Susisiekti su mumis
Masyvas ( [ID] => 1 [naudotojo_vardas] => Antoine'as [naudotojo_pavardė] => Tardifas [slapyvardis] => Antoine'as Tardifas [naudotojo_nicename] => administratorius [vaizdo_vardas] => Antoine'as Tardif [naudotojo_el. paštas] => [apsaugotas el. paštu]
    [user_url] => [user_registered] => 2018-08-27 14:46:37 [user_description] => Unite.AI steigėjas ir narys „Forbes“ technologijų taryba, Antuanas yra a futuristas kuris aistringai domisi AI ir robotikos ateitimi. Jis taip pat yra įkūrėjas Vertybiniai popieriai.io, svetainė, kurioje pagrindinis dėmesys skiriamas investicijoms į trikdančias technologijas. [user_avatar] => mm
)

Sertifikatai

8 geriausi „blockchain“ kursai ir sertifikatai (2024 m. liepos mėn.)

Atnaujinta on

Unite.AI yra įsipareigojusi laikytis griežtų redakcinių standartų. Galime gauti kompensaciją, kai spustelėsite nuorodas į mūsų peržiūrėtus produktus. Prašome peržiūrėti mūsų filialo atskleidimas.

„Blockchain“ technologijos diegimas didėja daugelyje pramonės šakų, tokių kaip finansai, sveikatos priežiūra, švietimas ir kt. Jo įgyvendinimas ir toliau augs, atverdamas visiškai naujas karjeros galimybes. „Blockchain“ technologija gali būti naudojama įvairiose srityse, o gavę vieną iš geriausių „blockchain“ sertifikatų, galėsite užsitikrinti vietą šioje naujoje aplinkoje.

Štai 8 geriausių „blockchain“ sertifikatų apžvalga:

1. MIT Sloan Blockchain technologijos: verslo inovacijos ir taikymas

MIT Sloan Blockchain technologijos: verslo naujovės ir taikymas | Kurso priekaba

Tai verslo kursai, kuriuos veda ne kas kitas, o Christianas Catalinis, Pagrindinės Catalini domėjimosi sritys yra skaitmeninimo ekonomika, verslumas ir mokslas. Jo moksliniuose tyrimuose pagrindinis dėmesys skiriamas „blockchain“ technologijai ir kriptovaliutoms, taip pat akcijų sutelktinio finansavimo ir startuolių augimo ekonomikai. Catalini yra vienas iš pagrindinių MIT skaitmeninių valiutų tyrimo tyrimo, kuris suteikė MIT bakalauro studentams prieigą prie Bitcoin 2014 m. rudenį, tyrėjų.

Per šį kursą suprasite šiuos svarbius principus:

  • Gilesnis supratimas apie blokų grandinės technologijos galimybės ir apribojimai, leidžiančią įvertinti, kokias verslo problemas jis gali išspręsti.
  • Karkasas, skirtas a „blockchain“ pagrįsta strategija kuri sprendžia iššūkį jūsų verslo kontekste.
  • Žinios kaip „blockchain“ veikia tokias programas kaip bitcoin ir kitas žetonais pagrįstas iniciatyvas, vadovaujamas kriptoekonomikos eksperto Christiano Catalini.Gaukite pripažinimą už savo žinias, kai gausite skaitmeninį MIT Sloan School of Management, vienos iš pirmaujančių pasaulyje verslo mokyklų, baigimo sertifikatą.

Gaukite pripažinimą už savo žinias, kai gausite skaitmeninį MIT Sloan School of Management, vienos iš pirmaujančių pasaulyje verslo mokyklų, baigimo sertifikatą.

2. „MIT Sloan Blockchain“ ir „Crypto“ programos: nuo decentralizuotų finansų iki „Web 3“ internetinės programos

„MIT Sloan Blockchain“ ir „Crypto“ programos: nuo decentralizuotų finansų iki „Web 3“ internetinės programos

Tai dar vienas verslo kursas, kuriam vadovauja ne kas kitas, o Christianas Catalinis. Šis kursas yra daug labiau orientuotas į kriptovaliutas ir naują skaitmeninių programų bangą, kurios yra sluoksniuotos ant šio technologijų krūvos, pvz., DeFi, NFT ir Web3.

