Susisiekti su mumis

Geriausi

10 geriausių vaizdo įrašų tobulinimo įrankių ir programų (2024 m. liepos mėn.)

Atnaujinta on

Unite.AI yra įsipareigojusi laikytis griežtų redakcinių standartų. Galime gauti kompensaciją, kai spustelėsite nuorodas į mūsų peržiūrėtus produktus. Prašome peržiūrėti mūsų filialo atskleidimas.

AI vaizdo stiprintuvas

Visi žinome, kokia svarbi vaizdinė medžiaga gali pritraukti ir sudominti auditoriją – ar tai būtų muzikiniai vaizdo įrašai, tiesioginė transliacija, filmai ar net tiesiog paprasti vaizdo įrašai. Štai kodėl labai svarbu užtikrinti, kad šie vaizdai būtų kuo įspūdingesni.

Atsiradus specializuotai vaizdo stiprinimo programinei įrangai, vaizdo įrašų kokybės gerinimas tapo paprastesnis ir greitesnis. Ši programinė įranga ne tik gali pagerinti interneto kameromis, išmaniaisiais telefonais ar vaizdo kameromis užfiksuotų vaizdo įrašų skyrą, ryškumą ir ryškumą, bet ir siūlo daugybę papildomų funkcijų, tokių kaip triukšmo mažinimas ir spalvų optimizavimas.

Naudodami šiuolaikines technologijas, šie įrankiai leidžia lengvai sukurti aukštos kokybės turinį, nereikia būti papildomos gamybos ekspertu. Taigi, jei norite įprastus vaizdo įrašus paversti profesionaliai atrodančiais projektais neatlikdami sudėtingo redagavimo proceso, būtinai pasinaudokite šiais programinės įrangos įrankiais.

Štai keletas geriausių rinkoje esančių vaizdo stiprinimo įrankių ir programų:

1. „Wondershare Filmora“

Filmora 13 atvyko!

„Wondershare Filmora“ yra įspūdinga vaizdo stiprinimo programa, veikianti tiek „Windows“, tiek „Mac“ operacinėse sistemose, siūlanti daugybę garso ir vaizdo efektų bei daugiau nei 50 palaikomų tarptautinių formatų, tokių kaip 4K redagavimas.

Programėlė taip pat suteikia prieigą prie pažangių vaizdo redagavimo įrankių ir Filmstock efektų, todėl ji puikiai tinka mažoms įmonėms, studijoms ir švietimo įstaigoms.

Be to, jo AI portreto funkcija leidžia vartotojams lengvai aptikti žmones vaizdo įraše, todėl žymiai sutrumpėja redagavimo laikas. Wondershare Filmora yra puikus pasirinkimas tiems, kurie nori sukurti aukštos kokybės vaizdo įrašus be didelių pastangų.

Kai kurios iš geriausių Wondershare funkcijų yra:

  • Raktinis kadras
  • Garso ir vaizdo efektai
  • Įvairūs išankstiniai nustatymai ir efektai
  • Spalvų koregavimas

Skaityti Apžvalga →

Apsilankykite Wondershare Filmora →

2. videoleap

3 žingsniai, kaip sukurti pribloškiančius vaizdo įrašus naudojant „Videoleap“ 🤯

„Videoleap“ yra „Lightricks“ – novatoriškų technologijų pradininkės įrankis, mažinantis atotrūkį tarp vaizduotės ir kūrybos. Kaip įmonė, kuri pirmiausia naudojasi dirbtiniu intelektu, jie siekia sudaryti sąlygas turinio kūrėjams ir prekių ženklams kurti patrauklų, našiausią turinį.

„Videoleap“ yra galingas vaizdo įrašų redagavimo įrankis, leidžiantis bet kam redaguoti, suasmeninti ir bendrinti kūrinius iš tos pačios lengvai naudojamos platformos.

Naudodami vaizdo įrašų redagavimo įrankius galite pašalinti fonus, objektus, pridėti suliejimo efektų ir dar daugiau – visa tai vienoje programoje.

Sukrečiančiai lengva paversti save smagiais AI avatarais, perkelti save į skirtingus pasaulius ir dar daugiau. Sutaupykite laiko tiesiog naudodami šimtus nuostabių AI šablonų su savo turtu arba pasidalykite savo, kad įkvėptumėte kitus.

