggende AI-konsepter til avanserte prompte ingeniørteknikker.
  • Tilgjengelig læring: Bryter ned komplekse emner i lett forståelige moduler.
  • Praktisk erfaring: Praktisk arbeid med AI-applikasjoner i den virkelige verden.
  • Diverse emner: Inngående utforskning av ulike aspekter ved prompt engineering.
  • Engasjerende undervisningsmetoder: Bruk av visuelle hjelpemidler og eksempler for å øke forståelsen.
  • Fri tilgang: Gjøre kvalitetsutdanning i AI tilgjengelig for alle.

Dette introduksjonskurset av LearnPrompting er perfekt for alle som ønsker å ta steget inn i verden av AI prompt engineering, og tilbyr et solid grunnlag og praktiske ferdigheter som er avgjørende for suksess på dette feltet.

8. Bygge systemer med ChatGPT API (DeepLearning.AI)

"Bygge systemer med ChatGPT API" er et spesialisert kurs designet for å undervise i effektiv konstruksjon av flertrinnssystemer ved bruk av store språkmodeller. Dette kurset er ideelt for elever som ønsker å automatisere komplekse arbeidsflyter og låse opp nye utviklingsmuligheter. Undervist av Isa Fulford fra OpenAI og Andrew Ng fra DeepLearning.AI, bygger den på deres populære «ChatGPT Prompt Engineering for Developers» og gir innsikt i å lage sofistikerte systemer som samhandler dynamisk med AI-modeller.

Kurset er kortfattet, men fullpakket med praktisk kunnskap. Det sentrerer seg rundt konseptet med å bruke flertrinns meldinger for å dele komplekse oppgaver inn i en pipeline av underoppgaver, noe som forbedrer effektiviteten og funksjonaliteten til LLM-er. Viktige læringspunkter inkluderer:

  • Utvikle kjeder av meldinger som bygger på fullføringen av tidligere meldinger.
  • Opprette systemer der Python-kode samhandler med både AI-fullføringer og nye spørsmål.
  • Bygge en kundeservice chatbot ved å bruke alle teknikkene som dekkes i kurset.

Elevene vil også få ferdigheter i å klassifisere brukerforespørsler, evaluere forespørsler for sikkerhet og behandle oppgaver for tankekjede, flertrinns resonnement. Til tross for at det er et en-times kurs, gir det en omfattende forståelse av praktiske anvendelser, inkludert praktiske eksempler og innebygde Jupyter-notatbøker for å eksperimentere med konseptene som undervises.

Viktige funksjoner

  • Effektiv systembygging: Lær å konstruere flertrinnssystemer ved hjelp av LLM-er.
  • Praktisk læringsmetode: Praktiske eksempler for enkel forståelse av begreper.
  • Ekspertinstruksjon: Undervist av bransjeeksperter Isa Fulford og Andrew Ng.
  • Interaktive læringsverktøy: Innebygde Jupyter-notatbøker for praktisk eksperimentering.
  • Avanserte teknikker: Fokuser på flertrinns meldinger og Python-kodeinteraksjoner.
  • Virkelige applikasjoner: Ferdigheter som gjelder kundeservice chatbots og sikkerhetsevalueringer.

Dette kurset er perfekt for personer som har litt kjennskap til AI og ønsker å forbedre ferdighetene sine i å bygge avanserte, AI-drevne systemer. Enten du har fullført "ChatGPT Prompt Engineering for Developers"-kurset eller nettopp har begynt, gir dette kurset verdifull innsikt i de praktiske bruksområdene til ChatGPT API.

9. Generative AI Fundamentals Specialization (IBM)

"Generative AI Fundamentals Specialization" av IBM er et omfattende program designet for å gi en dyp forståelse av generative AIs grunnleggende konsepter, modeller, verktøy og applikasjoner. Denne spesialiseringen er ideell for alle som ønsker å utnytte potensialet til generativ AI for å forbedre arbeidsplassen, karrieren og livet generelt. Det passer for fagfolk fra alle felt og krever ikke teknisk forkunnskap eller bakgrunn i AI.

Spesialiseringen består av fem korte kurs i eget tempo, som hvert tar ca. 3–5 timer å gjennomføre. Disse kursene dekker en rekke emner, inkludert:

  1. Grunnleggende konsepter og muligheter for generative AI-fundamentmodeller.
  2. Kraftige ingeniørteknikker for å skrive effektive meldinger for ønskede AI-resultater.
  3. Byggeklosser og grunnmodeller for generativ kunstig intelligens, som GPT, DALL-E og IBM Granite.
  4. Etiske implikasjoner og betraktninger av generativ AI.
  5. Praktiske anvendelser av generativ AI for å øke karrierer og produktivitet.

