Susisiekti su mumis

Geriausi

10 geriausių be kodo programų kūrėjų (2024 m. liepos mėn.)

Atnaujinta on

Unite.AI yra įsipareigojusi laikytis griežtų redakcinių standartų. Galime gauti kompensaciją, kai spustelėsite nuorodas į mūsų peržiūrėtus produktus. Prašome peržiūrėti mūsų filialo atskleidimas.

Nuolat besivystančiame technologijų pasaulyje be kodo programų kūrėjų atsiradimas yra programų kūrimo demokratizacijos liudijimas. Jau praėjo laikai, kai skaitmeninio sprendimo kūrimas buvo tik patyrusių programuotojų ir programinės įrangos kūrėjų sfera. Be kodo platformos atvėrė duris verslininkams, verslo profesionalams ir kūrybingiems mąstytojams, kad galėtų įgyvendinti savo skaitmenines vizijas neparašant nė vienos kodo eilutės.

Šios revoliucijos esmė yra be kodo programų kūrėjai – intuityvios, patogios platformos, kurios leidžia kurti programas visiems. Šie įrankiai supaprastina kūrimo procesą ir leidžia asmenims bei įmonėms greitai reaguoti į rinkos poreikius, išbandyti idėjas ir įdiegti sprendimus neregėtu greičiu.

Šiame tinklaraščio įraše pažvelgsime į kai kuriuos geriausius be kodo programų kūrėjus, kurie keičia programų kūrimo aplinką.

1. minkštesnis

Softr bekodinės programos mobiliesiems

„Softr“ yra be kodo judėjimo priešakyje, iš naujo įsivaizduodama klientų portalų ir vidinių įrankių kūrimo būdą. Ši naujoviška platforma sklandžiai užpildo atotrūkį tarp sudėtingų duomenų valdymo sistemų, tokių kaip „Airtable“ ar „Google Sheets“, ir patogių, tinkinamų programų. Tai suteikia vartotojams galimybę paversti sudėtingus duomenų rinkinius į visiškai veikiančias programas, nereikalaujant jokių kodavimo įgūdžių.

„Softr“ patrauklumo esmė slypi išsamiame iš anksto sukonstruotų blokų rinkinyje. Tai apima sąrašus, diagramas, formas, lenteles, kalendorius ir žemėlapius, kurie leidžia vartotojams greitai sukurti patikimas programas nuo pat pradžių. Šis metodas ne tik supaprastina kūrimo procesą, bet ir pagreitina kelionę nuo idėjos iki įgyvendinimo.

„Softr“ išsiskiria greitu funkcijų kūrimo ir išleidimo ciklu, nuolat gerindama vartotojo patirtį. Šis judrumas užtikrina, kad „Softr“ išliks be kodo technologijos pažangiausioje vietoje. Be to, pasaulinė kūrėjų bendruomenė yra naujovių ir paramos šaltinis, suteikiantis vartotojams erdvę prisijungti, mokytis ir kartu augti.

raktas „Softr“ savybės:

  • Funkcijų blokas: Šie blokeliai, sukurti gaminių demonstravimui, pabrėžia pagrindines savybes ir privalumus, pateikia juos aiškiai ir patraukliai.
  • Pritaikymas: Siūlomos plačios tinkinimo parinktys, leidžiančios naudotojams rodyti arba slėpti programų skyrius pagal konkrečias sąlygas, pvz., vartotojo prisijungimo būseną, vaidmenį ar prenumeratos pakopą.
  • Bendruomenė ir palaikymas: Gali pasigirti dinamiška statybininkų bendruomene, praturtinta seminarais, renginiais ir bendradarbiavimo galimybėmis, skatinančia mokymosi ir dalijimosi aplinką.

Apsilankykite Softr →

2. Juodraštis

Nauja „Draftbit UI“ greita apžvalga

„Draftbit“ pasirodo kaip intuityvi be kodo platforma, skirta supaprastinti mobiliųjų programų kūrimo ir paleidimo procesą. Tai idealus sprendimas įmonėms, norinčioms kurti funkcionalias ir vizualiai patrauklias programėles be kodavimo sudėtingumo. Patogi „Draftbit“ sąsaja ir vaizdinė programavimo kalba daro ją prieinamą visų lygių naudotojams, todėl jie gali įgyvendinti savo programų koncepcijas su minimaliomis techninėmis žiniomis.

