Savienoties ar mums
Masīvs ( [ID] => 1 [lietotāja_vārds] => Antuāns [lietotāja_uzvārds] => Tardifs [segvārds] => Antuāns Tardifs [lietotāja_nosaukums] => administrators [displeja_nosaukums] => Antuāns Tardifs [lietotāja_e-pasts] => [e-pasts aizsargāts]
    [user_url] => [user_registered] => 2018-08-27 14:46:37 [user_description] => Unite.AI dibinātājs un organizācijas biedrs Forbes tehnoloģiju padome, Antuāns ir a futūrists kurš aizraujas ar AI un robotikas nākotni. Viņš ir arī dibinātājs Vērtspapīri.io, vietne, kas koncentrējas uz ieguldījumiem traucējošās tehnoloģijās. [lietotāja_avatars] => mm
)

Best Of

10 labākie AI vietņu veidotāji (2024. gada jūlijs)

Atjaunināts on

Unite.AI ir apņēmies ievērot stingrus redakcionālos standartus. Mēs varam saņemt kompensāciju, noklikšķinot uz saitēm uz produktiem, kurus mēs pārskatām. Lūdzu, apskatiet mūsu filiāles izpaušana.

Vietņu veidošanas ainava ir dramatiski attīstījusies, ieviešot mākslīgo intelektu (AI) un bezkoda risinājumus. Nepieciešamība pēc kodēšanas prasmēm vai atkarība no tīmekļa dizaineriem ir pagātne. Mūsdienās mākslīgā intelekta vadītas bezkoda platformas ļauj ātri un bez piepūles izveidot pārliecinošu klātbūtni tiešsaistē.

Šajā rakstā mēs izpētīsim dažus populārākos mūsdienās pieejamos AI vietņu veidotājus, kas izmanto bezkoda tehnoloģijas, lai piedāvātu unikālas funkcijas, kas izstrādātas dažādām vajadzībām.

1. Divi AI

Iepazīstinām ar Divi AI

Divi AI paceļ WordPress vietņu veidošanas pieredzi jaunos augstumos. Divi AI, kas ir integrēts Divi motīva un lapu veidotāja spraudnī, izmanto mašīnmācīšanās algoritmus, lai izprastu jūsu vietnes kontekstu. Ar vienu klikšķi varat ģenerēt saturu un attēlus, kas ir ne tikai satriecoši, bet arī atbilstoši jūsu zīmolam. Iedomājieties, ka jūsu rīcībā pastāvīgi ir tekstu autors, digitālais mākslinieks un fotogrāfs; tā ir sajūta, veidojot ar Divi AI.

Platformas AI Content Writer ģenerē tekstu, kas atbilst jūsu vietnes esošajam kontekstam, ļaujot jums bez piepūles aizpildīt jaunas lapas. AI attēlu ģenerators rada aizraujošus vizuālos attēlus, savukārt uzlabotie attēlu stili un teksta uzvednes ļauj uzlabot esošos attēlus. Divi AI ir vairāk nekā tikai veidotājs; tas ir pilnvērtīgs tīmekļa dizaina asistents.

Priekšrocības:

  • AI satura ģenerēšana ar vienu klikšķi
  • Ar AI darbināma attēlu izveide un uzlabošana
  • Kontekstuāli atbilstoša teksta ģenerēšana
  • Iebūvētas AI kopiju rediģēšanas iespējas
  • Satura ieteikumu uzvedņu ģenerators
  • Iespēja ģenerēt pilnus emuāra ierakstus, pamatojoties uz konkrētiem atslēgvārdiem

Apmeklējiet Divi AI →

2. Wix

AI vietņu veidotājs piedāvā revolucionāru pieeju, lai viegli izveidotu biznesam piemērotas vietnes. Izmantojot jaudīgo mākslīgo intelektu, šis rīks ātri un efektīvi pārveido lietotāju idejas īpaši izstrādātās vietnēs. Lietotāji vispirms iesaistās interaktīvā tērzēšanā ar AI, daloties ar saviem biznesa stāstiem un vīzijām. Sarunas gaitā AI dinamiski ģenerē personalizētu vietni, kas lieliski atbilst lietotāja identitātei un vajadzībām.