Atraskite decentralizuoto finansavimo (DeFi) galimybes ir reguliavimo iššūkius. Ištirkite Web 3 ekonomiką, skaitmeninę nuosavybę ir žetonus, taip pat susijusias išlaidas ir dar daugiau.

Šiame kurse įvaldysite tokias kriptovaliutų sąvokas kaip:

  • Įgūdžiai, leidžiantys pasinaudoti kiekviena kriptovaliutų technologijų banga, naudojant įrankius, leidžiančius valdyti reguliavimą ir politiką.
  • Įžvalga apie decentralizuotą finansavimą (DeFi), galimus jo panaudojimo atvejus ir problemas, kurios trukdo plačiai taikyti.
  • Supratimas apie Web 3, jo valdymo ir DAO iššūkius, galimybes ir išlaidas.
  • Žinios sukurti ankstyvos stadijos kriptovaliutų arba blokų grandinės projekto idėją, tinkančią jūsų verslo kontekstui.

3. ECON Fintech ir finansų ateitis: Blockchain, kriptovaliutos, Govcoins ir mokėjimų revoliucija

Ekonomisto švietimas Fintech ir finansų ateitis internetinis trumpas kursas | Priekaba

Šis kursas užpildo trūkstamą spragą, kurią klysta dauguma „blockchain“ ir kriptovaliutų pasaulio vadovų ir verslininkų, ir tai yra šios technologijos ekonomika.

Šį kursą veda ne kas kitas, o Matthieu Favas "The Economist"finansų korespondentas. Jis apima finansus, susijusius su pasauline kompetencija, ypač fintech, bankininkyste, kriptovaliutų turtu, privačiomis rinkomis, žaliavomis ir rinkos infrastruktūra. Prieš prisijungiant "The Economist" 2018 m. jis buvo redaktorius Žemės ūkio investuotojas, leidinys, kuriame stebimi žemės ūkio turto kapitalo srautai visame pasaulyje. Anksčiau jis buvo žurnalistas ir redaktorius Privataus kapitalo tarptautinis ir infrastruktūros investuotojas.

Sužinokite, kaip didelės technologijų įmonės ir veržlios naujos įmonės naudoja duomenis ir tinklo efektus, kad mestų iššūkį finansų milžinams. Naršykite keistą ir nuostabų DeFi pasaulį ir pažiūrėkite į finansų ateitį ir dar daugiau.

Baigę šį kursą turėtumėte atsisakyti šių sąvokų:

  • Įžvalgos apie naujausius „fintech“ pokyčius, ypač blokų grandinę, kriptovaliutas, stabilias monetas, govkoinus, superprogramas ir decentralizuotus finansus, ir jų pasekmes
  • Visapusiška dabartinės ir būsimos fintech pramonės padėties apžvalga.
  • Supratimas apie finansų sistemą ir tai, kaip šioje ginčijamoje erdvėje konkuruoja „fintech“ įmonės, įsitvirtinusios įmonės, didelės technologijų įmonės ir reguliavimo institucijos.
  • Gebėjimas atpažinti ir valdyti visas galimas grėsmes, iššūkius ir galimybes, kurias kelia fintech inovacijos

4. Sertifikuotas „Blockchain“ architektas („Blockchain“ taryba)

Sertifikuotas Blockchain Architect mokymas arba CBA yra vienas geriausių blokų grandinės sertifikatų rinkoje. Juo siekiama suteikti jums įrankius ir supratimą, reikalingą ekspertų sprendimams, susijusiems su blokų grandine, priimti. Sertifikavimas apima įvadą ir penkis atskirus modulius, apimančius tokias temas kaip „Blockchain Architecture Basics“, „Blockchain Architecture“ reikalingi įrankiai ir „Savo tinklo mazgų kūrimas“.

Štai keletas pagrindinių šio sertifikavimo aspektų:

  • Ugdykite supratimą apie blokų grandinės architektūrą
  • Naudokite išmoktus įgūdžius blokų grandinės programose
  • Blockchain tarybos sertifikatas
  • 24 / 7 nešiklį
  • Trukmė: 6 valandos

20% nuolaidos kodas: KARJERA 20

5. Sertifikuotas DAO ekspertas (Blockchain Taryba)

Kitas vienas iš geriausių „blockchain“ sertifikatų, „Certified DAO Expert Training“ yra skirtas giliai suprasti decentralizuotas autonomines organizacijas. Šis sertifikatas, sukurtas ekspertų, suteikia jums įrankius, reikalingus dirbti DAO kūrėju.