Kai kurios „Videoleap“ siūlomos funkcijos:

  • Pašalinkite objektus iš fono
  • AI efektai – vaizdo įrašuose naudokite kūrybingus AI filtrus
  • Sulieti vaizdo įrašus – atkreipkite dėmesį į tai, kas svarbu. Sulieti foną ir objektus.
  • Begalinis mastelio keitimas – kurkite vaizdo įrašus su begaliniu masteliu iš vieno kadro.
  • AI vaizdo įrašų šablonai – perkurkite šimtus jaudinančių iš anksto sukurtų AI šablonų

Skaityti Apžvalga →

Apsilankykite Videoleap →

3. Fotor – vaizdo stiprinimo priemonė

Fotor internetinis vaizdo stiprintuvas supaprastina vaizdo kokybės gerinimo procesą naudojant pažangią AI technologiją. Šis patogus įrankis palaiko kelis vaizdo formatus, įskaitant MP4, MOV ir WebM. Pradėkite įkeldami vaizdo įrašą tiesiai iš savo galerijos. Dirbtinio intelekto patobulinimas automatiškai reguliuoja ryškumą, ryškumą ir spalvas, kad vaizdo įrašai būtų aiškesni. Po patobulinimo galite peržiūrėti ir atsisiųsti vaizdo įrašą, kad galėtumėte bendrinti tokiose platformose kaip „YouTube“, „TikTok“ ar „Instagram“.

Naudodami Fotor vaizdo stiprintuvą, vienu spustelėjimu galite akimirksniu paversti mažos raiškos vaizdo įrašus aukštos kokybės vaizdais, padidindami aiškumą ir spalvas. Įrankyje yra ryškinimo funkcija, kuri padidina vaizdo aiškumą ir pašalina susiliejimą naudojant naujausias technologijas. Jis taip pat siūlo automatinį spalvų koregavimą, kad padidintų sodrumą ir išryškintų tikras ir ryškias vaizdo įrašų spalvas. Vaizdo įrašus, nufilmuotus prasto apšvietimo sąlygomis, galima pašviesinti reguliuojant šviesius ir šešėlius, taip pat efektyviai sumažinant triukšmą. Be to, vaizdo stiprintuvą galima pasiekti internetu ir mobiliajame telefone, todėl galite bet kada ir bet kur pagerinti vaizdo kokybę, neįdiegdami programinės įrangos.

Fotor vaizdo stiprintuvas sukurtas taip, kad atitiktų įvairius vaizdo patobulinimo poreikius, nesvarbu, ar tai būtų asmeninių prisiminimų pagerinimas, ar vaizdo turinio atnaujinimas komercinei rinkodarai. Patirkite, kaip vaizdo įrašai virsta profesionaliai nušlifuota produkcija, išbandydami Fotor šiandien.

  • Palaiko kelis formatus: Suderinamas su MP4, MOV ir WebM failais, kad būtų lengva įkelti vaizdo įrašus.
  • AI patobulinti koregavimai: Automatiškai pagerina ryškumą, ryškumą ir spalvas naudojant pažangų AI.
  • Patobulinimas vienu spustelėjimu: Vienu paspaudimu vaizdo įrašai paverčiami aukštos kokybės vaizdais.
  • Išsamūs įrankiai: Apima ryškinimo, spalvų korekcijos ir ryškumo reguliavimo funkcijas.
  • Didelis prieinamumas: Galima naudoti tiek žiniatinklio, tiek mobiliosiose platformose, nereikia įdiegti.

Apsilankykite Fotor →

4. hitpaw

HitPaw Video Enhancer | Konvertuoti HD į CRISPY 4K vaizdo įrašą | Paryškinkite ir padidinkite vaizdo įrašą iki 4K naudodami AI

HitPaw Video Enhancer AI yra puikus sprendimas visiems, norintiems atnaujinti savo vaizdo įrašus. Jis naudoja AI technologiją, kad drastiškai pagerintų vaizdo įrašų kokybę, naudojant tris atskirus modelius, įskaitant triukšmo modelį, animacijos modelį ir veido modelį.