Vienkāršības labad izstrādātais AI vietņu veidotājs novērš vajadzību pēc tehniskām zināšanām, ļaujot lietotājiem redzēt, kā viņu vietnes atdzīvojas reāllaikā. Tas nodrošina, ka gala produkts atbilst viņu cerībām un ir gatavs tūlītējai lietošanai. Rezultāts ir profesionāla, pēc pasūtījuma izgatavota vietne, kas tiek ātri izveidota, ļaujot uzņēmumiem koncentrēties uz savu pamatdarbību.

Šis novatoriskais, uz mākslīgā intelekta vadīts risinājums atspoguļo tīmekļa dizaina nākotni, padarot to vienkāršāku nekā jebkad agrāk tiešsaistē, izmantojot vietni, kas patiesi atspoguļo zīmolu.

Galvenās Wix funkcijas:

  • AI ātri pārveido lietotāju idejas pielāgotās vietnēs.
  • Interaktīvā tērzēšana apkopo biznesa stāstus un vīzijas.
  • Nav nepieciešamas tehniskas prasmes, radīts vienkāršībai.
  • Vietņu izveide reāllaikā atbilst lietotāju vēlmēm.
  • Jaunākās tehnoloģijas profesionālai tiešsaistes klātbūtnei.

Apmeklējiet Wix →

3. B12

B12 ģeneratīvas AI vietnes | Kā uzreiz izveidot vietni

B12 ir AI vietņu veidotājs, kas paredzēts, lai palīdzētu uzņēmumiem piesaistīt, uzvarēt un apkalpot klientus tiešsaistē bez piepūles. Izmantojot B12, mākslīgais intelekts automātiski izveido vietni ar tekstu, attēliem un klientam paredzētiem rīkiem, piemēram, rēķinu izrakstīšanu, plānošanu, dokumentiem, e-parakstiem un e-pasta mārketingu. Platforma dažu sekunžu laikā ģenerē pilnībā funkcionējošu vietni, ļaujot uzņēmumiem ātri īstenot savas idejas. Lietotāji var ģenerēt jaunu vietņu satura, emuāra ierakstu un e-pasta kampaņu uzmetumus, izmantojot AI, un pielāgot savu klātbūtni tiešsaistē, izmantojot lietotājam draudzīgo B12 redaktoru vai ar B12 ekspertu palīdzību.

Pārveidojot biznesa operācijas ar AI, B12 nodrošina pasaules līmeņa vietni, kas pielāgota konkrētām biznesa vajadzībām. B12 ar mākslīgo intelektu darbinātā platforma dažu sekunžu laikā izveido nozarei specifiskas vietnes, piedāvājot elastību, lai tās uzlabotu neatkarīgi vai ar profesionālu B12 dizaina un tekstu rakstīšanas ekspertu palīdzību. Šī platforma vienkāršo vietņu pielāgošanu, nodrošinot integrētus rīkus rēķinu izrakstīšanai, e-parakstiem, plānošanai un citiem, nodrošinot netraucētu tiešsaistes pieredzi.

Apkalpošana

  • Ātrā AI iestatīšana: uzreiz 60 sekunžu laikā izveidojiet personalizētu vietni.
  • Ģeneratīvās AI funkcijas: izmantojiet AI, lai izveidotu saturu, emuāra ziņas un e-pasta kampaņas.
  • Vairāku ierīču saderība: rediģējiet savu vietni, izmantojot galddatoru vai mobilo ierīci, izmantojot redaktoru B12.
  • Iebūvēti biznesa rīki: integrēti rīki rēķinu izrakstīšanai, e-parakstiem, plānošanai un citiem.
  • AI vizuālie uzlabojumi: automātiski ģenerēts teksts, attēli un klientam paredzēti rīki.
  • Ekspertu atbalsts: piekļūstiet tīmekļa dizaina un tekstu rakstīšanas ekspertiem turpmākai pielāgošanai.
  • Bezmaksas mitināšana un neierobežota krātuve: izbaudiet bezmaksas mitināšanu ar neierobežotu krātuvi un pielāgotu domēnu.

