Savienoties ar mums

Best Of

10 labākie bezkoda lietotņu veidotāji (2024. gada jūlijs)

Atjaunināts on

Unite.AI ir apņēmies ievērot stingrus redakcionālos standartus. Mēs varam saņemt kompensāciju, noklikšķinot uz saitēm uz produktiem, kurus mēs pārskatām. Lūdzu, apskatiet mūsu filiāles izpaušana.

Nemitīgi mainīgajā tehnoloģiju vidē bezkoda lietotņu veidotāju pieaugums liecina par lietotņu izstrādes demokratizāciju. Ir pagājuši tie laiki, kad digitālā risinājuma radīšana bija tikai pieredzējušu kodētāju un programmatūras izstrādātāju sfērā. Bezkoda platformas ir pavērušas durvis uzņēmējiem, biznesa profesionāļiem un radošiem domātājiem, lai īstenotu savas digitālās vīzijas, neierakstot nevienu koda rindiņu.

Šīs revolūcijas pamatā ir bezkoda lietotņu veidotāji — intuitīvas, lietotājam draudzīgas platformas, kas padara lietotņu izveidi pieejamu ikvienam. Šie rīki vienkāršo izstrādes procesu un ļauj privātpersonām un uzņēmumiem ātri reaģēt uz tirgus vajadzībām, pārbaudīt idejas un ieviest risinājumus ar nepieredzētu ātrumu.

Šajā emuāra ziņojumā mēs iedziļināsimies dažos no labākajiem bezkoda lietotņu veidotājiem, kas pārveido lietotņu izstrādes ainavu.

1. Softr

Mīkstākas mobilās lietotnes bez koda

Softr ir bezkoda kustības priekšgalā, pārdomājot veidu, kā mēs veidojam klientu portālus un iekšējos rīkus. Šī novatoriskā platforma nemanāmi novērš plaisu starp sarežģītām datu pārvaldības sistēmām, piemēram, Airtable vai Google Sheets, un lietotājam draudzīgām, pielāgojamām lietojumprogrammām. Tas ļauj lietotājiem pārveidot sarežģītas datu kopas pilnībā funkcionējošās lietojumprogrammās, neprasot nekādas kodēšanas prasmes.

Softr pievilcības būtība slēpjas tā visaptverošajā iepriekš iebūvēto bloku komplektā. Tie ietver sarakstus, diagrammas, veidlapas, tabulas, kalendārus un kartes, cita starpā, kas ļauj lietotājiem ātri izveidot spēcīgas lietojumprogrammas no paša sākuma. Šī pieeja ne tikai vienkāršo izstrādes procesu, bet arī paātrina ceļu no idejas līdz īstenošanai.

Softr izceļas ar savu straujo funkciju izstrādes un izlaišanas ciklu, nepārtraukti uzlabojot lietotāja pieredzi. Šī veiklība nodrošina, ka Softr joprojām ir bezkoda tehnoloģijas līderi. Turklāt tās globālā celtnieku kopiena ir inovāciju un atbalsta avots, piedāvājot lietotājiem iespēju sazināties, mācīties un kolektīvi attīstīties.

Taustiņš Softr īpašības:

  • Funkciju bloks: Šie bloki, kas paredzēti produktu demonstrēšanai, izceļ galvenās iezīmes un priekšrocības, parādot tās skaidri un saistošā veidā.
  • Pielāgošana: Piedāvā plašas pielāgošanas iespējas, ļaujot lietotājiem rādīt vai paslēpt lietotņu sadaļas, pamatojoties uz konkrētiem nosacījumiem, piemēram, lietotāja pieteikšanās statusu, lomu vai abonementa līmeni.
  • Kopiena un atbalsts: Tā lepojas ar dinamisku celtnieku kopienu, kas bagātināta ar darbnīcām, pasākumiem un sadarbības iespējām, veicinot atbalstošu vidi mācībām un apmaiņai.