„Denoise“ modelis palengvina filmuotą medžiagą esant prastam apšvietimui ir kitaip prastos kokybės, todėl ji atrodo aiški ir ryški. Animacijos modelis paryškina klasikinius anime klipus ir prideda spalvų, kad aukštos kokybės ekranuose jie atrodytų natūraliau. Galiausiai, veido modelis koreguoja portretus kiekviename vaizdo įrašo kadre, reguliuodamas ryškumą, spalvų sodrumą ir kontrastą, kad apdaila būtų retušuota.

Pagrindinės „HitPaw“ funkcijos:

  • Dirbtinio intelekto technologija, skirta greitai padidinti vaizdo įrašų mastelį
  • Triukšmo mažinimas vaizdo įrašams
  • Puikiai tinka anime ir žmogaus veido vaizdo įrašams
  • Padidina vaizdo raišką iki 8K

Apsilankykite „HitPaw“ →

5. Veedas

Redaguokite naudodami automatinį vaizdo įrašų rengyklę! | AI Magic Cut Tool

VEED dirbtinio intelekto programinė įranga automatiškai aptinka jūsų garso triukšmą ir akimirksniu jį pašalina, todėl garso kokybė yra aiški. Puikiai tinka norint išvalyti namų biure padarytus įrašus, kur ne visada galite valdyti kiekvieną garsą, kurį gali užfiksuoti mikrofonas. VEED gali pašalinti tokius triukšmus kaip vėjas, lietus, eismo garsai, tiksintys laikrodžiai, statiniai ir dūzgiantys garsai iš oro kondicionieriaus ir kt.

VEED leidžia kurti profesionalaus lygio vaizdo įrašus vos keliais pelės paspaudimais. Naudodami paprastą naudoti vaizdo įrašų rengyklę, galite reguliuoti kadrų dažnį, skiriamąją gebą, dydį, apšvietimą, garso kokybę ir daug daugiau. Galite pridėti foninės muzikos, balso komentarų, automatiškai generuojamų subtitrų ir netgi pašalinti erzinantį foninį triukšmą iš savo vaizdo įrašų.

Geriausia, kad galite naudoti VEED vaizdo redagavimo įrankius, kad visas vaizdo įrašas atrodytų stulbinančiai ir profesionaliai. Jei norite, kad vaizdo įrašai būtų prieinami platesnei auditorijai, galite naudoti automatinių subtitrų įrankį. Pridėkite subtitrus visame vaizdo įraše. Tiesiog kairiajame meniu spustelėkite Subtitrai ir spustelėkite Automatinis transkribavimas. VEED automatiškai sugeneruos subtitrus. Taip pat galite naudoti daugybę vaizdo įrašų redagavimo įrankių, tokių kaip vaizdo filtrai ir fotoaparato efektai. VEED taip pat turi žalio ekrano rengyklę, ekrano įrašymo įrenginį ir dar daugiau.

Aplankykite Veed →

6. AVC laboratorijos

Kaip pagerinti TikTok vaizdo kokybę iki 4K naudojant AVCLabs Video Enhancer AI

„AVC Labs“ siūlo lengvai naudojamą vaizdo stiprintuvą ir vaizdo įrašo padidinimo priemonę.

Įrankis naudoja neuroninius tinklus, kad padidintų vaizdo mastelį iš SD į HD, HD iki 4K ir 4K iki 8K, su itin didelės raiškos padidinimu ir kelių kadrų patobulinimu. Tai ne tik padidina tikrąją vaizdo įrašo skiriamąją gebą, bet ir pagerina jo kokybę, pašalindama triukšmą, artefaktus ir susiliejimą bei pasiekdama tobulą ryškumo kontrasto ir sodrumo lygių pusiausvyrą.

AVCLabs Video Enhancer AI suteikia modernaus aiškumo ir ryškumo senoviniams filmams, TV laidoms ir anime. Su gerai parengtais AI modeliais ir AI algoritmais šis vaizdo kokybės geriklis gali pagerinti vaizdo kokybę (naudojant vieno arba kelių kadrų patobulinimą), kad galėtumėte žiūrėti senus filmus, TV laidas ir anime šiuolaikiniuose HD arba UHD ekranuose. geriausia vizualinė patirtis.