Apmeklējiet B12 →

4. 10Tīmeklis

10Web AI vietņu veidotājs ir novatorisks rīks, kas paredzēts ikvienam, kurš vēlas ātri un efektīvi izveidot vietni, izmantojot mākslīgo intelektu. Ar solījumu izveidot jūsu vietni tikai vienas minūtes laikā, šis veidotājs ir ideāli piemērots dažādiem uzņēmējdarbības veidiem. Vienkārši ievadiet sava uzņēmuma nosaukumu, aprakstiet savu uzņēmumu un ļaujiet AI pārņemt, izveidojot unikālu, pielāgojamu vietni. Pēc tam varat precīzi noregulēt katru detaļu, izmantojot lietotājam draudzīgu vilkšanas un nomešanas redaktoru un profesionālus logrīkus.

Šī platforma nodrošina, ka jūsu vietne ir optimizēta katrai ierīcei, nodrošinot nevainojamu pieredzi mobilajā un galddatorā. Turklāt veidotājs uzlabo jūsu vietni ar AI nodrošinātām iespējām, tostarp teksta un attēlu ģenerēšanu, kā arī iespēju pievienot animācijas un mijiedarbības. Izmantojot tādas funkcijas kā AI ģenerēta attēla pielāgošana un fona noņemšana, varat viegli pielāgot vizuālos attēlus, lai tie labāk atbilstu jūsu zīmola estētikai.

Neatkarīgi no tā, vai sākat no nulles vai vēlaties atjaunot esošu vietni ar uzlabojumiem, 10Web ļauj ātri izveidot noslīpētu, profesionāla izskata vietni, ko nodrošina progresīva AI tehnoloģija.

  • Ātrā AI iestatīšana: uzreiz izveidojiet pielāgotu vietni vienas minūtes laikā.
  • Ģeneratīvās AI funkcijas: izmantojiet AI unikāla satura un attēlu ģenerēšanai.
  • Vairāku ierīču saderība: nodrošina atsaucīgu izkārtojumu visām ierīcēm.
  • Rediģēšana ar vilkšanu un nomešanu: vienkāršojiet vietnes pielāgošanu, izmantojot lietotājam draudzīgus rīkus.
  • AI vizuālie uzlabojumi: uzlabojiet vizuālos attēlus, izmantojot uz AI balstītu attēlu rediģēšanu un fona noņemšanu.

Apmeklējiet 10Web →

5. Brizijs

Brizy palaiž AI vietņu veidotāju

Brizy AI ir daudzpusīgs vietņu veidotājs, kas pielāgots aģentūrām un SaaS pakalpojumu sniedzējiem, uzsverot efektivitāti un elastību, izmantojot baltās etiķetes risinājumu. Tas ļauj uzņēmumiem pielāgot celtnieku savam zīmolam, piedāvājot klientiem nevainojamu pieredzi ar uzņēmuma reklāmkarogu. Platforma piedāvā vairāk nekā 180 mobilajām ierīcēm optimizētas dizaina veidnes, kas piemērotas dažādām nozarēm, tostarp uzņēmējdarbībai, izglītībai, veselībai un citām, nodrošinot plašu pielietojamību.

Pieejams kā WordPress spraudnis pašmitināšanai vai kā visaptveroša mākoņa platforma, Brizy AI ietver mitināšanu, SSL un CDN, lai apmierinātu dažādas biznesa vajadzības. Izstrādātājs nodrošina plašu pielāgošanu, izmantojot lietotājam draudzīgu vilkšanas un nomešanas saskarni, globālas krāsas, fontus un vairāk nekā 36 jaudīgus elementus, kas uzlabo vietnes dizainu un funkcionalitāti.

Turklāt Brizy AI atbalsta efektīvu komandas sadarbību, pieļaujot neierobežotu komandas locekļu ielūgumu skaitu un atvieglojot klientu pārvaldību. Šī iestatīšana palīdz racionalizēt darbplūsmas un uzlabot projektu pārvaldību aģentūras iestatījumos. Brizy AI fokuss uz bezkoda, ātru vietņu izvietošanu apvienojumā ar visaptverošām funkcijām un balto etiķešu pakalpojumiem padara to par labāko izvēli aģentūrām, kuras vēlas uzlabot savus tīmekļa izstrādes pakalpojumus un paplašināt savus zīmola risinājumus.

