Kontakt med oss
Array ( [ID] => 1 [user_firstname] => Antoine [user_lastname] => Tardif [kallenavn] => Antoine Tardif [user_nicename] => admin [display_name] => Antoine Tardif [user_email] => [e-postbeskyttet]
    [user_url] => [user_registered] => 2018-08-27 14:46:37 [user_description] => En grunnlegger av unite.AI og et medlem av Forbes teknologiråd, Antoine er en futurist som brenner for fremtiden til AI og robotikk. Han er også grunnleggeren av Securities.io, et nettsted som fokuserer på å investere i forstyrrende teknologi. [user_avatar] => mm
)

Best av

10 beste tilpassede AI-chatboter for forretningsnettsteder (juli 2024)

oppdatert on

Unite.AI er forpliktet til strenge redaksjonelle standarder. Vi kan motta kompensasjon når du klikker på lenker til produkter vi vurderer. Vennligst se vår tilknytning.

AI Chatbots

Tilpassede AI-chatbots, spesielt de som drives av GPT-4, revolusjonerer hvordan bedrifter engasjerer seg med publikum. Dette er ikke dine standard chatbots begrenset til stive skript. Takk til GPT-4s banebrytende naturlig språkbehandling, snakker de med et nivå av flyt og forståelse som tett etterligner menneskelig interaksjon, og setter en ny standard for kunde- og medarbeideropplevelser.

Den virkelige magien til disse chatbotene ligger i deres evne til å være det trent på spesifikke forretningsdata, slik at de kan levere svar som ikke bare er nøyaktige, men også svært tilpassede. Denne evnen sikrer at hver interaksjon gjenspeiler selskapets unike stemme, produkter og tjenester. Enten det er å hente detaljert produktinformasjon, navigere i kundeserviceforespørsler eller gi personlige anbefalinger, kan disse chatbotene gjøre alt med en bemerkelsesverdig grad av presisjon.

Utover kundevendte roller tjener disse GPT-4 forbedrede chatbotene en rekke formål i en organisasjon. De kan automatisere rutineoppgaver, tilby støtte til interne team og til og med hjelpe til med dataanalyse, og frigjøre verdifulle menneskelige ressurser til å fokusere på mer strategiske initiativer. Ved å integrere sømløst med en bedrifts eksisterende databaser og systemer, kan disse chatbotene få tilgang til en skattekiste av informasjon, noe som gjør dem til et uunnværlig verktøy for selskaper som ønsker å heve sin digitale strategi og fremme meningsfulle, effektive interaksjoner på tvers av alle kontaktpunkter.

Her er en titt på 10 beste AI chatbot-plattformer på markedet:

1. Algomo

AI-agenter og chatbot for Shopify

Algomo er en AI-drevet plattform som forbedrer kundeservicen gjennom automatisering og intelligent interaksjon. Den har en AI-chatbot som er i stand til å løse opptil 85 % av gjentatte kundeforespørsler umiddelbart, noe som reduserer arbeidsbelastningen på menneskelige støtteteam betydelig. Plattformen opererer i to moduser: helautomatisert for rutineforespørsler og co-pilot-modus, der den bistår menneskelige agenter ved å gi forslag og utarbeide svar.

Algomos AI-agenter er designet med menneskelignende forståelse og beslutningstakingsevner, slik at de kan håndtere komplekse kundeinteraksjoner med høy nøyaktighet. Disse agentene er dyktige til å analysere intensjoner og gi personlige løsninger, og etterligne menneskelig problemløsningsatferd.

Systemet integreres sømløst med eksisterende verktøy som Shopify, HubSpot, Slack og Google Analytics, noe som muliggjør en enhetlig tilnærming til kundeservice på tvers av ulike kommunikasjonskanaler. Algomo støtter over 100 språk, og sikrer personlig tilpassede interaksjoner over hele verden.

