Susisiekti su mumis

Geriausi

10 geriausių AI mados dizainerių įrankių (2024 m. liepos mėn.)

Atnaujinta on

Unite.AI yra įsipareigojusi laikytis griežtų redakcinių standartų. Galime gauti kompensaciją, kai spustelėsite nuorodas į mūsų peržiūrėtus produktus. Prašome peržiūrėti mūsų filialo atskleidimas.

Nuolat besikeičiančiame mados pasaulyje kūrybiškumo ir technologijų sintezė dizaineriams atveria precedento neturinčius kelius. Naujausia revoliucija ateina kaip dirbtinis intelektas (DI), pakeičiantis mūsų mąstymą, kūrimą ir pritaikymą madoms. AI nėra tik įrankis; tai kūrybingas partneris, suteikiantis begalines galimybes tiems, kurie išdrįsta įsivaizduoti ir diegti naujoves.

Mūsų kelionė į mados DI sritį atveda prie 10 geriausių AI mados dizainerių įrankių kuruojamo atrankos. Šios priemonės yra daugiau nei tik programinė įranga; jie yra vartai į naują dizaino erą, kur intuicija susitinka su duomenimis, stilius susilieja su algoritminiu tikslumu, o meninę viziją papildo mašinos intelektas.

Kai gilinsimės į kiekvieną įrankį, išnagrinėsime, kaip AI iš naujo apibrėžia mados dizaino ribas. Nesvarbu, ar esate patyręs dizaineris, norintis įtraukti dirbtinį intelektą į savo darbo eigą, ar entuziastas, besidomintis mados ateitimi, šis vadovas padės jums naršyti įdomiame DI padedamo mados dizaino kraštovaizdyje.

1. Naujoji juoda

Kaip sukurti dirbtinio intelekto mados dizainą – naujas juodas – dirbtinio intelekto drabužių mados dizaino generatorius

Dinamiškame ir sparčiai besivystančiame mados pasaulyje „The New Black“ pasirodo kaip novatoriška platforma mados dizaino ir AI sandūroje. Ši platforma yra palaima dizaineriams ir prekių ženklams, leidžianti jiems per kelias sekundes atgaivinti unikalius ir originalius mados dizainus.

Naudojant „The New Black“ tereikia paprasto koncepcijos aprašymo, kad dirbtinis intelektas galėtų ją vizualizuoti ir sukurti, o tai siūlo precedento neturintį pritaikymo lygį ir greitį, kuris lenkia tradicines projektavimo metodikas.

Šios platformos išskirtinis bruožas yra gebėjimas nuosekliai generuoti visiškai unikalų dizainą, užtikrinant, kad dizainerių originalumas ir kūrybiškumas išliktų priešakyje. „New Black“ tinka įvairioms dizaino kategorijoms – nuo ​​pažangiausios avalynės ir prabangių rankinių iki įmantrių 3D spausdintų vestuvinių suknelių.

Privalumai:

  • Unikalaus dizaino kūrimas: Užtikrina, kad kiekvienas sukurtas dizainas būtų išskirtinis, išsaugantis kūrėjų originalumą.
  • Platus kategorijų pasirinkimas: Jame telpa įvairūs mados gaminiai, įskaitant sportbačius, prabangias rankines ir 3D spausdintus drabužius.
  • Greita dizaino iteracija: Palengvina greitus pakeitimus ir iteracijas, todėl vartotojai gali lengvai pritaikyti ir tobulinti dizainą.
  • Nuotraukų įkėlimas ir tobulinimas: Leidžia vartotojams įkelti esamas dizaino nuotraukas dirbtinio intelekto patobulintam koregavimui ir transformavimui.
  • Didelės raiškos konvertavimas: Greitai paverčia mažos raiškos vaizdus į didelės raiškos versijas.
  • Organizaciniai įrankiai: Siūlomos kategorizavimo funkcijos, leidžiančios suskirstyti dizainą į kolekcijas, kad būtų galima geriau vizualizuoti ir planuoti.
  • Bendruomenės dalyvavimas: Skatina gyvybingą AI kūrėjų bendruomenę, demonstruoja įvairius dirbtinio intelekto sukurtus mados dizainus ir yra kasdienio įkvėpimo šaltinis.