  • White Label Solution: pielāgojiet veidotāju ar savas aģentūras zīmolu, lai nodrošinātu nevainojamu klientu pieredzi.
  • Plašas veidnes: vairāk nekā 180 mobilajām ierīcēm optimizētu dizaina veidņu dažādām nozarēm.
  • Elastīgas hostinga iespējas: pieejams kā WordPress spraudnis vai visaptveroša mākoņa platforma.
  • Lietotājam draudzīga rediģēšana: intuitīvs vilkšanas un nomešanas interfeiss ar plašām pielāgošanas iespējām.
  • Sadarbības funkcijas: atbalsta neierobežotu komandu pievienošanu un vienkāršo klientu pārvaldību.

Apmeklējiet Brizy →

6. Doriks

IZVEIDOJIET TĪMEKĻA VIETNI 2 MINŪTĒS ar AI!! un nerakstot nekādu KODU! | Doriks AI

Dorik ir lietotājam draudzīga platforma, kas ievērojami vienkāršo vietņu veidošanu, padarot to pieejamu lietotājiem neatkarīgi no viņu kodēšanas prasmēm. Tas piedāvā tūlītēju projektēšanas procesu, kas ļauj viegli izveidot estētiski pievilcīgas vietnes. Lietotāji var vilkt un nomest dažādus komponentus, pievienot pogas un izvēlēties no plaša interfeisa bloku klāsta. Turklāt Dorik nodrošina iepriekš sagatavotas veidnes ātrai vietņu izstrādei. Dorik pieeja bez koda ir būtiska priekšrocība, padarot vietņu izveidi efektīvāku un mazāk tehnisku.

Šis uz SaaS balstīts vietņu veidotājs ir daudzpusīgs, un tas spēj ģenerēt gan statiskas lapas, gan vietnes, kuru pamatā ir CMS. Turklāt tas nodrošina aģentūras baltā marķēšanas iespēju, kas ļauj pielāgot un izveidot zīmolu atbilstoši aģentūras vajadzībām. Tas padara to par elastīgu rīku gan atsevišķiem satura veidotājiem, gan digitālajām aģentūrām, kas meklē efektīvu vietņu veidošanas risinājumu.

Priekšrocības:

  • Vienkāršo vietņu izveidi, izmantojot tūlītēju projektēšanas procesu.
  • Piedāvā vilkšanas un nomešanas saskarni ērtai pielāgošanai.
  • Ietver plašu lietotāja interfeisa bloku un pogu izvēli dizaina elastībai.
  • Ietver iepriekš sagatavotas veidnes ātrai vietņu izveidei.
  • Bezkoda platforma, kas pieejama lietotājiem bez kodēšanas pieredzes.

Izlasiet Pārskats →

Apmeklējiet Dorik →

7. Koda dizains

CodeDesign.ai — AI vietņu veidotājs | Veidojiet un publicējiet vietnes dažu minūšu laikā

CodeDesign maina veidu, kā jūs pieeja vietņu izstrādei, ģeniāli izmantojot AI tehnoloģiju. Ir pagājuši tie laiki, kad jums bija nepieciešama dziļa izpratne par HTML, CSS vai JavaScript, lai izveidotu pievilcīgu un funkcionālu vietni. CodeDesign vienkāršo visu procesu, efektīvi novēršot vajadzību pēc manuālas kodēšanas. Tas ļauj uzņēmumiem un privātpersonām vairāk koncentrēties uz to, kas patiešām ir svarīgs: augstas kvalitātes satura apkopošanai un spēcīgas zīmola identitātes izveidei.

CodeDesign izceļas ar tā daudzpusību — tas ir piemērots ne tikai topošajiem jaunizveidotajiem uzņēmumiem, kuriem nepieciešams budžetam draudzīgs risinājums, bet arī lielākiem uzņēmumiem, kas vēlas uzturēt izsmalcinātu klātbūtni tiešsaistē. Neatkarīgi no tā, vai palaižat savu pirmo vietni vai pārveidojat esošu, CodeDesign lietotājam draudzīgais interfeiss un rentabls cenu noteikšanas modelis padara to par ļoti pievilcīgu iespēju pārpildītajā vietņu veidotāju tirgū.

