Susisiekti su mumis

Geriausi

8 geriausi nemokami AI vaizdo dydžio keitimo įrankiai (2024 m. liepos mėn.)

Atnaujinta on

Unite.AI yra įsipareigojusi laikytis griežtų redakcinių standartų. Galime gauti kompensaciją, kai spustelėsite nuorodas į mūsų peržiūrėtus produktus. Prašome peržiūrėti mūsų filialo atskleidimas.

Šiandieniniame skaitmeniniame amžiuje negalima pervertinti vaizdų pateikimo tobulinimo svarbos. AI vaizdo dydžio keitimo įrankiai atsirado kaip žaidimų keitikliai, siūlantys paprastus sprendimus, kaip tobulinti ir pritaikyti vaizdus, ​​kad jie atitiktų įvairius reikalavimus. Nesvarbu, ar kalbama apie interneto dizainą, socialinę žiniasklaidą ar profesionalius aplankus, galimybė tiksliai ir efektyviai pakeisti vaizdų dydį yra labai svarbi.

Šis tinklaraštis gilinasi į nemokamų dirbtinio intelekto vaizdo dydžio keitimo įrankių pasaulį, pabrėždamas geriausias platformas, kuriose dirbtinio intelekto tikslumas derinamas su patogiomis sąsajomis. Šie įrankiai ne tik supaprastina vaizdų dydžio keitimo užduotį, bet ir užtikrina, kad būtų išlaikyta vaizdo kokybė ir vientisumas, nepaisant reikalingų matmenų. Nuo turinio kūrėjų iki rinkodaros profesionalų – šie dirbtiniu intelektu pagrįsti įrankiai skirti daugybei vartotojų, parodydami AI galią ir universalumą gerinant mūsų skaitmeninę patirtį.

1. img2go

„Img2Go“ yra universali internetinė vaizdų redagavimo platforma, siūlanti platų funkcijų spektrą, įskaitant vaizdo dydžio keitimą. Jis puikiai keičia vaizdų dydį nepakenkiant jų kokybei, palaiko įvairius įprastus rastrinių vaizdų formatus, tokius kaip BMP, GIF, JPG ir PNG.

„Img2Go“ išplečia savo galimybes ne tik nekeičiant dydžio, bet ir suteikia papildomų funkcijų, tokių kaip vaizdo konvertavimas, nuotraukų redagavimas, vandens ženklų pridėjimas ir vaizdo failo dydžio sumažinimas. Dėl to jis tinkamas tiek mėgėjams, tiek profesionalams. Lengvas naudojimas, nereikia atsisiųsti ar įdiegti, ir yra nemokama žiniatinklio paslauga, todėl „Img2Go“ yra patogi ir ekonomiška parinktis, atitinkanti įvairius vaizdo redagavimo reikalavimus.

Pagrindinės „Img2Go“ savybės:

  • Kokybę išsaugantis dydžio keitimas: keičia vaizdų dydį neprarandant kokybės.
  • Palaiko įvairius formatus: Suderinamas su BMP, GIF, JPG, PNG ir kt.
  • Papildomos redagavimo funkcijos: apima vaizdo konvertavimą, nuotraukų redagavimą, vandens ženklus ir failo dydžio sumažinimą.
  • Draugiškas vartotojui: nereikia atsisiųsti ar įdiegti, paprasta naudoti.
  • Taupus: nemokama žiniatinklio paslauga, puikiai tinkanti įvairiems vaizdų redagavimo poreikiams.

Apsilankykite „Img2Go“ →

2. Prabangus.žiniasklaida

„Upscale“, priklausanti Pixelbin.io šeimai, išsiskiria kaip universali vaizdo dydžio keitimo skelbimų padidinimo priemonė. Galima naudoti ir kaip žiniatinklio įrankis, ir kaip mobilioji programėlė, skirta Apple ir Android įrenginiams, todėl ji skirta įvairiems naudotojams. „Upscale“ specializuojasi vaizdų didinimu ir gerinimu įvairiais failų formatais, įskaitant PNG, JPEG, JPG ir WEBP.

Dėl savo paprastumo ir efektyvumo jis yra populiarus pasirinkimas vartotojams, ieškantiems kokybiškų rezultatų. Be to, prisijungus prie Pixelbin.io šeimos atsiveria prieiga prie papildomų įrankių, tokių kaip Erase.bg, Watermarkremover.io ir Shrink.media.

Pagrindinės „Upscale“ savybės:

  • Palaiko kelis failų tipus: Suderinamas su PNG, JPEG, JPG ir WEBP.
  • Kokybės gerinimas: pašalina JPEG artefaktus ir pagerina bendrą vaizdo kokybę.
  • Didelės raiškos išvestis: Automatinis apdorojimas pateikia iki 4 kartų didesnės raiškos vaizdus.
  • Greitas padidinimas: Greitas ir automatizuotas padidinimo procesas.