Apmeklējiet Softr →

2. Melnraksts

Jauna Draftbit UI ātrā apskate

Draftbit parādās kā intuitīva bezkoda platforma, kas paredzēta mobilo lietojumprogrammu izveides un palaišanas procesa vienkāršošanai. Tas ir ideāls risinājums uzņēmumiem, kas vēlas izstrādāt funkcionālas un vizuāli pievilcīgas lietotnes bez kodēšanas sarežģītības. Draftbit lietotājam draudzīgais interfeiss un vizuālās programmēšanas valoda padara to pieejamu visu prasmju līmeņu lietotājiem, ļaujot viņiem īstenot savas lietotņu koncepcijas ar minimālām tehniskām zināšanām.

Izcila Draftbit iezīme ir tā sadarbības raksturs. Platforma atbalsta komandas darbu, ļaujot vairākām ieinteresētajām personām sniegt ieguldījumu vienā projektā, kas ir īpaši izdevīgi uzņēmumiem, kas vēlas iesaistīt dažādus komandas locekļus lietotņu izstrādes procesā. Šī sadarbības pieeja nodrošina, ka galaproduktā tiek integrētas dažādas perspektīvas un idejas, uzlabojot tā funkcionalitāti un dizainu.

Galvenās Draftbit funkcijas:

  • Vizuālās programmēšanas valoda: Ļauj lietotājiem bez kodēšanas pieredzes izveidot funkcionālas mobilās lietotnes, izmantojot vizuālo saskarni.
  • Lietotājam draudzīgs interfeiss: Paredzēts ērtai lietošanai, ļaujot ātri pielāgot un izveidot lietojumprogrammas.
  • Elastīga datu bāze: Atbalsta daudzpusīgu datu pārvaldību, kas ir būtiska dinamiskai lietotņu funkcionalitātei.
  • Sadarbība: Atvieglo komandas darbu, ļaujot kopīgi izstrādāt projektu un sniegt ieguldījumu no vairākiem lietotājiem.
  • Pielāgošana: Piedāvā virkni veidņu un motīvu, lai personalizētu lietotņu izskatu, nodrošinot, ka tās izceļas un atspoguļo zīmola identitāti.

Apmeklējiet Draftbit →

3. FlutterFlow

Ievads plūsmās: ceļojumu lietotnes izveide, izmantojot tērzēšanu, AI un autentifikāciju

Pamatojoties uz Google Flutter SDK, FlutterFlow izceļas kā zema koda platforma, kas ļauj lietotājiem izveidot vietējās mobilās un tīmekļa lietojumprogrammas. Tas apvieno vizuālās saskarnes efektivitāti ar spēcīgajām Flutter iespējām, ļaujot izstrādāt augstas veiktspējas, vizuāli satriecošas lietojumprogrammas vairākās platformās, izmantojot vienu kodu bāzi. Šī pieeja ievērojami racionalizē lietotņu izstrādes procesu, padarot to pieejamu gan iesācējiem, gan pieredzējušiem izstrādātājiem.

FlutterFlow vilkšanas un nomešanas interfeiss un vizuālās programmēšanas valoda novērš lietotņu izveidi, padarot lietotājiem vienkāršu lietojumprogrammu dizainu un pielāgošanu. Platformas apņemšanās nodrošināt elastību ir acīmredzama tās datu bāzes opcijās, kas nodrošina efektīvu datu pārvaldību un glabāšanu dažādām lietojumprogrammu vajadzībām. Turklāt iespēja izveidot starpplatformu lietojumprogrammas nodrošina, ka lietotāji var sasniegt plašāku auditoriju bez nepieciešamības veikt atsevišķus izstrādes pasākumus katrai platformai.