Apsilankykite The New Black →

2. Išjungti / scenarijus

„Off/Script“, vadinama „The Kickstarter for Fashion“, yra dirbtinio intelekto programa mobiliesiems, keičianti mados ir dizaino aplinką, leisdama vartotojams įgyvendinti savo produktų idėjas. Vartotojai įkelia mados, sportbačių ir namų prekių dizaino maketus, už kuriuos balsuoja bendruomenė. Pasirinktos idėjos, remiantis balsais, patenka į kampanijos etapą, kur joms priskiriama pardavimo kaina ir minimalus užsakymo kiekis gamybai.

Ši novatoriška platforma siūlo unikalų kūrybiškumo ir technologijų derinį, leidžiantį kūrėjams išsaugoti visas IP teises, tuo pačiu pasinaudojant „Off/Script“ gamybos, kokybės užtikrinimo ir pristatymo galutiniu valdymu. Jis išsiskiria tuo, kad tiesiogiai integruojasi su gamintojais, kad būtų užtikrintas įgyvendinamumas ir optimalus atitikimas gamybos galimybėms, demokratizuojant kūrėjų prieigą prie gamybos išteklių visame pasaulyje.

  • Įgalina kūrėjus: Vartotojai gali įkelti mados, sportbačių ir namų prekių idėjų maketus, panaudodami dirbtinį intelektą, kad koncepcijos būtų gyvos.
  • Bendruomenė skatinama: Balsavimo sistema leidžia bendruomenei pasirinkti, kurie produktai pereina į gamybos kampanijos etapą.
  • Kūrėjo pranašumai: Dizaineriai išlaiko visas intelektinės nuosavybės teises į savo kūrinius ir uždirba iš savo produktų pardavimo.
  • Visapusiškas gamybos valdymas: Off/Script tvarko visą gamybos procesą nuo gamybos iki išsiuntimo, užtikrindama kokybę.
  • Tiesioginis gamintojo integravimas: Unikali platformos AI sujungia kiekvieną koncepciją su idealiu gamintoju, supaprastindama kelią nuo dizaino iki rinkos.

Apsilankykite Off/Script →

3. ablo

Vaizdas: Ablo

„Ablo“ išsiskiria DI mados dizaino įrankių sfera, kuria siekiama pakeisti pramonę, suteikiant įmonėms galimybę kurti ir išplėsti savo prekės ženklus. Jis siūlo unikalų funkcijų derinį, kuris pranoksta tradicinės mados dizaino programinės įrangos apribojimus, palengvindamas sklandų prekės ženklo kūrimą ir bendrą kūrimą tarp įvairių kūrėjų ir mados dizainerių.

Ši dirbtinio intelekto platforma ypač vertinga įmonėms, norinčioms išplėsti savo veiklą, nes ji siūlo pažangias dizaino galimybes, kurios peržengia tradicinio mados dizaino ribas. „Ablo“ misija yra demokratizuoti dizainą, padaryti mados dizainą prieinamą platesnei auditorijai ir iš naujo apibrėžti pramonės kraštovaizdį.

Privalumai:

  • Mastelio keitimas mados verslui: Teikia dirbtiniu intelektu pagrįstus sprendimus, leidžiančius išplėsti mados prekių ženklus ir gamybos procesus.
  • Sklandus bendras kūrimas: Palengvina kūrėjų bendradarbiavimą siekiant efektyvaus prekės ženklo kūrimo.
  • Išplėstinės dizaino galimybės: Naudoja dirbtinį intelektą, kad įveiktų tradicinius dizaino apribojimus.
  • Mados dizaino demokratizavimas: Siekiama, kad mados dizainas būtų prieinamas platesniam kūrėjų ratui.

Apsilankykite Ablo →

4. TaipPlz

Kas įtraukta į visą produktų atradimo rinkinį?

„YesPlz“ išsiskiria kaip naujos kartos dirbtiniu intelektu varomas mados įrankis, perkuriantis el. prekybos produktų atradimo ir personalizavimo aplinką. Jame pristatomas interaktyvus vizualinio atradimo įrankis, leidžiantis klientams tyrinėti įvairius mados atributus, įskaitant stilių, tinkamumą, dizainą ir nuotaiką. Šis novatoriškas požiūris pagerina apsipirkimo internetu patirtį, daro jį patrauklesnį ir pritaikytą prie individualių pageidavimų.

Platformos personalizavimo variklis naudoja mados AI, kad sužinotų pirkėjo elgesį, pageidavimus ir skonį. Jame pateikiami nauji pasirinkimai ir kasdieniniai mados kritimai, todėl pirkėjai sudomins naujus ir svarbius pasirinkimus.