Dėl pagrindinio tradicinio mastelio padidinimo kartais gali pablogėti vaizdo kokybė ir detalės (dažnai prarandamas aiškumas ir detalės dėl pikselių), nes jis tęsiasi nuo vieno ekrano dydžio / raiškos iki didesnio.

AVC Labs AI vaizdo įrašų mastelio keitimas kūrybiškai padidina HD vaizdo įrašus iki 4K. Pasinaudodama informacija iš skirtingų kadrų, ši galinga programinė įranga gali sukurti didesnes ir detalesnes nuotraukas, nei buvo užfiksuota iš pradžių, neprarandant kokybės. Didelės skiriamosios gebos algoritmai leidžia kompiuteriams generuoti didelės raiškos rezultatus, derinant mažos raiškos vaizdus nepaprastai tiksliai.

Apsilankykite AVC Labs →

7. movavi

Kaip greitai ir paprastai redaguoti vaizdo įrašus? Įveskite „Movavi Video Editor 2024“.

„Movavi“ siūlo galingą vaizdo patobulinimo įrankių paketą.

Jie vartotojams siūlo viską, įskaitant patogų garso slopintuvą, kuris siūlo greitą būdą pašalinti eismo, vėjo ir kitus nepageidaujamus triukšmus.

Jie taip pat turi galimybę akimirksniu pakeisti foną savo fotoaparato filmuotoje medžiagoje. Galite tiesiogine prasme pakeisti foną ir pristatyti visiškai naują foną.

Patobulinkite savo vaizdo įrašą naudodami madingus LUT, spalvingus perdangas, įspūdingus pavadinimus ir kvapą gniaužiančius perėjimus.

Vaizdo įrašo dydžio keitimas yra paprastas, tiesiog pasirinkite norimą formato santykį ir matmenis: vaizdo įrašas gali būti kvadratas arba stačiakampis. Taip pat yra galimybė pasirinkti, ar apkarpyti vaizdo įrašą, ar palikti juodas originalios drobės juostas.

Kai kurios „Movavi“ siūlomos funkcijos:

  • Išjunkite garsą ir pakeiskite foną
  • Redaguokite greitai: apkarpykite, apverskite, pakeiskite dydį, sujunkite, apverskite ir apkarpykite
  • Padidinkite turinį naudodami radinius perėjimus, pavadinimus ir įžangas
  • Daugiau nei 180 filtrų: Glitch, Blur, VHS ir kt
  • Papildykite savo vaizdo įrašus spalvų korekcijos ir paryškinimo efektais
  • Pakeiskite vaizdo įrašų dydį iki pageidaujamo formato koeficiento
  • Eksportuokite dideliu greičiu ir pasiruoškite rinkti tuos patinkančius paspaudimus

Apsilankykite Movavi →

8. Flixier

Lengvai kurkite vaizdo įrašus naršyklėje naudodami internetinę vaizdo įrašų rengyklę. Naudokite AI norėdami pridėti teksto prie vaizdo įrašų, vaizdų, garsų, perėjimų, automatinių subtitrų ir dar daugiau. Taip pat galite apkarpyti, iškirpti ar apkarpyti vaizdo įrašus per kelias minutes neatsisiųsdami ir neįdiegę jokios programinės įrangos. Greitai kurkite aukštos kokybės turinį, nepaisant jūsų patirties lygio. Flixier sujungia galingą sąsają su paruoštomis vilkimo ir numetimo funkcijomis, kad patenkintų kiekvieno poreikius.

Kadangi „Flixier“ yra naršyklės pagrindu sukurta vaizdo įrašų rengyklė, galite ją pasiekti bet kuriame kompiuteryje iš bet kurios vietos. Jūsų projektų atsarginės kopijos kuriamos debesyje, todėl tereikia prisijungti naudojant paskyrą ir toliau dirbti su vaizdo įrašais namuose, darbe ar kelyje – vaizdo įrašų projektai bus paruošti akimirksniu. Dar daugiau, mūsų novatoriška atvaizdavimo technologija per 1–3 minutes paskelbia bet kokį vaizdo įrašą tiek žemos kokybės „Chromebook“, tiek aukščiausios klasės „Macbook“.

