Savienoties ar mums

Redakcijas politika

unite.ai Misija

Būt autoritatīvam jaunāko ziņu, notikumu un informācijas par mākslīgo intelektu nodrošinātājam. Mūsu uzdevums ir informēt un izglītot sabiedrību par visiem AI veidiem, tostarp ANI (mākslīgais šaurais intelekts) un AGI (mākslīgais vispārējais intelekts). Mēs esam priekšgalā, lai aprakstītu visspēcīgāko tehnoloģisko sasniegumu kopš elektrības.

Īpašumtiesības un neatkarība

unite.ai pieder neatkarīgi un netiek publiski tirgots.

Unite.ai personāla locekļiem nav nepublisku zināšanu par kādu privātu vai publiski tirgotu AI uzņēmumu. Mēs nesniedzam padomu vai iepriekšēju informāciju nevienam uzņēmumam par mūsu redakcionālo saturu.

Pašreizējie īpašnieki un darbinieki ir uzskaitīti mūsu Komanda lappuse.

Žurnālistikas standarti 

Mūsu mērķis ir sniegt pārskatus precīzi, objektīvi un atbildīgi. Tas notiek neatkarīgi no tā, vai ziņas ir balstītas uz sākotnējiem ziņojumiem vai pārskatīšanu un apstiprināšanu ar citiem avotiem.

Mūsu komanda cenšas vienmēr godīgi un objektīvi atspoguļot ziņas bez ārējas īpašnieku vai investoru ietekmes. Mēs varam regulāri publicēt ziņas no uzņēmumiem, kas sadarbojas ar mūsu izdevumu. Sadarbojoties ar mums, viņi sūta mums preses relīzes, lai mēs varētu precīzi ziņot par ziņām nozīmīgu saturu.

unite.ai darbiniekiem nav aizliegts piederēt nekāds pašu kapitāls profilētos uzņēmumos. Tomēr viņiem ir aizliegts piešķirt preferenciālu režīmu jebkuram uzņēmumam, kurā viņiem ir kapitāls.

Šīs vadlīnijas tiek regulāri pārskatītas un atjauninātas.

Privātuma politika 

Mēs ticam lietotāja datu drošības uzturēšanai. Lai iegūtu plašāku informāciju, lūdzu, apmeklējiet mūsu vietni Privātuma politika lappuse.

Ieņēmumu modelis 

unite.ai pelna naudu ar pasākumiem, tas var izpausties kā komisijas maksa par konferenču biļešu pārdošanu.

Unite.ai visā vietnē var arī rādīt reklāmas, kas var izpausties reklāmkarogu vai attēlu veidā.

Daudzveidības politika 

Mēs uzskatām, ka ikvienam ir jādod vienādas iespējas neatkarīgi no dzimuma, seksuālās orientācijas, reliģijas vai rases. Mēs pieņemam darbiniekus, pamatojoties uz vairākiem faktoriem, tostarp rakstīšanas kvalitāti, punktualitāti, godīgumu un godīgumu. Mēs nepieņemam lēmumus par pieņemšanu darbā, pamatojoties uz rasi, dzimumu, reliģiju vai seksuālo orientāciju.

Anonimitāte un konfidenciāli avoti 

Mēs uzskatām, ka sabiedrība vislabāk tiek apkalpota, ja identificējam ziņu avotus pēc to pilnajiem vārdiem. Mūsu mērķis ir piespiest avotus ievietot informāciju ierakstā un neatkarīgi censties apstiprināt jebkuru informāciju, kas tiek uzskatīta par nereģistrētu.

Mēs uzskatām, ka dažkārt ir nepieciešama anonimitāte, lai aizsargātu avotu, un šādos apstākļos mēs varam pieņemt informāciju no anonīmiem avotiem, ja varam šo informāciju pārbaudīt.

Jaunumi un viedokļi

Mēs novelkam skaidru robežu starp ziņām un viedokļu rakstiem. Mēs skaidri marķēsim jebkuru rakstu, kas tiek uzskatīts par viedokļu rakstu, ar tekstu “Viedoklis” nosaukumā.

Precizitātes un labojumu politika

Kļūdīties ir cilvēcīgi, taču mēs vienmēr cenšamies publicēt pareizu informāciju, pamatojoties uz mūsu rīcībā esošajiem datiem. Ja rodas kļūdas vai izlaidumi, mēs centīsimies labot kļūdu vai izlaidumu pēc iespējas ātrāk. Ja vēlaties mūs informēt par kļūdu, lūdzu, sazinieties ar mums.

Sazinies ar mums

Mēs vienmēr esam gatavi sazināties, aizpildot mūsu Saziņas veidlapa vai arī varat tieši sazināties ar neatkarīgu žurnālistu, atrodot viņu mūsu vietnē Komanda lappuse.