Ypatinga „YesPlz“ savybė yra AI pagrįstas virtualus asmeninis pirkėjas „ChatGPT Fashion Stylist“. Šis įrankis sukelia revoliuciją apsipirkimui internete, naudodamas natūralios kalbos apdorojimą ir pažangią kompiuterinę viziją, kad pateiktų tikrai asmenines stiliaus rekomendacijas.

Privalumai:

  • Dirbtinio intelekto valdomas virtualus asmeninis pirkėjas: Siūlo asmeninius patarimus dėl stiliaus per ChatGPT mados stilistą.
  • Interaktyvus vaizdo atradimo įrankis: Intuityvi ir patraukli sąsaja pagerina produktų atradimą.
  • Personalizavimo variklis: Išmoksta pirkėjo elgesio, kad galėtų pasiūlyti pritaikytus mados variantus.
  • Išplėstinė vaizdo žymėjimo technologija: Idealiai tinka internetiniams mažmenininkams, norintiems pateikti tikslias produktų rekomendacijas.

Apsilankykite YesPlz →

5. vaistinė

Vaizdas: Botika

„Botika“ pasirodo kaip pažangiausia dirbtiniu intelektu paremta programinės įrangos platforma, skirta internetiniams drabužių mažmenininkams. Pagrindinis jos tikslas – greitai ir ekonomiškai gaminti aukštos kokybės, itin tikroviškas drabužių gaminių nuotraukas. Platforma naudoja generatyviąją AI technologiją, kad būtų sukurtas įvairus modelio vaizdų spektras, žymiai sumažinant tradicinių fotosesijų poreikį, taip sutaupant laiko ir išlaidų.

Platforma suderinama su pirmaujančiomis el. prekybos platformomis ir gali generuoti vaizdus, ​​atspindinčius platų įvairovę, įskaitant etninę kilmę, šukuoseną, veido išraišką ir foną. „Botika“ misija – padėti mažmenininkams efektyviai tvarkyti savo kolekcijas, optimizuoti atsargų judėjimą, sumažinti grąžą ir pritaikyti nuotraukas pagal konkrečius demografinius rodiklius, pvz., vietą, amžių ir kūno tipą.

Privalumai:

  • Generacinė AI technologija: Kuria įvairius, tikroviškus modelio vaizdus.
  • Atstovavimo įvairovė: Siūlo pritaikymą pagal etninę kilmę, šukuoseną, veido išraišką ir kt.
  • Supaprastintas rinkodaros procesas: Pašalina sudėtingas pateikimo specifikacijas ir techninės įrangos reikalavimus.
  • Pasaulinis prieinamumas: Leidžia naudoti visame pasaulyje, aptarnaujant pasaulinę auditoriją.
  • Kreditais pagrįsta sistema: Tai patogus būdas pateikti ir redaguoti produktų nuotraukas.

Apsilankykite Botiko →

6. ZMO

Vaizdas: ZMO

ZMO yra novatoriška dirbtinio intelekto platforma, kuri mados prekių ženklams sukuria aukštos kokybės modelius. Šiame įrankyje naudojami pažangūs dirbtinio intelekto algoritmai, leidžiantys sukurti tikroviškus įvairių modelių drabužių vaizdus, ​​todėl nereikia tradicinių fotosesijų ir su tuo susijusių išlaidų bei laiko.

Pagrindinės ZMO funkcijos apima neribotą modelio vaizdų generavimą su paprastomis gaminio nuotraukomis, žymiai sumažinant išlaidas. Platforma yra greita ir efektyvi, todėl vartotojai gali vizualizuoti savo gaminius modeliuose per kelias minutes. Jame pabrėžiama įvairovė ir įtraukumas, pateikiant tikrovišką produktų vaizdą įvairiuose skaitmeniniuose modeliuose. Be to, ZMO sumažina išlaidas, nes nebereikia fotografų, modelių, studijų ir papildomo apdorojimo.

Privalumai:

  • Neribotas modelio vaizdų skaičius: Kuria begalę vaizdų su įvairiais modeliais.
  • Greitas apdorojimas: Greitai ir efektyviai vizualizuoja gaminius modeliuose.
  • Įvairovė ir įtraukumas: Yra įvairių etninių skaitmeninių modelių.
  • Kainos sumažinimas: Žymiai sumažina išlaidas, susijusias su modelių fotografavimu.
  • Pritaikomos parinktys: Suteikia lankstumo keičiant modelius ir išvaizdą be papildomų išlaidų.
  • Universalus AI vaizdo generatorius: Siūlomas paprastas naudoti įvairių vaizdų stilių generatorius.