Išskirtinis „Draftbit“ bruožas yra bendradarbiavimo pobūdis. Platforma palaiko komandinį darbą, suteikdama galimybę kelioms suinteresuotosioms šalims prisidėti prie vieno projekto, o tai ypač naudinga įmonėms, norinčioms įtraukti įvairius komandos narius į programėlės kūrimo procesą. Šis bendradarbiavimo metodas užtikrina, kad įvairios perspektyvos ir idėjos būtų integruotos į galutinį produktą, pagerinant jo funkcionalumą ir dizainą.

Pagrindinės „Draftbit“ savybės:

  • Vizuali programavimo kalba: Leidžia vartotojams, neturintiems kodavimo patirties, kurti funkcines programas mobiliesiems per vaizdinę sąsają.
  • Patogi vartotojui sąsaja: Sukurtas taip, kad būtų patogu naudoti, leidžia greitai pritaikyti ir kurti programas.
  • Lanksti duomenų bazė: Palaiko universalų duomenų valdymą, būtiną dinamiškam programos funkcionalumui.
  • Bendradarbiavimas: Palengvina komandinį darbą, leidžiantį bendrai kurti projektus ir prisidėti prie daugelio vartotojų.
  • Pritaikymas: Siūlo daugybę šablonų ir temų, skirtų suasmeninti programų išvaizdą, užtikrinant, kad jos išsiskirtų ir atspindėtų prekės ženklo tapatybę.

Apsilankykite „Draftbit“ →

3. FlutterFlow

Įvadas į srautus: kelionių programos kūrimas naudojant pokalbius, dirbtinį intelektą ir autentifikavimą

Sukurta pagal Google Flutter SDK, FlutterFlow išsiskiria kaip mažo kodo platforma, suteikianti vartotojams galimybę kurti vietines mobiliąsias ir žiniatinklio programas. Jis sujungia vaizdinės sąsajos efektyvumą su tvirtomis „Flutter“ galimybėmis, leidžiančiomis kurti didelio našumo, vizualiai stulbinančias programas keliose platformose, naudojant vieną kodų bazę. Šis metodas žymiai supaprastina programų kūrimo procesą, todėl jis yra prieinamas tiek pradedantiesiems, tiek patyrusiems kūrėjams.

„FlutterFlow“ nuvilkimo sąsaja ir vaizdinė programavimo kalba išsklaido programų kūrimą, todėl vartotojams paprasta kurti ir pritaikyti programas. Platformos įsipareigojimas lankstumui akivaizdus jos duomenų bazės parinktyse, leidžiančiose efektyviai valdyti ir saugoti duomenis įvairiems taikomųjų programų poreikiams. Be to, galimybė kurti kelių platformų programas užtikrina, kad vartotojai gali pasiekti platesnę auditoriją, nereikalaujant atskirų kiekvienos platformos kūrimo pastangų.

Pagrindinės „FlutterFlow“ savybės:

  • Vizuali programavimo kalba: Supaprastina programų kūrimą, todėl naudotojai, turintys minimalių kodavimo žinių, gali kurti visiškai veikiančias programas.
  • Vilkimo sąsaja: Padidina naudojimą, leidžia greitai pritaikyti ir kurti programas.
  • Lanksti duomenų bazė: Palengvina veiksmingą duomenų saugojimą ir tvarkymą programos funkcionalumui.
  • Kelių platformų kūrimas: Palaiko programų kūrimą kelioms platformoms, įskaitant iOS, Android ir žiniatinklį, iš vienos kodų bazės.
  • Integravimas su trečiųjų šalių paslaugomis ir API: Leidžia vartotojams patobulinti savo programas įtraukiant įvairias išorines paslaugas ir API.

Apsilankykite „FlutterFlow“ →

4. Burbulas

Ką galite sukurti be kodo – Burbulo pagrindai: 1 pamoka

Burbulas pasirodo kaip transformuojanti jėga be kodo žiniatinklio programų kūrimo srityje. Ši platforma yra žaidimų keitiklis tiems, kurie nori kurti, kurti ir diegti sudėtingas žiniatinklio programas nesigilinant į kodavimo sudėtingumą. Intuityvus „Bubble“ nuvilkimo redaktorius kartu su patikimomis darbo eigomis ir lanksčia duomenų bazių sistema suteikia vartotojams galimybę nepaprastai lengvai ir efektyviai įgyvendinti savo programų idėjas.