Tarp geriausių funkcijų yra:

  • Atsisiuntimo nereikia
  • Pridėti garso įrašą prie vaizdo įrašo
  • Pridėti vaizdą prie vaizdo įrašo
  • Pridėkite subtitrus prie vaizdo įrašų
  • Pridėti tekstą prie vaizdo įrašo

Apsilankykite „Flixier“ →

9. Topazas

Topaz Video Enhance AI yra galingas padidinimo įrankis, sukurtas Topaz Labs, kuris sumaniai taiko novatorišką mašininio mokymosi technologiją, kad padidintų vaizdo įrašų skiriamąją gebą iki 8K. Ši programa gali ne tik padidinti vaizdo įrašų mastelį, bet ir atlikti įvairias redagavimo užduotis, tokias kaip apkarpymas ir sulėtinto judesio efektai, triukšmo slopinimas, perpynių panaikinimas ir atkūrimas.

Šis įrankis suteikia vartotojams visišką laisvę, kai reikia neįtikėtinai tiksliai ir tiksliai pagerinti vaizdo kokybę.

Topaz AI vaizdo taisymo technologija pasirodė esanti galinga priemonė. Tūkstančiai ir tūkstančiai vaizdo įrašų parengti leidžia tiksliai ir efektyviai atlikti remontą. Nepriklausomai nuo vaizdo įrašo šaltinio, naudodami „Topaz“ galite ieškoti dėmių ir netobulumų, pradedant spalvų reguliavimu ir mirgėjimo mažinimu, baigiant neryškių sričių paryškinimu. Integruotas AI variklis gali tiksliai atpažinti šias problemas, užtikrindamas natūralius ir aukštos kokybės rezultatus.

Kai kurios svarbiausios Topaz funkcijos:

  • Mašininio mokymosi technologija
  • Patobulinkite vaizdo įrašus iki 8K
  • Aukštos kokybės, apdailos, sulėtinimo, triukšmo slopinimo ir kitos užduotys
  • Treniruota tūkstančiai vaizdo įrašų

Apsilankykite Topaz →

10. Lightworks

„Lightworks“ yra puiki vaizdo įrašų redagavimo parinktis, skirta bet kokio lygio asmenims. Dėl plataus spektro funkcijų, tokių kaip 10 bitų eksportavimas, pažangus pakreipimas ir judesio grafika, tai puikus įrankis, kurį gali turėti bet kuris naudotojas. Dar geriau, jis palaiko „NewBlue“ ir „TotalFX“ įskiepius, kurie gali suteikti naudotojų ypač sudėtingiems projektams unikalų ryškumą.

Jei pagrindinė versija to visiškai nepadeda, „Lightworks“ taip pat siūlo profesionalią versiją, kurioje yra specialių funkcijų, kurių profesionalams reikia sudėtingiems projektams užbaigti. Turėdami šią programą, tiek transliuotojai, tiek filmų kūrėjai, tiek turinio kūrėjai bus pakankamai pasirengę įgyvendinti savo viziją ir ją įgyvendinti naudodami galingus, bet paprastus redagavimo įrankius.

Kai kurios svarbiausios „Lightworks“ funkcijos:

  • Visi patirties lygiai
  • Palaiko NewBlue ir TotalFX papildinius
  • Galimybė atnaujinti į pro versiją
  • Išplėstinė pavadinimų ir judesio grafika

Apsilankykite „Lightworks“ →

Santrauka

Apibendrinant galima pasakyti, kad vaizdo įrašų kokybės gerinimas dar niekada nebuvo taip paprasta, nes atsirado specializuota vaizdo stiprintuvo programinė įranga. Šie įrankiai ne tik pagerina skiriamąją gebą, ryškumą ir ryškumą, bet ir siūlo tokias funkcijas kaip triukšmo mažinimas ir spalvų optimizavimas. Jie leidžia vartotojams kurti profesionalios kokybės turinį be didelių pogamybinių žinių. Profesionaliems projektams ar asmeniniam naudojimui šių įrankių naudojimas gali žymiai padidinti vaizdo įrašų patrauklumą ir padaryti aukštos kokybės produkciją prieinamą visiems.

Alexas McFarlandas yra AI žurnalistas ir rašytojas, tyrinėjantis naujausius dirbtinio intelekto pokyčius. Jis bendradarbiavo su daugybe AI startuolių ir leidinių visame pasaulyje.

Naujausios žinutės