Spesialiseringen inkluderer også praktiske laboratorier og prosjekter, som lar elevene øve seg på å bruke populære verktøy og plattformer som IBM watsonx.ai, OpenAI ChatGPT, Stable Diffusion og Hugging Face. Disse laboratoriene gir praktisk erfaring med tekst-, bilde- og kodegenerering, prompte ingeniørverktøy og grunnmodeller.

Viktige funksjoner

  • Omfattende forståelse: Få en grundig innsikt i generative AI-konsepter, verktøy og applikasjoner.
  • Praktisk promptteknikk: Lær å skrive effektive meldinger for generative AI-modeller.
  • Etisk bevissthet: Diskuter begrensningene og etiske hensyn til generativ AI.
  • Karriereforbedring: Erkjenne potensialet til generativ AI for å forbedre profesjonelle ferdigheter og effektivitet på arbeidsplassen.
  • Praktisk læring: Delta i laboratorier og prosjekter ved å bruke populære AI-verktøy og -plattformer.
  • tilgjengelighet: Passer for elever uten tidligere AI-bakgrunn, til fordel for fagfolk fra ulike felt.

Denne spesialiseringen er en verdifull ressurs for alle som brenner for å låse opp egenskapene til generativ AI og bruke dem i en profesjonell sammenheng. Det tilbyr praktisk kunnskap og ferdigheter, noe som gjør det til en ideell læringsvei for de som er nye på feltet eller ønsker å forbedre deres forståelse av generative AI-teknologier.

10. Generativ AI for alle (DeepLearning.AI)

"Generativ AI for alle" av DeepLearning.AI, instruert av AI-pioneren Andrew Ng, tilbyr en unik og tilgjengelig tilnærming til å forstå generativ AI. Dette kurset er skreddersydd for de som søker en grunnleggende forståelse av hva generativ AI er, hvordan det fungerer, dets potensiale og dets begrensninger. Den er designet for å gi enkeltpersoner og fagfolk mulighet til å inkorporere generativ AI i arbeidet sitt effektivt.

Kurset er bygget opp i tre innsiktsfulle moduler:

  1. Introduksjon til Generativ AI: Denne modulen introduserer det grunnleggende om generativ AI, inkludert dens vanlige brukstilfeller og teknologiske muligheter.
  2. Generative AI-prosjekter: Her deltar elever i praktiske øvelser, bruker generativ kunstig intelligens i praktiske scenarier og lærer effektiv prompt-teknikk.
  3. Generativ AI i næringsliv og samfunn: Denne modulen utforsker den bredere innvirkningen av generativ AI på bedrifter og samfunn, og dykker ned i mulighetene og risikoene.

Gjennom hele kurset veileder Andrew Ng elevene gjennom nyansene til generativ AI, og gir innsikt i virkelige applikasjoner og vanlige brukstilfeller. Kurset legger vekt på praktisk erfaring, med øvelser designet for å anvende kunnskap i hverdagslige arbeidssituasjoner og utforske avansert AI-bruk.

Viktige funksjoner

  • Grunnleggende forståelse: Lær det vesentlige av generativ AI, funksjonene og grensene.
  • Praktiske prosjekter: Hands-on øvelser for å anvende generativ AI i ulike sammenhenger.
  • Ekspertveiledning: Instruksjon fra den anerkjente AI-eksperten Andrew Ng.
  • Virksomhet og samfunnspåvirkning: Innsikt i implikasjonene av generativ AI for næringslivet og samfunnet.
  • Tilgjengelig for alle: Designet for å gjøre AI-kunnskap tilgjengelig for alle, uavhengig av tidligere erfaring.
  • Styrkende tilnærming: Utstyrer elever til å delta aktivt i fremtiden med kunstig intelligens.

Generativ AI for alle er et ideelt kurs for alle som ønsker å forstå og bruke generativ AI i arbeidet og livet. Den tilbyr et omfattende, men likevel tilgjengelig inngangspunkt til AI-verdenen, noe som gjør det til et utmerket valg for nybegynnere og de som ønsker å utvide kunnskapen sin på dette feltet.

Navigere i AI-landskapet gjennom prompt engineering

Disse topp AI-prompte ingeniørkursene tilbyr en omfattende guide inn i den utviklende verden av AI, og serverer et bredt spekter av elever fra nybegynnere til avanserte utøvere. Disse kursene utstyrer ikke bare enkeltpersoner med den tekniske kunnskapen om rask ingeniørkunst, men åpner også dører til innovative applikasjoner på ulike felt. Ettersom AI fortsetter å forme det digitale landskapet vårt, blir det avgjørende å mestre rask ingeniørkunst, noe som gir brukerne mulighet til å kommunisere effektivt med og utnytte AI-teknologier. Enten for karriereutvikling, personlig vekst eller akademiske sysler, gir disse kursene de grunnleggende ferdighetene som trengs for å navigere og utmerke seg i AIs dynamiske rike.

Alex McFarland er en AI-journalist og skribent som utforsker den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Han har samarbeidet med en rekke AI-startups og publikasjoner over hele verden.