Savienoties ar mums

Best Of

5 labākie mākslīgā intelekta rīki publiskai uzstāšanās brīdim (2024. gada jūlijs)

Atjaunināts on

Unite.AI ir apņēmies ievērot stingrus redakcionālos standartus. Mēs varam saņemt kompensāciju, noklikšķinot uz saitēm uz produktiem, kurus mēs pārskatām. Lūdzu, apskatiet mūsu filiāles izpaušana.

Mākslīgā intelekta jomā AI rīku izmantošana publiskajā runā iezīmē ievērojamu progresu. Šie rīki piedāvā praktiskus risinājumus runas prasmju uzlabošanai, risinot kopīgas problēmas, ar kurām saskaras runātāji visos līmeņos. Izmantojot AI tehnoloģiju, šie rīki sniedz vērtīgu ieskatu runas pasniegšanā, satura organizēšanā un auditorijas iesaistē.

Izpētot dažus no labākajiem AI publiskās uzstāšanās rīkiem, tiks ieviestas vairākas novatoriskas platformas, kas paredzētas dažādu publiskās uzstāšanās aspektu uzlabošanai.

1. Joodli

Uzlabojiet savu publisko runu ar Yoodli — AI runas treneri

Yoodli sevi pozicionē kā novatorisku AI vadītu publiskās runas treneri, kas no jauna nosaka, kā indivīdi uzlabo savas komunikācijas prasmes. Šis rīks ir izstrādāts, lai nodrošinātu privātu, reāllaika apmācību un atgriezenisko saiti, radot vidi, kurā lietotāji var attīstīt savas runas spējas bez tiešās auditorijas spiediena. Ieguvusi vairāk nekā 100,000 XNUMX profesionāļu un darbinieku no dažādiem uzņēmumiem uzticību, Yoodli ir tās efektivitātes un uzticamības apliecinājums.

Platformas galvenā pievilcība ir tās personalizētā analīze, kas izdala lietotāja piegādes vizuālos, verbālos un vokālos elementus, piedāvājot skaidru, praktisku atgriezenisko saiti. Yoodli izrādās daudzpusīgs, apmierinot dažādus scenārijus, piemēram, tiešsaistes sapulces, darba intervijas, prezentācijas un pārdošanas zvanus, padarot to par piemērotu rīku dažādām saziņas vajadzībām.

Galvenās Yoodli funkcijas:

  • Uzlabotā analīze: Yoodli sniedz padziļinātu lietotāja runas stila analīzi, aptverot tādus aspektus kā runas ritms un papildvārdu lietojums, kas ir ļoti svarīgi uzlabotai saziņai.
  • Reāllaika apmācība: Yoodli ir unikāla iespēja tiešsaistes sapulču laikā piedāvāt privātu runas apmācību, ļaujot lietotājiem saņemt atsauksmes un norādījumus, kad viņi runā.
  • Pielāgoti mērķauditorijas iestatījumi: Rīks piedāvā AI vadītus auditorijas iestatījumus un papildu jautājumus, simulējot dažādas runas vides praksei un sagatavošanai.
  • Progresa izsekošana: Izmantojot Yoodli, lietotāji var kvantitatīvi noteikt savu runas stilu un uzraudzīt to attīstību laika gaitā, veicinot pastāvīgu publiskās runas prasmju uzlabošanu.
  • Vienkārša piekļuve: Pieejama kā bezmaksas darbvirsmas lietojumprogramma, Yoodli ir viegli pieejama, padarot to par populāru izvēli, kas pielīdzināma “Gramatika runai”.

Yoodli parādās kā visaptverošs risinājums ikvienam, kas vēlas uzlabot savas publiskās runas prasmes, prasmīgi apvienojot AI spēku ar personalizētas apmācības smalkumu.

Apmeklējiet Yoodli →

2. Vārds

Verble — jūsu mākslīgā intelekta runas rakstīšanas palīgs

Verble izceļas kā AI runas rakstīšanas palīgs, kas izstrādāts, lai palīdzētu lietotājiem apgūt verbālo pārliecināšanu un stāstu stāstīšanu. Šis rīks izceļas ar lietotājam draudzīgu tērzēšanas interfeisu, kas ļauj lietotājiem iesaistīties sarunā ar AI palīgu. Šī mijiedarbība ir pirmais solis racionalizētā runas sagatavošanas procesā.

Asistents mudina lietotājus ar mērķtiecīgiem jautājumiem, mudinot viņus formulēt savas domas, izprast auditoriju un precizēt savu vēstījumu. Pēc tam šīs ievades tiek ģeniāli pārveidotas saskaņotā un strukturētā runas uzmetumā. Verble atšķiras ar to, ka tajā ir iekļautas atziņas no runas treneriem, kuri ir pētījuši dažus no pasaulē izcilākajiem runātājiem.

Verble ir izstrādāta, lai pielāgotos dažādiem uzstāšanās gadījumiem, un tā ir prasmīga, lai palīdzētu ar biznesa prezentācijām, galvenajām uzrunām, kāzu runām un pat specializētām prezentācijām, piemēram, medicīnas jomā. Tā lietošanas vienkāršība un novatoriskā pieeja padara to par vērtīgu rīku tiem, kas vēlas ātri un efektīvi sagatavot ietekmīgas runas.