Apsilankykite „Upscale“ →

3. Resize

Resize Image Editor yra nemokamas, greitas įrankis, palaikantis PNG, JPG, WebP ir GIF vaizdų redagavimą. Vos keliais paspaudimais vartotojai gali keisti vaizdų dydį, suspausti, konvertuoti ir redaguoti.

Dydžio keitimo parinktys apima koregavimą pagal pikselį, procentą arba naudojant išankstinius nustatymus, pritaikytus įvairioms socialinės žiniasklaidos platformoms. Be to, rengyklė leidžia pridėti tekstą, pašalinti vandens ženklą, konvertuoti vaizdus į nespalvotus ir atspindėti arba apversti vaizdus vertikaliai arba horizontaliai.

Pagrindinės dydžio keitimo savybės:

  • Palaiko kelis failų tipus: Suderinamas su PNG, JPEG, GIF ir WEBP.
  • Pašalinti vandens ženklus: pašalina visų tipų vaizdų vandens ženklus.
  • Juodos ir baltos parinktys: greita ir paprasta parinktis konvertuoti vaizdus į nespalvotus.
  • Greitas padidinimas: Greitas ir automatizuotas padidinimo procesas.

Apsilankykite Keisti dydį →

4. Icons8 Smart Upscaler

„Icons8“ siūlo „Smart Upscaler“ – dirbtinio intelekto įrankį, kuris puikiai padidina vaizdo skiriamąją gebą ir išsaugo kokybę. Šis internetinis įrankis lengvai valdo įvairius failų formatus, todėl vartotojai gali be vargo patobulinti ir keisti mažų vaizdų dydį.

Jo AI integracija apima ryškinimą, triukšmo mažinimą ir padidinimą visiškai automatizuotame procese. „Smart Upscaler“ ypač išsiskiria savo paketinio įkėlimo funkcija, leidžiančia padidinti vaizdus iki 7680 x 7680 pikselių. Šis įrankis, žinomas dėl savo paprastumo ir nuvilkimo funkcijos, užtikrina saugią ir patogią patirtį vartotojams, siekiantiems pagerinti vaizdo kokybę ir skiriamąją gebą naudojant AI.

Pagrindinės „Icons8 Smart Upscaler“ savybės:

  • AI integruotas mastelio keitimas ir skalės keitimas: automatiškai paryškina, sumažina triukšmą ir padidina vaizdo mastelį.
  • Paketiniai įkėlimai: Palaiko kelių vaizdų padidinimą vienu metu.
  • Didelės raiškos talpa: gali padidinti vaizdus iki 7680x7680px.
  • Vartotojo sąsaja: paprasta nuvilkimo funkcija.

Apsilankykite Icons8 →

5. Bigjpg

Bigjpg yra naujoviška internetinė vaizdo padidinimo paslauga, kuri naudoja AI technologiją, kad pagerintų vaizdo skiriamąją gebą be didelių kokybės praradimų. „Bigjpg“, sukurtas įvairioms programoms, tokioms kaip spausdinimas, skaitmeninis menas ir fotografija, yra puikus sprendimas, gerinant kokybę ir raišką.

Jo dirbtinio intelekto dydžio keitimo ir mastelio keitimo metodai yra ypač tinkami mažinant skaitmeninių vaizdų triukšmą ir plyšimą, todėl galima padidinti vaizdus išsaugant jų aiškumą ir detalumą. Kaip žiniatinklio įrankis, Bigjpg siūlo patogumą ir efektyvumą tiems, kurie nori patobulinti skaitmeninį meną ir animaciją.

Pagrindinės Bigjpg savybės:

  • AI padidinimo metodai: sumažina triukšmą ir pagerina vaizdo kokybę.
  • Didelių failų palaikymas: leidžia įkelti iki 50 MB vaizdus naudojant mokamą versiją.
  • Didinimo istorija: suteikia prieigą prie ankstesnio darbo, kad būtų lengviau susipažinti.

Apsilankykite Bigjpg →

6. MindOnMap

„MindOnMap“ yra patogus internetinis vaizdo dydžio keitimo ir mastelio keitimo įrankis, suteikiantis daugybę vaizdo tobulinimo parinkčių. Jis išsiskiria paprastu valdymu ir greitais rezultatais, leidžiančiais vartotojams internete nemokamai padidinti vaizdų mastelį iki įspūdingų 800 %.