Apsilankykite ZMO →

7. CALA

Vaizdas: CALA

CALA pozicionuoja save kaip pirmaujanti mados tiekimo grandinės sąsaja, integruojanti dizainą, kūrimą, gamybą ir logistiką į vieną vieningą skaitmeninę platformą. Jis išsiskiria kaip pirmasis ir vienintelis drabužių projektavimo ir gamybos įrankis, kuris panaudoja naujos kartos dirbtinį intelektą, kad palengvintų kūrimo procesą.

Ši išsami platforma sukurta bendradarbiauti tarp paties prekės ženklo komandos, gamintojų ir CALA vidaus ekspertų, supaprastinant visą projektavimo ir gamybos procesą. CALA AI valdomi įrankiai generuoja naujas dizaino idėjas iš natūralaus teksto aprašymų arba įkeltų nuorodų vaizdų, skatinant kūrybiškumą ir dizaino originalumą.

Privalumai:

  • Dirbtinio intelekto sukurtas dizainas ir bendradarbiavimas: Naudoja AI įrankius novatoriškoms dizaino idėjoms kurti.
  • Vieningas projektavimo procesas: Integruoja kiekvieną projektavimo etapą – nuo ​​idėjos iki elektroninės prekybos įgalinimo ir užsakymų įvykdymo.
  • Pasaulinis partnerių tinklas: Turi pasaulinio lygio gamintojų ir tiekėjų tinklą.
  • Efektyvus logistikos tinklas: Tvarko atsargų paėmimą, muitinės formalumus ir pristatymą.
  • Platus produktų asortimentas: Siūlo patirtį įvairiose produktų kategorijose.
  • Evoliucinės savybės: Nuolat prideda naujų, specialiai sukurtų mados prekių ženklų funkcijų.
  • Tiekimo grandinės valdymo programa mobiliesiems: Pristatoma mobilioji programėlė, skirta bendradarbiauti kuriant produktus.

Apsilankykite CALA →

8. Designovel

Vaizdas: Designovel

„Designovel“ yra dirbtinio intelekto sukurtas mados dizaino įrankis, kurio pagrindinis dėmesys skiriamas tendencijų prognozavimui ir dizaino rekomendacijoms, kurios yra būtinos mados dizaineriams ir prekių ženklams, siekiantiems išlikti pirmaujanti pramonėje. Ji siūlo daugybę sprendimų, įskaitant tendencijų analizę, prognozavimą ir rinkos nustatymą, skirtą produktų ir paslaugų planavimui, visa tai pagrįsta pažangiu mados AI pasauliu.

Įrankis naudoja generatyvųjį AI, naudodamas tokias technologijas kaip metrinis mokymasis ir daugiarūšis įterpimas, kad būtų sukurtas turinys, atitinkantis vartotojų poreikius. Be to, „Designovel“ analizės ir ataskaitų teikimo paslauga siūlo „SaaS“ sprendimą, kuris suteikia vertingų įžvalgų ir padeda vartotojams greitai ir efektyviai priimti pagrįstus sprendimus.

Privalumai:

  • Tendencijos analizė ir prognozavimas: Suteikia įžvalgų apie kylančias mados tendencijas ir rinkos dinamiką.
  • Generatyvieji dirbtinio intelekto metodai: Kuria pritaikytą turinį, pagrįstą metriniu mokymusi ir daugiarūšiu įterpimu.
  • „SaaS“ analizės ir ataskaitų teikimo sprendimas: Suteikia veiksmingų įžvalgų priimant strateginius sprendimus.

Apsilankykite „Designovel“ →

9. TeeAI

Vaizdas: TeeAI

TeeAI yra novatoriškas dirbtinio intelekto varomas įrankis, specialiai sukurtas sukurti unikalius ir pritaikomus marškinėlių dizainus. Naudodamas dirbtinio intelekto vaizdų generavimo technologiją, jis yra apmokytas naudoti didelę vaizdų ir raštų duomenų bazę, kad būtų galima greitai sukurti aukštos kokybės ir tikslius dizainus.

„TeeAI“ skirta asmenims, norintiems išreikšti savo kūrybiškumą per asmeninius marškinėlius, ir nestandartinių drabužių pramonės įmonėms, norinčioms supaprastinti savo projektavimo procesą ir pasiūlyti klientams įvairias kūrybines galimybes.