Videre utnytter Algomo sanntidsdata fra ulike kilder for å gi rettidig og relevant kundestøtte, noe som gjør den egnet for bransjer som reiseliv, gjestfrihet, e-handel og SaaS. Plattformens effektivitet demonstreres ved at den tas i bruk av betydelige organisasjoner som NatWest og Innovate UK, noe som gjenspeiler dens pålitelighet og effektivitet når det gjelder å forbedre kundeopplevelsen og operasjonell produktivitet.

  • Algomo har en AI-chatbot som er i stand til automatisk å løse 85 % av rutinemessige kundeforespørsler, noe som letter belastningen på støtteteamene betydelig.
  • Tilbyr en co-pilot-modus der AI hjelper menneskelige agenter ved å foreslå og utarbeide svar for å forbedre interaksjonskvaliteten.
  • Ansetter AI-agenter med menneskelignende resonnement og beslutningstakingsevner for personlig og nøyaktig kundeservice.
  • Integrerer sømløst med store plattformer som Shopify, HubSpot, Slack og Google Analytics, og støtter over 100 språk for global rekkevidde.
  • Brukt av fremtredende organisasjoner som NatWest og Innovate UK, og demonstrerer effektiviteten i ulike bransjer, inkludert reise, gjestfrihet, e-handel og SaaS.

Besøk Algomo →

2. Chatting

Hvordan bygge din første AI chatbot på under 10 minutter

Chatling drar nytte av Generative AI, for å tilby AI chatbots som kan trenes på innholdet på nettstedet ditt, dokumenter, kunnskapsbase og andre ressurser (automatisk).

Prosessen er akkurat slik du forestiller deg at den skal være, skriv inn ressursene som chatboten skal trenes på. Du kan skrive inn en nettside eller nettkart-URL for chatboten for å gjennomsøke og innta innholdet eller manuelt legge inn teksten, vanlige spørsmål og mer. Du kan legge til så mange datakilder som nødvendig. Chatboten vil forbruke alle ressursene og trene seg selv.

Når dataene er inntatt, kan du tilpasse alle aspekter av chatboten for å matche merkevaren din og konfigurere den i henhold til dine behov.

Chatboten vil være opplært og klar til å chatte med kunder i løpet av minutter. Legg det til nettstedet ditt umiddelbart uten noen koding.

Best av alt, se alle samtalene dine kunder har med chatboten og få innsikt i hva kundene dine ser etter og hvordan chatboten presterer. Du kan også finjustere chatbotens svar for å forbedre nøyaktigheten.

  • Chatling bruker Generative AI for å trene chatbots på innholdet ditt for personlig tilpassede interaksjoner.
  • Skriv inn en hvilken som helst innholdskilde (URLer, tekster) som chatboten kan lære av.
  • Tilpass chatbot-utseendet og funksjonaliteten for å matche merkevaren din.
  • Rask distribusjon med chatbots klare på få minutter, ingen koding nødvendig.
  • Få tilgang til innsikt i kundesamtaler og juster chatbot-nøyaktigheten.

Besøk Chatling →

3. chatbase

Chatbase-demo for produktjakt

Bare last opp dokumentene dine eller legg til en lenke til nettstedet ditt og få en ChatGPT-lignende chatbot for dataene dine. Deretter legger du den til som en widget på nettstedet ditt eller chatter med det via API.

WordPress-nettsteder vil ha en ekstremt enkel tid, med plugin-integrasjonen som lar deg enkelt legge til en Chatbase chatbot på nettstedet ditt.

Plattformen bruker Generativ AI, og en kombinasjon av naturlig språkbehandling (NLP) og maskinlæringsalgoritmer. Disse teknologiene gjør det mulig for Chatbase å forstå og tolke brukerforespørsler, gi nøyaktige svar og kontinuerlig forbedre ytelsen over tid. Det er et kraftig verktøy for å bygge intelligente chatbots.