Štai keletas pagrindinių šio sertifikavimo aspektų:

  • Įvadas
  • Tokios temos kaip: Išsamiai išmanykite DAO, tyrinėkite įvairias su DAO susijusias technologijas, sužinokite, kaip galite pradėti naudotis DAO, tyrinėkite įvairius „Metaverse“ naudojimo atvejus
  • Blockchain tarybos sertifikatas
  • 24 / 7 Pagalba
  • Praktiniai projektai
  • Trukmė: 6 valandos

20% nuolaidos kodas: KARJERA 20

6. Sertifikuotas Blockchain kūrėjas (Blockchain Taryba)

Sertifikuoto blokų grandinės kūrėjo tikslas yra suteikti gilesnį supratimą apie blokų grandines ir geriau suprasti pagrindines blokų grandinės sąvokas. Sertifikavimas apima įvairius blokų grandinės aspektus ir apima keletą temų, įskaitant Ethereum, IPFS, Hyperledger ir R3 Corda. Taip pat sužinokite, kaip „Hyperledger Fabric“ įdiegti „Ethereum Smart Contract“.

Štai keletas pagrindinių šio sertifikavimo aspektų: 

  • Įvadas 
  • Išplėskite išsamų „blockchain“ technologijos supratimą
  • Blockchain tarybos sertifikatas
  • 24 / 7 Pagalba
  • Praktiniai projektai
  • Trukmė: 15 valandos

20% nuolaidos kodas: KARJERA 20

7. Sertifikuotas „Smart Contract“ kūrėjas („Blockchain Taryba)

Šis sertifikatas suteikia galimybę tapti sertifikuotu išmaniųjų sutarčių kūrėju, suteikiant įžvalgų apie išmaniąsias sutartis ir kaip jas kurti naudojant bet kurią „blockchain“ platformą. Norint įgyti šį sertifikatą, jums nereikia jokios patirties dirbant su Ethereum Blockchain.

Tai mokymais ir egzaminais pagrįsta programa, apimanti Smart Contract kūrimo kūrimo etapus. Jame aptariamos tokios temos kaip „Blockchain“ pagrindai, „Ethereum“ įvadas, „Išmaniųjų sutarčių“ pagrindų supratimas ir „Sertifikuoto išmaniųjų sutarčių kūrėjo“ egzaminas. 

Štai keletas pagrindinių šio sertifikavimo aspektų: 

  • Įvadas + 4 moduliai
  • Tobulinkite „Ethereum“ ir „Smart Contract Development“ įgūdžius
  • Kurkite protingas sutartis dėl solidumo
  • Trukmė: 4 valandos

20% nuolaidos kodas: KARJERA 20

8. „Blockchain“ specializacija („Coursera“)

Šis specializacijos sertifikatas yra įvadas į blokų grandinę. Juo siekiama paruošti jus žiniomis, reikalingomis programuoti Ethereum blokų grandinėje. Sertifikavimas apima esmines temas, susijusias su „blockchain“ technologija ir decentralizuotomis programomis privačioje „Ethereum“ blokų grandinės platformoje. Jis specialiai skirtas programuotojams ir dizaineriams, norintiems kurti ir įdiegti „blockchain“ programas. Reikalingos bent vienos aukšto lygio programavimo kalbos žinios.

Štai keletas pagrindinių šio sertifikavimo aspektų:

  • Keturių kursų sertifikatas
  • Vidutinio lygio
  • Praktiniai projektai
  • Įgūdžiai: Smart Contact, Ethereum, Blockchains, Solidity, kriptografija, Bitcoin, kriptovaliuta, Blockchain ir decentralizuotos programos. 

Alexas McFarlandas yra AI žurnalistas ir rašytojas, tyrinėjantis naujausius dirbtinio intelekto pokyčius. Jis bendradarbiavo su daugybe AI startuolių ir leidinių visame pasaulyje.

Unite.AI įkūrėjas ir narys „Forbes“ technologijų taryba, Antuanas yra a futuristas kuris aistringai domisi AI ir robotikos ateitimi.

Jis taip pat yra įkūrėjas Vertybiniai popieriai.io, svetainė, kurioje pagrindinis dėmesys skiriamas investicijoms į trikdančias technologijas.