Verble galvenās iezīmes:

  • Ar AI darbināms tērzēšanas interfeiss: Piedāvā sarunvalodas pieeju runas sagatavošanai, padarot procesu saistošu un intuitīvu.
  • Pielāgota runas veidošana: AI palīgs uzdod atbilstošus jautājumus, lai palīdzētu lietotājiem precizēt savas domas, apmierinot runu gan auditorijai, gan pasākumam.
  • Ekspertu ieskati: Ietver paņēmienus un stratēģijas no slaveniem runas treneriem, nodrošinot runas satura kvalitāti un efektivitāti.
  • Daudzpusība lietošanas gadījumos: Piemērots daudzveidīgām uzstāšanās sarunām, sākot no formālām biznesa prezentācijām līdz personiskiem gadījumiem, piemēram, kāzām.
  • Pieejamība un ērtības: Verble tiešsaistes platforma nodrošina piekļuvi jebkurā laikā un vietā, nodrošinot ievērojamas priekšrocības salīdzinājumā ar tradicionālo klātienes apmācību.

Verble parādās kā novatorisks risinājums runas sagatavošanai, apvienojot AI ērtības ar efektīvas komunikācijas mākslu.

Apmeklējiet Verble →

3. Gabble

Gabble kļūst par jaudīgu, ar mākslīgo intelektu balstītu komunikācijas treneri, koncentrējoties uz indivīdu runas un klausīšanās prasmju uzlabošanu drošā un privātā vidē. Lietojumprogramma ir izcila, piedāvājot personalizētas atsauksmes un norādījumus, lai padarītu lietotājus saprotamākus un efektīvākus ziņojumu piegādi. Tas izceļas kā ideāls apmācības rīks tiem, kas vēlas uzlabot kritiskās mīkstās prasmes, mazināt uzstāšanās trauksmi un kļūt par ietekmīgākiem runātājiem.

Gabble dizains ir vērsts uz lietotāju izaugsmi un pārliecību, piedāvājot zonu bez spriedumiem, kur indivīdi var praktizēt un attīstīt savas komunikācijas spējas. Lietojumprogramma ir ieguvusi pozitīvas atsauksmes no plašas lietotāju bāzes, tostarp studentiem un profesionāļiem, kuri ir pamanījuši ievērojamus uzlabojumus savās runāšanas prasmēs un vispārējā pārliecībā.

Galvenās Gabble iezīmes:

  • Personalizētas atsauksmes: Gabble sniedz pielāgotus padomus un atsauksmes, koncentrējoties uz katra lietotāja individuālajām vajadzībām un uzlabošanas jomām.
  • Reāllaika AI sarunas: Šis rīks atvieglo reāllaika sarunas, izmantojot AI, ļaujot praktiski un interaktīvi runāt.
  • Vārdu krājuma uzlabošana: Atšķirīga Gabble iezīme ir tā uzsvars uz vārdu krājuma sagatavošanu, palīdzot lietotājiem precizēt vārdu izvēli un izteiksmi.
  • Prakses telpa bez sprieduma: Lietotne piedāvā drošu un rosinošu vidi lietotājiem praktizēt un uzlabot savas komunikācijas prasmes.
  • Plaši izplatīts lietojums: Ir pierādīts, ka Gabble ir vērtīgs resurss, un to izmanto tūkstošiem cilvēku, tostarp studenti un profesionāļi, lai uzlabotu savas komunikācijas prasmes.

Gabble ir apliecinājums AI spēkam personīgajā attīstībā, piedāvājot visaptverošu pieeju komunikācijas prasmju uzlabošanai lietotājam draudzīgā formātā.

Apmeklējiet Gabble →

4. Virtuālais orators

Attēls: Virtuālais orators

Virtual Orator parādās kā moderns virtuālās realitātes (VR) simulators, kas īpaši izstrādāts, lai uzlabotu publiskās runas prasmes, atkārtojot reālistiskus runas scenārijus. Šis novatoriskais rīks izmanto VR tehnoloģiju, lai radītu ieskaujošu pieredzi, ļaujot lietotājiem praktizēt savas runas virtuālās auditorijas priekšā. Nodrošinot pielāgojamus iestatījumus, tostarp mainot norises vietu, auditorijas lielumu un uzvedību, Virtual Orator pielāgo pieredzi katra lietotāja īpašajām apmācības vajadzībām.

Viena no Virtual Orator īpašajām iezīmēm ir tā integrētā ierakstīšanas iespēja, kas var tvert gan virtuālo vidi, gan lietotāju, izmantojot tīmekļa kameru. Šī funkcija ir nenovērtējama lietotājiem, kuri vēlas kritiski pārskatīt savu sniegumu vai dalīties tajos, lai saņemtu atsauksmes. Tā kā Virtual Orator ir pieejams tādās VR platformās kā SideQuest un Steam, tas ir pieejams plašam lietotāju lokam ar VR austiņām.

