Susisiekti su mumis

Redakcijos politika

susivienyti.ai Misija

Būti autoritetingu naujausių naujienų, įvykių ir informacijos apie dirbtinį intelektą teikėju. Mūsų darbas yra informuoti ir šviesti visuomenę apie visas AI formas, įskaitant ANI (dirbtinį siaurą intelektą) ir AGI (dirbtinį bendrąjį intelektą). Esame priešakyje, aprašydami galingiausio technologinio proveržio atsiradimą nuo elektros energijos.

Nuosavybė ir nepriklausomybė

unite.ai priklauso nepriklausomai ir nėra viešai prekiaujama.

unite.ai darbuotojai neturi neviešų žinių apie jokią privačią ar viešai parduodamą AI įmonę. Jokiai įmonei neteikiame patarimų ar išankstinės informacijos apie mūsų redakcinį turinį.

Dabartiniai savininkai ir darbuotojai yra išvardyti mūsų svetainėje Komanda puslapis.

Žurnalistiniai standartai 

Teikdami ataskaitas siekiame būti tikslūs, objektyvūs ir atsakingi. Tai neatsižvelgiama į tai, ar naujienos yra pagrįstos pirminiais pranešimais, ar peržiūra ir patvirtinama su kitais šaltiniais.

Mūsų komanda visada stengiasi pateikti naujienas sąžiningai ir nešališkai, be išorinės savininkų ar investuotojų įtakos. Galime dažniau skelbti naujienas iš įmonių, kurios bendradarbiauja su mūsų leidiniu. Bendradarbiaudami su mumis jie siunčia mums pranešimus spaudai, kad galėtume tiksliai pranešti apie naujienų vertą turinį.

unite.ai darbuotojams nėra ribojamas profiliuojamų įmonių nuosavybės teisės. Nepaisant to, jiems draudžiama teikti pirmenybę bet kuriai įmonei, kurioje jie turi akcijų.

Šios gairės yra reguliariai peržiūrimos ir atnaujinamos.

Privatumo politika 

Tikime, kad naudotojo duomenys yra saugūs. Norėdami gauti daugiau informacijos, apsilankykite mūsų svetainėje Privatumo politika puslapis.

Pajamų modelis 

unite.ai uždirba pinigų per renginius, tai gali būti komisiniai už konferencijų bilietų pardavimą.

unite.ai taip pat gali rodyti reklamas visoje svetainėje, kuri gali būti reklamjuosčių arba vaizdų pavidalu.

Įvairovės politika 

Manome, kad visiems turi būti suteiktos lygios galimybės, nepaisant lyties, seksualinės orientacijos, religijos ar rasės. Darbuotojus samdome atsižvelgdami į daugybę veiksnių, įskaitant rašymo kokybę, punktualumą, sąžiningumą ir sąžiningumą. Mes nepriimame savo sprendimų dėl įdarbinimo rasės, lyties, religijos ar seksualinės orientacijos pagrindu.

Anonimiškumas ir konfidencialūs šaltiniai 

Manome, kad visuomenė geriausiai pasitarnauja, kai identifikuojame naujienų šaltinius pagal jų vardus. Siekiame spausti šaltinius, kad informacija būtų įrašyta į įrašą, ir sieksime nepriklausomai patvirtinti bet kokią informaciją, kuri laikoma neįrašoma.

Manome, kad kartais reikalingas anonimiškumas, siekiant apsaugoti šaltinį, ir tokiomis aplinkybėmis galime priimti informaciją iš anoniminių šaltinių, jei galėsime šią informaciją patikrinti.

Naujienos ir nuomonės

Nubrėžiame aiškią ribą tarp to, kas laikoma naujiena, ir nuomonių straipsniais. Aiškiai pažymėsime bet kokį straipsnį, kuris laikomas nuomonės straipsniu, pavadinime tekstu „Nuomonė“.

Tikslumo ir taisymų politika

Klysti yra žmogiška, tačiau mes visada stengiamės paskelbti teisingą informaciją, remdamiesi turimais duomenimis. Atsiradus klaidų ar praleidimų, mes stengsimės kuo greičiau ištaisyti klaidą ar praleidimą. Jei reikia mums pranešti apie klaidą, nedvejodami susisiekite su mumis.

Kontaktai

Visada galime susisiekti užpildę mūsų Kontaktų forma arba galite tiesiogiai susisiekti su nepriklausomu žurnalistu, surasdami jį mūsų svetainėje Komanda puslapis.