Chatbase er et flott alternativ av flere grunner. For det første lar det deg trene ChatGPT på dine egne data, noe som betyr at du har kontroll over kunnskapen og svarene til chatboten din. For det andre tilbyr Chatbase et brukervennlig grensesnitt for å lage og administrere chatbots, noe som gjør det tilgjengelig selv for de uten omfattende teknisk kunnskap.

I tillegg gir Chatbase alternativer for tilpasning og integrasjon med andre plattformer som WordPress, Zapier og Slack. Samlet sett tilbyr Chatbase en kraftig og fleksibel løsning for å bygge chatbots som kan øke brukerengasjementet og gi automatisert støtte.

  • Nøyaktig samtaleanalyse og forståelse av brukerhensikter
  • Samling av brukerinnspill og svar for samtaleflytanalyse
  • Evne til å samle inn og lagre brukerattributter som e-postadresser og telefonnumre
  • Integrasjoner med Zapier, Slack og WordPress for sømløs integrering i eksisterende arbeidsflyter
  • Fremtidige integrasjoner med WhatsApp, Messenger og Shopify for utvidet rekkevidde
  • Bruk av naturlig språkbehandling (NLP) og maskinlæringsalgoritmer for intelligente chatbot-funksjoner
  • Brukervennlig grensesnitt for enkel opprettelse og administrasjon av chatbots
  • Tilpasningsalternativer for å skreddersy chatboten til spesifikke behov
  • Kontinuerlig forbedring gjennom maskinlæring for forbedret ytelse over tid.

Besøk Chatbase →

 4. CustomGPT

CustomGPT revolusjonerer måten bedrifter engasjerer seg med kunder på og forbedrer ansattes produktivitet gjennom sin toppmoderne GPT-4-drevne plattform. Tilbyr en sikker, personvern-først og kodefri løsning, gjør CustomGPT det mulig for bedrifter å lage sin egen AI-chatbot fylt med deres spesifikke forretningsinnhold, og sikrer nøyaktige og relevante svar uten å lage fakta.

Dette innovative verktøyet kan bygges inn direkte på en bedrifts nettside, fremme økt kundeengasjement og salg, eller distribueres internt for å strømlinjeforme ansattes oppgaver, betydelig spare tid og forbedre effektiviteten.

Med fleksibiliteten til CustomGPT.ai har bedrifter muligheten til å innta et bredt spekter av innholdstyper, fra offentlig rettet materiale som nettstedinnhold og helpdesk-informasjon til private dokumenter og kundedata, alt innenfor et sikkert og privat rammeverk som garanterer ingen AI modeller er trent på brukerens data.

Plattformen er designet for enkel integrasjon, og krever ingen kodekunnskap for å komme i gang takket være dens no-code visuelle byggherren. Dette gjør det mulig for bedrifter å raskt distribuere sin egendefinerte GPT-chatbot, enten det er gjennom widgets for innebygde nettsider, LiveChat eller API-integrasjon.

  • Aktiverer GPT-4-drevne chatbots tilpasset med forretningsinnhold.
  • Sikker plattform uten kode for enkel integrasjon og nøyaktige svar.
  • Bred innholdsintegrasjon for personlig tilpassede interaksjoner.
  • Ingen AI-trening på brukerdata, noe som sikrer personvern og nøyaktighet i svar.
  • Forenkler innebygging av AI-chatbots for økt kunde- og medarbeiderengasjement.

Besøk CustomGPT →

5. Lyro av Tidio

Hvorfor bruke Tidio? Jeg gjør besøkende på nettstedet ditt til kunder

Tidio tilbyr en forenklet løsning for bedrifter å legge til en chatbot på nettsiden deres. Umiddelbart kan du chatte med kunder og løse problemene deres i sanntid. Det gjør det også enkelt å tilby fordeler som tilpassede rabatter basert på nettleserhistorikk. AI kan også gi produktanbefalinger basert på deres oppførsel.