Galvenās Virtual Orator funkcijas:

  • VR auditorijas simulācija: Piedāvā reālistisku publiskās uzstāšanās iestatījumu simulāciju, palīdzot lietotājiem praktizēt dažādās virtuālajās vidēs.
  • Pielāgošanas opcijas: Lietotāji var pielāgot savas prakses sesijas, pielāgojot virtuālo norises vietu, auditorijas lielumu un auditorijas uzvedību, lai tās atbilstu saviem apmācības mērķiem.
  • Ierakstīšanas iespējas: Šis rīks ļauj ierakstīt gan runas vidi, gan runātāju, ļaujot detalizēti pārskatīt veiktspēju un dalīties ar atsauksmēm.
  • Plaša pieejamība: Virtual Orator ir pieejams tādās populārās VR platformās kā SideQuest un Steam, un tas ir paredzēts lietotājiem ar dažādiem VR iestatījumiem.
  • Runāšanas trauksmes pārvarēšana: Šis rīks ir īpaši noderīgs personām, kuru mērķis ir pārvarēt publiskās runas bailes vai pilnveidot svarīgas prezentācijas.

Virtuālais orators izceļas kā unikāls un visaptverošs rīks publiskās runas apmācības jomā, piedāvājot lietotājiem drošu un pielāgojamu vidi, lai uzlabotu savas runas prasmes.

Apmeklējiet virtuālo oratoru →

5. laikapstākļi

Orai izceļas kā ar AI darbināma lietotne, kas paredzēta publiskās runas un komunikācijas prasmju uzlabošanai. Tā piedāvā unikālu interaktīvu nodarbību un izsmalcinātas runas analīzes sajaukumu, nodrošinot lietotājiem tūlītēju atgriezenisko saiti par viņu veiktspēju. Šis rīks ir izstrādāts, lai apmierinātu dažādus prasmju līmeņus, pielāgojot savu pieeju personalizētām nodarbībām, kuru mērķis ir uzlabot pārliecību, skaidrību, tempu, balss modulāciju un papildvārdu samazināšanu.

Lietojumprogrammu plaši izmanto gan indivīdi, gan organizācijas, kas vēlas uzlabot savas runas spējas, pārvarēt publiskās runas trauksmi un stiprināt pamata komunikācijas metodes. Orai daudzpusība ļauj tai būt par vērtīgu līdzekli gan personīgajai, gan profesionālajai attīstībai, izpelnoties atzinību par savu lomu, palīdzot lietotājiem kļūt pārliecinātākiem un izteiktākiem runātājiem.

Galvenās Orai iezīmes:

  • Interaktīvās nodarbības: Orai nodrošina saistošas ​​un dinamiskas nodarbības, padarot mācību procesu interaktīvu un patīkamu.
  • Detalizēta runas analīze: Lietotne piedāvā padziļinātu ierakstīto runu analīzi, nodrošinot tūlītēju un specifisku atgriezenisko saiti uzlabojumiem.
  • Personalizēts mācību ceļš: Pielāgojoties lietotāja pašreizējam prasmju līmenim, Orai iesaka pielāgotas nodarbības, lai nodrošinātu vienmērīgu un atbilstošu progresu.
  • Visaptveroša prasmju attīstība: Koncentrējas uz galvenajiem publiskās runas aspektiem, tostarp pārliecību, skaidrību, ritmu, balss kvalitāti un papildvārdu samazināšanu.
  • Plaša pielietošana: To izmanto daudzveidīgs lietotāju loks, sākot no privātpersonām līdz lielām organizācijām, gan personiskai, gan profesionālai izaugsmei.
  • Pierādīta efektivitāte: Orai ir slavēts par tā nozīmīgo ietekmi uz lietotāju runas prasmju uzlabošanu, veicinot lielāku pārliecību un artikulāciju.

Orai parādās kā visaptverošs un adaptīvs rīks publiskās runas uzlabošanai, izmantojot AI, lai nodrošinātu personalizētu un efektīvu mācību pieredzi.

Apmeklējiet Orai →

AI izmantošana publiskai runai

Ir skaidrs, ka AI pārveido saziņas jomu. Šie rīki, sākot no Yoodli runas apmācības līdz Verble AI runas rakstīšanas palīgam, piedāvā unikālus risinājumus publiskās runas prasmju uzlabošanai. Tie pievēršas dažādiem publiskās uzstāšanās aspektiem, tostarp trauksmes mazināšanai, valodas uzlabošanai un reāllaika veiktspējas atsauksmēm.

Šo AI rīku attīstība ir nozīmīgs solis, lai kvalitatīvu runas apmācību padarītu pieejamāku un pielāgotāku. AI tehnoloģijai turpinot attīstīties, tā sola vēl vairāk bagātināt publiskās uzstāšanās pieredzi, dodot lietotājiem iespēju efektīvāk un pārliecinošāk sazināties dažādos apstākļos.

 

Alekss Makfārlends ir AI žurnālists un rakstnieks, kurš pēta jaunākos sasniegumus mākslīgā intelekta jomā. Viņš ir sadarbojies ar daudziem AI jaunizveidotiem uzņēmumiem un publikācijām visā pasaulē.