Bubble, sukurta taip, kad atitiktų verslininkus, verslo savininkus ir trokštančius kūrėjus, reikalauja įsipareigojimo visiškai išnaudoti savo galimybes. Nors šiuo metu ji gali nepalaikyti vietinių iOS ir Android programų kūrimo, jos stiprybė slypi kuriant galingas, reaguojančias žiniatinklio programas. Bubble išsiskiria savo gebėjimu sklandžiai integruotis su daugybe išorinių paslaugų, API ir duomenų šaltinių, todėl vartotojai gali kurti daug funkcijų turinčias programas, kurios sklandžiai sąveikauja su įvairiais įrankiais ir platformomis.

raktas Bubble savybės:

  • Išsamus įrankių rinkinys: Apima SEO optimizavimą, el. pašto galimybes ir veiklos stebėjimo integravimą, suteikiantį holistinį programų kūrimo įrankių rinkinį.
  • Lankstumas ir jungiamumas: Įgalina ryšį su keliomis išorinėmis paslaugomis, API ir duomenų šaltiniais, kad sukurtų įvairias programas.
  • Mokomieji ištekliai: Siūloma išsami dokumentacija, apimanti pagrindines ir išplėstines funkcijas, nuoseklias mokymo programas, trikčių šalinimo patarimus ir geriausios praktikos įžvalgas. Tai papildyta vaizdo įrašais, padedančiais naudotojams tobulėti.

Apsilankykite „Bubble“ →

5. „Zapier“ sąsajos

Lengvai sukurkite pokalbių robotą be kodo naudodami Zapier ir ChatGPT

„Zapier Interfaces“ pasirodo kaip novatoriškas be kodo programų kūrėjas, išnaudojantis automatizavimo galią, kad vartotojai galėtų kurti įvairius asmeninius sprendimus. Nuo formų ir nukreipimo puslapių iki stebėjimo priemonių ir Kanban rodinių – „Zapier“ sąsajos supaprastina interaktyvių žiniatinklio programų kūrimą. Kaip be kodo automatizavimo lyderė, Zapier stiprybė slypi plačiose integravimo galimybėse, prisijungiant prie daugiau nei 6,000 XNUMX programų iš žinomų partnerių, tokių kaip Google, Salesforce ir Microsoft.

Šiuo metu beta versijos „Zapier Interfaces“ siūlo supaprastintą ir lanksčią platformą, skirtą vartotojams kurti saugias, automatizuotas sistemas. Tai palengvina verslui svarbių darbo eigų optimizavimą visame organizacijos technologijų pakete. Dėl Zapier sąsajų paprastumo ir pritaikomumo tai yra galingas įrankis visiems, norintiems kurti pasirinktines žiniatinklio programas nesineriant į kodavimo sudėtingumą.

Pagrindinės „Zapier“ sąsajų savybės:

  • Automatiniai sprendimai: Suteikia vartotojams galimybę kurti individualizuotus automatizuotus sprendimus nereikalaujant kodavimo patirties.
  • Platus programų integravimas: Sujungiama su daugybe daugiau nei 6,000 XNUMX programų, pagerindama suderinamumą ir integraciją su vartotojų jau naudojamais įrankiais.
  • Interaktyvūs ir dekoratyviniai komponentai: Siūlomas komponentų rinkinys, skirtas kurti įvairias žiniatinklio programas, pradedant nuo pagrindinių formų ir klientų portalų iki CRM įrankių.

Apsilankykite „Zapier“ →

6. glaidas

Sukurkite AI užrašų programą be kodo | Glide Apps Tutorial | Nėra kodo | OpenAI

Glide yra be kodo platforma, pritaikyta kurti programėles mobiliesiems, pabrėžianti patogumą vartotojui ir universalumą. Tai puikus pasirinkimas įvairioms programoms – vidiniams verslo įrankiams, klientų portalams ar renginių valdymo sistemoms. Glide išsiskiria gyvybinga bendruomenė, siūlanti išteklius, pasiūlymus ir palaikymą, skatinantį ir nukreipiantį vartotojus į programos kūrimo procesą.

Ši platforma liudija apie programų kūrimo lengvumą net ir tiems, kurie neturi ankstesnės kodavimo patirties. „Glide“ šablonų ir blokų asortimentas leidžia vartotojams pritaikyti savo programas pagal konkrečius poreikius ir estetiką. Šie įrankiai apima intuityvias formas, lenteles ir diagramas, kurios supaprastina programų kūrimo procesą.

Pagrindinės „Glide“ savybės:

  • Intuityvi sąsaja: Sukurtas siekiant paprastumo, todėl jis pasiekiamas vartotojams, nepaisant jų kodavimo fono.
  • Tinkinami šablonai ir blokai: Pateikiami įvairūs šablonai ir blokai, leidžiantys lengvai kurti įvairias programas.
  • Bendruomenės palaikymas: Gali pasigirti palaikančia ir daug išteklių turinčia bendruomene, padedančia naudotojams kurti programas.
  • „Excel“ integracija: Sklandžiai integruojamas su „Excel“, palengvindamas duomenų valdomų programų kūrimą ir valdymą.