Galvenās FlutterFlow iezīmes:

  • Vizuālās programmēšanas valoda: Vienkāršo lietotņu izveidi, ļaujot lietotājiem ar minimālām kodēšanas zināšanām izstrādāt pilnībā funkcionējošas lietotnes.
  • Vilkšanas un nomešanas interfeiss: Uzlabo lietošanas vienkāršību, ļaujot ātri pielāgot un izstrādāt lietojumprogrammas.
  • Elastīga datu bāze: Atvieglo efektīvu datu uzglabāšanu un pārvaldību lietotņu funkcionalitātei.
  • Vairāku platformu izstrāde: Atbalsta lietojumprogrammu izveidi vairākām platformām, tostarp iOS, Android un tīmeklim, no vienas kodu bāzes.
  • Integrācija ar trešo pušu pakalpojumiem un API: Ļauj lietotājiem uzlabot savas lietojumprogrammas, iekļaujot dažādus ārējos pakalpojumus un API.

Apmeklējiet FlutterFlow →

4. Burbulis

Ko var izveidot bez koda — Bubble Fundamentals: 1. nodarbība

Burbulis parādās kā pārveidojošs spēks bezkoda tīmekļa lietojumprogrammu izstrādes jomā. Šī platforma ir spēļu mainītājs tiem, kas vēlas izstrādāt, izstrādāt un izvietot sarežģītas tīmekļa lietojumprogrammas, neiedziļinoties kodēšanas sarežģītībā. Bubble intuitīvais vilkšanas un nomešanas redaktors kopā ar spēcīgām darbplūsmām un elastīgu datu bāzes sistēmu ļauj lietotājiem īstenot savas lietojumprogrammu idejas ar ievērojamu vieglumu un efektivitāti.

Bubble, kas izstrādāta, lai rūpētos par uzņēmējiem, uzņēmumu īpašniekiem un topošajiem izstrādātājiem, prasa apņemšanos pilnībā izmantot savas iespējas. Lai gan tas pašlaik, iespējams, neatbalsta vietējo iOS un Android lietotņu izstrādi, tā spēks ir jaudīgu, atsaucīgu tīmekļa lietojumprogrammu izveidē. Bubble spīd ar spēju nemanāmi integrēties ar lielu ārējo pakalpojumu, API un datu avotu pārpilnību, ļaujot lietotājiem izveidot ar funkcijām bagātas lietojumprogrammas, kas nemanāmi mijiedarbojas ar dažādiem rīkiem un platformām.

Taustiņš Bubble iezīmes:

  • Visaptverošs rīku komplekts: Ietver SEO optimizāciju, e-pasta iespējas un aktivitāšu izsekošanas integrāciju, nodrošinot holistisku rīku komplektu lietotņu izstrādei.
  • Elastīgums un savienojamība: Iespējo savienojumus ar vairākiem ārējiem pakalpojumiem, API un datu avotiem daudzpusīgu lietojumprogrammu izveidei.
  • Izglītības resursi: Piedāvā plašu dokumentāciju, kas aptver pamata un papildu funkcijas, soli pa solim pamācības, problēmu novēršanas padomus un ieskatu paraugpraksē. To papildina video pamācības, lai palīdzētu lietotājiem viņu attīstības ceļā.

Apmeklējiet Bubble →

5. Zapier saskarnes

Ērti izveidojiet tērzēšanas robotu bez koda, izmantojot Zapier un ChatGPT

Zapier Interfaces parādās kā revolucionārs bezkoda lietotņu veidotājs, izmantojot automatizācijas iespējas, lai lietotāji varētu izveidot plašu personalizētu risinājumu klāstu. No veidlapām un galvenajām lapām līdz izsekotājiem un Kanban skatiem, Zapier saskarnes vienkāršo interaktīvu tīmekļa lietotņu izveidi. Zapier kā bezkoda automatizācijas līderis ir tā plašās integrācijas iespējas, savienojot ar vairāk nekā 6,000 lietotnēm no tādiem slaveniem partneriem kā Google, Salesforce un Microsoft.

Pašlaik beta versijā Zapier Interfaces piedāvā racionalizētu un elastīgu platformu, lai lietotāji varētu izveidot drošas, automatizētas sistēmas. Tas atvieglo uzņēmējdarbībai kritisko darbplūsmu optimizāciju visā organizācijas tehnoloģiju kaudzē. Zapier interfeisu vienkāršība un pielāgojamība padara to par spēcīgu rīku ikvienam, kas vēlas izveidot pielāgotas tīmekļa lietojumprogrammas, neiedziļinoties kodēšanas sarežģītībā.