Įrankis užtikrina, kad išvesties vaizdai išliktų švarūs ir profesionalūs. Palaikanti įvairius vaizdo failų formatus, pvz., JPG, PNG ir BMP, „MindOnMap“ taip pat siūlo paketinio apdorojimo galimybes, todėl tai yra universalus pasirinkimas vartotojams, kuriems reikia vienu metu apdoroti kelis vaizdus.

Pagrindinės MindOnMap savybės:

  • Didelis padidinimo procentas: padidina vaizdus iki 800%.
  • Nėra vandens ženklų išvesties: pateikia vaizdus be vandens ženklų.
  • Paketinio apdorojimo palaikymas: leidžia vienu metu apdoroti kelis vaizdus.

Apsilankykite „MindonMap“ →

7. Clipdrop

„Clipdrop“ išsiskiria kaip universalus AI varomas įrankis vaizdams redaguoti ir keisti dydį. Jame yra funkcijų rinkinys, apimantis fono pašalinimą, vaizdo dydžio keitimą ir mastelio keitimą, vaizdo valymą ir nuotraukų pakartotinį apšvietimą.

Platforma naudoja dirbtinio intelekto technologiją, kad vartotojai galėtų pašalinti objektus ar žmones iš vaizdų, pagerinti vaizdus ir net paversti papuoštus piešinius į tikroviškus vaizdus. Be to, „Clipdrop“ išplečia savo galimybes kūrėjams, siūlydama API, skirtą AI įrankiams integruoti į kitas programas. Nors kai kurios jo funkcijos yra prieinamos nemokamai, svarbu atkreipti dėmesį, kad tam tikros paslaugos gali būti mokamos prenumeratos dalis arba gali turėti apribojimų nemokamoje versijoje.

Pagrindinės „Clipdrop“ savybės:

  • Universalus vaizdo redagavimas: suteikia fono pašalinimo, mastelio padidinimo, valymo ir kt.
  • AI maitinamos galimybės: pažangi AI technologija, skirta objektų pašalinimui ir vaizdo transformavimui.
  • Kūrėjams pritaikyta API: siūlo API integracijai į kitas programas.
  • Lankstus naudojimas: kai kurios funkcijos pasiekiamos nemokamai su papildomomis aukščiausios kokybės parinktimis.

Apsilankykite Clipdrop →

8. „Aiseesoft“

„Aiseesoft“ yra galingas AI pagrįstas įrankis, skirtas vaizdams pagerinti. Jis puikiai ištaiso susiliejusius vaizdus, ​​lengvai atkuria prarastus pikselius, spalvas, tekstūras ir detales. Šis įrankis ypač naudingas tiek spausdinant, tiek žiniatinklyje, nes siūlo daugybę dydžio keitimo ir mastelio keitimo parinkčių, kad atitiktų įvairius reikalavimus. „Aiseesoft“ palaiko įvairius vaizdo failų formatus, įskaitant JPG, PNG, BMP ir kt., todėl tai yra lankstus pasirinkimas atliekant įvairių tipų vaizdo tobulinimo užduotis.

Pagrindinės „Aiseesoft“ savybės:

  • Kelios padidinimo parinktys: aukštesnio masto vaizdai iki 200%, 400%, 600% arba 800%.
  • Palaiko įvairius formatus: Suderinamas su JPG, PNG, BMP ir kt.
  • Vaizdo kokybės gerinimas: efektyviai ištaiso neryškius vaizdus ir atkuria detales.

Apsilankykite Aiseesoft →

AI geresniam vaizdo dydžio keitimui

Kiekvienas mūsų aptartas AI dydžio keitimo įrankis pateikia savo unikalias galimybes – nuo ​​paprasto dydžio keitimo iki pažangaus mastelio keitimo ir vaizdo patobulinimo. Šios platformos, aprūpintos pažangiausiomis dirbtinio intelekto technologijomis, siūlo sprendimus, kurie patenkina įvairius poreikius – nuo ​​profesionalių grafikos dizainerių iki socialinės žiniasklaidos entuziastų.

AI technologijos konvergencija su vaizdo redagavimo įrankiais žymi naują skaitmeninių vaizdų erą. Šie įrankiai ne tik supaprastina vaizdo dydžio keitimo ir tobulinimo procesą, bet ir atveria naujas kūrybinės raiškos bei profesionalaus vaizdo optimizavimo galimybes. Kadangi dirbtinis intelektas ir toliau vystosi, galime tikėtis, kad šios priemonės taps dar sudėtingesnės ir dar labiau pakeis mūsų skaitmeninių vaizdų tvarkymo ir tobulinimo būdą.

Alexas McFarlandas yra AI žurnalistas ir rašytojas, tyrinėjantis naujausius dirbtinio intelekto pokyčius. Jis bendradarbiavo su daugybe AI startuolių ir leidinių visame pasaulyje.