Apsilankykite „Glide“ →

7. vaizduoklis

Sukurkite vieno puslapio programą „Bildr“ be KODO greičiau nei per 15 minučių

„Bildr“ be kodo pasaulyje išsiskiria itin vizualiu ir lanksčiu požiūriu į programų kūrimą. Jis puikiai tinka kuriant įvairias programas, įskaitant žiniatinklio programas, „Chrome“ plėtinius, progresyvias žiniatinklio programas telefonams ir „Web3“ programas su blokų grandine. Vartotojai, susipažinę su tokiomis platformomis kaip „Figma“ ar „Miro“, „Bildr“ sąsają intuityviai panašaus, nes joje visi programos komponentai pateikiami vienoje plačioje drobėje.

Ši platforma yra šiek tiek techniškesnė nei kitos šiame sąraše ir siūlo daugybę pritaikomų elementų, tokių kaip formų konteineriai, raiškiojo teksto rengyklės ir perjungimo jungikliai. Bildr supaprastina projektavimo procesą naudodama logiką, panašią į CSS, nereikalaujant tikro kodavimo. Šis metodas leidžia vartotojams sutelkti dėmesį į kūrybiškumą ir funkcionalumą, nesiveliant į techninius dalykus.

Pagrindinės „Bildr“ savybės:

  • Vizualus kūrimo procesas: Siūloma į Figma panaši sąsaja, leidžianti vartotojams peržiūrėti ir pertvarkyti visus programos komponentus vienoje drobėje.
  • Nuvilkite ir numeskite elementai: Apima daugybę pritaikomų elementų, palengvinančių įvairių programų funkcijų kūrimą.
  • Šablono kūrimas: Leidžia naudotojams kurti daugkartinio naudojimo raštus iš dažnai naudojamų elementų kolekcijų, todėl padidėja efektyvumas ir nuoseklumas.

Apsilankykite Bildr →

8. Be galo

Pokalbių programos kūrimas (1 dalis)

Backendless išsiskiria kaip universali vaizdinių programų kūrimo platforma, kuri iš naujo apibrėžia programų kūrimo ir valdymo būdus. Jo žemo kodo aplinka tinka tiek patyrusiems kūrėjams, tiek pradedantiesiems, siūlanti intuityvaus dizaino ir galingų funkcijų derinį. Naudodama tokias funkcijas kaip vartotojo sąsajos dizainas, bekodė logika, realaus laiko duomenų bazė ir pranešimų siuntimas, „Backendless“ paspartina programų kūrimo procesą, todėl vartotojai gali efektyviai kurti didelio našumo programas.

Platformos įrankių rinkinyje yra vaizdinė vartotojo sąsajos kūrimo priemonė, leidžianti vartotojams greitai sukurti nuostabias vartotojo sąsajas. „Backendless“ dar labiau pagerina programų kūrimą, naudodama tvirtą ir keičiamo dydžio vidinę programą, kurioje yra realaus laiko duomenų bazė, užtikrinanti žaibišką veikimą. Vartotojai taip pat naudojasi diegimo parinkčių lankstumu, įskaitant be serverio, kad būtų galima keisti mastelį, savarankiškai priglobti valdymą arba valdyti, kad būtų lengviau valdyti.

Pagrindinės Backendless savybės:

  • Vaizdinė žemo kodo programų kūrimo priemonė: Siūlo intuityvią kūrėją su vartotojo sąsaja, bekodę logiką, duomenų bazę realiuoju laiku ir pranešimų siuntimą, kad būtų galima greitai kurti programas.
  • Mastelio keitimas ir išplečiamumas: Teikia keičiamus, išplečiamus sprendimus, patenkinančius įvairius programėlių kūrimo poreikius.
  • Elegantiškas vaizdinės vartotojo sąsajos kūrimo įrankis: Leidžia greitai sukurti vizualiai patrauklias programų ir svetainių sąsajas.
  • Galinga ir keičiamo dydžio užpakalinė programa: Turi tvirtą ir efektyvią foninę sistemą, užtikrinančią aukštą programos našumą.
  • Lanksčios diegimo parinktys: Leidžia vartotojams pasirinkti be serverio, savarankiškai priglobtą arba valdomą diegimą, kad būtų galima optimaliai valdyti programas.