Zapier interfeisu galvenās iezīmes:

  • Ar automatizāciju darbināmi risinājumi: Ļauj lietotājiem izveidot personalizētus, automatizētus risinājumus, neprasot kodēšanas zināšanas.
  • Plaša lietotņu integrācija: Savieno ar plašu vairāk nekā 6,000 lietotņu klāstu, uzlabojot saderību un integrāciju ar rīkiem, ko lietotāji jau izmanto.
  • Interaktīvās un dekoratīvās sastāvdaļas: Piedāvā komponentu komplektu, lai izveidotu dažādas tīmekļa lietojumprogrammas, sākot no pamata veidlapām un klientu portāliem līdz CRM rīkiem.

Apmeklējiet Zapier →

6. slīdēšana

Izveidojiet AI piezīmju veikšanas lietotni bez koda | Glide Apps apmācība | Nav koda | OpenAI

Glide ir bezkoda platforma, kas pielāgota mobilo lietotņu izveidei, uzsverot lietotājdraudzīgumu un daudzpusību. Tā ir lieliska izvēle dažādām lietojumprogrammām gan iekšējiem biznesa rīkiem, gan klientu portāliem, gan notikumu vadības sistēmām. Glide atšķir tās dinamiskā kopiena, kas piedāvā resursus, ieteikumus un atbalstu, kas iedrošina un palīdz lietotājiem lietotņu izveides procesā.

Šī platforma ir apliecinājums lietotņu izstrādes vieglumam pat tiem, kuriem nav iepriekšējas kodēšanas pieredzes. Glide veidņu un bloku sortiments ļauj lietotājiem pielāgot savas lietotnes konkrētām vajadzībām un estētikai. Šie rīki ietver intuitīvas veidlapas, tabulas un diagrammas, kas vienkāršo lietotņu veidošanas procesu.

Glide galvenās iezīmes:

  • Intuitīvs interfeiss: Izstrādāts vienkāršībai, padarot to pieejamu lietotājiem neatkarīgi no viņu kodēšanas fona.
  • Pielāgojamas veidnes un bloki: Nodrošina dažādas veidnes un blokus, lai ērti izveidotu dažādas lietotnes.
  • Kopienas atbalsts: Tā lepojas ar atbalstošu un resursiem bagātu kopienu, kas palīdz lietotājiem viņu lietotņu izstrādes procesā.
  • Excel integrācija: Nemanāmi integrējas programmā Excel, atvieglojot uz datiem balstītu lietojumprogrammu izveidi un pārvaldību.

Apmeklējiet Glide →

7. attēlu veidotājs

Izveidojiet vienas lapas lietotni Bildr bez KODA mazāk nekā 15 minūtēs

Bildr bezkoda vidē izceļas ar ļoti vizuālu un elastīgu pieeju lietotņu izstrādei. Tas ir izcils, veidojot dažādas lietojumprogrammas, tostarp tīmekļa lietotnes, Chrome paplašinājumus, progresīvās tīmekļa lietotnes tālruņiem un blokķēdes iespējotas lietotnes Web3. Lietotājiem, kuri pārzina tādas platformas kā Figma vai Miro, Bildr interfeiss būs intuitīvi līdzīgs, jo tajā ir parādīti visi lietotņu komponenti vienā plašā audeklā.

Šī platforma ir nedaudz tehniskāka nekā citas šajā sarakstā, piedāvājot virkni pielāgojamu elementu, piemēram, veidlapu konteinerus, bagātināta teksta redaktorus un pārslēgšanas slēdžus. Bildr vienkāršo projektēšanas procesu, izmantojot CSS līdzīgu loģiku, neprasot faktisku kodēšanu. Šī pieeja ļauj lietotājiem koncentrēties uz radošumu un funkcionalitāti, neiegrimstot tehniskajās niansēs.