Apkalpošana

  • Visi jūsu līdzekļi un komponenti tiek droši glabāti mākonī.
  • Platformai ir iebūvētas SEO iespējas.
  • Varat publicēt savu vietni CodeDesign platformā vai eksportēt to kā kodu.
  • Nav nepieciešams izmantot ārēju datu bāzi, jo CodeDesign nodrošina savu relāciju datu bāzi.
  • Saglabājiet savas vietnes vecākas versijas turpmākai uzziņai.
  • Paredzēts gan dizaineriem, gan izstrādātājiem, lai netraucēti strādātu kopā.
  • Ja neesat apmierināts ar sākotnējo dizainu, platforma ļauj to atjaunot, izmantojot AI.
  • Atjauniniet savu saturu, lai tas būtu SEO draudzīgs un saistošs ar AI Magic funkciju.

Apmeklējiet CodeDesign →

8. Hostinger vietņu veidotājs

Hostinger AI vietņu veidotājs: izveidojiet savu vietni MINŪŠU laikā!

Hostinger AI vietņu veidotājs nav tikai ērtības; runa ir par to, kā no jauna definēt, ko nozīmē ērtība vietņu izveidē. Platforma ir izstrādāta, lai palīdzētu jums veikt iestatīšanas procesu tik intuitīvi, ka jūs varētu izveidot pilnībā funkcionējošu, pielāgotu vietni aptuveni minūtes laikā. Tas padara Hostinger par neticamu priekšrocību tiem, kam nepieciešams ātri piekļūt tiešsaistē, nekaitējot kvalitātei.

Papildus slavenajiem mitināšanas pakalpojumiem Hostinger papildina savus piedāvājumus ar virkni progresīvu, uz AI balstītu funkciju. Šie rīki, sākot no tekstu rakstīšanas ar mākslīgā intelekta palīdzību līdz inteliģentai analītikai, ļauj jums bez pūlēm pievienot savai vietnei izsmalcinātus elementus. Ņemot vērā tiešsaistes biznesa straujo pasauli, ātri palaižams un uzticams vietņu veidotājs var mainīt spēli. Hostinger lieliski atbilst šai formai, kalpojot gan iesācējiem tehnoloģiju jomā, gan maziem uzņēmumiem ar platformu, kas ir tikpat efektīva, cik jaudīga.

Apkalpošana

  • Izveidojiet pilnu vietni, vienkārši aizpildot dažus veidlapas laukus.
  • Vietnes tiek automātiski optimizētas mobilajām ierīcēm.
  • Pielāgojiet savu vietni viegli bez kodēšanas.
  • Izveidojiet saistošu saturu bez piepūles.
  • Izveidojiet unikālu logotipu dažu sekunžu laikā.
  • Iebūvēti rīki, lai optimizētu jūsu vietni meklētājprogrammām un izprastu lietotāju uzvedību.
  • Komplektācijā ietilpst rīki tiešsaistes veikala izveidei.
  • Izvēlieties no vairāk nekā 100 iepriekš sagatavotām veidnēm.

Apmeklējiet Hostinger →

9. GetResponse — vietņu veidotājs

Iepazīstinām ar GetResponse AI vadītu vietņu veidotāju | Izveidojiet savu vietni BEZMAKSAS

GetResponse ir mārketinga spēks, un viņi ir izstrādājuši savu vietņu veidotāju, domājot par mārketingu, jūs varat izveidot tiešsaistes vietni mazāk nekā 15 minūtēs.

Izveidojiet personalizētu vietni, atbildot uz dažiem vienkāršiem jautājumiem par jūsu uzņēmuma vajadzībām vai izvēlieties veidni un izmantojiet vilkšanas un nomešanas redaktoru, lai pielāgotu savu dizainu.

Kad esat izveidojis dizainu, varat mainīt fontus, krāsu paleti vai pogas stilu. Veiciet šīs izmaiņas ar vienu klikšķi un piemērojiet tās visai vietnei, izmantojot globālā dizaina rīku.