Apsilankykite „Backendless“ →

9. AppGyver

AppGyver yra be kodo platforma, kuri supaprastina mobiliųjų ir žiniatinklio programų kūrimo procesą. Jis sukurtas taip, kad būtų patogus ir efektyvus, todėl yra idealus įrankis kuriant įvairias profesionalios kokybės programas. Platforma siūlo pritaikomų komponentų biblioteką ir galingą teminį variklį kartu su peržiūromis realiuoju laiku, kurie padeda kurti vizualiai patrauklias ir funkcionalias programas.

„AppGyver“ išsiskiria intuityvia sąsaja, tinkančia vartotojams, neturintiems kodavimo patirties. Platformos logines funkcijas, tokias kaip jutikliai ir failų operacijos, galima lengvai įgyvendinti per vaizdinės logikos drobę. Be to, jos integravimo galimybės, įskaitant sklandų ryšį su SAP sprendimais ir moderniomis API, padidina programos funkcionalumą ir pasiekiamumą.

Pagrindinės „AppGyver“ savybės:

  • Patogi vartotojui sąsaja: Sukurtas taip, kad būtų patogu naudoti, palengvinantis visų įgūdžių lygių programų kūrimą.
  • Pritaikomi komponentai: Siūloma išsami komponentų biblioteka su galingu temų varikliu ir peržiūra realiuoju laiku.
  • Universalios loginės funkcijos: Įgalina įgyvendinti įvairias logines funkcijas vaizdinėje drobėje.
  • Besiūlė integracija: Suteikia lengvą integraciją su SAP sprendimais ir kitomis API naudojant REST integravimo vedlį.
  • Duomenų transformavimo galimybės: Leidžia sudėtingai valdyti duomenis naudojant skaičiuoklės stiliaus formules.

Apsilankykite „AppGyver“ →

10. Išprotėjęs

Darbo su Adalo pradžia | Programų kūrimo priemonė be kodo

Adalo įgijo populiarumą be kodo platformų arenoje, todėl vartotojai gali be vargo kurti, kurti ir paleisti mobiliąsias ir žiniatinklio programas. Jo prieinama sąsaja ir išsamus funkcijų rinkinys patenkina įvairius programų kūrimo poreikius – nuo ​​pradedančiųjų kūrėjų iki patyrusių profesionalų.

„Adalo“ stiprybė slypi vaizdinėje sąsajoje, kurioje taikoma nuvilkimo metodika, todėl programų kūrimas ir pritaikymas yra nesudėtingas ir malonus. Platforma siūlo lanksčias duomenų bazės parinktis, leidžiančias vartotojams valdyti savo duomenis „Adalo“ arba integruotis su išorinėmis programomis, tokiomis kaip „Xano“ ar „Airtable“. Be to, „Adalo“ supaprastina programų paskelbimo procesą, įgalindama tiesioginį publikavimą „App Store“, „Google Play“ ir tinkintuose domenuose.

Pagrindinės „Adalo“ savybės:

  • Programų be kodo kūrimas: Palengvina vietinių mobiliųjų ir progresyvių žiniatinklio programų kūrimą be kodavimo.
  • Intuityvi vaizdinė sąsaja: Turi patogią nuvilkimo sąsają programoms kurti.
  • Lankstus duomenų bazių valdymas: Siūlo įvairias duomenų bazių integravimo ir valdymo galimybes.
  • Supaprastintas programų leidimas: Leidžia lengvai skelbti programas pagrindinėse programų parduotuvėse ir tinkintuose domenuose.

Apsilankykite Adalo →

Naujovių suteikimas naudojant „No-Code“ programų kūrimo priemones

Kai baigiame tyrinėti populiariausius be kodo programų kūrėjus, akivaizdu, kad programų kūrimo aplinka keičiasi. Šios platformos, kurių kiekviena turi savo unikalių privalumų ir funkcijų, demokratizuoja programų kūrimo procesą, todėl ji tampa prieinama platesnei auditorijai.

Nekoduojančių programų kūrėjų atsiradimas reiškia naują erą, kai galios diegti naujoves nebėra tik tie, kurie turi daug kodavimo žinių. Nesvarbu, ar esate verslininkas, verslo savininkas ar kūrybingas idėjas turintis asmuo, šios priemonės suteikia galimybę jūsų viziją paversti realybe.

Alexas McFarlandas yra AI žurnalistas ir rašytojas, tyrinėjantis naujausius dirbtinio intelekto pokyčius. Jis bendradarbiavo su daugybe AI startuolių ir leidinių visame pasaulyje.