Bildr galvenās iezīmes:

  • Vizuālais veidošanas process: Piedāvā Figma līdzīgu saskarni, kas ļauj lietotājiem skatīt un pārkārtot visus lietotņu komponentus vienā audeklā.
  • Vilkšanas un nomešanas elementi: Ietver plašu pielāgojamu elementu klāstu, kas atvieglo dažādu lietotņu funkciju izveidi.
  • Modeļa izveide: Ļauj lietotājiem izveidot atkārtoti lietojamus modeļus no bieži izmantotām elementu kolekcijām, uzlabojot efektivitāti un konsekvenci.

Apmeklējiet Bildr →

8. Bez aizmugures

Tērzēšanas lietotnes izveide (1. daļa)

Backendless izceļas kā daudzpusīga vizuālo lietotņu izstrādes platforma, kas no jauna nosaka veidu, kā lietotnes tiek veidotas un pārvaldītas. Tā zema koda vide ir piemērota gan pieredzējušiem izstrādātājiem, gan iesācējiem, piedāvājot intuitīva dizaina un jaudīgas funkcionalitātes sajaukumu. Izmantojot tādas funkcijas kā lietotāja interfeisa dizains, bezkoda loģika, reāllaika datu bāze un ziņojumapmaiņa, Backendless paātrina lietotņu izstrādes procesu, ļaujot lietotājiem efektīvi izveidot augstas veiktspējas lietojumprogrammas.

Platformas visaptverošajā rīku komplektā ir iekļauts vizuālais lietotāja interfeisa veidotājs, kas ļauj lietotājiem ātri izveidot satriecošas lietotāja saskarnes. Backendless vēl vairāk uzlabo lietotņu izstrādi ar savu robusto un mērogojamo aizmugursistēmu, kurā ir reāllaika datu bāze, kas nodrošina zibens ātru veiktspēju. Lietotāji izbauda arī izvietošanas iespēju elastību, tostarp bezserveru, lai nodrošinātu mērogojamību, pašizmitinātu kontroli vai pārvaldītu, lai atvieglotu darbību.

Galvenās Backendless funkcijas:

  • Vizuāls zema koda lietotņu veidotājs: Piedāvā intuitīvu veidotāju ar lietotāja interfeisu, bezkoda loģiku, reāllaika datu bāzi un ziņojumapmaiņu ātrai lietotņu izstrādei.
  • Mērogojamība un paplašināmība: Nodrošina mērogojamus, paplašināmus risinājumus, kas atbilst dažādām lietotņu izstrādes vajadzībām.
  • Elegants vizuālās saskarnes veidotājs: Ļauj ātri izveidot vizuāli pievilcīgas saskarnes lietotnēm un vietnēm.
  • Jaudīga un mērogojama aizmugursistēma: Tam ir spēcīga un efektīva aizmugursistēma, kas nodrošina augstu lietotnes veiktspēju.
  • Elastīgas izvietošanas iespējas: Ļauj lietotājiem izvēlēties bezservera, pašmitinātu vai pārvaldītu izvietošanu optimālai lietotņu pārvaldībai.

Apmeklējiet Backendless →

9. AppGyver

AppGyver ir bezkoda platforma, kas vienkāršo mobilo un tīmekļa lietojumprogrammu izveides procesu. Tā ir izstrādāta tā, lai tā būtu gan lietotājam draudzīga, gan efektīva, padarot to par ideālu rīku dažādu profesionālas kvalitātes lietotņu izstrādei. Platforma piedāvā pielāgojamu komponentu bibliotēku un jaudīgu motīvu dzinēju kopā ar reāllaika priekšskatījumiem, kas palīdz izveidot vizuāli pievilcīgas un funkcionālas lietojumprogrammas.

AppGyver izceļas ar savu intuitīvo saskarni, kas ir piemērota lietotājiem bez kodēšanas pieredzes. Platformas loģiskās funkcijas, piemēram, sensorus un failu darbības, var viegli īstenot, izmantojot vizuālās loģikas audeklu. Turklāt tās integrācijas iespējas, tostarp netraucēti savienojumi ar SAP risinājumiem un modernām API, uzlabo lietotnes funkcionalitāti un sasniedzamību.

