Susisiekti su mumis

Susipažinkite su komanda

Unite.ai buvo sukurta siekiant pasiūlyti išsamią analizę ir naujienas apie naujausius mašininio mokymosi ir AI technologijos pasiekimus. Taip pat norime būti platforma, skirta pabrėžti naujas ir būsimas dirbtinio intelekto įmones, kurios, deja, nesulaukia pripažinimo, kurio nusipelnė iš pagrindinės žiniasklaidos.

Siekdami padėti UNITE AI bendruomenei, mes taip pat siūlome prieigą prie viršaus AI renginiai, AI kursaiir AI informaciniai biuleteniai.

Mūsų biurai yra San Francisko centre.

44 Montgomery g
San Francisco, CA 94104

balsas: 1-415-854-5209 arba susisiekite su mumis

Antoine Vėlai
Steigėjas / generalinis direktorius
Antoine'as yra serijinis verslininkas. Jis aistringai vertina dirbtinį intelektą ir mano, kad galiausiai jis taip pat žlugdys visuomenę kaip ir elektra. Sveiki, dažnai pagaunamas piktinantis apie trikdančias technologijas ir AGI.
rebecca Stoner
Įkūrėjas / COO
Rebecca labai atkreipia dėmesį į smulkmenas ir yra investicijų analitikė bei verslininkė. Kai kurios ankstyvosios investicijos apima „Spotify“ ir „Lyft“.
alex McFarland
Tyrėjas/žurnalistas
Alexas yra technologijų rašytojas, pasakojantis apie naujausius dirbtinio intelekto pokyčius. Jis dirbo su keletu sėkmingų AI startuolių ir leidinių visame pasaulyje.
Haziqa Sajid
Tyrėjas/žurnalistas
Haziqa yra duomenų mokslininkas, turintis didelę patirtį rašant techninį turinį AI ir SaaS įmonėms.
Aayush Mittal
Tyrėjas/žurnalistas
Pastaruosius penkerius metus praleidau pasinerdamas į žavų mašininio mokymosi ir giluminio mokymosi pasaulį. Mano aistra ir patirtis paskatino mane prisidėti prie daugiau nei 50 įvairių programinės įrangos inžinerijos projektų, ypatingą dėmesį skiriant AI/ML. Mano nuolatinis smalsumas taip pat patraukė mane į natūralios kalbos apdorojimą – sritį, kurią noriu tyrinėti toliau.
Kunalis Kejriwal
Tyrėjas/žurnalistas
„Iš profesijos inžinierius, iš širdies – rašytojas“. Kunal yra techninis rašytojas, giliai mylintis ir suprantantis dirbtinį intelektą ir ML, siekiantis supaprastinti sudėtingas sąvokas šiose srityse, pasitelkdamas patrauklią ir informatyvią dokumentaciją.
Janine Heinrichs
Apžvalgos specialistas
Janine Heinrichs yra turinio kūrėja ir dizainerė, padedanti kūrėjams supaprastinti savo darbo eigą pasitelkdama geriausius dizaino įrankius, išteklius ir įkvėpimą.
Daktaras Tehseenas Zia
Tyrėjas/žurnalistas
Dr. Tehseen Zia yra Islamabado COMSATS universiteto docentas, Vienos technologijos universitete, Austrijoje, turintis dirbtinio intelekto mokslų daktaro laipsnį. Jis specializuojasi dirbtinio intelekto, mašininio mokymosi, duomenų mokslo ir kompiuterinės vizijos srityse.
Daktaras Assadas Abasas
Tyrėjas/žurnalistas
Daktaras Assadas Abbasas, COMSATS universiteto Islamabado (Pakistanas) docentas, įgijo daktaro laipsnį. iš Šiaurės Dakotos valstijos universiteto, JAV. Jo tyrimai sutelkti į pažangias technologijas, įskaitant debesų, rūko ir kraštų skaičiavimą, didelių duomenų analizę ir AI.