  • Bruk Lyro – en samtale-AI – for å tilby personlig assistanse
  • Lyro lærer av dine vanlige spørsmål på sekunder og formulerer komplekse svar for å løse kundenes problemer
  • AI-en holder seg innenfor grensene til kunnskapsbasen din, og du kan oppdatere informasjonen når som helst
  • Lyro er enkel å implementere og krever ikke opplæring
  • Bruk et lekeplassmiljø slik at du kan se hvordan Lyro vil svare på kundespørsmål og tilpasse vanlige spørsmål etter dette
  • Du kan aktivere AI på under 3 minutter, og den støtter kundene dine 24/7
  • Du og publikummet ditt kan prøve dette med 50 gratis AI-drevne samtaler

Besøk Tidio →

6. Botsonic

Lag din egendefinerte data-trente ChatGPT AI Chatbot med Botsonic

Botsonic er en banebrytende løsning designet for å transformere kundestøtte ved å utnytte kraften til Generative AI-modeller som GPT-4. Det gir bedrifter muligheten til å distribuere AI-drevne chatboter som er trent på deres egne data, og sikrer at svarene er sikre, presise og skreddersydd til deres spesifikke behov. Botsonics chatbots er i stand til å umiddelbart løse 80 % av støttespørsmålene, noe som reduserer volumet av billetter som trenger menneskelig inngripen betydelig.

For e-handelsplattformer tilbyr Botsonic personlig tilpassede produktanbefalinger, reduserer avbrudd i handlekurven, forenkler utsjekking og sporing av forsendelser, og leverer personlige tilbud og kampanjer. Den adresserer også beholdningsforespørsler effektivt.

I generering av potensielle kunder utmerker Botsonic seg ved å samle kontaktinformasjon, engasjere potensielle kunder, legge til rette for enkel opp- og krysssalg, og pleie potensielle kunder med umiddelbar oppfølging.

Botsonic sikrer uavbrutt kundeservice på tvers av flere plattformer, inkludert Embeddable Widgets, WhatsApp, Slack, Telegram og mer.

  • Bruker GPT-4 AI for å løse 80 % av støttespørsmålene umiddelbart, på tvers av flere plattformer.
  • Integrerer med ulike innholdskilder for nøyaktige, sikre kundeinteraksjoner.
  • Forbedrer e-handel med personlig tilpassede anbefalinger og strømlinjeformede kasser.
  • Implementerer strenge sikkerhetstiltak for pålitelig, fokusert kundestøtte.
  • Samsvarer med GDPR og SOC 2 Type II for robust databeskyttelse og administrasjon.

Besøk Botsonic →

7. Botsify

En av de beste fullt administrerte AI chatbot-plattformene på markedet, Botsify gjør det mulig for selskaper å øke sin tilstedeværelse på flere kanaler. Du kan bruke plattformen til å lage en chatbot for WordPress, WhatsApp, Telegram og forskjellige andre plattformer.

En av hovedfunksjonene til Botsify er at den lar deg overføre spørsmål mellom roboter og menneskelige kundeservicerepresentanter, noe som bidrar til å garantere en bedre opplevelse.

Botsify brukes allerede av mange store navn som Spotify, Toyota og Verdens helseorganisasjon.

Her er noen av hovedfunksjonene til Botsify:

  • 190+ språk tilgjengelig
  • Tillater chatboter på flere kanaler
  • Kan lagre brukerdata
  • Analyse- og rapporteringsmuligheter
  • 100+ integrasjoner

Besøk Botsify →

8. EBI.AI 

EBI.AI utviklet en avansert AI-plattform for samtaler der AI-assistenter kan utføre en lang rekke oppgaver. Plattformen gir deg alt som trengs for å sette opp konversasjons-AI, for eksempel live chat og integrasjon med andre systemer.