Galvenās AppGyver funkcijas:

  • Lietotājam draudzīgs interfeiss: Paredzēts ērtai lietošanai, atvieglojot lietotņu izstrādi visiem prasmju līmeņiem.
  • Pielāgojami komponenti: Piedāvā visaptverošu komponentu bibliotēku ar jaudīgu motīvu programmu un reāllaika priekšskatījumiem.
  • Daudzpusīgas loģikas funkcijas: Iespējo dažādu loģisko funkciju ieviešanu uz vizuālā audekla.
  • Nevainojama integrācija: Nodrošina vienkāršu integrāciju ar SAP risinājumiem un citiem API, izmantojot REST integrācijas vedni.
  • Datu pārveidošanas iespējas: Ļauj veikt sarežģītas datu manipulācijas ar izklājlapu stila formulām.

Apmeklējiet AppGyver →

10. Traki

Darba sākšana ar Adalo | Bezkoda lietotņu veidotājs

Adalo ir ieguvis popularitāti bezkoda platformas arēnā, ļaujot lietotājiem bez piepūles izveidot, izstrādāt un palaist mobilās un tīmekļa lietojumprogrammas. Tā pieejamā saskarne un visaptverošais funkciju komplekts atbilst dažādām lietotņu izstrādes vajadzībām, sākot no iesācēju veidotājiem līdz pieredzējušiem profesionāļiem.

Adalo spēks slēpjas tā vizuālajā saskarnē, kurā tiek izmantota vilkšanas un nomešanas metodika, padarot lietotņu dizainu un pielāgošanu vienkāršu un patīkamu. Platforma piedāvā elastīgas datu bāzes opcijas, ļaujot lietotājiem pārvaldīt savus datus Adalo vai integrēties ar ārējām aizmugursistēmām, piemēram, Xano vai Airtable. Turklāt Adalo vienkāršo lietotņu publicēšanas procesu, nodrošinot tiešu publicēšanu App Store, Google Play un pielāgotos domēnos.

Galvenās Adalo iezīmes:

  • Bezkoda lietotņu izstrāde: Atvieglo vietējo mobilo un progresīvo tīmekļa lietotņu izveidi bez kodēšanas.
  • Intuitīvs vizuālais interfeiss: Ietver lietotājam draudzīgu vilkšanas un nomešanas interfeisu lietotņu izstrādei.
  • Elastīga datu bāzes pārvaldība: Piedāvā dažādas datu bāzes integrācijas un pārvaldības iespējas.
  • Racionalizēta lietotņu publicēšana: Ļauj ērti publicēt lietotnes lielākajos lietotņu veikalos un pielāgotos domēnos.

Apmeklējiet Adalo →

Inovāciju veicināšana, izmantojot bezkoda lietotņu veidotājus

Kad mēs noslēdzam populārāko bezkoda lietotņu veidotāju izpēti, ir skaidrs, ka lietotņu izstrādes ainavā notiek pārmaiņas. Šīs platformas ar savām unikālajām priekšrocībām un funkcijām demokratizē lietotņu izveides procesu, padarot to pieejamu plašākai auditorijai.

Bezkoda lietotņu veidotāju pieaugums nozīmē jaunu ēru, kurā jauninājumu iespējas vairs nav tikai tiem, kam ir plašas kodēšanas zināšanas. Neatkarīgi no tā, vai esat uzņēmējs, uzņēmuma īpašnieks vai kāds ar radošu ideju, šie rīki nodrošina līdzekļus, lai jūsu redzējumu pārvērstu par realitāti.

Alekss Makfārlends ir AI žurnālists un rakstnieks, kurš pēta jaunākos sasniegumus mākslīgā intelekta jomā. Viņš ir sadarbojies ar daudziem AI jaunizveidotiem uzņēmumiem un publikācijām visā pasaulē.