Lietotāji, kuri vēlas palielināt vietņu reklāmguvumus, var to izdarīt, izmantojot iebūvētos uznirstošos logus un citus mārketinga rīkus. Tie piedāvā gan bezmaksas, gan maksas opciju. Bezmaksas iespēja ir lieliska, lai pārbaudītu pakalpojumu. Kad esat gatavs vietni pārvietot uz sava zīmola domēna nosaukumu, varat maksāt maksu.

Priekšrocības:

  • AI satura ģenerēšana ar vienu klikšķi
  • Mainiet fontus, krāsas un daudz ko citu
  • Kontekstuāli atbilstoša teksta ģenerēšana
  • Izvēlieties kādu no tematiskajām veidnēm
  • Bezmaksas iespēja pārbaudīt pakalpojumu

Apmeklējiet vietni GetResponse →

10. Izturīgs

AI vietņu veidotājs — izveidojiet vietni 30 sekundēs

Durable.co paceļ vietņu veidošanu vēl nebijušos augstumos, izmantojot AI vadītās iespējas. Iedomājieties, ka ievadāt tikai savu atrašanās vietu un uzņēmējdarbības veidu, un jums dažu sekunžu laikā tiek izveidota pilnvērtīga vietne. Jā, Durable to nodrošina. Platformas AI tehnoloģija automātiski aizpilda jūsu vietni ar būtiskiem elementiem, tostarp saturu, attēliem, krāsām, ikonām un pat uzņēmuma atrašanās vietas karti un kontaktu veidlapām. Tas padara Durable par lietotājam draudzīguma iemiesojumu, kas ir ideāli piemērots tiem, kas pirmo reizi dodas uz digitālo pasauli.

Durable no konkurentiem atšķir tā spēcīgais dinamisko AI funkciju komplekts. Papildus vietnes izveidei tā piedāvā integrētu meklētājprogrammu optimizāciju (SEO), automātisku satura izveidi un pat uzņēmuma nosaukumu un reklāmas kopiju ģenerēšanu. Būtībā Durable ir ne tikai vietņu veidotājs; tas darbojas kā jūsu personīgais digitālā mārketinga asistents.

Priekšrocības:

  • AI radīts saturs, attēli un dizaina elementi
  • Iebūvēts SEO un satura veidošana
  • Uzņēmuma nosaukuma un reklāmas kopijas ģenerēšana
  • Vietnes palaišana ar trīs klikšķiem
  • Vienkārša pielāgošana bez koda nepieciešamības
  • Analytics veiktspējas izsekošanai
  • Integrēti mārketinga rīki, tostarp AI tekstu rakstīšana un CRM

Apmeklējiet Durable →

Ar AI vadīts tīmekļa dizains

Tīmekļa dizaina un izstrādes ainava piedzīvo transformējošas pārmaiņas, ko veicina AI iespējas. Sākot ar automatizētu satura ģenerēšanu un beidzot ar intuitīvām dizaina saskarnēm, AI vietņu veidotāji ir ne tikai tendence, bet arī nozīmīgs solis ceļā uz tīmekļa izstrādes demokratizāciju. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis izstrādātājs, šie rīki piedāvā plašu funkciju klāstu un pielāgošanas līmeņus atbilstoši jūsu vajadzībām.

Katra platforma piedāvā savas unikālās stiprās puses. Šie rīki uzlabo efektivitāti, racionalizē darbplūsmu un paver jaunas iespējas radošai izpausmei. Izmantojot šādus AI vadītus rīkus, tīmekļa dizaina nākotne izskatās ne tikai daudzsološa, bet arī pārsteidzoši pieejama.

Alekss Makfārlends ir AI žurnālists un rakstnieks, kurš pēta jaunākos sasniegumus mākslīgā intelekta jomā. Viņš ir sadarbojies ar daudziem AI jaunizveidotiem uzņēmumiem un publikācijām visā pasaulē.

Unite.AI dibinātājs un biedrs Forbes tehnoloģiju padome, Antuāns ir a futūrists kurš aizraujas ar AI un robotikas nākotni.

Viņš ir arī dibinātājs Vērtspapīri.io, vietne, kas koncentrējas uz ieguldījumiem traucējošās tehnoloģijās.