Plattformen gir også et team med spesialister innen områdene samtaledesign, lingvistikk og psykologi, og de kan gjennomgå hver samtale AI-assistenten har med kunder.

Her er noen av hovedtrekkene til EBI.AI:

  • Live chat
  • Multisystemintegrasjon
  • Svært erfarent team av spesialister
  • Sikkerhet i bankklasse

EBI.AI er et godt valg for de som ønsker å utvikle AI-assistenter for et bredt spekter av oppgaver.

Besøk EBI.AI →

9. Giosg

Giosg er et annet toppalternativ som tar sikte på å konvertere mer trafikk med potensielle roboter. Den er 4 ganger mer effektiv enn noen form for statisk leadgenerering, og den brukes av mer enn 1,200 selskaper. Den engasjerer seg med de mest verdifulle potensielle kundene på nettet gjennom bruk av samtalemarkedsføring, salg og støtteløsninger.

Plattformen tilbyr også et live chat-program som lar deg enkelt opprette og administrere en kunnskapsbase med svar. Du kan for eksempel bruke kundedataene dine og tidligere interaksjoner for å legge til nye fraser.

Her er noen av hovedtrekkene til Giosg:

  • Detaljerte visuelle rapporter
  • Integrasjoner med CRM og markedsføringsautomatiseringsprogramvare
  • Bilder, videoer, GIF-er og emojier for AI-chatbots
  • Lead capture-skjemaer og popup-vinduer

Det er også verdt å merke seg at plattformen er enkel å bruke og ikke krever noen kodingserfaring, så den er spesielt nyttig for de som leter etter en jevn implementering.

Besøk Giosg →

10. Proff Chat

Nok et alternativ som ikke krever noen kodeferdigheter, ProProfs Chat tilbyr live chat-programvare for 24/7 automatisering. Den ble spesielt utviklet for bedrifter som trenger salgs- og støtteløsninger i sanntid for sine nettsider. Med ProProfs Chat kan du bygge tilpassede chatbots som konverterer potensielle kunder, øker salget og automatiserer salg.

Her er noen av hovedfunksjonene til ProProfs Chat:

  • Ingen koding kreves
  • Popup-vinduer, tilpassede hilsener og produktomvisninger
  • Forutser kundespørsmål og gir svar
  • Enkel integrasjon med andre apper
  • Dataanalysefunksjoner

ProProfs gir bedrifter en omfattende kundestøtteløsning og er et kostnadseffektivt alternativ.

Besøk Proffs Chat →

Oppsummering

Egendefinerte AI-chatbots, drevet av fremskritt som GPT-4, setter en ny standard innen digitale interaksjoner ved å tilby en grad av flyt og kontekstuell forståelse som gjenspeiler menneskelig kommunikasjon. Disse chatbotene utmerker seg i å tilpasse kundeinteraksjoner ved å bli opplært på spesifikke forretningsdata, slik at de kan reflektere et selskaps unike stemme og nøyaktig håndtere detaljerte forespørsler.

Utover kundeservice, er disse AI-verktøyene medvirkende til å automatisere rutineoppgaver, hjelpe interne team og forbedre dataanalyse anstrengelser. De integreres sømløst i eksisterende forretningssystemer, og får tilgang til et vell av data for å bli en kjernekomponent i et selskaps digitale strategi. Denne strategiske implementeringen optimaliserer ikke bare kundeinteraksjoner på tvers av ulike berøringspunkter, men øker også den samlede virksomhetens effektivitet og produktivitet betydelig.

Alex McFarland er en AI-journalist og skribent som utforsker den siste utviklingen innen kunstig intelligens. Han har samarbeidet med en rekke AI-startups og publikasjoner over hele verden.

En grunnlegger av unite.AI og et medlem av Forbes teknologiråd, Antoine er en futurist som brenner for fremtiden til AI og robotikk.

Han er også grunnleggeren av Securities.io, et nettsted som fokuserer på å investere i forstyrrende teknologi.