Įrankis gali pasigirti keliomis pagrindinėmis funkcijomis, tokiomis kaip dirbtinio intelekto sukurtas dizainas, patogi sąsaja, parinktis „susipažinkite su asmeniniu dizaineriu“, platus internetinis katalogas ir nereikalaujama prisiregistruoti, todėl jis yra prieinamas ir paprastas naudoti.

„TeeAI“ puikiai tinka kurti individualius asmeniniam naudojimui skirtus marškinėlius, sukurti unikalų prekių dizainą ir greitai sukurti aukštos kokybės dizainą renginiams ar akcijoms.

Privalumai:

  • Dirbtinio intelekto sukurti dizainai: Siūlo unikalų, dirbtinio intelekto sukurtą marškinėlių dizainą.
  • Patogi vartotojui sąsaja: Užtikrina prieinamą ir lengvą projektavimo procesą.
  • Asmeninio dizainerio funkcija: Teikia asmeninę projektavimo pagalbą.
  • Internetinis katalogas: Siūlo daugybę dizaino galimybių ir įkvėpimo.
  • Nėra registracijos reikalavimo: Leidžia iš karto pasiekti įrankio funkcijas.

Apsilankykite TeeAI →

10. Stilistas

„Stylista“ keičia individualizuotos mados ateitį, todėl profesionalus stilius yra prieinamas visiems ir bet kur. Mūsų AI valdoma programėlė teikia pritaikytas aprangos rekomendacijas ir stiliaus patarimus pagal jūsų unikalų stilių.

„Stylista“ siūlo suasmenintą stilių bet kokiai progai, suteikdama įkvėpimo ir patarimų, paremtų pažangiu AI. Naudotojai gali tyrinėti smagius ir kuruojamus drabužius, pritaikytus jų asmeniniam stiliui, vadovaudamiesi mūsų išmaniosios sistemos rekomendacijomis. Programėlė taip pat palengvina apsipirkimą, leisdama vartotojams apsipirkti mėgstamų mados prekių ženklų ir atrasti naujus vos vienu spustelėjimu.

Be apsipirkimo, vartotojai gali išsaugoti savo mėgstamas aprangas pageidavimų sąraše, kad vėliau galėtų apsilankyti arba pasidalinti su draugais. „Stylista“ padeda susikurti skaitmeninę spintą automatiškai pridedant pirkinių, todėl galite planuoti aprangą kelyje ir sekti savo drabužių spintą.

„Stylista“ mano, kad mada yra unikali kiekvieno asmens asmenybės ir stiliaus išraiška. Mūsų misija yra suteikti kiekvienam galimybę jaustis patogiai ir pasitikėti savo apranga, suteikiant asmeninį stilių be spaudimo prisitaikyti. Mada yra kalba, o Stylista padeda laisvai ja kalbėti.

  • Suasmenintas stilius ir aprangos įkvėpimas bet kokiai progai, sukurtas naudojant AI.
  • Kuriamos aprangos rekomendacijos, pritaikytos jūsų unikaliam stiliui.
  • Lengvas mėgstamiausių ir naujų mados prekių ženklų pirkimas vienu paspaudimu.
  • Išsaugokite ir pasidalykite savo mėgstamais drabužiais pageidavimų sąraše.
  • Pirkdami automatiškai susikurkite skaitmeninę spintą, kuri padės planuoti aprangą ir sekti savo drabužių spintą.

Apsilankykite Stylista →

Naršymas mados ateityje naudojant AI įrankius

DI atsiradimas mados industrijoje žymi transformacijos erą, kurioje kūrybiškumas susimaišo su pažangiausiomis technologijomis. Kiekvienas iš šių AI mados dizainerių įrankių siūlo unikalias galimybes, kurios atitinka skirtingus mados dizaino, gamybos ir personalizavimo aspektus.

Kadangi mes priimame šią AI pagrįstą ateitį, šie įrankiai ne tik supaprastina įvairius procesus, bet ir atveria naujas galimybes kūrybiškumui, efektyvumui ir individualizavimui mados srityje.

Nesvarbu, ar tai būtų individuali išraiška, ar augančių mados prekių ženklų poreikiai, šių AI įrankių universalumas ir naujovės keičia mados kraštovaizdį, daro jį įtraukesnį, dinamiškesnį ir reaguojantį į besikeičiančias tendencijas bei vartotojų pageidavimus.

Alexas McFarlandas yra AI žurnalistas ir rašytojas, tyrinėjantis naujausius dirbtinio intelekto pokyčius. Jis bendradarbiavo su daugybe AI startuolių ir leidinių visame pasaulyje.